- 21 Kasım 2013
- 808
- 32
- 118
- 35
ne güzel yaaa sizin gibi arkadaşlarım var çok şükür,bu günkü kararlarımı siz değiştirdiniz,gerçekten de vazgeçmiştim,bi anlık öfke falan diildi,ama eşimi,bi tanemi,herşeyimi düşündüm,onun için sizin de desteklerinizle inada bindirdim artık,yarın göstericem ben o kadınaBICIRIKLARIN heeee Allah mı söyletti,zaten bu gün daktırla anlaştım söz aldım 5.güne gelirlerse 2 tane transfer edcek tamam söz hep ben halay başıyım,inşallah benim tutsun da sende benim halay başım olcan ahan da böyle
saol canım benim,dr 5gün iğne yapıcaz(tedavi başlangıcı için) yumurtalar iyi cvp verirse devam ama olmazsa tekrar menapoz iğnesi vurcaz dedi,duanı eksik etme olur mu canım?mucize bebek heee,sahi, olur mu dersin:18:
ne güzel yaaa sizin gibi arkadaşlarım var çok şükür,bu günkü kararlarımı siz değiştirdiniz,gerçekten de vazgeçmiştim,bi anlık öfke falan diildi,ama eşimi,bi tanemi,herşeyimi düşündüm,onun için sizin de desteklerinizle inada bindirdim artık,yarın göstericem ben o kadınaBICIRIKLARIN heeee Allah mı söyletti,zaten bu gün daktırla anlaştım söz aldım 5.güne gelirlerse 2 tane transfer edcek tamam söz hep ben halay başıyım,inşallah benim tutsun da sende benim halay başım olcan ahan da böyle
Cnm bizde ana kuzusu değilmiyiz ama tabi erkeğin fazla ana kuzusu olması kötü :)
Ben eşime dedim istersen söyle ailene ama bana belli etmesinler çünkü erkeklerde dertleşecek birilerini istiyorlar sadece biz yetmiyoruz ben mesela burda yazıyorum sizlere inan iyi geliyor
Benim İlk tüp bebek tedavim başarız oldu kimyasal gebelikle sonuçlandı burdaki arkadaşlarım sayesinde atlattım eğer burası olmasaydı içimde patlardı eşimde belki annesiyle dertleşmiştir bana belli etmedikleri sürece hiç sorun yok
Sorma ya ben suan gunde 9tane hap iciyorum bi ignem var.gobek ignelerini kendi kendime yapiyorum insanin kendine goz gore gore igne yapmasi kolay bisey degil.adam 2 tane vitamin iciyomus diye anasi uzuluyo bobreklerine bisey olcakmis diye.ah canlarim nelerle ugrastim ben
bende göbekten iğnelere basladım ama cok heyecanlıyım dualarınızı eksik etmeyin lutfen karnıma sancılar giriyor off off....sanıırım 31 aralık gunu yumurta toplama olucak
Anlayışsız cadı kaynanası olan arkadaşlar Allah size sabır onlarada vicdan versin inşallah. Onlarda inat patır patır doğun inşallah. ..
BU FİLMİ İZLEYİNŞAKA Bİ YANA BENİMKİ DE SİZLERİN TAM TERSİ, AĞZI VAR DİLİ YOK MENDABUR UN KEŞKE BANA BİŞİLER SÖLESE DE KÖTÜ DE OLUR FARKETMEZ İÇİMİN YAĞLARI ERİYCEK,TEPKİSİZ KALMASI DAHA GICIK,AMA AÇIKÇASI ÇOK TA FİFİ SİZDE TAKMAYIN KAFANIZA,BAKIN BELKIS AKKALE ŞARKIDA NE DİYOR: KAYNANAYI NE YAPMALI KAYNAR KAZANA ATMALI,YANDIM GELİN DEDİKÇE, ALTINA ODUN ATMALI...
