- 4 Nisan 2010
- 738
- 208
- 133
Saol canım geçti çok şükür. Yakında başka bi doktora muayene olacak. O zamana kadar o ufak parçada vucut tarafından atılır inşallah. Allah'ım kimsenin başına vermesin.
Bulut84 uyarin icin cok sagol Oylemi yapsak acaba esimin morfolojisi 1 ulun bey bizi hic urolojiye felan yonlendirmedi direk tuple olur dedi bize de demaydemay gibi son dakikami soyliycekoff son okuduklarimdan sonra resmen kafam karisti bugun ulun beye mail attim subat adetimde baslamayi dusunuyorum ne zaman merkeze gelmem gerekli onceden birsey kullanacakmiyim diye daha cevap yazmadi
kafan karısmasın canım benım ıyı doktorlar bızım hatamız oldu bız gıtmedık aslında mantıken problem bende degıl esımde ben 3 kere kadın dogumcuya gıdıyorum bır sorun varmı dıye esım 1 kere bıle gıtmedı yanı ama bıze demıstı ulun bey urolojıye gıdın dıye ,bızde muayene ucretı fazla, sonra emre beyde ızınlıydı derken tedavı gunu geldı cattı sonrada uzulduk ama ıste ınsanın aklına gelmıyor heyecandan bazı seyler .. hemen baslıyalım ıstedık tupe keske mantıklı hareket etseydık bıraz dedık sonra ,sız genede bır sorun yada dırek emre beyle gorusun gereklı seylerı o soyler zaten sıze ... fakat sızde sayı normal mı o da bır artı sızın ıcın benım esımde 500.000 cıvarı ama morfolojıde sıkıntı var suan klomen kullanıyor sız de bır sorun yanı bosa gıtmesın emeklerınız ...
HAFİZE 3557 canım benım esımdede morfolojı ve sayı azlıgı problemı var emre beye esın mutlaka gıtsın bız 1 . denemede gıtmedık sadece ben ulun beye gıttım bende bır sıkıntı yoktu tamam dedık basladık tedavıye ama negatıf aldık cunku sperm morfolojık acıdan bozuk olunca ulun bey de dedı emre beye gıtmedınız mı .. sımdı 2. yı denıycez ama esım hap tedavısınde ve testler falan ıstedı emre bey sonuclara gore onay beklıyoruz emre beyden.. sızde hata yapmayın dıye dıyorum mutlaka esın emre beye gıtsın ona gore baslayın yoksa emeklerde paralarda bosa gıdıyor ınsan uzuluyor ...ınsallah hayırlısı olur canım hepımız ıcın ...
kızlar allah hepinizden binlerce kez razı olsun,yazdıklarınızı tek tek okudum eksik olmayın,para meselesi değil bu tabii ki isteyecekler ama tavırları hiç hoş değildi kadının,nasıl sessiz kaldım anlamadım gitti,neyse allahından bulsun ne diim,NEYSE ŞİMDİ Bİ BOMBA HABERİM VAR SİZEEEEE Bİ MUCİZE OLDU EŞİM 2500TL Yİ BULDU VEEEEEE YARIN TÜPE BAŞLIYORUMMMMMMMMM
kızlar allah hepinizden binlerce kez razı olsun,yazdıklarınızı tek tek okudum eksik olmayın,para meselesi değil bu tabii ki isteyecekler ama tavırları hiç hoş değildi kadının,nasıl sessiz kaldım anlamadım gitti,neyse allahından bulsun ne diim,NEYSE ŞİMDİ Bİ BOMBA HABERİM VAR SİZEEEEE Bİ MUCİZE OLDU EŞİM 2500TL Yİ BULDU VEEEEEE YARIN TÜPE BAŞLIYORUMMMMMMMMM
Evet Canim İnan para konusu değil onların tutumundan dolayı canı sikiliyo.bende Haziran'dan beri 2 ay arayla 3 tedavi gecirdim son tedavide yumurta toplama gunü 3600 ödeme yapcaktik altın bozdurmamiz gerekti aksilik oldu geciktik biraz benimde 11 de yumurta toplamam olcakti esımde yalnız bırakmak istemiyodu yok ödemeyi almamız gerek diye inat ettiler sanki kacicaktik 20 bin para saymisim ben oraya bu güvensizlik ne yani anlamadım esim beni bıraktı bı daha uskadara gitti stresten kipkirmizi oldum cok sinirlendim.sende hic bozma moralini Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ins sende tez zamanda ins bebisine kavuşursun bu çektiğimiz sıkıntıları unuturuz ins Allahim hepimizi sevindirsin âmin amin
Kafayımı yemişler bunlar ...
Yumurta toplandıktan bi kaç gün sonra para verilse olmuyormu hadi transfer olsa anlarımda saçmalığa bak yumurta toplanacak kaçacak halinde yok...
