- 21 Kasım 2013
- 808
- 32
- 118
- 35
Yumurtalar erken çatlamasın diye sanırım canım. Bakalım ben neler kullanıcamBen ondan kullanmadim ne icinmis acaba ya mesela bana da menogon yazmis 2 kutu bi tane bile kullanmadim oylece duruyo dedim ya ilaclarin çoğu duruyo yazik yani 650 lira para verdik recetedeki ilaclara
İnşallah canım iki haftaya başlayacağım.allah bu çabalarımızın sıkıntılarımızın mükafatını vericek inşallah,sen de canını sıkma,zaman bir türlü geçmek bilmiyo dimi?hadi başla da bir an önce,benim tedavimde de bi problem olmazsa beraber hayaller kurarız
çok sevindim canım allah tamamına erdirsin darısı bizim başımıza aminnnnnnnYumurtalar erken çatlamasın diye sanırım canım. Bakalım ben neler kullanıcam
Ayy boşver benii :))) kardeşimin sperm sayısı e milyon bile değildi. :) doktor tüp bebek tedavisiyle çocuk sahibi olabilirsiniz demişti :)))) veee az önce bi haber bi müjde geldi kardeşimin hatunu hamileeeee ya nasıl sevindim anlatamam. :) ) ) sanki ben hamişim benim gibi uğraşacaklar diye çok üzülüyordum. Yarın doktora gidicez bakalım kaç haftalık... salıcakla kucağına alsın insallah. Allah hepimize nasip etsin inşallah.
İnşallah canım iki haftaya başlayacağım.
Bi haber aldım :))) kardeşimin sperm sayısı e milyon bile değildi. :) doktor tüp bebek tedavisiyle çocuk sahibi olabilirsiniz demişti :)))) veee az önce bi haber bi müjde geldi kardeşimin hatunu hamileeeee ya nasıl sevindim anlatamam. :) ) ) sanki ben hamişim benim gibi uğraşacaklar diye çok üzülüyordum. Yarın doktora gidicez bakalım kaç haftalık... salıcakla kucağına alsın insallah. Allah hepimize nasip etsin inşallah.
çok sevindim canım allah tamamına erdirsin darısı bizim başımıza aminnnnnnn
Bu ne ilaciymis ben kullanmadim bundan hicİlaçların üçünü buldum canım
Ama dördüncüsü piyasada yokmuş.
Orgalutran 0.25
Şuan tüm depolara haber yollandı.
Bekliyorum yarına kadar bulunmazsa tekrar reçete yazılacak. Çok sıkıntılı geçti Yaaa
Amiin ne guzel bi haber Allah tamamina erdirsin canimYumurtalar erken çatlamasın diye sanırım canım. Bakalım ben neler kullanıcam
Ayy boşver benii :))) kardeşimin sperm sayısı 3 milyon bile değildi. :) doktor tüp bebek tedavisiyle çocuk sahibi olabilirsiniz demişti :)))) veee az önce bi haber bi müjde geldi kardeşimin hatunu hamileeeee ya nasıl sevindim anlatamam. :) ) ) sanki ben hamişim benim gibi uğraşacaklar diye çok üzülüyordum. Yarın doktora gidicez bakalım kaç haftalık... salıcakla kucağına alsın insallah. Allah hepimize nasip etsin inşallah.
Bi haber aldım :))) kardeşimin sperm sayısı 3 milyon bile değildi. :) doktor tüp bebek tedavisiyle çocuk sahibi olabilirsiniz demişti :)))) veee az önce bi haber bi müjde geldi kardeşimin hatunu hamileeeee ya nasıl sevindim anlatamam. :) ) ) sanki ben hamişim benim gibi uğraşacaklar diye çok üzülüyordum. Yarın doktora gidicez bakalım kaç haftalık... salıcakla kucağına alsın insallah. Allah hepimize nasip etsin inşallah.
Yumurtalar erken çatlamasın diye sanırım canım. Bakalım ben neler kullanıcam
Ayy boşver benii :))) kardeşimin sperm sayısı 3 milyon bile değildi. :) doktor tüp bebek tedavisiyle çocuk sahibi olabilirsiniz demişti :)))) veee az önce bi haber bi müjde geldi kardeşimin hatunu hamileeeee ya nasıl sevindim anlatamam. :) ) ) sanki ben hamişim benim gibi uğraşacaklar diye çok üzülüyordum. Yarın doktora gidicez bakalım kaç haftalık... salıcakla kucağına alsın insallah. Allah hepimize nasip etsin inşallah.
