Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Canlar benim perşembe günü raporum çıkıyor inşallah. Süleyman beye ilaç yazdırmak için randevu almak gerekir mi? İlaç yazdırıken ödemenin hepsi yapılıyormu?

Randevu almana hatta gitmene bile gerek yok rappotu faksla sonra ara didem hemsire recete numarasini vermek icin geri ariyo ya da neslihan Hanim ariyo sen ilaclari aluyosun

Amiiiiiin canım saolasın. Çok şükür çıkıyor delirttiler beni.ama sonunda alıyorum raporumu.İnşallah hepimiz tedavilerimizde başarılı oluruz.
Sanırım ocak 8 de adet olurum. İnşallah aksilik olmaz.
Randevu almana hatta gitmene bile gerek yok rappotu faksla sonra ara didem hemsire recete numarasini vermek icin geri ariyo ya da neslihan Hanim ariyo sen ilaclari aluyosun

Saol canım
Aradım yarın raporum çıkıyor dedim ne yapmalıyım dedim. Raporu Fax çekin ilaçları hemen yazarız dedi. Şimdi bişay daha sorayım sana canım bende 1 kutu puregon iğne var aynısını yazarlarmış ama bu iğneyi bulmak buara sıkıntılı oluyormuş galiba bilgin var mı

kızlar nerden başlıycam bilemiyorum,umuta gittim menapoz iğnesi için, muayene oldum biraz konuştuk ulun beyle,iğne garanti diil istersen yapalım ama sonra olmazsa neden benim altı ayım gitti boşu boşuna deme bana dedi,eşimde iğne olmasa da başlasak ne zaman başlayabiliriz dedi o da hemen başlayabilriz pazartesiye kadar ilaçları kullan yumurtalar iyi olursa devam,ama olmazsa menapoz iğnesini yapcaz dedi,bizde hemen başlamaya karar verdik,inin yasemin hnla görüşün dedi,yasemin hanım sağolsun burnundan kıl aldırmadı,verin 2500 başlayalım diyo,üç ay önce neslihan hnla konuştuğumda benim tedavim uzun sürer fiyat yükseldiğinde ne olacak dedim,ben ayarlarım dedi,yasemin hnm sa öle bişe olamaz ocakta zam gelcek hemen başlayın dedi,sanki cebimizde o kadar parayla geziyoruz bi de kendince çözüm üretiyo,yok bankadan çekin yok bilmem neee,yarına kadar bulursam olurmuş adetin 3.günü olacağı için,ama bulamazam ocağa sarkar ki fiyat yükselir dedi,200-300ün derdinde diilim,bu orda ikinci deneyişim olacaktı,kaçıcaz muamelesi yapıldı resmen,ulun bey üstü kapalı yasemin hnm fiyat konusunda yardımcı olur dedi,iğneden de vazgeçtim,tüpten de:2: allah sizlerin yolunu açık etsin, ümidim kalmadı,benden bu kadar ALLAHA EMANET OLUN

Ay çok üzüldüm ya.Canım deme öyle neden vazgeçiyorsun. Hiç umut yok gibi son noktayı koymuşsun. Üzülme lütfen. Büyük Allah'ım hakında hayırlı olanı versin inşallah. Ödeme konusunda bu kadar kötümü davranıyorlar? Çok ayıp

Benim anlamadığım ulun bey denilen kişi daha önceden size demişmiydi iğne garanti değil diye sen aylardır tedavi görüyorsun tam bitti derken sana niye şimdi iğne garanti değil diyor ayrıcada zam gelecekse sana niye eski fiyat vermiyorlar 200,300 derdinde değilim diyorsun ama indirmeleri lazım bizim İçin 100 tl bile önemli ...

Cnm pes etme lütfen o kadar sabrettin bekledin lütfen kendine bi şans daha ver allah büyük cnm çektiğin sıkınlar bitecek biliyorum belkide içinden diyorsundur "demesi kolay " hayat mucizelerle dolu değilmi ...

Dün CANSNSEN arkadaşımız bişi yazmıştı "daha önce yumurta kanseri geçirmiş biri ayrıcada yumurtalıgı alınmış kemoterapi görmüş kızcağız "maşallah hamileymiş kurban olduğum allahım ol derse olur o yüzden cnm lütfen pes etme

Son düzenleme:

Çok doğru söyledin canım süpersin.
Sabırlı olmak lazım.

Pes etmek yok canımın içi DEMAYDEMAY.
ALLAH'IM SANA MUCİZENİ VERİCEK İNŞALLAH.

Çok doğru söyledin canım süpersin.
Sabırlı olmak lazım.

Pes etmek yok canımın içi DEMAYDEMAY.
ALLAH'IM SANA MUCİZENİ VERİCEK İNŞALLAH.

