Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

ben kaynanamla aynı binadayım kavga dövüş gidiyo en son iğnelerimi aldım şimdi kendiliğnden bebek olursa 700 tl çöpmü olcak dedi bana bide amma bebek istediniz ya dedi bunu derkende 33 yaşındaki eltim (10 aylık 3. veleti yaptı bana inat) kızı ( 2 yaşında bebesi var kaynanam bakıyo) bide nişanlı kızı var onada hemn yap neolur neolmaz die tembih edio ve kocalarmızda bulunuyodu tabi siz olsanız nedersiniz

evet ilk denemem oyuzden hersey nasıl olucak hiç bilmiyorum okuyorum cok ama yasamak cok farklı tabiki

Canim hİc merak etme ben ilk denememde hic bise bilmiydum basit yani bise yok en zor yumurta toplama ondada bisey hissetmiyosun hic korkma stres yapma sadece o kadar günler öyle geçiyoki anlamiyosun

Cnm okurken tüylerim diken diken oldu işin çok zormuş allah yardımcın olsun
Eşin ne diyor duruma inşallah annesine kızıyordur sen bişi dersen kötü olursun bari eşin bişi desinnnnnn ne kadar çok anlayışsız insan varr ben çok sinir oldum kayınvalideneee

Ayyyy beyinleri mi eriyo bu kaynanaların yaaaa...

Ah canım Allah sabır versin diycem bide ona buna sinir stres yapma. Bu tedavide en kötü şey stres. Rahimde kasılmalar yaptığından ve stresliyken bi madde vücut salgılıyomuş buda bebeğin tutunmasını engelliyomuş.

evet ya nereye kayboldu bu kizlar
Yok canım unuturmuyum. Biraz dertliyim moral yok. Sen nasılsın heyecan dorukta mı
Nerdesiniz canlar herşey yolundadır inşallahhhhhh
Sizi unutmak mümkünmü canım ya.hep aklımdasınız. :)
Sizin negatif sonuçlarınız beni üzdü. Moral verme kabiliyetim yok oldu birden.bunun üstüne eşimin annanesine baş sağlığına gittik ordada bi teyze bu gelinin ayağı ağır heralde hala bebek yok dedi . başımdan aşağı kaynar su dökülmüş gibi oldum çok üzüldüm. Eşime dedim hamile kalana kadar hiç bir akraba görmek istemiyorum. Tamam üzülme dedi . Yine Üstüne bugün ablam aradı 6 haftalık hamileydi bugünkü kontrolü iyi olsaydı 2 aylık olacaktı. Bebişinin kalp atışları durmuş.hala boyu 6 haftalıkmış. Yarın operasyon olacak. Bu üçüncü hamileliği. İlkide böle oldu ikincisi dünyaya geldi maşallah 4 yaşında. Buda ilki gibi yaşayamadı.
Allah oğluna sağlık versin inşallah.
Böle işte kızlar keyifsizim bu aralar. İhmal ettim sizleri.
Allah'ım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Bu arada kızlar unutulmamak güzel. Sağolun :))

Anlayışsız cadı kaynanası olan arkadaşlar Allah size sabır onlarada vicdan versin inşallah. Onlarda inat patır patır doğun inşallah. ..

Anlayışsız cadı kaynanası olan arkadaşlar Allah size sabır onlarada vicdan versin inşallah. Onlarda inat patır patır doğun inşallah. ..

Âmin Canim ins çatır çatır doğururuz benide gecen gün biri öyle sinir etti herkes haddini bilse bizde üzülmicez zaten.ablana da cok üzüldüm gecmis olsun Canim Allah ne dilemisse o olur bitane varmış en azından Allah ona saglık versin

Amiiiiiin canım inşallah. densizler başlarına gelmediğinden bilmezler neler çekiliyor. Allah'ım düşmanımın başına vermesin. Amin canım saolasın. Hastanede hemşire kız şöle teselli etmiş ( genelde daum sendromu olan çocukların kalp atışları duruyor) demiş. Hakkında hayırlısı buymuş.

Kıyamam ben sana allahım o insanlara akıl fikir versin çok cahil insanlarımız var buaralar bende insan içine çıkmak istemiyorum kapandım eve bişi diyecekler diye aklım gidiyor ...
Ablanada çok üzüldümmm allah başka acı göstermisin (( Allahtan oğlu var onunla acısını azda olsa unutur allahım oğluna hayırlı uzun ömürler nasip eder inşallahhhhhhh

Evet Canim genelde sağlıksız embriyolar tutunmuyormus Rabbim cekemiycegimiz yükü vermesin hasta olup bakamamasi daha kötü Allah en iyisini biliyo herkesin hakkında ne hayirliysa o olsun bizimde olsun da Bitanecik olsun :)

Amiiiiiin canım saolasın. Allah'ım ahmet Eren e sağlıklı uzun ömürler versin.
Maalesef o tipler den çok var canım. Allah a şükür kayınvalidem anlayışlı hep o beni teselli eder saolsun.
Ben evde olmayı zaten severim artık hiç çıkmam evden. Allah yar ve yardımcımız olsun canım.

Evet Canim genelde sağlıksız embriyolar tutunmuyormus Rabbim cekemiycegimiz yükü vermesin hasta olup bakamamasi daha kötü Allah en iyisini biliyo herkesin hakkında ne hayirliysa o olsun bizimde olsun da Bitanecik olsun :)

Amiiiiiin amin Amiiiiiin canım doğru söyledin. İnşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere

Kadının fendi Erkeği yendi ve Süleyman bey ile başlıyorum
Her zaman olduğu gibi :)) hoşgeldin umut evine :)
Sanırım herkeste aynı dert kaynana derdi Bilip bilmeden sürekli akıl veriyorlar bak filancının gelini böyle yapmış bunları yemiş filan filan hele birde karşı dairende oturuyorsa inanın o daha da zorrr
ALLAH yardımcınız olsun inşallah bu analar fenaa.
Hoşgeldin umut evine :)) MUTLUYUZ, UMUTLUYUZ :)))
bende göbekten iğnelere basladım ama cok heyecanlıyım dualarınızı eksik etmeyin lutfen karnıma sancılar giriyor off off....sanıırım 31 aralık gunu yumurta toplama olucak
Haydi gözün aydın canım. Bol bol sağlıklı yumyumların olsun inşallah.
Anlayışsız cadı kaynanası olan arkadaşlar Allah size sabır onlarada vicdan versin inşallah. Onlarada inat patır patır doğurun inşallah. ..

Hatalar vardı düzelttim :)))

Son düzenleme:
bende göbekten iğnelere basladım ama cok heyecanlıyım dualarınızı eksik etmeyin lutfen karnıma sancılar giriyor off off....sanıırım 31 aralık gunu yumurta toplama olucak

Hic heycanlanma canim sakin ol kendini rahat tutmaya calis hakkinda hayirlisi olsun insallah.hersey yolunda gidecek merak etme
Stres yapmaki bol bol saglikli yumurtaların olsun

Bende bucak bucak kaçıyorum akrabadan komşudan ama nereye kadar işte. Bence zaten bizim en büyük imtihanımız da bu. İğneler şunlar bunlar vız geliyor. Rabbim bize dayanma gücü versin inşallah.
Ablana da geçmiş olsun. Bu aralar çok arttı gerçekten. Oluyomuş normal yolla gene olur sağlıklısıyla inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…