Ayın 8 de adet olursam inş tedavi başlayacak ya. Şimdi beni neler bekliyor tecrübelerinizi aktarırmısınız lütfen. Opu, transfer bunlar kaç gün aralarla oliii
canım kısa protokol uygulanırsa adetin 2. Yada 3. Günü gidip muayene oluyorsun dr yumuyumlarına göre dozaj ayarlamanı yapıp iğnelere başlıyor,yumyumlar istene boyuta gelene kadar iğnelerini göbüşten yapıyosun bu da yaklaşık 9.10 gün sürer taş çatlasın,daha sonra toplama işlemi olacak,korkma acı 0ayın 8 de adet olursam inş tedavi başlayacak ya. şimdi beni neler bekliyor tecrübelerinizi aktarırmısınız lütfen. Opu, transfer bunlar kaç gün aralarla oliii
Aradan baya zaman geçti hatırlamıyorum zaten hatırlamak da istmiyorum her gittiğimde iğneler çoğalıyordu sinir oluyordum zar zor o iğneleri oluyordum :) ama iğnelere başladınımı inan zaman geçiyor bi bakmışsın transfer günü gelmiş sen rahat ol yeter cnm
Sadece şunu yaza bilirim yumyum toplanırkende transfer yapılırkende ağrı acı olmuyor bence en önemliside bu :)
canım kısa protokol uygulanırsa adetin 2. Yada 3. Günü gidip muayene oluyorsun dr yumuyumlarına göre dozaj ayarlamanı yapıp iğnelere başlıyor,yumyumlar istene boyuta gelene kadar iğnelerini göbüşten yapıyosun bu da yaklaşık 9.10 gün sürer taş çatlasın,daha sonra toplama işlemi olacak,korkma acı 0Sonra seni arayıp bi gün sonra bilgi veriolar kaç tanesi olgun döllenmiş vs,3-5 gün arası transfer yapılıyor transfer de muayene gibi basit bi işlem şimdilik bu kadar,başka sorun varsa dr demay demay hizmetinizde efemmm
doktor civanım heeeyerler seni doktor civanım.32::52
saol canım ya güzel aydınlattın.o zaman allah nasip ederse en geç ayın 25 gibi transfer olur inşallah. Eş ne zaman bebeleri veriyor? :) 32::52
doktor civanım heeeEş, bebeleri senin yumyumlarının toplanacağı gün verio,sonrası malumm
Allah yardımcımız olsun canım. Ne çok yıpranmışsındır tahmin edebiliyorum. Ben başlamadan yıprandım. İnşallah sende gelecek tedavinde güzel hayırlı sonuçlar alacaksın. Büyük Allah'ım yüzünü güldürsün canım.
6 kutu puregon var 5 kutu menogon var 1 kutu beşlik orgalutran var bide 1 tane ovitrelle.
:) maşallah kevgire dönücem. Hele o menogon nssıl yapılıyor hazırda değil offf.
Amin fıstık
Asıl sen yıprandın cnm benim ilk tedavin başarılı olur inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
amin canım,yarın dr bana ya yumyumlar güzel tüpe devam dicek yada beyenmezse tekrar menapoz iğnesi verip çikolata kistlerimi küçültmeye çalışacak ki bu hiç istemediğim bi ihtimalayyy inşallah doktorum civanım. :))) hepimiz öle olucaz inşallah. Yarın tam olarak doktor ne diyecek sana canım
amin canım,yarın dr bana ya yumyumlar güzel tüpe devam dicek yada beyenmezse tekrar menapoz iğnesi verip çikolata kistlerimi küçültmeye çalışacak ki bu hiç istemediğim bi ihtimal
ah inşallah canım yaaa,ağzından bal damlıyoooayy canım inşallah yumyumlar misss gibidir. Pırıl pırıldır. :) gelsin yumyumlar gitsin kistlerrrr.
Ay kizlar benim belim ve karnim agrimaya basladi bu aksam sanki adet sancisi gibi bide karnimda sislik hissediyorum korkmaya basladim ben.adet olmam insallah dua edin bana nolur
ayyy kızlar yarım saate çıkarız evden,bakalım neler olcak,dualarınıza ihtiyacım var,Allah rızası için edin olur mu?:18:
ah inşallah canım yaaa,ağzından bal damlıyoooAslında tedaviye başlamak bile güzelmiş,maddi olarak başlayamayanlara allah yardım etsin
ayyy kızlar yarım saate çıkarız evden,bakalım neler olcak,dualarınıza ihtiyacım var,Allah rızası için edin olur mu?:18:
bu gün senin 5.günüN diil mi daha,? ne adetinden bahsediyosun,kızcam sana haaaaabelki de bebişin tutunmaya çalışıyodur olamaz mı üzülmek yok,yarın tam yolu yarılamış oluyosun,azcık daha sık gülüm dişini,iyi haberler vericeksin bize Rabbimin izniyle AMİN
Canim belirti arama kendinde hamilelik belirtisi de olabilir ilaçlardan da olabilir oyle düşünüp kendini strese sokma hakkında hayirliysa zaten Allah yazdıysa olacak dua et sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?