Eveet canlarim beklenen gun geldi catti bildiginiz gibi yarin transferim var sizlerden dua istiyorum hakkimda hayirlisi olsun insallah.Dualarinizi eksik etmeyin benden beni ancak siz anlayabilirsiniz duygularimiz ortak.Allah hepimize yardim etsin anne olmayi nasip etsin insallah amiiin
Ohhh be çok şükür en sonunda çıkmış ben senin yerinde olsam dışarda kutlardım :))
Evet canım çok şükür çıkıyor.
Zilde takarım köçekde oynatırım :)) kutlamayı sigarayı bırakarak yapıcam inşallah :)))
Canim allah yardimcin olsun rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin bence uyumaya calis dr un kim ve memnun musun ben ulun beyle yeni baslicam tedaviye
iyi geceler arkadaşlar.herkesin tedavisi hayırla sonuçlanır inş.arkadaşlar rapor en geç kaç günde çıkıyor acaba?
İnşallah canım Allah hepimizin gönlüne göre versin İnşallah.
Rapor hemen çıkmıyor epeyce zorluyorlar. Bizim sebepsiz infertilite. Benim zeynep kamil de iki aşılamam oldu ondan sonra tüpe geçiş verdiler. Kasım 15 de başladım tüp için rapora.bu perşembe günü çıkıyor kısmetse. ciddi sperm sorunu yoksa ve sende doktorlar tarafından görülen başka sorun yoksa iki tane aşılama yapılmadan tüp bebeğe hak kazanamıyorsun. Özelde kullanmak için rapor istiyorsan mutlaka 3 yıllık evli olman gerekiyor.
Kısacası aşılama istenmezse, evraklar, tahliller , kurul, konsey, heyet toplantıları. 2 ayı buluyor canım.
tşk ederim canım.eşimde ciddi sperm sorunu var direk tüp yani.1 kez denedik zaten umut tüp bebek merkezinde.kimisi 10 gün sürdü yazmış kimisi 1.5 ay.kişiden kişiye değişiyor anlaşılan
Aaa doğru artık sigarayı bırakman lazım tedaviye başlıcaksın :))
Cnm ayşe uyudu sanırım :) onunda doktoru ulun bey memnun olarak biliyorum umut tüp bebek merkezindeki bence bütün doktorlar iyi :)
Artik bizde yatsak iyi olucak iyi geceler kizlarrr
Canim allah yardimcin olsun rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin bence uyumaya calis dr un kim ve memnun musun ben ulun beyle yeni baslicam tedaviye
Cnm ayşe uyudu sanırım :) onunda doktoru ulun bey memnun olarak biliyorum umut tüp bebek merkezindeki bence bütün doktorlar iyi :)
canım benim yaa,nasıl da heyecan var dimi?bi ara baktım görünmeyince uyudun sandım,ben hiç uyumadım,bileydim konuşurduk biraz:18: ben de 3 ay sonra yaşıycam bu heyecanı inşallah,o zamana kadar senin bebişin 3 aylık mı olcak yaniHa ha uyumadim burdayim uyku tutmadi☺
Canlar benim perşembe günü raporum çıkıyor inşallah. Süleyman beye ilaç yazdırmak için randevu almak gerekir mi? İlaç yazdırıken ödemenin hepsi yapılıyormu?
canım benim yaa,nasıl da heyecan var dimi?bi ara baktım görünmeyince uyudun sandım,ben hiç uyumadım,bileydim konuşurduk biraz:18: ben de 3 ay sonra yaşıycam bu heyecanı inşallah,o zamana kadar senin bebişin 3 aylık mı olcak yanimaşallah maşallah tütütüütütütü günün ilk saatlerinde ilk ben tebrik ediim şimdiden,tutucak bebişlerin-bebişin görürsün bak
Eveet canlarim beklenen gun geldi catti bildiginiz gibi yarin transferim var sizlerden dua istiyorum hakkimda hayirlisi olsun insallah.Dualarinizi eksik etmeyin benden beni ancak siz anlayabilirsiniz duygularimiz ortak.Allah hepimize yardim etsin anne olmayi nasip etsin insallah amiiin
Evet heycan dorukta:)) insaallah Dedigin gibi olur bebisim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?