Ben buraya üye olduktan sonra sabretmeyi vede halime şükretmi öğrendim hepimizden daha kötü durumda olupta hamile kalan çok kişi okumuyormuyuz yada çevremizden duymuyormuyuz o yüzden bizim en büyük ilacımız dua biz isteyelim allahım zamanı geldiğinde bizede nasip edecek inşallahhh

Canim dogrusunu istersen hic kullanmadim ben o igneden prigestan vuruluyodum ama onu bile bulamiyoduk eczaci safolsun getirtiyodu ama sen istanbuldasin sanirim cok daha kolay bulursun umutun yan tarafinda bi ecz vardi esin mi ne hic bulamazsan onlara sorarsin zorluk cekecegini sanmam benim ilaclarimin cogu duruyo allah nasip ederde 6 aylik filan olabilirsem ihtiyaci olan birine vermek istiyorum ilaclarimi bende hafiften polikistik over var onun icin az dozda igne yapiliyodu cabuk gelisiyo diye yumurtalarim sadece 2 kutu gonal f kullandim 3 kutu hic acilmamis duruyo

Ya bu kadar gaddar olmamalari lazim bu tavirlardan dolayi insan doktor gormek istemiyor demaydemay bencede vazgecme burda o kadar mucizeler okuyoruz ki ins bizde mucizemize kavusacagiz cevremde cikolata kisti olan 3 kisi var ucununde oglu var biliyomusun hatta ikisi cok ciddi ameliyatlar gecirdi umudunu kaybetme lutfen

Parayi yumurta toplamada aliyolardi artik erkenden mi istiyolar cok şaşırdım neslihan hanim nerdeymis onunla neden gorusturmediler tamam bizde parasiz yapsinlar demiyoruz tabiki paralarini isticeklerde sanki kaciyomusuz gibi davranmalari dogru degil hakkinda hayirlisi canim insllah hic birine gerek kalmaz bebisin kendiliginden geliverir

Rabbimin izniyle Olucaksın canım. Sonra bi bakıcaksın doğumdasın inşallah. :) Allah sağlıklı hayırlı evlat versin sana ve hepimize inşallah. :) benimde aşılama tedavisinden kalan ilacım var 1 kutu. Şimdi ne yazacaklar bakalım rapor da. Bende kendiliğinden hamile olsam bu ay dağıtırım hayrına. :) yeterki olsun sağlıkla

Aynen Neleri var canım hem burda okuyoruz hemde görüyoruz. Dün çok gördüm. Allah'ım yardımcımız olsun. İmtihanımız çok güzel sonuçlanıcak inşallah. ..

cnm sana özelden mesaj attım bakarmısın..

Canım az önce aradım merkezi tam bu mevzu ile ilgili. Ödemeyi ilaçları yazdırırken vereyimmi dedim hayır dedi tedaviye takipe başlayınca bi kısmı opu olacağı zamanda tamamı dedi. Neslihan hanımla görüşmemizi anlattım ocak zammına denk gelirse ne olacak dedimiştim oda elimden geleni yapmaya çalışırım demişti.neslihan hanımla konuşursunuz dedi. Senelik izine çıkmış neslihan Hanim.

ilaçları oradan kullandığımızda ilk etapta para almıyorlar mı. ilaçları parasız mı veriyorlar.
ben ılaçları kendım aldım da bi bilgim yok o yuzden. demaydemaydan o yuzden para istemiş olabilirler belki..

Bende senin kadar bilgisizim bu konuda canım. İlk denemem bu biliyorsun. Ben raporlu yaptırıyorum ilaçları yazacak süleyman bey bende bi eczaneden temin edice. Ama şu var kardeşim için tedavi fiyatı almıştım ilaçlar dahil 6100 ödeme yapıcaksınız demişlerdi. Sanırım rapor olmayınca ilaçlar onlar temin ediyor. Hiç fikrim olmadığıbdan tahmin ediyorum sadece.
Bu arada canım senin bebiş nasıl?

saol cnm iyidir heralde akşamları karın ağrılarım baya oluyor bu aralar. olsun onu hissetmek de güzel bişey, inşallah siz de en kısa zamanda bu mutluluğu yasarsınız..
rapor olmayınca , ılaçları onlar verdiği için bu parayı baştan istiyor olabilirler. ilaçlar dahil paket olduğundan.

Amiiiiiin amin Amiiiiiin :)
Aman canım ne güzel içerdeyim annem sancılarıdır onlar. :) yakında hop tekmeler başlıyacak inşallah. Sağlıklı hamişliğin olsun inşallah canım.

Amiiiiiin amin Amiiiiiin :)
Aman canım ne güzel içerdeyim annem sancılarıdır onlar. :) yakında hop tekmeler başlıyacak inşallah. Sağlıklı hamişliğin olsun inşallah canım.

inşallah cnm saol.
o kadar dua ediyorum ki, bu yolda benım gıbi göz yaşı döken herkesin bebişlerle dolsun evi..

Biz geldiiik ben ve bebislerim.cok sukur guzel gecti transferim pek bisey duymadim dualariniz sayesinde.bide benim embriyolarim 3.gun dondurulmustu meger 5.gune gelmisler ben 3.gun transferi olcak saniyodum 5.gun oldu Allahima sukur.insallah sonucumda guzel olur simdiye kadar hersey guzel gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…