kııııııııızlar şimdi girdim eve ve gelir gelmez yazıyım dedim size,iyi yapmışım dimineşemden de anlaşıldığı üzere tedaviye devam,yuppiiiiiiiiiiiii bu arada hepinizden Alah razı olsun,yazdıklarınızı okuyunca çok sevindim,iyi ki varsınız
Ayy çok sevimdim allah tamamına erdirsin inşallah canııım. Süper haberle giriyorsun yeni seneye.mis mis mis miiiis.kııııııııızlar şimdi girdim eve ve gelir gelmez yazıyım dedim size,iyi yapmışım dimineşemden de anlaşıldığı üzere tedaviye devam,yuppiiiiiiiiiiiii bu arada hepinizden Alah razı olsun,yazdıklarınızı okuyunca çok sevindim,iyi ki varsınız
Kizlar burayi okudukca benle ayni yollardan gecenlerin oldugunu, yanliz olmadigimi goruyorum Allah herkesten razi olsun 2014 hepinize ugurlu gelsin ins herkesten guzel haberler okumak nasip olsun coluklu cocuklu nice yilbaslariniz olsunnn)
aman boşver bence komşuları yaaaaaÇook şükür inan besmele çekerek açtım
Yaaaa bağırarak yuppppiiiiiiii demek istiyorum desem mi acaba komşular bişi dermi :))))
Herşey yolunda dimi kist noldu küçülmüşmü sorun yok dimi ne dedi doktor tam olarak ben senden heyecanlı çıktım :)))))
Allah razı olsun canım yaa valla sorma rabbimin izniyle bol dua ile başarıcaz hepimiz inşallah,bu defa çok ümitliyim,ALLAHA EMANET DİYORUM ARTIK,VE GÜVENİYORUMAyy çok sevimdim allah tamamına erdirsin inşallah canııım. Süper haberle giriyorsun yeni seneye.mis mis mis miiiis.
Ohhhh yürü be kim tutar seni ve yumyumlarını.
aman boşver bence komşuları yaaaaadaha önce de dediğim gibi sabah aç karnına çörekotu bal,gün içinde 2-3 tane kuru incir bol bol fındık,fıstık,ceviz tükettim,bi arkadaşımın akrabası hacca gidip bi kurdelayı kabeye sürmüş bunu bana verdiler bi kaç gün önce onu taktım,özbekistandan bi arkadaş şifalı su getirdi Allah razı olsun,ulun hocaya sordum bana kızmayın ama ben böle böle şeyler yaptım diye:26:bana dediki ne yaptıysan devam,çok iyi yapmışsın dedi,geçen denemede 8 tane şimdi 12 yumyum varmış 3 günlük puregon daha verdi veee cuma tekrar gidicem.,adam bana diyoki 40 derece ateşle senin ve yumurta toplanması gereken bi hastam var onun için geldim,bende diyorum ki geçmiş olsun bana söz verdiniz unutmayın 2 tane embriyo koycaksınız yürü yürü yürü git dedi canından bezdircem onu daha dur bakiim
Kizlar burayi okudukca benle ayni yollardan gecenlerin oldugunu, yanliz olmadigimi goruyorum Allah herkesten razi olsun 2014 hepinize ugurlu gelsin ins herkesten guzel haberler okumak nasip olsun coluklu cocuklu nice yilbaslariniz olsunnn)
AYYY SAHİ ÖYLE OLUR MU DERSİNHahahah süpersin yaaa iki tane embriyo kesin transfer yapar ama sen her gittiğinde söyle iyice beynine kazınsın :))
Maşallah maşallahh herşey yolunda gitmesine inan çook sevindim
Süprizlerle dolusun daha tedavine 3 ay vardı bi baktık tedaviye başlıyorum dedin bugün yine güzel bi süprizle geldin yumyumların süper birdahaki süprizinde hamileyimmmmmmmmm olacak bak gör cnm :)))
AYYY SAHİ ÖYLE OLUR MU DERSİNADAM DA BEYİN BIRAKMICAM BU GİDİŞLE,AMA PES ETMEK YOK HER GİTTİĞİMDE SÖLİCEM BANANEEEE SABAH NAMAZINDA HEPİMİZE ÖYLE DUALAR ETTİM Kİ RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH,DÜŞMANIMA DAHİ YAŞATMASIN,EVLAT ACISINI DA EVLAT HASRETİNİ DE(AMİN)
kııııııııızlar şimdi girdim eve ve gelir gelmez yazıyım dedim size,iyi yapmışım dimineşemden de anlaşıldığı üzere tedaviye devam,yuppiiiiiiiiiiiii bu arada hepinizden Alah razı olsun,yazdıklarınızı okuyunca çok sevindim,iyi ki varsınız
etmez miyim aşk olsun,her zaman da edicem inş,canımsın sen yaa bize dua etmişsin dualarına içten kocaman bi aminnnnnnnnnnn diyorum
bende ilk sizlere sonra kendime dua ediyorum düşmanıma bile ...
aynen canım çok şükür,daha hiç uyumadım biliyon mu,sersem gibiyim,mecburen akşamı beklicem,namazları kaçırmamak için,o yüzden geç yazdım kusura kalmacok şükür canim benim masallah diyelim allahim ne kadar büyük beklemediğin anda nelere kadir oluyo 3 ay var diyodun bak neler oldu rabbimin izniyle ins bu gidişle bebis haberi de verceksin kalpten inanıyorum buna canim.
VALLA ŞİMDİLİK İYİ GÖRÜNÜYOR DA CANIM, SONU İYİ OLUR İNŞOhh maşallah isler yolunda gidiyor desene cok sevindim :)) canim sende iyiki varsin inat et 2 diye tuttur ben oyle yaptim ulun bey hep gecistirdi bakariz bakariz dedi ama ben kazandim) insallah seninde oyle olur sen bu hizla ikizde dogurursun valla kiz :))
hepimizin bu tatlı heyecanı 9 ay sürer inş,bi problem çıkmaz da sende hemen başlarsın umarımayy sizleri boyle heyecanli heyecanli okuyunca hemen gidip tedaviye baslayasim geliyo acayip gaza geliyorummm bizde cumartesi emre beye gidiyoruz morfoloji ile ilgili ulun bey yonlendirdi bana da folik asitle elevit verdi ins emre beyde sorun cikmazda bende yumyumlarimi buyutme asamasina gecebilirimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?