ay inşallah canım yaa Allah razı olsun,paso: incir, ceviz ,fındık, fıstık,sabahları bal çörek otu yiyorum yumyumlar içinSalı günü güzel haberler alacaksın allahın izniyle cnm :)
oh canıma deysin iyi yapıyo eşlerinizBenim eşim şimdiden söylüyor transfer olduktan sonra telefon internet yok diyor :)
Eşin yapmış ola bilir cnm :))
Keşke test günün yılbaşında olsaydı ne kadar güzel bi süpriz olurdu :))
bu gün 5.gün oldu hadi az kaldı canım,hayırlısıyla tamamına erersin inşallah,düşünmez olur muyum,valla aklım hep sizde dualarım hepimiz için,cupcakelove,umutlu,cansen ve şu an hatırlamadığım tüm nicklere,kocan en iyisini yapıyo(yapıyosa tabii),biraz uzak kal bence de,iyi haberini verdiğin zaman yazarsın burda,yarın gidcem bakalım nolcak?kalbim güm güm güm atıyo heycandan:18:
bu gün 5.gün oldu hadi az kaldı canım,hayırlısıyla tamamına erersin inşallah,düşünmez olur muyum,valla aklım hep sizde dualarım hepimiz için,cupcakelove,umutlu,cansen ve şu an hatırlamadığım tüm nicklere,kocan en iyisini yapıyo(yapıyosa tabii),biraz uzak kal bence de,iyi haberini verdiğin zaman yazarsın burda,yarın gidcem bakalım nolcak?kalbim güm güm güm atıyo heycandan:18:
Ay kizlar benim belim ve karnim agrimaya basladi bu aksam sanki adet sancisi gibi bide karnimda sislik hissediyorum korkmaya basladim ben.adet olmam insallah dua edin bana nolur
kocaelin de oturuyorum rapor çıkartmak istiyoruz ama öğrendiğim kadarıyla burdaki hastane dışarıya rapor vermiyormuş.şimdi biz kalkıp burdan zeynep kamile rapor çıkartmak için gidip gelsek kaç kere gidip gelmemiz gerekiyor rapor için.kısacası rapor için oralaya kadar gidip gelmeye değermi arkadaşlar????
Durumunuz direkt tüp bebeği gösteriyorsa sadece tüp için rapor çıkartacaksın.yok belirsiz ise 2 kez aşılama olmadan tüp bebeğe hak kazanamazsın. Paran varsa hiç değmez yoksa değer. Ben başlamıştım artık diye devam ettim. İki aşılama oldum iki aşılama için 600 tl ödedim. Tüpe rapor çıktı buda tüp ve ilaçlar dahil 3000 tuttu. Normal tüp fiyatı 6000 ben devletten rapor alayım dedim pişman oldum açıkcası çook uğraştım. Sadece 2400 kar edicem diye. Benim tüp raporum nerdeyse 2 ayda çıktı. Bu iki ayın 2 haftası git gel yaptım. Tahliller 1 haftada tamamlanıyor. 1 haftada evrak işlerine gider. Tam sıralamayı yapim sana.
şöyle bişey çapa da veriyo sanırım.orda çıkartmaya çalışırsam ailem orda sıkıntı olmaz da eşim işinden zırt pırt izin alıp nasıl gelecek onu düşünüyorum ben.tabi arada fark var baya.bilsem ki bu sefer tutacak hiç gözüme gelmez de bunun devamıda gelebilir.onu düşünerek hareket etmek zorundayım.herşey yeterince zor zaten bizim için hakkımız olanı da engelliyolar herşeyi zorlaştırıyolar
Ooo erkek için iş yok ya ne varsa sen yapıyorsun.
İlk randevu üroloji den alınıyor eşin gidiyor kan ve sperm veriyor. Tabi sperme gün veriliyor hemen olmuyor.
Sende o arada tüp bölümüne gidicen sana yapılacak testlerin listesini iste.
Eşini hiç düşünme iki kez gelecek bi tahliller için ilk geliş bide dosya açılacağı zaman gelecek. Tüm iş sende bitiyor. Hepi topu 2 yada 3 kez izin alır. Detayları ara öğren. Çapa hakkında bilgim yok maalesef. Ama tüm tüp bebek yapan devlet hastahanelerinde çıkıyormuş sanırım.
canım bişey daha sormak istiyorum.3 kere sperm testi yapması lazım diye okumuştum.herkes içinmi geçerli acaba?
Bizde öle bişi olmadı. Bir kez verdi bi daha istenmedi. Sistem mi değişti dicem ama 2 ay önce başladım rapora hatta hiç istemediler. :) dedim ki niye herşeyi benden istiyorsunuz da eşimden bi sperm testi istemiyorsunuz.:)) güldüler
sen dedikten sonramı istediler eşinden testi:))bu rapor beni daha başlamadan yordu
Yok canım hiiiç istemediler. :) ) ) )
Bu iş yoruyor bizi canım her konuda
ne demek canım düşünürüm tabiiAy Canim cok sagol düşündüğün için Allahim hepimize hayırlı bebisler nasip etsin ins yarın bize guzel haberler verirsin devam edersin tedavine canim
bu gün senin 5.günüN diil mi daha,? ne adetinden bahsediyosun,kızcam sana haaaaaAy kizlar benim belim ve karnim agrimaya basladi bu aksam sanki adet sancisi gibi bide karnimda sislik hissediyorum korkmaya basladim ben.adet olmam insallah dua edin bana nolur
sen zeynep kamildemi çıkarttın raporunu.hastaneden hastaneye değişiyordur kesin.
amin canım benim amin,hepimize inşallah,ah ahhh cennet kokulu bebişler yaa, bilseler onlar için nelere katlandığımızı bu kadar nazlanırlar mıydı acabaamiiiiiin canım inşallah...
Allah'ım inşallah dilediğini hayırlısıyla verir sana. Hep böle bıcır bıcır ol emi. Allah'ım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. :)2014 te cici anneler olacağız inşallah
ay inşallah canım yaa Allah razı olsun,paso: incir, ceviz ,fındık, fıstık,sabahları bal çörek otu yiyorum yumyumlar içinşimdiden kilo aldım,hoş zayıfta diildim zaten bakalım yarın ne olcekkk,tam da ezan okudu yazarken,inşallah hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız hayırlısıyla(amin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?