Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Göbekten yapılan iğneyi diyorsun dimi cnm ? Onuda herkeze vermiyorlarmı ki ..

Evet canim gobekten olani diyorum herkese vermezler ben ilk defa kullaniyorum mesela bu tedaviden once test yaptik ozaman anlasildi pihtilasma oldugu.oncekilerde sadece corasprin ictim

Kizlar yaa ulun bey bana elevit vitamin vermisti simdi nette gordum bu ilacta domuz jelatini varmis cogu kisi firmayi aramis yalanlamamislar. Ben artik icemem bu ilaci ulun beye sormaya da korkuyorum ne yapsam acep

Aa Canim oylemiymis bende bı kutu içmiştim şimdide decavit var onu iciyorum ondadami var acaba sor niye korkuyorum baska bı ilaç versin

Iyiyim canim sagol evdeyim 8.gun bugun bekleme sureci sıkıcı geciyo. El isi yapiyorum kafam dagilsin diye.

Yap Canim kafan dağılsın iyi geliyo gercekten bende hic anlamazdim iğne oyası kursuna başladım baya oyaliyo beni can sıkıntımı aliyo bide sizler sayesinde kafam dagiliyo tabi :) hakkind guzel seyler versin Allahim ins bu sefer son olsun Canim benim

Evet canim gobekten olani diyorum herkese vermezler ben ilk defa kullaniyorum mesela bu tedaviden once test yaptik ozaman anlasildi pihtilasma oldugu.oncekilerde sadece corasprin ictim

Ben herkeze kullanıyor sanıyordum
Cnm sen allahın izniyle hamile kaldığında sakın bi yere kaybolma sana çook soru sorucam :)))

yaa tesekkur ederim simdi tekrar aradılar 7 tane dondurulmuş gerı kalanı cumartesi bellı olucakmış sizde bu ilaçlar işe yararmı degerim düsermi ve dondurulmuş olunca bıraz urkmedim değil hani

Cnm benim o zamana kadar allahın izniyle değerin düşer dua etmekten başka yapacak bişeyimiz yok en iyi ilaç dua

Bence sor niye korkuyorsun belki başka ilaç verecek kızacak hali yok yaa sonuçta domuz jelatini varmış

Sor bence ama sormana bile gerek yok suleyman bey bana decavit verdi elevit hic icmedim

Aa Canim oylemiymis bende bı kutu içmiştim şimdide decavit var onu iciyorum ondadami var acaba sor niye korkuyorum baska bı ilaç versin

Ya gecen tedavi oncesi ilac sordum ertesi gun telle aradilar onlarin aramasina ragmen 10 dk bekledim sanki ivir zivir seylerle ugrastirma beni dermis gibi geldi ondan cekindim neyse decavit alternatifiymis aramiyim hic onu iciyim

Kızlar selam konumuzla alakalı değil fakat bir arkadaşım farklı bir merkezde tüp bebek yaptırdı, bugün 9. gün gebelik testi sonucu 0118 çıktı doktoru ona 10. gün test yaptır demiş doktoruna ulaşamıyor bu pozitif demek mi oluyor yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkür ederim.

Ya gecen tedavi oncesi ilac sordum ertesi gun telle aradilar onlarin aramasina ragmen 10 dk bekledim sanki ivir zivir seylerle ugrastirma beni dermis gibi geldi ondan cekindim neyse decavit alternatifiymis aramiyim hic onu iciyim

Aynen merkezin telefon konusunu bende sevmiyorum önemli olsada aklımıza takılan herseyi soramiyoruz ulun bey zaten sevmiyo telefonda konuşmayı ama ben burda okuyorum doktorlarını arayıp herseyi soranlar var

Ben umutu arsyincs hic dr u istemiyorum dedigin gibi oluyo insanin sinirleri bozuluyo ben direk hemsireyi istiyorum suleyman beyin didem hanim hemsiresi ulunun kimse onunla konus sende :)))

Aynen merkezin telefon konusunu bende sevmiyorum önemli olsada aklımıza takılan herseyi soramiyoruz ulun bey zaten sevmiyo telefonda konuşmayı ama ben burda okuyorum doktorlarını arayıp herseyi soranlar var

Ben umutu arsyincs hic dr u istemiyorum dedigin gibi oluyo insanin sinirleri bozuluyo ben direk hemsireyi istiyorum suleyman beyin didem hanim hemsiresi ulunun kimse onunla konus sende :)))

Aynen bence de ulun bey telde konusmayi sevmiyo bende o yuzden mail atiyorum hemsire iyi fikirmis canim subatta tedaviye baslayinca bende hemsireyle kanka moduna gecerim :)

Aynen bence de ulun bey telde konusmayi sevmiyo bende o yuzden mail atiyorum hemsire iyi fikirmis canim subatta tedaviye baslayinca bende hemsireyle kanka moduna gecerim :)
Hatirlamiyoki zaten telde konusunca adam :)) ama hemsireyi aramani tavsiye ederim cok ilgilendi benimle ulun beyin hemsiresi gulseren hanim cebindende arayabilirsin cekinmeden canim

Hatirlamiyoki zaten telde konusunca adam :)) ama hemsireyi aramani tavsiye ederim cok ilgilendi benimle ulun beyin hemsiresi gulseren hanim cebindende arayabilirsin cekinmeden canim

Sagol canim en azindan ilgili birinin olmasina sevindim bu arada emre bakirciogluna giden var mi esimle cumartesi gidicez bakalim ne diycek muayeside 275 tl bu arada 😳

Sagol canim en azindan ilgili birinin olmasina sevindim bu arada emre bakirciogluna giden var mi esimle cumartesi gidicez bakalim ne diycek muayeside 275 tl bu arada 😳
Oof yaa hep pahali hic gitmedik canim biz yoksa yardimci olmak isterdim

valla arkadaşlar sizi bilmem ama ulun beyin hemşiresini hiç sevmedim ben,ne kadar samimi olmaya çalışsam gıcık gıcık cevaplar veriyo,önce ki hemşiresi çok iyiydi,valla ulun beyde ister sevsin ister sevmesin dünya kadar para veriyoruz oraya ilgilenicek mecburenben aradığımda hemşiresine bağlayalım diyolar bende ısrarla ulun beyi bekliyorum,işi bittikten sonra dönüyor zaten bana yarın gidiyorum tekrar,ve hepinizden dua bekliyorum ALLAH RIZASI için

Canım üzmiim sizi ama 0 la başlıyosa bildiğim kadarıyla negatif,bende 0100 çıkmıştı negatifti ordan biliyorum,inşallah yanlış biliyorumdur:2:

Demay demay allah yardimcin olsun gonlundekini hayirlisiyla nasip etsin ins mutlu haberle gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…