Dün bütün gün üniversite hastanesinde tahlillerimi yaptırmak için uğraştım allah kimseyi oralara düşürmesin ne kadar zor kuzenim orada hemşire bütün işlemlerde bana yardım etmesine rağmen yine de bütün gün mahvoldumm. 3 denemem var Süleyman beyin istediği tahlilleri daha önceki doktorum istememişti bu tahliller sonuçlarının çıkması uzun sürüyormuş galiba ben bu gidişte şubat ayında ancak tedaviye başlayacağım[/
İns sonu guzel olur eger tedavin subata kalirsa bende subatciyim hakkimizda hayirlisi
Bu arada kizlar size birsey sormak istiyorum simdi ben gebze de oturuyorum ve calisiyorum aranizda calisan vardir yumurta transferine kadar ne kadar izin aldiniz isinizden kac kere gitmek gerekiyor bilgisi olan var mi
Canim gebzenin neresindesin bende gebzede oturuyorum.yumurta toplamaya kadar 5 kere gidiliyo
Oyle mii ben de mutlukentteyim evlendikten sonra tasindim daha once kartalda oturuyordum ya tedaviyi calisirken nasil organize edicem bilmiyorum isyerimde gebze organize de ve ben araba kullanamiyorum
Aa oyle mi Canim bende liseyi kartalda okudum mutlukentte de oturmuştuk Canim :) muayeneler 9 la 11 arası oluyo öğlene kadar izin alsan bı sorun olmaz sanırım o sekilde gidip gelirsin
Cansnsen ne cok ortak noktamiz varmis :) tedaviye baslarken oturup patronla gorusmem gerekecek yani subatta benden hayir beklemesin :)
Dün bütün gün üniversite hastanesinde tahlillerimi yaptırmak için uğraştım allah kimseyi oralara düşürmesin ne kadar zor kuzenim orada hemşire bütün işlemlerde bana yardım etmesine rağmen yine de bütün gün mahvoldumm. 3 denemem var Süleyman beyin istediği tahlilleri daha önceki doktorum istememişti bu tahliller sonuçlarının çıkması uzun sürüyormuş galiba ben bu gidişte şubat ayında ancak tedaviye başlayacağım
Bulursun yaa oyle bulunmayan ilaclar degilki eczane getirtiyo elinde yoksadaAh canım ya o neki ben iki aydır uğraşıyorum devlet hastahanelerinde. Süründürdüler resmen. Çok şükür raporum çıktı ama sabah 10 30 da geldim hastahaneye daha ancak alabildim. İlaçlarım yazıldı şimdide ilaç aramaya başlayacağım. Off off
Allah yardımcın olsun canım
Bulursun yaa oyle bulunmayan ilaclar degilki eczane getirtiyo elinde yoksada
İlaçların üçünü buldum canımBulursun yaa oyle bulunmayan ilaclar degilki eczane getirtiyo elinde yoksada
allah bu çabalarımızın sıkıntılarımızın mükafatını vericek inşallah,sen de canını sıkma,zaman bir türlü geçmek bilmiyo dimi?hadi başla da bir an önce,benim tedavimde de bi problem olmazsa beraber hayaller kurarızİlaçların üçünü buldum canım
Ama dördüncüsü piyasada yokmuş.
Orgalutran 0.25
Şuan tüm depolara haber yollandı.
Bekliyorum yarına kadar bulunmazsa tekrar reçete yazılacak. Çok sıkıntılı geçti Yaaa
Ben ondan kullanmadim ne icinmis acaba ya mesela bana da menogon yazmis 2 kutu bi tane bile kullanmadim oylece duruyo dedim ya ilaclarin çoğu duruyo yazik yani 650 lira para verdik recetedeki ilaclaraİlaçların üçünü buldum canım
Ama dördüncüsü piyasada yokmuş.
Orgalutran 0.25
Şuan tüm depolara haber yollandı.
Bekliyorum yarına kadar bulunmazsa tekrar reçete yazılacak. Çok sıkıntılı geçti Yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?