Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Insallah canim moralim iyi nedense bi rahatlik var ustumde.Rabbim nasip ettiyse olur elimizden geleni yaptik.insallah banada guzel bi yeni yil hediyesi olur ☺☺

Canim inan cok uzdun beni bu kadar ugrastin simdi pesmi edeceksin hep bize moral veriyodun uzulmek yok diye.nolur vazgecme Allahtan umit kesilmez canim sonuna kadar git bence

sürekli bişeyler sorup duruyorum arkadaşlar ama aklıma takılanlar oluyo haliyle.ben kocaelinde oturuyorum.koceli üniversitesinde dışarıya rapor verilmiyormuş orda yapılması gerekiyomuş.öyle yazmış biri.gerçekten öylemi bilen varsa cvp verirse sevinirim.inş öyle saçma bişey yoktur ya

Ben ilaclari merkezden almistim odemeyi ilaclari alirken yaptik 2500lira odedik kalan 3600 ude opu gunu odedik.demaydemaydan o yuzden istediler herhalde. ama bizim ustumuzde okadar yoktu o gun 2000 lirasini alalim ozaman demisti orda hamile bi bayan vardi adini bilmiyorum izine cikmis simdi.esimde sirketin parasi var yanimda ordan verelim gidince ayarlariz dedi oyle yaptik illa vereceksiniz demedi.yasemin hanim niye oyle yapti anlamadim.uzmus kizi

Ohhh maşallah cnm benim çok sevindim güzel geçmesine :)
Dinleniyorsun dimi cnm

Estağfurullah canım
Arayıp sor bence. Burda yani istanbulda tüm tüp bebek yapan devlet hastahaneleri dışarıda yapmak için rapor veriyor.

Hoşgeldiniz :)) canlar
Hadi gözün aydın. Herşey başladığı gibi güzel olur inşallah

Hayirli olsun canim sonunda bebislerine kavustun insallah hic ayrilmazsiniz yat dinlen simdi bakalim

Hayırlı ugurlu olsun Canim insallah 12 gün sonra bizlere guzel haberler verirsin bebislerinin müjdesini alırız . Pihtilasma için clexane mi verdi canim

Hayırlı ugurlu olsun Canim insallah 12 gün sonra bizlere guzel haberler verirsin bebislerinin müjdesini alırız . Pihtilasma için clexane mi verdi canim
Insallah canim.doktor clexane verdi ama eczaneden oksapar vermisler bende onu soracaktim bisey olurmu acaba.eczaneyi aradik tekrar fark etmez muadili dedi ama doktoru arasammi

Insallah canim.doktor clexane verdi ama eczaneden oksapar vermisler bende onu soracaktim bisey olurmu acaba.eczaneyi aradik tekrar fark etmez muadili dedi ama doktoru arasammi

Canim sor istersen aklında kalmasın Umut'un yanındaki eczaneden almıştık Bız ordan mi aldın icerigi aynıdır marka farklıdır ama sen yine sor bı

Canım 1 adet öncesinde git bir görün derim bende. Bende 2 defa kist olmuş. Fark bile etmemişim. Sonra bi arkadaşın da dediği gibi vitamin falan veriyorlar. Hayırlı olsun şimdiden canım. Aramıza hoşgeldin.

Canım çok üzüldüm. Parça falan kaldı dedilerse 1-2 doktora daha gözüksün .Allah korusun Tehlikeli işler bunlar.

demaydemay yaşadığın olaydan ötürü çok üzüldüm. Ama Ulun Bey'in bu tür tavırları bana hiç yabancı gelmedi. Madem işe yaramayacaktı bu konuşmayı 3 ay önce yapacaktı. Dedimya buna benzer tavırlarını bende gördüm. Dilek olay 3 tedavi oldum onla. Sen niye bitti falan diyosun. Hemen atla git İstanbulda tek orası mı var. Birsürü başarılı merkez var.Yasemin Hanım cidden çok paragöz. Sözde psikolog ama bankamatikten başka bişey değil zaten bence. Hatta eşim dedi Neslihan Hanım'a da sizi görünce gözlerinizde dolar işaretleri görüyorum diye.Neyse bu kişiler zaten vesile. Umutta olacak da x yerde olmayacak mı? Rabbim verecek bebeğimizi. Pes etme bakalım.

TAMAMEN KATILIYORUM ARKADAŞIM.

ayşecikim hayırlı olsun canım. Hadi bize güzel haberler ver bakalım.

Canım çok üzüldüm. Parça falan kaldı dedilerse 1-2 doktora daha gözüksün .Allah korusun Tehlikeli işler bunlar.

Saol canım geçti çok şükür. Yakında başka bi doktora muayene olacak. O zamana kadar o ufak parçada vucut tarafından atılır inşallah. Allah'ım kimsenin başına vermesin.

HAFİZE 3557 canım benım esımdede morfolojı ve sayı azlıgı problemı var emre beye esın mutlaka gıtsın bız 1 . denemede gıtmedık sadece ben ulun beye gıttım bende bır sıkıntı yoktu tamam dedık basladık tedavıye ama negatıf aldık cunku sperm morfolojık acıdan bozuk olunca ulun bey de dedı emre beye gıtmedınız mı .. sımdı 2. yı denıycez ama esım hap tedavısınde ve testler falan ıstedı emre bey sonuclara gore onay beklıyoruz emre beyden.. sızde hata yapmayın dıye dıyorum mutlaka esın emre beye gıtsın ona gore baslayın yoksa emeklerde paralarda bosa gıdıyor ınsan uzuluyor ...ınsallah hayırlısı olur canım hepımız ıcın ...

Son düzenleme:

Bulut84 uyarin icin cok sagol Oylemi yapsak acaba esimin morfolojisi 1 ulun bey bizi hic urolojiye felan yonlendirmedi direk tuple olur dedi bize de demaydemay gibi son dakikami soyliycek off son okuduklarimdan sonra resmen kafam karisti bugun ulun beye mail attim subat adetimde baslamayi dusunuyorum ne zaman merkeze gelmem gerekli onceden birsey kullanacakmiyim diye daha cevap yazmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…