Aysecikim gunaydin bebeklerin insallah siki sikiya tutunurlar sana donuste iyice dinlen dualarimiz seninle sizlerin mutlulugka umutlaniyiruz
canım dularım senınle.. beklenen gün geldi çattı bak artık bebeklerın senınle olucak ve senı hiiç bırakmıcaklar inşallah..
içini hep ferah tut cnm sakın belirti arama kendinde, moralin hep iyi olsun, inşallah benım gıbı tatlı süprizle sende karşılaşcaksın 10 gun sonra
Canim inan cok uzdun beni bu kadar ugrastin simdi pesmi edeceksin hep bize moral veriyodun uzulmek yok diye.nolur vazgecme Allahtan umit kesilmez canim sonuna kadar git bencekızlar nerden başlıycam bilemiyorum,umuta gittim menapoz iğnesi için, muayene oldum biraz konuştuk ulun beyle,iğne garanti diil istersen yapalım ama sonra olmazsa neden benim altı ayım gitti boşu boşuna deme bana dedi,eşimde iğne olmasa da başlasak ne zaman başlayabiliriz dedi o da hemen başlayabilriz pazartesiye kadar ilaçları kullan yumurtalar iyi olursa devam,ama olmazsa menapoz iğnesini yapcaz dedi,bizde hemen başlamaya karar verdik,inin yasemin hnla görüşün dedi,yasemin hanım sağolsun burnundan kıl aldırmadı,verin 2500 başlayalım diyo,üç ay önce neslihan hnla konuştuğumda benim tedavim uzun sürer fiyat yükseldiğinde ne olacak dedim,ben ayarlarım dedi,yasemin hnm sa öle bişe olamaz ocakta zam gelcek hemen başlayın dedi,sanki cebimizde o kadar parayla geziyoruz bi de kendince çözüm üretiyo,yok bankadan çekin yok bilmem neee,yarına kadar bulursam olurmuş adetin 3.günü olacağı için,ama bulamazam ocağa sarkar ki fiyat yükselir dedi,200-300ün derdinde diilim,bu orda ikinci deneyişim olacaktı,kaçıcaz muamelesi yapıldı resmen,ulun bey üstü kapalı yasemin hnm fiyat konusunda yardımcı olur dedi,iğneden de vazgeçtim,tüpten de:2: allah sizlerin yolunu açık etsin, ümidim kalmadı,benden bu kadar ALLAHA EMANET OLUN
ilaçları oradan kullandığımızda ilk etapta para almıyorlar mı. ilaçları parasız mı veriyorlar.
ben ılaçları kendım aldım da bi bilgim yok o yuzden. demaydemaydan o yuzden para istemiş olabilirler belki..
Biz geldiiik ben ve bebislerim.cok sukur guzel gecti transferim pek bisey duymadim dualariniz sayesinde.bide benim embriyolarim 3.gun dondurulmustu meger 5.gune gelmisler ben 3.gun transferi olcak saniyodum 5.gun oldu Allahima sukur.insallah sonucumda guzel olur simdiye kadar hersey guzel gitti
sürekli bişeyler sorup duruyorum arkadaşlar ama aklıma takılanlar oluyo haliyle.ben kocaelinde oturuyorum.koceli üniversitesinde dışarıya rapor verilmiyormuş orda yapılması gerekiyomuş.öyle yazmış biri.gerçekten öylemi bilen varsa cvp verirse sevinirim.inş öyle saçma bişey yoktur ya
Hoşgeldiniz :)) canlarBiz geldiiik ben ve bebislerim.cok sukur guzel gecti transferim pek bisey duymadim dualariniz sayesinde.bide benim embriyolarim 3.gun dondurulmustu meger 5.gune gelmisler ben 3.gun transferi olcak saniyodum 5.gun oldu Allahima sukur.insallah sonucumda guzel olur simdiye kadar hersey guzel gitti
Ohhh maşallah cnm benim çok sevindim güzel geçmesine :)
