Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

İşte o kadar. Olay budur demaydemay sahnelere süper dönüş yaptı. :))) Biz kader arkadaşlarıyız bizi bizden başkası anlamaz. Bazı öküüüzler çıkabiliyor arada maalesef. Bu konu çok hassas o yüzden böle merkezlerde nazik, anlayışlı kişiler lazım. tolerans gösterebilmeli. Aslında bizim gibi anne olmak için çaba göstermiş biri otursa o koltukta eminim elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışır. Neyse canım can sıkmak yok böle yontulamayanları zamanla şekillendiricez :))) sigarayı bıraktın inşallah. Ben yarın raporumu alıyorum ilaçlarım yazılacak inşallah. Ve az sonra son sigaramı içiyorum. :) )

saol canım benim,dr 5gün iğne yapıcaz(tedavi başlangıcı için) yumurtalar iyi cvp verirse devam ama olmazsa tekrar menapoz iğnesi vurcaz dedi,duanı eksik etme olur mu canım?mucize bebek heee,sahi, olur mu dersin:18:

Ahh cnm dua etmezmiyim o kadar çok istiyorum ki bebeğinin olmasını allahın izniyle olacak bebişin :)

çok sevindirdin bizi cnm, ikiz bebişlerin olur inşallah, işte hep böyle moralin yüksek olsun ki bol bol yumurtaların olsun, dualarımız senınle
senin halayını da çekelim haydi

Canım bana da burası ve siz çok iyi geldiniz Eşim olayı biraz abartıyor kendisini küçük çocuk zannediyor

Allah hepimizin yardımcısı olsun

bende göbekten iğnelere basladım ama cok heyecanlıyım dualarınızı eksik etmeyin lutfen karnıma sancılar giriyor off off....sanıırım 31 aralık gunu yumurta toplama olucak

Hayırlı olsun

Anlayışsız cadı kaynanası olan arkadaşlar Allah size sabır onlarada vicdan versin inşallah. Onlarda inat patır patır doğun inşallah. ..

AMİNNNNNNN

Dün bütün gün üniversite hastanesinde tahlillerimi yaptırmak için uğraştım allah kimseyi oralara düşürmesin ne kadar zor kuzenim orada hemşire bütün işlemlerde bana yardım etmesine rağmen yine de bütün gün mahvoldumm. 3 denemem var Süleyman beyin istediği tahlilleri daha önceki doktorum istememişti bu tahliller sonuçlarının çıkması uzun sürüyormuş galiba ben bu gidişte şubat ayında ancak tedaviye başlayacağım

Son düzenleme:

Bu arada kizlar size birsey sormak istiyorum simdi ben gebze de oturuyorum ve calisiyorum aranizda calisan vardir yumurta transferine kadar ne kadar izin aldiniz isinizden kac kere gitmek gerekiyor bilgisi olan var mi

Bu arada kizlar size birsey sormak istiyorum simdi ben gebze de oturuyorum ve calisiyorum aranizda calisan vardir yumurta transferine kadar ne kadar izin aldiniz isinizden kac kere gitmek gerekiyor bilgisi olan var mi

Canim gebzenin neresindesin bende gebzede oturuyorum.yumurta toplamaya kadar 5 kere gidiliyo

Canim gebzenin neresindesin bende gebzede oturuyorum.yumurta toplamaya kadar 5 kere gidiliyo

Oyle mii ben de mutlukentteyim evlendikten sonra tasindim daha once kartalda oturuyordum ya tedaviyi calisirken nasil organize edicem bilmiyorum isyerimde gebze organize de ve ben araba kullanamiyorum

Oyle mii ben de mutlukentteyim evlendikten sonra tasindim daha once kartalda oturuyordum ya tedaviyi calisirken nasil organize edicem bilmiyorum isyerimde gebze organize de ve ben araba kullanamiyorum

Aa oyle mi Canim bende liseyi kartalda okudum mutlukentte de oturmuştuk Canim :) muayeneler 9 la 11 arası oluyo öğlene kadar izin alsan bı sorun olmaz sanırım o sekilde gidip gelirsin

Aa oyle mi Canim bende liseyi kartalda okudum mutlukentte de oturmuştuk Canim :) muayeneler 9 la 11 arası oluyo öğlene kadar izin alsan bı sorun olmaz sanırım o sekilde gidip gelirsin

Cansnsen ne cok ortak noktamiz varmis :) tedaviye baslarken oturup patronla gorusmem gerekecek yani subatta benden hayir beklemesin :)

Ah canım ya o neki ben iki aydır uğraşıyorum devlet hastahanelerinde. Süründürdüler resmen. Çok şükür raporum çıktı ama sabah 10 30 da geldim hastahaneye daha ancak alabildim. İlaçlarım yazıldı şimdide ilaç aramaya başlayacağım. Off off
Allah yardımcın olsun canım

Bulursun yaa oyle bulunmayan ilaclar degilki eczane getirtiyo elinde yoksada

Ah canım ilaç varda kotaları doluymuş. Ümraniye'de bakıcam bulamazsam ecza doposunda bi arkadaş var ona baktırıcaz. Bulmazmıyım bulucamm yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim kızz :))

İlaçların üçünü buldum canım
Ama dördüncüsü piyasada yokmuş.
Orgalutran 0.25
Şuan tüm depolara haber yollandı.
Bekliyorum yarına kadar bulunmazsa tekrar reçete yazılacak. Çok sıkıntılı geçti Yaaa

allah bu çabalarımızın sıkıntılarımızın mükafatını vericek inşallah,sen de canını sıkma,zaman bir türlü geçmek bilmiyo dimi?hadi başla da bir an önce,benim tedavimde de bi problem olmazsa beraber hayaller kurarız

Ben ondan kullanmadim ne icinmis acaba ya mesela bana da menogon yazmis 2 kutu bi tane bile kullanmadim oylece duruyo dedim ya ilaclarin çoğu duruyo yazik yani 650 lira para verdik recetedeki ilaclara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…