Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Âmin Canim hamile kal da bize umut ol insaallah bende namazlarımda hep size dua ediyorum iyiki tanımısim sizleri.heyecandan uyuyamadin tabi bu gece rahat uyursun artık Canim bebislerini düşünerek :)

Öncelikle cok gecmis olsun Canim.bende 4. Denememi yapıcam Allah izin verirse 3 denememi de Bahceci umutta yaptım doktorum ulun bey memnunum ilgileri labaratuar koşulları da cok iyi ama o testi hic duymadım doktor gerek gorse yapılır bence bana böyle bise söylemedi doktorum. Ben tavsiye ederim istersen bı görüşmeye git için ısınırsa tedaviye başlarsın.diğer denemelerini hangi merkezde yaptirmistin ?

canım cevp verdiğin için teşekkür ederim bende nette gezerken görmüştüm bir kaç ay önce sadece bahçeci kliniğinde yapılıyormuş siteden okumuştum ama maalesef ben istanbul tüp bebek merkezinde tedavi gördüm aslında merkezden çok memnunum ama bir tanesi dodurulmuş diğeri taze transfer edildi ama ikisinde de sonuç kocaman sıfır 1ve 2 denememde samsun da yaptırmıştım merkezden memnum kalmadım ama ikisinde de kimyasal gebelik oluştu sonuca bir türlü ulaşamadım anlayacağın şimdi bahçeci fulyayı düşünüyorum bana fiyat konusunda bilgi verirsen sevinirm

Canim bende sen dedikten sonra baktım netten 26 kisiye yapılmış sadece doktora gidince sorarım benim rahim filmi histereskopi fln olcak bisey çıkmasa bu da tutmazsa doktora teklif ederim bu testi mantıklı geldi Saol bilgilendim sayende.fiyat olarakta ilaçlar dahil paket ücret 6100 bide ilk muayene 225 oduyosun daha muayene ücreti ödemiyosun esinde muayene ilgamda o da ayrı canim

canım, fiyatlar ocak 1 yani yarın değişiyor,sanırım tüp bebek 200-300 artar,her sene değişirmiş maalesef

Âmin Canim hamile kal da bize umut ol insaallah bende namazlarımda hep size dua ediyorum iyiki tanımısim sizleri.heyecandan uyuyamadin tabi bu gece rahat uyursun artık Canim bebislerini düşünerek :)
ah canım ya bi kalsak da,keşkeeeee güzel dualarına hepimiz adına koca bir aminnnnn diyorum,Allah razı olsun,belirsizlikler uyutmadı beni,yatsıyı kılıp yatcam sanırım,şaşı görüyom artık bebişlerin heee?birden fazla yanii

Ulun bey o kadar da katı değil Canim koyar 2 bebis ins benim 2. Denememde ameliyathanede o sordu ne yapalım 2 tane mi koyalım diye koyun ikisini de dedim :)

Ulun bey o kadar da katı değil Canim koyar 2 bebis ins benim 2. Denememde ameliyathanede o sordu ne yapalım 2 tane mi koyalım diye koyun ikisini de dedim :)
yok canım hiç katı diil hemde:) problemim zaten 2 embriyo diil ki,ona tamam dedi zaten 5.güne gelirlerse,benim bu sabaha kadar olan sıkıntım,dediğine göre belki yumurtaları beyenmez ve kistlerim olduğu için onları belki küçültebilir diye 3 aylık menapoz iğnesi yapacak olmasıydı ki,geçti çok şükür,şimdi cuma gidicem son defa sanırım,ondan sonra opu tarihi verir muhtemelen

İnsallah 5. Güne kadar dayanır hepsi Canim Allahim nasip etsin yeterki bebislerin olgunlasio tutunurlar. Bende cok korkuyorum tekrar kistim olcak diye adetim gecikti ins olmamıştır cok korkuyorum

Ayın 8 de adet olursam inş tedavi başlayacak ya. Şimdi beni neler bekliyor tecrübelerinizi aktarırmısınız lütfen. Opu, transfer bunlar kaç gün aralarla oliii

Canım o iğnelerden hiiiç korkma. Ben bayaaaa bir deneyimliyim. Menagonu da aynı yapıyorsun. Küçük iğne o da. Asıl transferden sonra bi progesteron iğnesi varki kafadan 3. veya 5. gün transferine göre bi 15-18 tane oluyosun, inşallah hamilelik olursa kalp atışına kadar devam asıl acıtanlar bunlar. Ayy Allah kolaylık versin hepimize.Umarım korkutmadım(

Canım benim de 3 denemem oldu Umutta . Devam edeceğine göre sen memnunsun demek. 3 deneme yapmışın bi indirim falan yapacaklar mı? Ulun Bey bana histeroskopi yapalım dedi. Bizim embriyolar çok kaliteliydi Nasip olmadı. Bide rahmi görelim dedi. Sen oldun mu histeroskopi?

