Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Canim hepside ust uste gelmis.bende neler duydum Allah tembele cocuk vermezmis bile dediler Allahima havale ediyorum o dusuncesiz insanlari.ablan icinde uzuldum Allah sabir versin ogluna hayirli saglikli uzun ömür versin inşallah.keyifsiz olduğun zamanda yaz bize paylas insan hafifliyo gerçekten

Saol canın yarın sabah geçecek inşallah.
Allah'ım bize çoook sabır versin umut versin.
Sağlıklı Tontişler versin inşallah
Amiiin Saol canımcım
Bilmezlerki ne kadar hassas olduğumuzu.
Bu insanlarda kalp yerine taş var.
Sorma canım geldimi hepsi bir geliyor.
Bende kısmetse perşembe günü sağa sağlim raporumu alıcam. Hemen süleyman beye koşucam ilaçlarımı yazdırıcam inşallah. :)

Oh iyi cok az kalmis hayirlisi olsun insallah. Hemen baslicakmisin tedaviye

Kızçelerrrrrrr Napıomuş bakalım benim birbirinden güzel anne adaylarımmmmmmbirileri beni merak ediyomuş sanırsamhemen söliim:bildiğiniz üzere 3 aylık bi ilaç tedavim vardı ulun bey adet olduğunda gel demişti,bu gün oldum ve çarşamba günü 3 aylık menapoz iğnemi vurdurmaya gidiyorum,seviniim mi üzüleyim mi bilemedim,ilk defa adet olduuma sevindim,hatta bi kaç gün erken oldumiyi ki erken oldum da bir an önce tedavi olabileyim,artık menapoz menapoz napıcanız benimle,allah yardımcınız olsun şimdiden

BU FİLMİ İZLEYİNŞAKA Bİ YANA BENİMKİ DE SİZLERİN TAM TERSİ, AĞZI VAR DİLİ YOK MENDABUR UN KEŞKE BANA BİŞİLER SÖLESE DE KÖTÜ DE OLUR FARKETMEZ İÇİMİN YAĞLARI ERİYCEK,TEPKİSİZ KALMASI DAHA GICIK,AMA AÇIKÇASI ÇOK TA FİFİSİZDE TAKMAYIN KAFANIZA,BAKIN BELKIS AKKALE ŞARKIDA NE DİYOR: KAYNANAYI NE YAPMALI KAYNAR KAZANA ATMALI,YANDIM GELİN DEDİKÇE, ALTINA ODUN ATMALI...

Aminnn cnm benim
Bende evde olmaktan şikayetci değilim zaten havada soğuk :)

Bende adet olmak istiyorummmmmm iki ay var daha benim tedavime inşallah sana yetişirim :)

Geldin demek bi gorunuyosun bi kayboluyosun) sevin sevin tedaviye erken baslarsin.yarin benimde transferim var karsilasirmiyiz acep

kızlar daha once deneyenlerden yardım istiyorum
gonalf 450 vuruyorum ilk 3 gun 225c vurdum son ıkı gun 150c bugun sonuncusuydu ama şişenin dibinde yine biraz kaldı biyerde hatamı yaptım bılmıyorum deneyimliler size ihtiyacım varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gonal f içinde 450 lilik değil biraz daha fazla ilaç var hata yapmamissindir

slm, kalabilir dibinde, dozunu düşürmüşsün çünkü 150c olduğundandır.

ses yok onda ben konuşyom ağlıyom kızıyom sinirleniıom devamlı bu arada benim vajınamın girişinde böle nohut gibi bişi var içerde hafif öle acıyoki sızlıyo çok ne acaba y a

ses yok onda ben konuşyom ağlıyom kızıyom sinirleniıom devamlı bu arada benim vajınamın girişinde böle nohut gibi bişi var içerde hafif öle acıyoki sızlıyo çok ne acaba y a

Allah allah inşallah önemli bişi değildir cnm buarada sen zaten yakın bi zamanda doktora gideceksin dimi süleyman beye sor bakalım ne diyecek allahın izniyle ne zaman başlayacaksın tedaviye cnm

Kızlar bugün bı yere gittim orda daha once yumurtalik kanseri geçirmiş bir yumurtaligi alınmış kemoterapi gormuş kız vardı 6 ay once evlenmişti bugün hamile olduğunun müjdesini verdi cok sevindim korkuyodu hamile olamam diye Rabbim dileyince oluyo iste rabbim korusun onu ins.hic hastalikla fln ilgisi yok Rabbim ins bizi de görür bizde bir gün müjde veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…