Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Cansnsen seni o kadarr iyi anliyorum ki bizdede hamile olmayan kalmadi gecen gorumcem kahve fali baktirdi erkek cocuk cikmis ayy Allah korusun diye bi bagirisi var resmen icim yandi bende anne olamiycam diye cok korkuyorum 30 yadindayim sanki cok gec kslmis gibi hissediyorum cok zor duygular

Benim çevremde hep hamile her gün birinin müjdesini alıyoruz bı ben kaldım bu cok zor bise milletin bebeği oluyo insan korkuyo sevmeye onun yok nazar degdircek derler diye ama ins Allahim bizede bı gün nasip etcek 40 yasinda doğuranlar var Allah diledi mi yasa bakmiyo Canim bizim istedigimiz zaman degil Allahin istedigi zaman olcak INS

ayy cok sagol cnm gonlumu ferahlattın

Onu bilmiyorumda toplam 900 is gunu sigortan odenmis olmali gibi bişey vardi ama zaten mantikli olan su anda da sigortanizin olmasi biz hem esimin hem benim hizmet dokumlerini vermistik hastaneye artik hangimizinki kullanildi bilmiyorum

saol canım sigortamız var tabi.eşim iş değişikliği yaptı da ara verdi biraz.o yüzden sordum

Piştttt kızlar okuyorum yazdıklarınızı niye bu kadar ümitsizlik,hepimiz teker teker anne olucaz bunu unutmayın sakın,benim çevremde de heralde bi ben kaldım çocuğu olmayan,acı çekiyomuyum evet ama bizim sınavımız da bu!sabır sabır sabır,çok yakında burda bebişlerden bahsedicez,moralimizin iyi olması lazım,depüklerim sizi heee

Merak etme canim hepimizde ayni sey ya biz hamilelere karsi daha hassas oluyiruz ya da hakkaten millet sapir sapir doguruyo benden sonra evlenenlerin cogu dogurdu nerdeyse ama bak sonunda bana da nasip oldj insallah size de olacak insallah hep beraber bebislerimizden konuscaz bu günleri de unutup bi daha hiiiicc hatirlamicaz insallah

saol canım kafam karıştı.tel numarasını bulabilsem arıcam bilgi alıcam ama yok.en iyisi yerine gidip detaylı bilgi almak.boş boşuna 3 ay beklemeyeyim öyle bişey yoksa

Zeynep Kamil tüp bebek
(0216) 391 0680 dahili 1146
Alo Sgk 170 bu numaradan tün ssk ve gss bilgilerine ulaşabilirsin. Herşeye Çok güzel cevap veriyorlar canım

Ayy cansin ins canim ya İnsallah sende saglikla kuzucugunu kucagina alirsin :)

nasılsın canım,merak ettim seni,var mı bi belirti,vs,kaç gün kaldı,allaha emanet öpüyorum

Iyiyim canim hic belirti yok.6 ocak test gunum bekliyoruz bakalim sen naptin basladinmi bu arada benim net kapandi giremedim kac gundur belki bi kac gun daha giremeyebilirim merak etmeyin canlarim hersey yolunda simdilik :))

Iyiyim canim hic belirti yok.6 ocak test gunum bekliyoruz bakalim sen naptin basladinmi bu arada benim net kapandi giremedim kac gundur belki bi kac gun daha giremeyebilirim merak etmeyin canlarim hersey yolunda simdilik :))
ben başladım canım tedavinin 4 günü bugün,bakalım salı belli olacak,tamam mı yoksa devam mı olacağı,hakkımızda hayırlısı hepimizin,merak ettim seni ama çok ta fazla girme zaten,malum radyasyon

ben başladım canım tedavinin 4 günü bugün,bakalım salı belli olacak,tamam mı yoksa devam mı olacağı,hakkımızda hayırlısı hepimizin,merak ettim seni ama çok ta fazla girme zaten,malum radyasyon
hayirlisi olur insallah benimde 4.gunum bugun:)) sagol canim dusundugun icin.kocamdan da suphelenmiyo degilim hee bilerekmi kapattirdi ne ben fazla takilmiyim diye :))

hayirlisi olur insallah benimde 4.gunum bugun:)) sagol canim dusundugun icin.kocamdan da suphelenmiyo degilim hee bilerekmi kapattirdi ne ben fazla takilmiyim diye :))

Benim eşim şimdiden söylüyor transfer olduktan sonra telefon internet yok diyor :)
Eşin yapmış ola bilir cnm :))
Keşke test günün yılbaşında olsaydı ne kadar güzel bi süpriz olurdu :))

Guzel haberler bekliyoruz senden de insallah aman bisey olmaz bee benim hep elimde valla napayim bugun ogleden sonra bi ara ise gidecem ordada bi suru bilgisayar makine filan var allaha emanetiz napalim

Anlıyorum seni benim de etrafımda o kadar çok çocuk doğuran kişi var ki! Onlar adına seviniyorum her ne kadar belli edemesem de. En azından benim yaşadıklarımı yaşamıyorlar. Ben 7 yıllık evliyim 6 senedir çocuğumuz olmuyor. Dualarımız hepimiz için

kocaelin de oturuyorum rapor çıkartmak istiyoruz ama öğrendiğim kadarıyla burdaki hastane dışarıya rapor vermiyormuş.şimdi biz kalkıp burdan zeynep kamile rapor çıkartmak için gidip gelsek kaç kere gidip gelmemiz gerekiyor rapor için.kısacası rapor için oralaya kadar gidip gelmeye değermi arkadaşlar????

bu gün 5.gün oldu hadi az kaldı canım,hayırlısıyla tamamına erersin inşallah,düşünmez olur muyum,valla aklım hep sizde dualarım hepimiz için,cupcakelove,umutlu,cansen ve şu an hatırlamadığım tüm nicklere,kocan en iyisini yapıyo(yapıyosa tabii),biraz uzak kal bence de,iyi haberini verdiğin zaman yazarsın burda,yarın gidcem bakalım nolcak?kalbim güm güm güm atıyo heycandan:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…