Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

DERİNSU:NASILSIN CANIM NASIL GİDİYO?BEBİŞİN İYİ Mİ?ARADA YAZ ÖZLETME KENDİNİ AYŞECİKİM:HİÇ SESİN SOLUĞUN ÇIKMIYOO ŞAKA Bİ YANA NASILSIN VAR MI Bİ DEĞİŞME,GELİŞME?AZ KALDI CANIM,ALLAHIN İZNİYLE İYİ HABERLER VERECEKSİN BİZE BUNUN GİBİ..

Igneyi de jeli de beraber verdiler 10. Haftanin sonjna kadar ikisini de kullandim vermedilersr daha iyi igneler çok fena çünkü

Bizim 2. Denemede 2 embriyo koyuldu cok kaliteli dediler tırnağında görüşmeye gittik doktor birinin durumu iyi degildi dedi bı bakıma hatalarını telafi ettiler 3. De indirim yapalım tekrar deneyelim dedi oyle yani yine olmadı bosa giden umutlar ve paralar rahim filmini baska yerde çekincem hastane yönlendirdi 350 galiba fiyatı Canim ama histereskopi fiyatı hakkında bilgim yok sen nerden geliyosun Canim çektiklerimiz cok zor cok iyi anlıyorum seni Canim Allah yardımcımız olsun hepimizin

Evet Canim hayırlısı olsun hepimizin hakkında.cok zor bı bekleme sürecimiz var gercekten yok Canim daha adet olamadım hic böyle gecikmezdi 6 gün gecti resmen korkuyorum kist engelliycek diye Allahim yardımcımız olayn

merhabalar kızlar pazartesi yumurtalıklarım toplandı 21 adet 16 sı döllenmışti salı günü suankı durumu bılmıyorum ama son yapılan testte progeston degerim yuksek oldugundan birdahaki adeti bekleyip ondan sonra yapılıcak malesef ılaçla dusulucek cok uzgunum....

evet canım net isini daha cozemedık ondan sesimi duyuramıyorum sabaha karsi ruyamda ulun bey beni arayıp hayırlı olsun dedı nasıl yanı tuttumu dedım evet dedı. hayır olsun ınsallah ruyasi bıle guzel. ruyam gercek olur insallah. Fazla bi degisiklik yok arada bı sıcak basıyo bazende usume gelıyo gogusler hassas bunlar benim adet oncesı ysadıgım seyler oldugu ıcın degısık bi belirti yok yani.insallah hepimiz guzel haberler veririz

Maşallah maşallahhh bence üzülme cnm 16 sı döllenmiş bence süper bişi :))

Cnm bende iğne hiç kullanmadım acaba bizim dondurulmuş ondan mı ?

Oohoo maşallahı var onun 2 gün sonra hiç bir şikayeti yoktu.
Saol canım düşünüp sorduğun için.
Sen nasılsın?
Bir dahaki tedavine ne zaman başlıyorsun? Kesin mart mı?

Kızcağız hem bebeğini kaybetti hemde acı çekti üzülmüştüm baya iyi olmasına sevindim cnm
Bende geç adet oldum normalde 3 gün sürüyordu bu sefer 7 gün sürdü sinir oldum biran önce tedaviye başlamak istiyorum bana kalsa şubatta başlarım ama doktorum 2 kere adet ol dedi ben bekleyemem o kadar şubatta arıcam tedaviye başlamak için ...

Kizlar yaa ulun bey bana elevit vitamin vermisti simdi nette gordum bu ilacta domuz jelatini varmis cogu kisi firmayi aramis yalanlamamislar. Ben artik icemem bu ilaci ulun beye sormaya da korkuyorum ne yapsam acep

Aslında benim kafama çok takıldı hatta ikinci tedavimde sorucam niye biz iğne kullanmıyoruz madem tutunmaya yardımcı oluyor bizim de kullanmamız lazım
Bızım pıhtı ıgnemiz de varya kıyamadılar galiba bize ben oncekılerde kullandım ama tutunmadı nasip canım

Kizlar yaa ulun bey bana elevit vitamin vermisti simdi nette gordum bu ilacta domuz jelatini varmis cogu kisi firmayi aramis yalanlamamislar. Ben artik icemem bu ilaci ulun beye sormaya da korkuyorum ne yapsam acep

Bence sor niye korkuyorsun belki başka ilaç verecek kızacak hali yok yaa sonuçta domuz jelatini varmış

Sor bence ama sormana bile gerek yok suleyman bey bana decavit verdi elevit hic icmedim

Göbekten yapılan iğneyi diyorsun dimi cnm ? Onuda herkeze vermiyorlarmı ki ..

Ben hic pihtilasma testi yaptirmadim onun icin heralde ka sulandirici igne vermedi coraspirin iciyodum gecen hafta kendim karar verip biraktim cunku kanamam oldu bu hafta iciyorum yine 20 . Haftanin sonuna kadar ic dediler

Ben hic pihtilasma testi yaptirmadim onun icin heralde ka sulandirici igne vermedi coraspirin iciyodum gecen hafta kendim karar verip biraktim cunku kanamam oldu bu hafta iciyorum yine 20 . Haftanin sonuna kadar ic dediler

Transferden sonra hergün göbekten iğne olmadınmı cnm ?
Buarada bebişin nasıl cnm kanama neden olmuş sordunmu doktoruna hayırdır inşallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…