bende göbekten iğnelere basladım ama cok heyecanlıyım dualarınızı eksik etmeyin lutfen karnıma sancılar giriyor off off....sanıırım 31 aralık gunu yumurta toplama olucak
Hayırlı olsun Canim ins bol bol kaliteli yumurtaların oluşur hayirlisiyla atlatirsin ins
cok tesekkur ederım cnm sagol allah hayırlsınıı versin .
Senin kayınvaliden karşındamı oturuyorrrr deme yaaaaaa
En iyisi tüp bebek tedavisini kimseye söylememek ben söylemedim kimsede akıl vermiyor kafam rahat çok şükür :)
Özelikle de bebek istediğimi kimse bilmiyor hevesli gibi göstermiyorum kimsede bana şunu yap bunu yap demiyor arada diyen oluyor onada ben daha küçüğüm daha zamanı var diyorum :)
âmin canim âmin ilk denemen mi
evet ilk denemem oyuzden hersey nasıl olucak hiç bilmiyorum okuyorum cok ama yasamak cok farklı tabiki
ben kaynanamla aynı binadayım kavga dövüş gidiyo en son iğnelerimi aldım şimdi kendiliğnden bebek olursa 700 tl çöpmü olcak dedi bana bide amma bebek istediniz ya dedi bunu derkende 33 yaşındaki eltim (10 aylık 3. veleti yaptı bana inat) kızı ( 2 yaşında bebesi var kaynanam bakıyo) bide nişanlı kızı var onada hemn yap neolur neolmaz die tembih edio ve kocalarmızda bulunuyodu tabi siz olsanız nedersiniz
Ayyyy beyinleri mi eriyo bu kaynanaların yaaaa...Eşimin ananeside bana maydonuzu iç çamaşırına koy dedi yapmadım tabi ama insan şaşırıyor nimet o yaaa
En iyi ilaç dua dua dua ben bazen kendime soruyorum nerde yanlış yaptım neden bebeğim olmuyor diye ya birinin farkında olmadan ahını aldım yada eksik dua ediyorum ...
ben kaynanamla aynı binadayım kavga dövüş gidiyo en son iğnelerimi aldım şimdi kendiliğnden bebek olursa 700 tl çöpmü olcak dedi bana bide amma bebek istediniz ya dedi bunu derkende 33 yaşındaki eltim (10 aylık 3. veleti yaptı bana inat) kızı ( 2 yaşında bebesi var kaynanam bakıyo) bide nişanlı kızı var onada hemn yap neolur neolmaz die tembih edio ve kocalarmızda bulunuyodu tabi siz olsanız nedersiniz
Yok canım unuturmuyum. Biraz dertliyim moral yok. Sen nasılsın heyecan dorukta mıevet ya nereye kayboldu bu kizlar
Sizi unutmak mümkünmü canım ya.hep aklımdasınız. :)Nerdesiniz canlar herşey yolundadır inşallahhhhhh
Anlayışsız cadı kaynanası olan arkadaşlar Allah size sabır onlarada vicdan versin inşallah. Onlarda inat patır patır doğun inşallah. ..
Âmin Canim ins çatır çatır doğururuz benide gecen gün biri öyle sinir etti herkes haddini bilse bizde üzülmicez zaten.ablana da cok üzüldüm gecmis olsun Canim Allah ne dilemisse o olur bitane varmış en azından Allah ona saglık versin
Yok canım unuturmuyum. Biraz dertliyim moral yok. Sen nasılsın heyecan dorukta mı
Sizi unutmak mümkünmü canım ya.hep aklımdasınız. :)
Sizin negatif sonuçlarınız beni üzdü. Moral verme kabiliyetim yok oldu birden.bunun üstüne eşimin annanesine baş sağlığına gittik ordada bi teyze bu gelinin ayağı ağır heralde hala bebek yok dedi . başımdan aşağı kaynar su dökülmüş gibi oldum çok üzüldüm. Eşime dedim hamile kalana kadar hiç bir akraba görmek istemiyorum. Tamam üzülme dedi . Yine Üstüne bugün ablam aradı 6 haftalık hamileydi bugünkü kontrolü iyi olsaydı 2 aylık olacaktı. Bebişinin kalp atışları durmuş.hala boyu 6 haftalıkmış. Yarın operasyon olacak. Bu üçüncü hamileliği. İlkide böle oldu ikincisi dünyaya geldi maşallah 4 yaşında. Buda ilki gibi yaşayamadı.