Bi haber aldım :))) kardeşimin sperm sayısı 3 milyon bile değildi. :) doktor tüp bebek tedavisiyle çocuk sahibi olabilirsiniz demişti :)))) veee az önce bi haber bi müjde geldi kardeşimin hatunu hamileeeee ya nasıl sevindim anlatamam. :) ) ) sanki ben hamişim benim gibi uğraşacaklar diye çok üzülüyordum. Yarın doktora gidicez bakalım kaç haftalık... salıcakla kucağına alsın insallah. Allah hepimize nasip etsin inşallah.
Amiiiiiin canım inşallah . Hepimize nasip etsin inşallah.Ay Canim ne kadar guzel bihaber böyle cok sevindim Allah diledimi olmayacak bise yok Allah tamamina erdirsin.ins sende onlara mujdeli haber vericeksin
Amiiiiiin canım inşallah. Sendende bekliyoruz güzel haberler canım.Amiin ne guzel bi haber Allah tamamina erdirsin canim
Yumurta erken çatlamasın diye duydum Bilmiyorum ki du bakayım.Bu ne ilaciymis ben kullanmadim bundan hic
Bu işe yarıyormuş canım.Bu ne ilaciymis ben kullanmadim bundan hic
Canlar suan o kadar duygusalimki anlatamam iki arkadasim korundukları halde ikinci bebeklerine hamile kalmış istemiyolar bide onların adına cok sevindim Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin ama kendi adıma cok üzgünüm bana 3 seferde nasip olmadı olmiycak diyede cok korkuyorum bende anne olmak istiyorum artik
seni o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam.ama canım deme öyle. Benimde bugün İçim çok sızladı .Bak sabahtan akşama tüp bebek için bi reçete yazdırayım diye anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdiler. Sonra ilaçları bulamadım daha sonra bi kısmını buldum saat 7 de geldim eve. Bu arada kaç kez ağladım ağlıcam sinirimden tuttum kendimi.eve gelince bebek haberini alınca o kadar çok sevindimki bi süre sonra sinirim boşaldı deli gibi ağladım. Sonra durdum düşündüm allah nasip ettiyse bir gün olacak etmediysede biz kendimizi ne kadar paralasakta çağre olmayacak. Bırakalım akışına olursa olur olmazsada olmaz. Aman ya düşün düşün kafayı yicem yoksa. Biz dertlendikce kafaya taktıkca olmuyor olmuyor. Millet ne zaman boşverirse o zaman bebişleri geliyor. Ben ne yapıp edicem ve bu kafayı yeme modundan çıkıcam. Yoksa zati bebek sahibi değil deli raporu sahibi olucam.
Bizim imtihanımız cok cok zor gücüm kalmıyor durup düşünüyorum elimden bise gelmiyor Allahima sığınıyorum çektiğimiz acıları görsün bizede nasip etsin diye dua ediyorum.yat kalk her dkka aklımda cikmiyo ki hic takmadan olmuyo.Canim sende cok yıprandın daha başlamadan bunalttilae semide ins hemen olur bizim çektiğimiz üzüntüler yasamazsın sende.bizimde son tedavimiz olsun artık Allahim yardım et bize ne olur
Hic heycanlanma canim sakin ol kendini rahat tutmaya calis hakkinda hayirlisi olsun insallah.hersey yolunda gidecek merak etme
Stres yapmaki bol bol saglikli yumurtaların olsun
sagol cnm birkaç kere gittim kontrole hersey cok guzel dedi yarın tekrar gidiyorum suan ıcımde heyecan yok ama yarın neolur bılemem sanırım yarın yumurta toplama ıcın gun belırlıcez
Süper cnm herşeyin yolunda gitmesi :)
Heyecan yok yazmışsın bence heyecan olsun cnm bende ilk tedavimde hiç heyecan yoktu olumsuz düşündüm bence o yüzden olmadı... bence heyecan iyidir :)
ben yine bişey sorucamrapor için son 3 ay aktif çalışıyo olması lazım yazıyodu bi yerde ama başka yerlerde yazmıyo bu şart.acaba öyle bi şart gereklimi?
aslında cok umutlanmak istemiyorum ben kendımı bır kaptırırsam bebek kıyafetlerı bıle bakmaya baslıyorum maaselef.
ben yine bişey sorucamrapor için son 3 ay aktif çalışıyo olması lazım yazıyodu bi yerde ama başka yerlerde yazmıyo bu şart.acaba öyle bi şart gereklimi?
Yumurtalar erken çatlamasın diye sanırım canım. Bakalım ben neler kullanıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?