- 4 Nisan 2010
- 738
- 208
- 133
Canlar suan o kadar duygusalimki anlatamam iki arkadasim korundukları halde ikinci bebeklerine hamile kalmış istemiyolar bide onların adına cok sevindim Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin ama kendi adıma cok üzgünüm bana 3 seferde nasip olmadı olmiycak diyede cok korkuyorum bende anne olmak istiyorum artik
Cansnsen seni o kadarr iyi anliyorum ki bizdede hamile olmayan kalmadi gecen gorumcem kahve fali baktirdi erkek cocuk cikmis ayy Allah korusun diye bi bagirisi var resmen icim yandi bende anne olamiycam diye cok korkuyorum 30 yadindayim sanki cok gec kslmis gibi hissediyorum cok zor duygular
umutlan canim niye umutlanmiycan ki dua et sen elinden geleni yapıyosun gerisi allaha kalmış.bende bebek kıyafetleri aldım 3 tedavimdede nasip olmadı ama onlar benim umudum o minicik elbiselere baktimda bebeğime giydircegim günleri hayal ediyorum ins tedavin olumlu sonuçlanır canim hakkında hayırlı olanı versin allahim
Onu bilmiyorumda toplam 900 is gunu sigortan odenmis olmali gibi bişey vardi ama zaten mantikli olan su anda da sigortanizin olmasi biz hem esimin hem benim hizmet dokumlerini vermistik hastaneye artik hangimizinki kullanildi bilmiyorum
Hayır canım sadece 5 yıllık ssk geçmişi olmalı. Ben gss ile rapor çıkarttım. Çalışmıyorum yani
Cansnsen seni o kadarr iyi anliyorum ki bizdede hamile olmayan kalmadi gecen gorumcem kahve fali baktirdi erkek cocuk cikmis ayy Allah korusun diye bi bagirisi var resmen icim yandi bende anne olamiycam diye cok korkuyorum 30 yadindayim sanki cok gec kslmis gibi hissediyorum cok zor duygular
saol canım kafam karıştı.tel numarasını bulabilsem arıcam bilgi alıcam ama yok.en iyisi yerine gidip detaylı bilgi almak.boş boşuna 3 ay beklemeyeyim öyle bişey yoksa
Merak etme canim hepimizde ayni sey ya biz hamilelere karsi daha hassas oluyiruz ya da hakkaten millet sapir sapir doguruyo benden sonra evlenenlerin cogu dogurdu nerdeyse ama bak sonunda bana da nasip oldj insallah size de olacak insallah hep beraber bebislerimizden konuscaz bu günleri de unutup bi daha hiiiicc hatirlamicaz insallah
nasılsın canım,merak ettim seni,var mı bi belirti,vs,kaç gün kaldı,allaha emanet öpüyorumAmiin ne guzel bi haber Allah tamamina erdirsin canim
nasılsın canım,merak ettim seni,var mı bi belirti,vs,kaç gün kaldı,allaha emanet öpüyorum
ben başladım canım tedavinin 4 günü bugün,bakalım salı belli olacak,tamam mı yoksa devam mı olacağı,hakkımızda hayırlısı hepimizin,merak ettim seni ama çok ta fazla girme zaten,malum radyasyonIyiyim canim hic belirti yok.6 ocak test gunum bekliyoruz bakalim sen naptin basladinmi bu arada benim net kapandi giremedim kac gundur belki bi kac gun daha giremeyebilirim merak etmeyin canlarim hersey yolunda simdilik :))
hayirlisi olur insallah benimde 4.gunum bugun:)) sagol canim dusundugun icin.kocamdan da suphelenmiyo degilim hee bilerekmi kapattirdi ne ben fazla takilmiyim diye :))ben başladım canım tedavinin 4 günü bugün,bakalım salı belli olacak,tamam mı yoksa devam mı olacağı,hakkımızda hayırlısı hepimizin,merak ettim seni ama çok ta fazla girme zaten,malum radyasyon
ben başladım canım tedavinin 4 günü bugün,bakalım salı belli olacak,tamam mı yoksa devam mı olacağı,hakkımızda hayırlısı hepimizin,merak ettim seni ama çok ta fazla girme zaten,malum radyasyon
hayirlisi olur insallah benimde 4.gunum bugun:)) sagol canim dusundugun icin.kocamdan da suphelenmiyo degilim hee bilerekmi kapattirdi ne ben fazla takilmiyim diye :))
hayirlisi olur insallah benimde 4.gunum bugun:)) sagol canim dusundugun icin.kocamdan da suphelenmiyo degilim hee bilerekmi kapattirdi ne ben fazla takilmiyim diye :))
Canlar suan o kadar duygusalimki anlatamam iki arkadasim korundukları halde ikinci bebeklerine hamile kalmış istemiyolar bide onların adına cok sevindim Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin ama kendi adıma cok üzgünüm bana 3 seferde nasip olmadı olmiycak diyede cok korkuyorum bende anne olmak istiyorum artik
bu gün 5.gün oldu hadi az kaldı canım,hayırlısıyla tamamına erersin inşallah,düşünmez olur muyum,valla aklım hep sizde dualarım hepimiz için,cupcakelove,umutlu,cansen ve şu an hatırlamadığım tüm nicklere,kocan en iyisini yapıyo(yapıyosa tabii),biraz uzak kal bence de,iyi haberini verdiğin zaman yazarsın burda,yarın gidcem bakalım nolcak?kalbim güm güm güm atıyo heycandan:18:hayirlisi olur insallah benimde 4.gunum bugun:)) sagol canim dusundugun icin.kocamdan da suphelenmiyo degilim hee bilerekmi kapattirdi ne ben fazla takilmiyim diye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?