Allah razı olsun cnm
En az 15 iğne işinden ötürü hafiften tırstım sanırım. :) Ama başıma neler geleceğini bilmekte iyi bişey. :)
Allah'ım yardımcımız olsun canım.
Emeklerimiz acılarımız boşa çıkmasın inşallah.
Evlatlarımıza kavuşuruz inşallah.

Günaydın Canim bizimde spermlerin teseyle bulunmasına karsı dollenen embriyolar cok kaliteli diyolar ilk tup bebek tutmayinca genetik testinde pihtilasma cikti,ilk tup bebekten 2 dondurulmusum kalmıştı 6. gune gelmişlerdi ikinci transferim oyle oldu yine olmadı baska test yapılmadan 3.yu denedik o da olmadı ulun bey rahime bakalım dedi histereskopi yapalım dedi bise çıksın tedavi ediyim dedi adet olmayı bekliyorum bittikten sonra gitcem rahim filmi için fiyat olarakta ilk 6100 ödedim dondurulmus 2150 ucuncuyede indirim oldu 4750 dördüncü yine dondurulmus olcak indirim yapmazlar diye düşünüyorum sana bi indirim yapildimi

15-18 progestan ignesi mi ? Ya saka yapiyosun ya da kizlari korkutmayim dedin sanirim ama aci gercegi soyluyorum hazir olun tam 60 tane vuruldum dogru haklisiniz cok aciyo popom da igne yapilacak yer kalmamisti oturup kalkamiyodum ceviz büyüklüğünde bezeler oldu hala dada duruyo kimisi ama igneleri seviyodum neden mi ? Cunku onlar olunca bebisimi kaybetmicegime inaniyodum dusugu engelleyen tutunmaya devam ettirwn seydi allaha şükürler olsun ignelerde bitti sizinde öyle dusuneceginize eminim bazen öyle acilara sabredeceksinizki sadece evlat icin yeterki ona bisey olmasin diye

ya kızlar geçen muayne için biyere gittim fakat kadın bana yara var rahimde yakılması lazım falan dedi süleyman beyi aradım oda önemli değil dedi bibilgisi olan varmı

Eee ben bu igneden transferden once 5gun kullandim simdi jel kullanıyorum igne yok sen transferden sonrada hep ignemi kullandin jeli nezaman kullandın canım.yeterki meleklerimiz bizi bırakmasın her zorluga katlanırız biz katlanıyoruzda.napalım ana olmak kolay degıl

3. de de indirim olmadı canım. Bu sefer(4. gidersek) biraz yaparız dediler. O da 1600 TL histeroskopi parası istedi Yasemin Hanım yine aynı hesap olacak. Bize İstanbul uzak. En az 2500-3000 de yolda gidiyor konaklama yeme içme falan. Sifirı da tükettik. Daha 3. nün kredisini ödüyoruz. Canım rahim filmini çekilince bana da bilgi verirmisin nasıl oluyor fiyat falan. Senden rahim filmi için ne kadar istediler? Farklı kişiler için uygulamalar da farklı oluyor demekki. Canımı sıktı bu benim.

Ben test gününe kadar hesaplamıştım canım.:) Bide 3 sefer bu iğneleri boşa yiyince baya bi acı bıraktı içimde. Doğru diyosun bebek için katlanıyoruz zaten. Allah'ım mükafatımızı da verir inşallah. Bu başlıktaki herkes için İNŞALLAH.

Canım hiç tırsma. Ben çok korkuyodum. Hele ilk tedavim boyunca hep titredim. Alışıyosun ama. Rabbim sabrını veriyor. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın.

Allah hepimize sabırlar versin.
Off canım ya ne zorluklarla anne olmaya çalışıyoruz. Biz hatunların hayatı hep mücadeleyle geçiyor.
Allah'ım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
Birgün Evlatlarımız olursa inşallah büyüdüklerinde analarına babalarına vatanlarına hayırlı evlatlar olurlar inşallah. Bu yüzden hep dualarımda hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum. Allah'ım sana bana ve diğer arkadaşlara hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah canım.

insallah 5. Güne kadar dayanır hepsi canim allahim nasip etsin yeterki bebislerin olgunlasio tutunurlar. Bende cok korkuyorum tekrar kistim olcak diye adetim gecikti ins olmamıştır cok korkuyorum
inş canım,korksakta korkmasak ta kader de ne varsa onu yaşıyoruz maalesef,o yüzden hiç korkma,iyi düşün iyi olsun,ben bol bol dua ediyorum hayırlısı olsun diye,sen de öyle yap olur mu?adet oldun mu bu arada,geç cvp yazdım kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…