Canim hepside ust uste gelmis.bende neler duydum Allah tembele cocuk vermezmis bile dediler Allahima havale ediyorum o dusuncesiz insanlari.ablan icinde uzuldum Allah sabir versin ogluna hayirli saglikli uzun ömür versin inşallah.keyifsiz olduğun zamanda yaz bize paylas insan hafifliyo gerçektenYok canım unuturmuyum. Biraz dertliyim moral yok. Sen nasılsın heyecan dorukta mı
Sizi unutmak mümkünmü canım ya.hep aklımdasınız. :)
Sizin negatif sonuçlarınız beni üzdü. Moral verme kabiliyetim yok oldu birden.bunun üstüne eşimin annanesine baş sağlığına gittik ordada bi teyze bu gelinin ayağı ağır heralde hala bebek yok dedi . başımdan aşağı kaynar su dökülmüş gibi oldum çok üzüldüm. Eşime dedim hamile kalana kadar hiç bir akraba görmek istemiyorum. Tamam üzülme dedi . Yine Üstüne bugün ablam aradı 6 haftalık hamileydi bugünkü kontrolü iyi olsaydı 2 aylık olacaktı. Bebişinin kalp atışları durmuş.hala boyu 6 haftalıkmış. Yarın operasyon olacak. Bu üçüncü hamileliği. İlkide böle oldu ikincisi dünyaya geldi maşallah 4 yaşında. Buda ilki gibi yaşayamadı.
Allah oğluna sağlık versin inşallah.
Böle işte kızlar keyifsizim bu aralar. İhmal ettim sizleri.
Allah'ım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Bu arada kızlar unutulmamak güzel. Sağolun :))
Saol canın yarın sabah geçecek inşallah.Bende bucak bucak kaçıyorum akrabadan komşudan ama nereye kadar işte. Bence zaten bizim en büyük imtihanımız da bu. İğneler şunlar bunlar vız geliyor. Rabbim bize dayanma gücü versin inşallah.
Ablana da geçmiş olsun. Bu aralar çok arttı gerçekten. Oluyomuş normal yolla gene olur sağlıklısıyla inşallah.
Amiiin Saol canımcımCanim hepside ust uste gelmis.bende neler duydum Allah tembele cocuk vermezmis bile dediler Allahima havale ediyorum o dusuncesiz insanlari.ablan icinde uzuldum Allah sabir versin ogluna hayirli saglikli uzun ömür versin inşallah.keyifsiz olduğun zamanda yaz bize paylas insan hafifliyo gerçekten
Saol canın yarın sabah geçecek inşallah.
Allah'ım bize çoook sabır versin umut versin.
Sağlıklı Tontişler versin inşallah
Amiiin Saol canımcım
Bilmezlerki ne kadar hassas olduğumuzu.
Bu insanlarda kalp yerine taş var.
Sorma canım geldimi hepsi bir geliyor.
Bende kısmetse perşembe günü sağa sağlim raporumu alıcam. Hemen süleyman beye koşucam ilaçlarımı yazdırıcam inşallah. :)
Oh iyi cok az kalmis hayirlisi olsun insallah. Hemen baslicakmisin tedaviye
Hadi bakalim hayirlisi olur insallah.ben ve pozitif ayni cumlede aman Allahim ne hos sagol canimİnşallah canım ilk adetle başlıyorum sen pozitif sonucunu aldığında ben yeni başlamış olurum tedaviye. İnşallah
Amiiiiiin canım saolasın. Allah'ım ahmet Eren e sağlıklı uzun ömürler versin.
Maalesef o tipler den çok var canım. Allah a şükür kayınvalidem anlayışlı hep o beni teselli eder saolsun.
Ben evde olmayı zaten severim artık hiç çıkmam evden. Allah yar ve yardımcımız olsun canım.
KızçelerrrrrrrNapıomuş bakalım benim birbirinden güzel anne adaylarımmmmmm birileri beni merak ediyomuş sanırsam hemen söliim:bildiğiniz üzere 3 aylık bi ilaç tedavim vardı ulun bey adet olduğunda gel demişti,bu gün oldum ve çarşamba günü 3 aylık menapoz iğnemi vurdurmaya gidiyorum,seviniim mi üzüleyim mi bilemedim,ilk defa adet olduuma sevindim,hatta bi kaç gün erken oldum iyi ki erken oldum da bir an önce tedavi olabileyim,artık menapoz menapoz napıcanız benimle,allah yardımcınız olsun şimdiden
bende göbekten iğnelere basladım ama cok heyecanlıyım dualarınızı eksik etmeyin lutfen karnıma sancılar giriyor off off....sanıırım 31 aralık gunu yumurta toplama olucak
KızçelerrrrrrrNapıomuş bakalım benim birbirinden güzel anne adaylarımmmmmm birileri beni merak ediyomuş sanırsam hemen söliim:bildiğiniz üzere 3 aylık bi ilaç tedavim vardı ulun bey adet olduğunda gel demişti,bu gün oldum ve çarşamba günü 3 aylık menapoz iğnemi vurdurmaya gidiyorum,seviniim mi üzüleyim mi bilemedim,ilk defa adet olduuma sevindim,hatta bi kaç gün erken oldum iyi ki erken oldum da bir an önce tedavi olabileyim,artık menapoz menapoz napıcanız benimle,allah yardımcınız olsun şimdiden
kızlar daha once deneyenlerden yardım istiyorum
gonalf 450 vuruyorum ilk 3 gun 225c vurdum son ıkı gun 150c bugun sonuncusuydu ama şişenin dibinde yine biraz kaldı biyerde hatamı yaptım bılmıyorum deneyimliler size ihtiyacım varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar daha once deneyenlerden yardım istiyorum
gonalf 450 vuruyorum ilk 3 gun 225c vurdum son ıkı gun 150c bugun sonuncusuydu ama şişenin dibinde yine biraz kaldı biyerde hatamı yaptım bılmıyorum deneyimliler size ihtiyacım varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gonal f içinde 450 lilik değil biraz daha fazla ilaç var hata yapmamissindir
slm, kalabilir dibinde, dozunu düşürmüşsün çünkü 150c olduğundandır.
Cnm okurken tüylerim diken diken oldu işin çok zormuş allah yardımcın olsun
Eşin ne diyor duruma inşallah annesine kızıyordur sen bişi dersen kötü olursun bari eşin bişi desinnnnnn ne kadar çok anlayışsız insan varr ben çok sinir oldum kayınvalideneee
ses yok onda ben konuşyom ağlıyom kızıyom sinirleniıom devamlı bu arada benim vajınamın girişinde böle nohut gibi bişi var içerde hafif öle acıyoki sızlıyo çok ne acaba y a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?