Dinleniyorsun dimi cnm
Hoşgeldiniz :)) canlar
Hadi gözün aydın. Herşey başladığı gibi güzel olur inşallah
Biz geldiiik ben ve bebislerim.cok sukur guzel gecti transferim pek bisey duymadim dualariniz sayesinde.bide benim embriyolarim 3.gun dondurulmustu meger 5.gune gelmisler ben 3.gun transferi olcak saniyodum 5.gun oldu Allahima sukur.insallah sonucumda guzel olur simdiye kadar hersey guzel gitti
Hayirli olsun canim sonunda bebislerine kavustun insallah hic ayrilmazsiniz yat dinlen simdi bakalim
Insallah canim.doktor clexane verdi ama eczaneden oksapar vermisler bende onu soracaktim bisey olurmu acaba.eczaneyi aradik tekrar fark etmez muadili dedi ama doktoru arasammiHayırlı ugurlu olsun Canim insallah 12 gün sonra bizlere guzel haberler verirsin bebislerinin müjdesini alırız . Pihtilasma için clexane mi verdi canim
Insallah canim.doktor clexane verdi ama eczaneden oksapar vermisler bende onu soracaktim bisey olurmu acaba.eczaneyi aradik tekrar fark etmez muadili dedi ama doktoru arasammi
Canim sor istersen aklında kalmasın Umut'un yanındaki eczaneden almıştık Bız ordan mi aldın icerigi aynıdır marka farklıdır ama sen yine sor bı
Canım 1 adet öncesinde git bir görün derim bende. Bende 2 defa kist olmuş. Fark bile etmemişim. Sonra bi arkadaşın da dediği gibi vitamin falan veriyorlar. Hayırlı olsun şimdiden canım. Aramıza hoşgeldin.Herkese merhaba sayfanizi takip ediyorum yazmak bu gune nasip oldu bende 2,5 yillik evliyim 1 kere dogal yolla hamile kaldim 9 haftalikken kalbi durdu kurtaj olmak zorunda kaldim uzerinden bir yil gecti hamile kalamadim agustos ayinda ulun beye gittik esimde morfoloji sorunu cikti. Ulun bey tup bebek dedi simdi subat adetimle tup bebek tedavidine baslamak istiyoruz kismetse ne kadar sure once merkeze gitmem gerekiyor oncesinde herhangi bir tedavi gerekiyor mu yardimci olabilir misiniz umarim rabbim herkese hayirlinin da iyisini verir
Canım çok üzüldüm. Parça falan kaldı dedilerse 1-2 doktora daha gözüksün .Allah korusun Tehlikeli işler bunlar.Bugün ablamın kürtajı gerçekleşti. Çoook sıkıntılı bir gündü. Maddi imkanları az olduğundan numune Hastanesinde oldu operasyonu. Sabah 7 30 da burda ol demişler. Tam 7 30 da ordaydık , tahliller dünden hazırdı buna rağmen saat 1 e kadar saçma sapan bekletip ablamı sefil ettiler.saat ikide operasyonu oldu anestezi etkisi geçsin ve kontrol edilsin diye 5 e kadar beklettiler. Bu arada ablam tek başına kaldı orada beni yanına almadılar sadece 2 ile 3 arası yanında oldum sonra kış kış yaptılar.5 de usg eşliğinde muayeneye almışlar ve parça kalmış deyip. BAyıltmadan, uyuşturmadan tekrar operasyon yapmışlar, kız bağıra bağıra ağlamış.ama ben yanında olamadım. Sanki içimi boşalttılar dedi. Çok acıdı içim. ablam odadan çıkarken küçük bi şey daha var ilaç sıktım o onu söker demiş doktor. nasıl bişey bu, böle bişey başına gelen oldumu? O minik parça dişermi? Tekrar başka biyere görün dedim , doktor görmek istemiyorum dedi. ( çok şükür ki eve vardık.
