Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Ayın 8 de adet olursam inş tedavi başlayacak ya. Şimdi beni neler bekliyor tecrübelerinizi aktarırmısınız lütfen. Opu, transfer bunlar kaç gün aralarla oliii

Aradan baya zaman geçti hatırlamıyorum zaten hatırlamak da istmiyorum her gittiğimde iğneler çoğalıyordu sinir oluyordum zar zor o iğneleri oluyordum :) ama iğnelere başladınımı inan zaman geçiyor bi bakmışsın transfer günü gelmiş sen rahat ol yeter cnm
Sadece şunu yaza bilirim yumyum toplanırkende transfer yapılırkende ağrı acı olmuyor bence en önemliside bu :)

ayın 8 de adet olursam inş tedavi başlayacak ya. şimdi beni neler bekliyor tecrübelerinizi aktarırmısınız lütfen. Opu, transfer bunlar kaç gün aralarla oliii
canım kısa protokol uygulanırsa adetin 2. Yada 3. Günü gidip muayene oluyorsun dr yumuyumlarına göre dozaj ayarlamanı yapıp iğnelere başlıyor,yumyumlar istene boyuta gelene kadar iğnelerini göbüşten yapıyosun bu da yaklaşık 9.10 gün sürer taş çatlasın,daha sonra toplama işlemi olacak,korkma acı 0 Sonra seni arayıp bi gün sonra bilgi veriolar kaç tanesi olgun döllenmiş vs,3-5 gün arası transfer yapılıyor transfer de muayene gibi basit bi işlem şimdilik bu kadar,başka sorun varsa dr demay demay hizmetinizde efemmm

Allah yardımcımız olsun canım. Ne çok yıpranmışsındır tahmin edebiliyorum. Ben başlamadan yıprandım. İnşallah sende gelecek tedavinde güzel hayırlı sonuçlar alacaksın. Büyük Allah'ım yüzünü güldürsün canım.
6 kutu puregon var 5 kutu menogon var 1 kutu beşlik orgalutran var bide 1 tane ovitrelle.
:) maşallah kevgire dönücem. Hele o menogon nssıl yapılıyor hazırda değil offf.

Yerler seni doktor civanım.32::52
Saol canım ya güzel aydınlattın.o zaman allah nasip ederse en geç ayın 25 gibi transfer olur inşallah. Eş ne zaman bebeleri veriyor? :) 32::52

Amin fıstık
Asıl sen yıprandın cnm benim ilk tedavin başarılı olur inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

Amin fıstık
Asıl sen yıprandın cnm benim ilk tedavin başarılı olur inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

Oooo bendeki şansızlık kimsede olamaz. Acayip kısmetsizimdir. :) Allah benim şansızlığımı evlatlarıma vermesin ,Kimseye vermesin
Allah hepimizin yüzünü güldürsün canım

amin canım,yarın dr bana ya yumyumlar güzel tüpe devam dicek yada beyenmezse tekrar menapoz iğnesi verip çikolata kistlerimi küçültmeye çalışacak ki bu hiç istemediğim bi ihtimal

Ayy canım inşallah yumyumlar misss gibidir. Pırıl pırıldır. :) gelsin yumyumlar gitsin kistlerrrr.

Ay kizlar benim belim ve karnim agrimaya basladi bu aksam sanki adet sancisi gibi bide karnimda sislik hissediyorum korkmaya basladim ben.adet olmam insallah dua edin bana nolur

Canim belirti arama kendinde hamilelik belirtisi de olabilir ilaçlardan da olabilir oyle düşünüp kendini strese sokma hakkında hayirliysa zaten Allah yazdıysa olacak dua et sadece

ayyy kızlar yarım saate çıkarız evden,bakalım neler olcak,dualarınıza ihtiyacım var,Allah rızası için edin olur mu?:18:

Ay Canim benim kalbin kut kut atiyodur şimdi Allahim insallah bı sorun çıkmaz bu ay bebis haberi alırsın Canim artık kimse üzülmesin herkesin olsun Allahim bütün isteyenlere versin kimsenin kucagini boş bırakmasın aminnnnnn

ah inşallah canım yaaa,ağzından bal damlıyooo Aslında tedaviye başlamak bile güzelmiş,maddi olarak başlayamayanlara allah yardım etsin

ayyy kızlar yarım saate çıkarız evden,bakalım neler olcak,dualarınıza ihtiyacım var,Allah rızası için edin olur mu?:18:

Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. Misss gibi yumyumların vardır inşallah

Amin zaten hep konusuyorum bebislerimle annenizi birakmayin sımsıkı tutun diyorum insallah senin dedigin gibi olur canim gecti zaten gaz sancisiymis herhalde :)) evet yolu yariladim bundan sonrasi cabuk gecer bol bol dua ediyorum hakkımda hayirlisi olsun diye.hadi bakalım sende güzel haber getir bize tedaviye devam edeceksin insallah

Canim belirti arama kendinde hamilelik belirtisi de olabilir ilaçlardan da olabilir oyle düşünüp kendini strese sokma hakkında hayirliysa zaten Allah yazdıysa olacak dua et sadece

Aramiyodumda birden agri başlayınca panik oldum azcik ama gecti iyiyim simdi.etmezmiyim canim hergun okuyorum dua ediyorum hepimiz icin Allah kabul etsin

Kizlar burayi okudukca benle ayni yollardan gecenlerin oldugunu, yanliz olmadigimi goruyorum Allah herkesten razi olsun 2014 hepinize ugurlu gelsin ins herkesten guzel haberler okumak nasip olsun coluklu cocuklu nice yilbaslariniz olsunnn )

kııııııııızlar şimdi girdim eve ve gelir gelmez yazıyım dedim size,iyi yapmışım dimineşemden de anlaşıldığı üzere tedaviye devam,yuppiiiiiiiiiiiii bu arada hepinizden Alah razı olsun,yazdıklarınızı okuyunca çok sevindim,iyi ki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…