Ahh cnm sen rahat olman gerekirken strese sokmuşlar seni o gün üzmeye hakları yoktu
Bı kac gün sonra da demiyoruz Canim o gün vercez ama kuyumcu bulamadık esim hemen gitti halletti sag olsun ama ben cok gerildim o stresle yumurta toplandı ayilirken esimi ariycam çantamı verin diyodum hemşireye cok sinir bozucu bı gündü canim
Gerçekten çok sinir bozu ben okurken sinirlendim bide aynı durumu yaşasam herhalde orayı ayağa kaldırırdım
Zaten zor bi süreç hem maddi hem manevi etkileniyoruz yaptıkları seye bak son tedavimiz olurda birdaha böyle sıkıntılar yaşamayız inşallah cnm
Âmin aminnn ins hepimizin son tedavisi olur bu stresli günleri bı daha yasamayız Canim gercekten çık zor bı süreç cok yipraniyo insan.bide ben şahsen hastaneye gitmediğim zaman daha rahatım şimdi hamile değilim tedavilerim hep negatif oldu o stresli bekleme günleri beni çok yordu şimdi kafam daha rahat Allah güç versin de hepimiz başlayalım yeni tedavilerimize
Ben kimyasal gebelikten sonra çok yıkılmıştım ama şimdi o kadar mutluyum ki bugün eşimede dedim tüp bebek tedavisi beni çok yordu çok yıprattı ama şimdi o kadar iyiyim ki sanki üzülen ben değilim demek biraz ara vermek iyi oluyormuş :)
saol canım benim,dr 5gün iğne yapıcaz(tedavi başlangıcı için) yumurtalar iyi cvp verirse devam ama olmazsa tekrar menapoz iğnesi vurcaz dedi,duanı eksik etme olur mu canım?mucize bebek heee,sahi, olur mu dersin:18:Cnmmmmmmmm çook sevindim :)))
Herşeyde var bi hayır 3 ay var diyordun yarın tedaviye başlayacaksın bak gör asıl mucize bebek haberi olacak :))))
ah canım yaa sende çok sıkıntılı dönemler geçirmişsin,hadi gel de sinirlenmeEvet Canim İnan para konusu değil onların tutumundan dolayı canı sikiliyo.bende Haziran'dan beri 2 ay arayla 3 tedavi gecirdim son tedavide yumurta toplama gunü 3600 ödeme yapcaktik altın bozdurmamiz gerekti aksilik oldu geciktik biraz benimde 11 de yumurta toplamam olcakti esımde yalnız bırakmak istemiyodu yok ödemeyi almamız gerek diye inat ettiler sanki kacicaktik 20 bin para saymisim ben oraya bu güvensizlik ne yani anlamadım esim beni bıraktı bı daha uskadara gitti stresten kipkirmizi oldum cok sinirlendim.sende hic bozma moralini Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ins sende tez zamanda ins bebisine kavuşursun bu çektiğimiz sıkıntıları unuturuz ins Allahim hepimizi sevindirsin âmin amin
evet canım kesilmez haşaa,ama insanız işte bi dakkamız bi dakkaya uymuyoYaaa gordunmu ben sana demedimmi Allahtan umit kesilmez diye:) amma sürpriz yaptin ya hayirli olsun insallah cok sevindim canim benim
ne güzel yaaa sizin gibi arkadaşlarım var çok şükür,bu günkü kararlarımı siz değiştirdiniz,gerçekten de vazgeçmiştim,bi anlık öfke falan diildi,ama eşimi,bi tanemi,herşeyimi düşündüm,onun için sizin de desteklerinizle inada bindirdim artık,yarın göstericem ben o kadınaHoop dedik bize böle güzel haberlerle gel işte :) canım çok sevindim. Neydi öle bitti herşey demek. Çok şükür Rabbim yüzünü güldürdü. :) Allah tedavini sorunsuz mis gibi geçirmeni nasip etsin inşallah. Bıcırıkların bedeninde can bulsun inşallah. :)
Biz alıştık halay başı çeken demaydemay a ve hep halay başımız ol gülüm. Senin hayırlı haberlerini alıncada ben senin halay başın olucam ona göre hııı :)))
Insallah bide bebek haberi vereceksin bize iste ozaman tam surpriz olacak. Gece gece yine guldurdun beni biz iyiyiz bi sorun yok simdilik bakmazmiyim teyzesi canlarim onlar benim. Hadi bakalim insallah yumurtalarin olumlu cevap verir iyi haberler ver bize.napiyoruz moralimizi yuksek tutuyoruz uzulmuyoruz stres yapmiyoruz umidimizi kaybetmiyoruz bol bol dua ediyoruz:))evet canım kesilmez haşaa,ama insanız işte bi dakkamız bi dakkaya uymuyobana da sürpriz oldu valla sen nasılsın bebişlerin nasıl,yiğenlerime iyi bak,kızarım yoksa heeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?