allah allah inşallah önemli bişi değildir cnm buarada sen zaten yakın bi zamanda doktora gideceksin dimi süleyman beye sor bakalım ne diyecek allahın izniyle ne zaman başlayacaksın tedaviye cnm
Herkese merhaba sayfanizi takip ediyorum yazmak bu gune nasip oldu bende 2,5 yillik evliyim 1 kere dogal yolla hamile kaldim 9 haftalikken kalbi durdu kurtaj olmak zorunda kaldim uzerinden bir yil gecti hamile kalamadim agustos ayinda ulun beye gittik esimde morfoloji sorunu cikti. Ulun bey tup bebek dedi simdi subat adetimle tup bebek tedavidine baslamak istiyoruz kismetse ne kadar sure once merkeze gitmem gerekiyor oncesinde herhangi bir tedavi gerekiyor mu yardimci olabilir misiniz umarim rabbim herkese hayirlinin da iyisini verir
Herkese merhaba sayfanizi takip ediyorum yazmak bu gune nasip oldu bende 2,5 yillik evliyim 1 kere dogal yolla hamile kaldim 9 haftalikken kalbi durdu kurtaj olmak zorunda kaldim uzerinden bir yil gecti hamile kalamadim agustos ayinda ulun beye gittik esimde morfoloji sorunu cikti. Ulun bey tup bebek dedi simdi subat adetimle tup bebek tedavidine baslamak istiyoruz kismetse ne kadar sure once merkeze gitmem gerekiyor oncesinde herhangi bir tedavi gerekiyor mu yardimci olabilir misiniz umarim rabbim herkese hayirlinin da iyisini verir
kizlar cok tesekkur ederim ins herkes yorulmadan yawrusuna kavusur bende en iyisi ulun beye ulasmaya calisiyim belki vitamin felan verir bu arada ignelerden cok korkuyorum
olucaksın tatlım merak etme,bana niye yetişemiceksin anlamadım,evet adet oldum ama menapoz iğnemi vurdurabilmek için gidiyorum yarın sabah 9da randevum varBende adet olmak istiyorummmmmm iki ay var daha benim tedavime inşallah sana yetişirim :)
ben çok gizemli bir kadınım ayşecikimGeldin demek bi gorunuyosun bi kayboluyosun) sevin sevin tedaviye erken baslarsin.yarin benimde transferim var karsilasirmiyiz acep
olucaksın tatlım merak etme,bana niye yetişemiceksin anlamadım,evet adet oldum ama menapoz iğnemi vurdurabilmek için gidiyorum yarın sabah 9da randevum varben kısmet olursa mart sonu gibi tüpe geçicem,sanırım tam tersi ben sana yetişmeye çalışıcam
Geçmiş olsun arkadaşım. Tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah. HoşgeldinCupcakelove bende kurtajdan sinra deli gibi adetimi beklemistim ada cayi ictim bol bol gelmisti aklinda olsun
Ooooo kimler gelmiş :) hoşgelmiş. :) hayırlı haberlerini bekliyoruz. .ben çok gizemli bir kadınım ayşecikimbenim randevum sabah 9da senin transferin kaçta? hadi bebişlerini al gel de biraz güzel şeylerden konuşalım inşallah
Su transfer saatini niye onceden soylemezler anlamiyorum kendimi sakin tutmaya calisiyorum ya bugun beni strese soktular.aramiyolar ben ariyorum biz size doncez diyolar bekle bekle gene ses yok.bidaha aradim kapanmis bu ise bi care bulmalari lazim.ben sehir disindan gelicem ona gore bi saat verin diyorum yine yok.en son hemsireyi aradimda anlastik neyseki
Cupcakelove bende kurtajdan sinra deli gibi adetimi beklemistim ada cayi ictim bol bol gelmisti aklinda olsun
aradım sordum gel bakım dedi acıkcası bnde 225 tl tekrar vericem die gitmek istemiyom
Su transfer saatini niye onceden soylemezler anlamiyorum kendimi sakin tutmaya calisiyorum ya bugun beni strese soktular.aramiyolar ben ariyorum biz size doncez diyolar bekle bekle gene ses yok.bidaha aradim kapanmis bu ise bi care bulmalari lazim.ben sehir disindan gelicem ona gore bi saat verin diyorum yine yok.en son hemsireyi aradimda anlastik neyseki
Sende haklısın cnm herşeyde para vermekten yorulduk bitmiyor masraflar Allah yardımcımız olsun
Kızlar bugün bı yere gittim orda daha once yumurtalik kanseri geçirmiş bir yumurtaligi alınmış kemoterapi gormuş kız vardı 6 ay once evlenmişti bugün hamile olduğunun müjdesini verdi cok sevindim korkuyodu hamile olamam diye Rabbim dileyince oluyo iste rabbim korusun onu ins.hic hastalikla fln ilgisi yok Rabbim ins bizi de görür bizde bir gün müjde veririz
Her gidişte muayene ücreti almıyorlardır inşallah?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?