kızlar nerden başlıycam bilemiyorum,umuta gittim menapoz iğnesi için, muayene oldum biraz konuştuk ulun beyle,iğne garanti diil istersen yapalım ama sonra olmazsa neden benim altı ayım gitti boşu boşuna deme bana dedi,eşimde iğne olmasa da başlasak ne zaman başlayabiliriz dedi o da hemen başlayabilriz pazartesiye kadar ilaçları kullan yumurtalar iyi olursa devam,ama olmazsa menapoz iğnesini yapcaz dedi,bizde hemen başlamaya karar verdik,inin yasemin hnla görüşün dedi,yasemin hanım sağolsun burnundan kıl aldırmadı,verin 2500 başlayalım diyo,üç ay önce neslihan hanla konuştuğumda benim tedavim uzun sürer fiyat yükseldiğinde ne olacak dedim,ben ayarlarım dedi,yasemin hnm sa öle bişe olamaz ocakta zam gelcek hemen başlayın dedi,sanki cebimizde o kadar parayla geziyoruz bi de kendince çözüm üretiyo,yok bankadan çekin yok bilmem neee,yarına kadar bulursam olurmuş adetin 3.günü olacağı için,ama bulamazam ocağa sarkar ki fiyat yükselir dedi,200-300ün derdinde diilim,bu orda ikinci deneyişim olacaktı,kaçıcaz muamelesi yapıldı resmen,ulun bey üstü kapalı yasemin hnm fiyat konusunda yardımcı olur dedi,iğneden de vazgeçtim,tüpten de:2: allah sizlerin yolunu açık etsin, ümidim kalmadı,benden bu kadar ALLAHA EMANET OLUN
Benim anlamadığım ulun bey denilen kişi daha önceden size demişmiydi iğne garanti değil diye sen aylardır tedavi görüyorsun tam bitti derken sana niye şimdi iğne garanti değil diyor ayrıcada zam gelecekse sana niye eski fiyat vermiyorlar 200,300 derdinde değilim diyorsun ama indirmeleri lazım bizim İçin 100 tl bile önemli ...
Cnm pes etme lütfen o kadar sabrettin bekledin lütfen kendine bi şans daha ver allah büyük cnm çektiğin sıkınlar bitecek biliyorum belkide içinden diyorsundur "demesi kolay " hayat mucizelerle dolu değilmi ...
Dün CANSNSEN arkadaşımız bişi yazmıştı "daha önce yumurta kanseri geçirmiş biri ayrıcada yumurtalıgı alınmış kemoterapi görmüş kızcağız "maşallah hamileymiş kurban olduğum allahım ol derse olur o yüzden cnm lütfen pes etme
Canım çok üzüldüm. Parça falan kaldı dedilerse 1-2 doktora daha gözüksün .Allah korusun Tehlikeli işler bunlar.
Hosgeldin Canim aramıza insallah tedavin hayırlı olsun öncelikle.bende ulun beyin hastasiyim ben ilk gittiğimde muayeneye vitamin vermişti sadece bı sonraki ay adetimde tedaviye başlamıştık iğnelere.bildigim kadarıyla onceden bı tedavi uygulanmıyor
HAFİZE 3557 canım benım esımdede morfolojı ve sayı azlıgı problemı var emre beye esın mutlaka gıtsın bız 1 . denemede gıtmedık sadece ben ulun beye gıttım bende bır sıkıntı yoktu tamam dedık basladık tedavıye ama negatıf aldık cunku sperm morfolojık acıdan bozuk olunca ulun bey de dedı emre beye gıtmedınız mı .. sımdı 2. yı denıycez ama esım hap tedavısınde ve testler falan ıstedı emre bey sonuclara gore onay beklıyoruz emre beyden.. sızde hata yapmayın dıye dıyorum mutlaka esın emre beye gıtsın ona gore baslayın yoksa emeklerde paralarda bosa gıdıyor ınsan uzuluyor ...ınsallah hayırlısı olur canım hepımız ıcın ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?