Igneyi de jeli de beraber verdiler 10. Haftanin sonjna kadar ikisini de kullandim vermedilersr daha iyi igneler çok fena çünküEee ben bu igneden transferden once 5gun kullandim simdi jel kullanıyorum igne yok sen transferden sonrada hep ignemi kullandin jeli nezaman kullandın canım.yeterki meleklerimiz bizi bırakmasın her zorluga katlanırız biz katlanıyoruzda.napalım ana olmak kolay degıl
3. de de indirim olmadı canım. Bu sefer(4. gidersek) biraz yaparız dediler. O da 1600 TL histeroskopi parası istedi Yasemin Hanım yine aynı hesap olacak. Bize İstanbul uzak. En az 2500-3000 de yolda gidiyor konaklama yeme içme falan. Sifirı da tükettik. Daha 3. nün kredisini ödüyoruz. Canım rahim filmini çekilince bana da bilgi verirmisin nasıl oluyor fiyat falan. Senden rahim filmi için ne kadar istediler? Farklı kişiler için uygulamalar da farklı oluyor demekki. Canımı sıktı .
inş canım,korksakta korkmasak ta kader de ne varsa onu yaşıyoruz maalesef,o yüzden hiç korkma,iyi düşün iyi olsun,ben bol bol dua ediyorum hayırlısı olsun diye,sen de öyle yap olur mu?adet oldun mu bu arada,geç cvp yazdım kusura bakma
evet canım net isini daha cozemedık ondan sesimi duyuramıyorum sabaha karsi ruyamda ulun bey beni arayıp hayırlı olsun dedı nasıl yanı tuttumu dedım evet dedı. hayır olsun ınsallah ruyasi bıle guzel. ruyam gercek olur insallah. Fazla bi degisiklik yok arada bı sıcak basıyo bazende usume gelıyo gogusler hassas bunlar benim adet oncesı ysadıgım seyler oldugu ıcın degısık bi belirti yok yani.insallah hepimiz guzel haberler veririzDERİNSU:NASILSIN CANIM NASIL GİDİYO?BEBİŞİN İYİ Mİ?ARADA YAZ ÖZLETME KENDİNİAYŞECİKİM:HİÇ SESİN SOLUĞUN ÇIKMIYOO ŞAKA Bİ YANA NASILSIN VAR MI Bİ DEĞİŞME,GELİŞME?AZ KALDI CANIM,ALLAHIN İZNİYLE İYİ HABERLER VERECEKSİN BİZE BUNUN GİBİ..
merhabalar kızlar pazartesi yumurtalıklarım toplandı 21 adet 16 sı döllenmışti salı günü suankı durumu bılmıyorum ama son yapılan testte progeston degerim yuksek oldugundan birdahaki adeti bekleyip ondan sonra yapılıcak malesef ılaçla dusulucek cok uzgunum....
Eee ben bu igneden transferden once 5gun kullandim simdi jel kullanıyorum igne yok sen transferden sonrada hep ignemi kullandin jeli nezaman kullandın canım.yeterki meleklerimiz bizi bırakmasın her zorluga katlanırız biz katlanıyoruzda.napalım ana olmak kolay degıl
Oohoo maşallahı var onun 2 gün sonra hiç bir şikayeti yoktu.
Saol canım düşünüp sorduğun için.
Sen nasılsın?
Bir dahaki tedavine ne zaman başlıyorsun? Kesin mart mı?
Iyiyim canim sagol evdeyim 8.gun bugun bekleme sureci sıkıcı geciyo. El isi yapiyorum kafam dagilsin diye.Aysecikim nasılsın nasıl geçiyor bekleme süreci neler yapıyosun evde misin canim
bende anlamadım bebek aynı bebek degilmi sonucta dondurulmus dondurulmamıs farkedermi kiCnm bende iğne hiç kullanmadım acaba bizim dondurulmuş ondan mı ?
bende anlamadım bebek aynı bebek degilmi sonucta dondurulmus dondurulmamıs farkedermi ki
Bızım pıhtı ıgnemiz de varya kıyamadılar galiba bizeAslında benim kafama çok takıldı hatta ikinci tedavimde sorucam niye biz iğne kullanmıyoruz madem tutunmaya yardımcı oluyor bizim de kullanmamız lazım
Bızım pıhtı ıgnemiz de varya kıyamadılar galiba bizeben oncekılerde kullandım ama tutunmadı nasip canım
Kizlar yaa ulun bey bana elevit vitamin vermisti simdi nette gordum bu ilacta domuz jelatini varmis cogu kisi firmayi aramis yalanlamamislar. Ben artik icemem bu ilaci ulun beye sormaya da korkuyorum ne yapsam acep
Sor bence ama sormana bile gerek yok suleyman bey bana decavit verdi elevit hic icmedimKizlar yaa ulun bey bana elevit vitamin vermisti simdi nette gordum bu ilacta domuz jelatini varmis cogu kisi firmayi aramis yalanlamamislar. Ben artik icemem bu ilaci ulun beye sormaya da korkuyorum ne yapsam acep
Göbekten yapılan iğneyi diyorsun dimi cnm ? Onuda herkeze vermiyorlarmı ki ..
Ben hic pihtilasma testi yaptirmadim onun icin heralde ka sulandirici igne vermedi coraspirin iciyodum gecen hafta kendim karar verip biraktim cunku kanamam oldu bu hafta iciyorum yine 20 . Haftanin sonuna kadar ic dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?