Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

allah allah inşallah önemli bişi değildir cnm buarada sen zaten yakın bi zamanda doktora gideceksin dimi süleyman beye sor bakalım ne diyecek allahın izniyle ne zaman başlayacaksın tedaviye cnm

aradım sordum gel bakım dedi acıkcası bnde 225 tl tekrar vericem die gitmek istemiyom

YARDIMM benim vajınamın girişinde böle nohut gibi bişi var içerde hafif öle acıyoki sızlıyo çok ne acaba ya

Herkese merhaba sayfanizi takip ediyorum yazmak bu gune nasip oldu bende 2,5 yillik evliyim 1 kere dogal yolla hamile kaldim 9 haftalikken kalbi durdu kurtaj olmak zorunda kaldim uzerinden bir yil gecti hamile kalamadim agustos ayinda ulun beye gittik esimde morfoloji sorunu cikti. Ulun bey tup bebek dedi simdi subat adetimle tup bebek tedavidine baslamak istiyoruz kismetse ne kadar sure once merkeze gitmem gerekiyor oncesinde herhangi bir tedavi gerekiyor mu yardimci olabilir misiniz umarim rabbim herkese hayirlinin da iyisini verir

Hosgeldin Canim aramıza insallah tedavin hayırlı olsun öncelikle.bende ulun beyin hastasiyim ben ilk gittiğimde muayeneye vitamin vermişti sadece bı sonraki ay adetimde tedaviye başlamıştık iğnelere.bildigim kadarıyla onceden bı tedavi uygulanmıyor

Allah yardimcin olsun canim ne guzel bi kere hamile kalmissin insallah tup bebege baslayana kadar yine kendiliginden oluverir gelelim tedaviye herkese uygulanan farkli oluyo canim cunku herkesin sorunu farkli oluyo ben ilk defa haziranda gittim bize vitamin ilaclati verdi ekime kadar kullandik hem esime hem bana sonra muayene ediyo zaten dr eger baslayalim derse ilaclari kullanmaya basliyosun insallah en kisa zamanda bebeginiz olur

kizlar cok tesekkur ederim ins herkes yorulmadan yawrusuna kavusur bende en iyisi ulun beye ulasmaya calisiyim belki vitamin felan verir bu arada ignelerden cok korkuyorum

kizlar cok tesekkur ederim ins herkes yorulmadan yawrusuna kavusur bende en iyisi ulun beye ulasmaya calisiyim belki vitamin felan verir bu arada ignelerden cok korkuyorum

İnsallah hepimiz yavrumuza kavusuruz Canim iğnelerden de hic korkma alışıyosun insan cesaret kazanıyor. bebek için herseye katlanmak zorundayız Allah sonunu guzel wylesin

Su transfer saatini niye onceden soylemezler anlamiyorum kendimi sakin tutmaya calisiyorum ya bugun beni strese soktular.aramiyolar ben ariyorum biz size doncez diyolar bekle bekle gene ses yok.bidaha aradim kapanmis bu ise bi care bulmalari lazim.ben sehir disindan gelicem ona gore bi saat verin diyorum yine yok.en son hemsireyi aradimda anlastik neyseki

Bende adet olmak istiyorummmmmm iki ay var daha benim tedavime inşallah sana yetişirim :)
olucaksın tatlım merak etme,bana niye yetişemiceksin anlamadım,evet adet oldum ama menapoz iğnemi vurdurabilmek için gidiyorum yarın sabah 9da randevum varben kısmet olursa mart sonu gibi tüpe geçicem,sanırım tam tersi ben sana yetişmeye çalışıcam

Benimde büyük bi ihtimal mart sonu olur cnm :))
Cnm menepoz iğnesi ağrılımı oluyor ağlama suratı yapmışsında

Son düzenleme:
Cupcakelove bende kurtajdan sinra deli gibi adetimi beklemistim ada cayi ictim bol bol gelmisti aklinda olsun

Cupcakelove bende kurtajdan sinra deli gibi adetimi beklemistim ada cayi ictim bol bol gelmisti aklinda olsun
Geçmiş olsun arkadaşım. Tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah. Hoşgeldin
ben çok gizemli bir kadınım ayşecikimbenim randevum sabah 9da senin transferin kaçta? hadi bebişlerini al gel de biraz güzel şeylerden konuşalım inşallah
Ooooo kimler gelmiş :) hoşgelmiş. :) hayırlı haberlerini bekliyoruz. .

Rahat ol canım sıkma canını kasma kendini. İnşallah çok güzel olacak. Hangi şehirden geliceksin?

Ahhh ahhh cnm aynı sıkıntıyı bende yaşamıştım inatla saati söylememişlerdi İnan zor yetişmiştik neyse Allah'tan sana saat vermişler ...
Cnm inşallah bu sefer bebişlerin sıkı sıkı tutunur dua edicem cnm Allah'ın izniyle herşey çooook güzel olacak :)

Bugün ablamın kürtajı gerçekleşti. Çoook sıkıntılı bir gündü. Maddi imkanları az olduğundan numune Hastanesinde oldu operasyonu. Sabah 7 30 da burda ol demişler. Tam 7 30 da ordaydık , tahliller dünden hazırdı buna rağmen saat 1 e kadar saçma sapan bekletip ablamı sefil ettiler.saat ikide operasyonu oldu anestezi etkisi geçsin ve kontrol edilsin diye 5 e kadar beklettiler. Bu arada ablam tek başına kaldı orada beni yanına almadılar sadece 2 ile 3 arası yanında oldum sonra kış kış yaptılar.5 de usg eşliğinde muayeneye almışlar ve parça kalmış deyip. BAyıltmadan, uyuşturmadan tekrar operasyon yapmışlar, kız bağıra bağıra ağlamış. ama ben yanında olamadım. Sanki içimi boşalttılar dedi. Çok acıdı içim. ablam odadan çıkarken küçük bi şey daha var ilaç sıktım o onu söker demiş doktor. nasıl bişey bu, böle bişey başına gelen oldumu? O minik parça dişermi? Tekrar başka biyere görün dedim , doktor görmek istemiyorum dedi. ( çok şükür ki eve vardık.

Çook sevindim kıza maşallah maşallah kolay bi hamilelik geçirir inşallah ...cnm bizede moral verdin kurban olduğum allahım inşallah bizlerde nasip eder bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…