Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Saol canım geçti çok şükür. Yakında başka bi doktora muayene olacak. O zamana kadar o ufak parçada vucut tarafından atılır inşallah. Allah'ım kimsenin başına vermesin.

Canim kurtaj sonrasi minik bi parca bendede kalmisti sonra adetle gitti zaten kurtajdan sonra oyle bi adet oluyorsun ki evlere senlik resmen icin temizleniyor ins ablanda hemen atlaracak

kafan karısmasın canım benım ıyı doktorlar bızım hatamız oldu bız gıtmedık aslında mantıken problem bende degıl esımde ben 3 kere kadın dogumcuya gıdıyorum bır sorun varmı dıye esım 1 kere bıle gıtmedı yanı ama bıze demıstı ulun bey urolojıye gıdın dıye ,bızde muayene ucretı fazla, sonra emre beyde ızınlıydı derken tedavı gunu geldı cattı sonrada uzulduk ama ıste ınsanın aklına gelmıyor heyecandan bazı seyler .. hemen baslıyalım ıstedık tupe keske mantıklı hareket etseydık bıraz dedık sonra ,sız genede bır sorun yada dırek emre beyle gorusun gereklı seylerı o soyler zaten sıze ... fakat sızde sayı normal mı o da bır artı sızın ıcın benım esımde 500.000 cıvarı ama morfolojıde sıkıntı var suan klomen kullanıyor sız de bır sorun yanı bosa gıtmesın emeklerınız ...

Canim bizimde iste esimle beraber gittik ulun beye sperm testinde en son sayi 60 milyon (ama ileri hizli hareketli yok ) morfoloji 1 cikti. Sonra anadolu saglik merkezinde esimle bi urologa gorunduk oda profesor size asilama olur tupe gecmeyin hemen dedi kafamiz corba oldu bende simdi esime tedaviye kadar keciboynuzu pekmezi bide ari sutu bal polen yediriyorum olmazsa emre beydende ben bi randevu aliyim canim aklimizda kalmasin cok sagol

Saol Canim Benim ben 2 buçuk sene once başladım dokyora gitmeye bende bı sorun yoktu esim gitti spermiogram da hic sperm çıkmayınca doktor arastidik Emre beyi bulduk internetten tese olcak dedi ameliyatla sperm bulunsa hemen hamile kalırsın dedi ulun bey ama 3 sefer denedik olmadı şimdi rahim filmi bide histereskopi olcam Canim bakalım hakkımızda hayırlısı olsun nasip kısmet bu isler gercekten

kızlar allah hepinizden binlerce kez razı olsun,yazdıklarınızı tek tek okudum eksik olmayın,para meselesi değil bu tabii ki isteyecekler ama tavırları hiç hoş değildi kadının,nasıl sessiz kaldım anlamadım gitti,neyse allahından bulsun ne diim,NEYSE ŞİMDİ Bİ BOMBA HABERİM VAR SİZEEEEE Bİ MUCİZE OLDU EŞİM 2500TL Yİ BULDU VEEEEEE YARIN TÜPE BAŞLIYORUMMMMMMMMM

Cnmmmmmmmm çook sevindim :)))
Herşeyde var bi hayır 3 ay var diyordun yarın tedaviye başlayacaksın bak gör asıl mucize bebek haberi olacak :))))

Evet Canim İnan para konusu değil onların tutumundan dolayı canı sikiliyo.bende Haziran'dan beri 2 ay arayla 3 tedavi gecirdim son tedavide yumurta toplama gunü 3600 ödeme yapcaktik altın bozdurmamiz gerekti aksilik oldu geciktik biraz benimde 11 de yumurta toplamam olcakti esımde yalnız bırakmak istemiyodu yok ödemeyi almamız gerek diye inat ettiler sanki kacicaktik 20 bin para saymisim ben oraya bu güvensizlik ne yani anlamadım esim beni bıraktı bı daha uskadara gitti stresten kipkirmizi oldum cok sinirlendim.sende hic bozma moralini Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ins sende tez zamanda ins bebisine kavuşursun bu çektiğimiz sıkıntıları unuturuz ins Allahim hepimizi sevindirsin âmin amin

Kafayımı yemişler bunlar ...
Yumurta toplandıktan bi kaç gün sonra para verilse olmuyormu hadi transfer olsa anlarımda saçmalığa bak yumurta toplanacak kaçacak halinde yok...
Ahh cnm sen rahat olman gerekirken strese sokmuşlar seni o gün üzmeye hakları yoktu

Yaaa gordunmu ben sana demedimmi Allahtan umit kesilmez diye:) amma sürpriz yaptin ya hayirli olsun insallah cok sevindim canim benim

Bı kac gün sonra da demiyoruz Canim o gün vercez ama kuyumcu bulamadık esim hemen gitti halletti sag olsun ama ben cok gerildim o stresle yumurta toplandı ayilirken esimi ariycam çantamı verin diyodum hemşireye cok sinir bozucu bı gündü canim

