Bugün ablamın kürtajı gerçekleşti. Çoook sıkıntılı bir gündü. Maddi imkanları az olduğundan numune Hastanesinde oldu operasyonu. Sabah 7 30 da burda ol demişler. Tam 7 30 da ordaydık , tahliller dünden hazırdı buna rağmen saat 1 e kadar saçma sapan bekletip ablamı sefil ettiler.saat ikide operasyonu oldu anestezi etkisi geçsin ve kontrol edilsin diye 5 e kadar beklettiler. Bu arada ablam tek başına kaldı orada beni yanına almadılar sadece 2 ile 3 arası yanında oldum sonra kış kış yaptılar.5 de usg eşliğinde muayeneye almışlar ve parça kalmış deyip. BAyıltmadan, uyuşturmadan tekrar operasyon yapmışlar, kız bağıra bağıra ağlamış.ama ben yanında olamadım. Sanki içimi boşalttılar dedi. Çok acıdı içim. ablam odadan çıkarken küçük bi şey daha var ilaç sıktım o onu söker demiş doktor. nasıl bişey bu, böle bişey başına gelen oldumu? O minik parça dişermi? Tekrar başka biyere görün dedim , doktor görmek istemiyorum dedi. ( çok şükür ki eve vardık.
Yok fıstık almıyorlar :) duygu daha tedaviye başlamadı ya o yüzden ücret öder
Yok fıstık almıyorlar :) duygu daha tedaviye başlamadı ya o yüzden ücret öder
Offff çook kötü oldum okumaktan zorlandımcanım benim ablacığına çok üzüldüm inşallah şuan ağrısı yoktur tüylerim diken diken oldu senin Can'ın kanın kim bilir sen nasıl olmuşsundur şimdi nasıl ablan cnm ?
Su transfer saatini niye onceden soylemezler anlamiyorum kendimi sakin tutmaya calisiyorum ya bugun beni strese soktular.aramiyolar ben ariyorum biz size doncez diyolar bekle bekle gene ses yok.bidaha aradim kapanmis bu ise bi care bulmalari lazim.ben sehir disindan gelicem ona gore bi saat verin diyorum yine yok.en son hemsireyi aradimda anlastik neyseki
Çook sevindim kıza maşallah maşallah kolay bi hamilelik geçirir inşallah ...cnm bizede moral verdin kurban olduğum allahım inşallah bizlerde nasip eder bebiş
Geçmiş olsun arkadaşım. Tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah. Hoşgeldin
Ooooo kimler gelmiş :) hoşgelmiş. :) hayırlı haberlerini bekliyoruz. .
Rahat ol canım sıkma canını kasma kendini. İnşallah çok güzel olacak. Hangi şehirden geliceksin?
Oylesin gercektenben çok gizemli bir kadınım ayşecikimbenim randevum sabah 9da senin transferin kaçta? hadi bebişlerini al gel de biraz güzel şeylerden konuşalım inşallah
Sakaryadan gelicem canim insallah guzel gecer dua edin bana
Iste bizde oyle olmayalim diye erken cikicaz yol hali bellimi olur.insallah canim dualarini eksik etmeAhhh ahhh cnm aynı sıkıntıyı bende yaşamıştım inatla saati söylememişlerdi İnan zor yetişmiştik neyse Allah'tan sana saat vermişler ...
Cnm inşallah bu sefer bebişlerin sıkı sıkı tutunur dua edicem cnm Allah'ın izniyle herşey çooook güzel olacak :)
ben sakaryadan gelicem canim transfer saatini yarin sabah haber vericeklermis ama ben erken yola cikmayi dusunuyorum Allah nasip ederseCanim embriyoları cozduruyolar durumu iyise haberveriyolar benide oyle aramislardi sabah 10 gibi haber vermişlerdi.anlaştın mi sen Kaçta gidicen nereden gidiyodun yetişirsin zaten 1de merkezde olun diyolar
İnşallah hayırlı sonuçların olur canım. Karasu damısın yoksa?
Yok merkezdeyim ben karasuda tanidiginmi var
Eveet canlarim beklenen gun geldi catti bildiginiz gibi yarin transferim var sizlerden dua istiyorum hakkimda hayirlisi olsun insallah.Dualarinizi eksik etmeyin benden beni ancak siz anlayabilirsiniz duygularimiz ortak.Allah hepimize yardim etsin anne olmayi nasip etsin insallah amiiin
Rabbim sana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canım. :) inşallah hayırlısıyla başarılı transferin olur. Meleklerin en kısa zamanda seni sevindirir. Allah herşeyin hayırlısını versin sana inşallah canım. ...
Canlar benim perşembe günü raporum çıkıyor inşallah. Süleyman beye ilaç yazdırmak için randevu almak gerekir mi? İlaç yazdırıken ödemenin hepsi yapılıyormu?
Nidemek canımın içiSagol canim Allah razi olsun
Sen bence yinede bi randevu al nolur ne olmaz.Bi kismini ilaclari alirken kalanida opu gunu odemistik biz canim
Eveet canlarim beklenen gun geldi catti bildiginiz gibi yarin transferim var sizlerden dua istiyorum hakkimda hayirlisi olsun insallah.Dualarinizi eksik etmeyin benden beni ancak siz anlayabilirsiniz duygularimiz ortak.Allah hepimize yardim etsin anne olmayi nasip etsin insallah amiiin
Canlar benim perşembe günü raporum çıkıyor inşallah. Süleyman beye ilaç yazdırmak için randevu almak gerekir mi? İlaç yazdırıken ödemenin hepsi yapılıyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?