Allah oğluna sağlık versin inşallah.
Böle işte kızlar keyifsizim bu aralar. İhmal ettim sizleri.
Allah'ım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Bu arada kızlar unutulmamak güzel. Sağolun :))
Amiiiiiin canım inşallah. densizler başlarına gelmediğinden bilmezler neler çekiliyor. Allah'ım düşmanımın başına vermesin. Amin canım saolasın. Hastanede hemşire kız şöle teselli etmiş ( genelde daum sendromu olan çocukların kalp atışları duruyor) demiş. Hakkında hayırlısı buymuş.
Kıyamam ben sana allahım o insanlara akıl fikir versin çok cahil insanlarımız var buaralar bende insan içine çıkmak istemiyorum kapandım eve bişi diyecekler diye aklım gidiyor ...
Ablanada çok üzüldümmm allah başka acı göstermisin(( Allahtan oğlu var onunla acısını azda olsa unutur allahım oğluna hayırlı uzun ömürler nasip eder inşallahhhhhhh
Evet Canim genelde sağlıksız embriyolar tutunmuyormus Rabbim cekemiycegimiz yükü vermesin hasta olup bakamamasi daha kötü Allah en iyisini biliyo herkesin hakkında ne hayirliysa o olsun bizimde olsun da Bitanecik olsun :)
Her zaman olduğu gibi :)) hoşgeldin umut evine :)Kadının fendi Erkeği yendi ve Süleyman bey ile başlıyorum
ALLAH yardımcınız olsun inşallah bu analar fenaa.Sanırım herkeste aynı dert kaynana derdiBilip bilmeden sürekli akıl veriyorlar bak filancının gelini böyle yapmış bunları yemiş filan filan hele birde karşı dairende oturuyorsa inanın o daha da zorrr
Haydi gözün aydın canım. Bol bol sağlıklı yumyumların olsun inşallah.bende göbekten iğnelere basladım ama cok heyecanlıyım dualarınızı eksik etmeyin lutfen karnıma sancılar giriyor off off....sanıırım 31 aralık gunu yumurta toplama olucak
Anlayışsız cadı kaynanası olan arkadaşlar Allah size sabır onlarada vicdan versin inşallah. Onlarada inat patır patır doğurun inşallah. ..
bende göbekten iğnelere basladım ama cok heyecanlıyım dualarınızı eksik etmeyin lutfen karnıma sancılar giriyor off off....sanıırım 31 aralık gunu yumurta toplama olucak
Bende bucak bucak kaçıyorum akrabadan komşudan ama nereye kadar işte. Bence zaten bizim en büyük imtihanımız da bu. İğneler şunlar bunlar vız geliyor. Rabbim bize dayanma gücü versin inşallah.Yok canım unuturmuyum. Biraz dertliyim moral yok. Sen nasılsın heyecan dorukta mı
Sizi unutmak mümkünmü canım ya.hep aklımdasınız. :)
Sizin negatif sonuçlarınız beni üzdü. Moral verme kabiliyetim yok oldu birden.bunun üstüne eşimin annanesine baş sağlığına gittik ordada bi teyze bu gelinin ayağı ağır heralde hala bebek yok dedi . başımdan aşağı kaynar su dökülmüş gibi oldum çok üzüldüm. Eşime dedim hamile kalana kadar hiç bir akraba görmek istemiyorum. Tamam üzülme dedi . Yine Üstüne bugün ablam aradı 6 haftalık hamileydi bugünkü kontrolü iyi olsaydı 2 aylık olacaktı. Bebişinin kalp atışları durmuş.hala boyu 6 haftalıkmış. Yarın operasyon olacak. Bu üçüncü hamileliği. İlkide böle oldu ikincisi dünyaya geldi maşallah 4 yaşında. Buda ilki gibi yaşayamadı.
Allah oğluna sağlık versin inşallah.
Böle işte kızlar keyifsizim bu aralar. İhmal ettim sizleri.
Allah'ım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Bu arada kızlar unutulmamak güzel. Sağolun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?