Gerçekten çok sinir bozu ben okurken sinirlendim bide aynı durumu yaşasam herhalde orayı ayağa kaldırırdım
Zaten zor bi süreç hem maddi hem manevi etkileniyoruz yaptıkları seye bak son tedavimiz olurda birdaha böyle sıkıntılar yaşamayız inşallah cnm

Âmin aminnn ins hepimizin son tedavisi olur bu stresli günleri bı daha yasamayız Canim gercekten çık zor bı süreç cok yipraniyo insan.bide ben şahsen hastaneye gitmediğim zaman daha rahatım şimdi hamile değilim tedavilerim hep negatif oldu o stresli bekleme günleri beni çok yordu şimdi kafam daha rahat Allah güç versin de hepimiz başlayalım yeni tedavilerimize

Ben kimyasal gebelikten sonra çok yıkılmıştım ama şimdi o kadar mutluyum ki bugün eşimede dedim tüp bebek tedavisi beni çok yordu çok yıprattı ama şimdi o kadar iyiyim ki sanki üzülen ben değilim demek biraz ara vermek iyi oluyormuş :)

Aynen canim gercekten insan yoruluyo olmasa bile sonra o kadar mutsuz olmuyosun Allah Sabri'ni veriyo herseyin öncekilerde hep ben acele ediyodum hemen bı sonraki ay gidelim diyodum şimdi esim diyo gidelim diye o 12 gun beklemek insanın ömründen ömür alıyor resmen

Hoop dedik bize böle güzel haberlerle gel işte :) canım çok sevindim. Neydi öle bitti herşey demek. Çok şükür Rabbim yüzünü güldürdü. :) Allah tedavini sorunsuz mis gibi geçirmeni nasip etsin inşallah. Bıcırıkların bedeninde can bulsun inşallah. :)
Biz alıştık halay başı çeken demaydemay a ve hep halay başımız ol gülüm. Senin hayırlı haberlerini alıncada ben senin halay başın olucam ona göre hııı :)))

Cnmmmmmmmm çook sevindim :)))
Herşeyde var bi hayır 3 ay var diyordun yarın tedaviye başlayacaksın bak gör asıl mucize bebek haberi olacak :))))
saol canım benim,dr 5gün iğne yapıcaz(tedavi başlangıcı için) yumurtalar iyi cvp verirse devam ama olmazsa tekrar menapoz iğnesi vurcaz dedi,duanı eksik etme olur mu canım?mucize bebek heee,sahi, olur mu dersin:18:

ah canım yaa sende çok sıkıntılı dönemler geçirmişsin,hadi gel de sinirlenme aynı gün bozduracaksın,dünya kadar paran gitmiş oraya, iş mi şimdi bu?Allahtan bulsunlar,inş hepimiz bu sınavdan güle oynaya geçeriz,Allah razı olsun ilginden dolayı, eksik olma

Yaaa gordunmu ben sana demedimmi Allahtan umit kesilmez diye:) amma sürpriz yaptin ya hayirli olsun insallah cok sevindim canim benim
evet canım kesilmez haşaa,ama insanız işte bi dakkamız bi dakkaya uymuyobana da sürpriz oldu vallasen nasılsın bebişlerin nasıl,yiğenlerime iyi bak,kızarım yoksa heeeeeee

ne güzel yaaa sizin gibi arkadaşlarım var çok şükür,bu günkü kararlarımı siz değiştirdiniz,gerçekten de vazgeçmiştim,bi anlık öfke falan diildi,ama eşimi,bi tanemi,herşeyimi düşündüm,onun için sizin de desteklerinizle inada bindirdim artık,yarın göstericem ben o kadınaBICIRIKLARIN heeee Allah mı söyletti,zaten bu gün daktırla anlaştım söz aldım 5.güne gelirlerse 2 tane transfer edcektamam söz hep ben halay başıyım,inşallah benim tutsun da sende benim halay başım olcan ahan da böyle

evet canım kesilmez haşaa,ama insanız işte bi dakkamız bi dakkaya uymuyobana da sürpriz oldu vallasen nasılsın bebişlerin nasıl,yiğenlerime iyi bak,kızarım yoksa heeeeeee
Insallah bide bebek haberi vereceksin bize iste ozaman tam surpriz olacak. Gece gece yine guldurdun beni biz iyiyiz bi sorun yok simdilik bakmazmiyim teyzesi canlarim onlar benim. Hadi bakalim insallah yumurtalarin olumlu cevap verir iyi haberler ver bize.napiyoruz moralimizi yuksek tutuyoruz uzulmuyoruz stres yapmiyoruz umidimizi kaybetmiyoruz bol bol dua ediyoruz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…