Göbekten yapılan iğneyi diyorsun dimi cnm ? Onuda herkeze vermiyorlarmı ki ..
Kizlar yaa ulun bey bana elevit vitamin vermisti simdi nette gordum bu ilacta domuz jelatini varmis cogu kisi firmayi aramis yalanlamamislar. Ben artik icemem bu ilaci ulun beye sormaya da korkuyorum ne yapsam acep
Maşallah maşallahhh bence üzülme cnm 16 sı döllenmiş bence süper bişi :))
Iyiyim canim sagol evdeyim 8.gun bugun bekleme sureci sıkıcı geciyo. El isi yapiyorum kafam dagilsin diye.
Evet canim gobekten olani diyorum herkese vermezler ben ilk defa kullaniyorum mesela bu tedaviden once test yaptik ozaman anlasildi pihtilasma oldugu.oncekilerde sadece corasprin ictim
Cnm bende iğne hiç kullanmadım acaba bizim dondurulmuş ondan mı ?
yaa tesekkur ederim simdi tekrar aradılar 7 tane dondurulmuş gerı kalanı cumartesi bellı olucakmış sizde bu ilaçlar işe yararmı degerim düsermi ve dondurulmuş olunca bıraz urkmedim değil hani
Evet Canim dondurulmuslarda 5 tane iğne progestan kullanıyosun. iğnenin yerine sabah aksam jel kullanıyosun Canim jel daha iyi bence iğne mahvediyo oturamiyosun
Bence sor niye korkuyorsun belki başka ilaç verecek kızacak hali yok yaa sonuçta domuz jelatini varmış
Sor bence ama sormana bile gerek yok suleyman bey bana decavit verdi elevit hic icmedim
Aa Canim oylemiymis bende bı kutu içmiştim şimdide decavit var onu iciyorum ondadami var acaba sor niye korkuyorum baska bı ilaç versin
Bana toplam 3 tane iğne birde jeli günde 1 tane vermişti
Ya gecen tedavi oncesi ilac sordum ertesi gun telle aradilar onlarin aramasina ragmen 10 dk bekledim sanki ivir zivir seylerle ugrastirma beni dermis gibi geldi ondan cekindim neyse decavit alternatifiymis aramiyim hic onu iciyim
Ya gecen tedavi oncesi ilac sordum ertesi gun telle aradilar onlarin aramasina ragmen 10 dk bekledim sanki ivir zivir seylerle ugrastirma beni dermis gibi geldi ondan cekindim neyse decavit alternatifiymis aramiyim hic onu iciyim
Aynen merkezin telefon konusunu bende sevmiyorum önemli olsada aklımıza takılan herseyi soramiyoruz ulun bey zaten sevmiyo telefonda konuşmayı ama ben burda okuyorum doktorlarını arayıp herseyi soranlar var
Ben umutu arsyincs hic dr u istemiyorum dedigin gibi oluyo insanin sinirleri bozuluyo ben direk hemsireyi istiyorum suleyman beyin didem hanim hemsiresi ulunun kimse onunla konus sende :)))
Hatirlamiyoki zaten telde konusunca adam :)) ama hemsireyi aramani tavsiye ederim cok ilgilendi benimle ulun beyin hemsiresi gulseren hanim cebindende arayabilirsin cekinmeden canimAynen bence de ulun bey telde konusmayi sevmiyo bende o yuzden mail atiyorum hemsire iyi fikirmis canim subatta tedaviye baslayinca bende hemsireyle kanka moduna gecerim :)
Hatirlamiyoki zaten telde konusunca adam :)) ama hemsireyi aramani tavsiye ederim cok ilgilendi benimle ulun beyin hemsiresi gulseren hanim cebindende arayabilirsin cekinmeden canim
Oof yaa hep pahali hic gitmedik canim biz yoksa yardimci olmak isterdimSagol canim en azindan ilgili birinin olmasina sevindim bu arada emre bakirciogluna giden var mi esimle cumartesi gidicez bakalim ne diycek muayeside 275 tl bu arada 😳
valla arkadaşlar sizi bilmem ama ulun beyin hemşiresini hiç sevmedim ben,ne kadar samimi olmaya çalışsam gıcık gıcık cevaplar veriyo,önce ki hemşiresi çok iyiydi,valla ulun beyde ister sevsin ister sevmesin dünya kadar para veriyoruz oraya ilgilenicek mecburenben aradığımda hemşiresine bağlayalım diyolar bende ısrarla ulun beyi bekliyorum,işi bittikten sonra dönüyor zaten bana yarın gidiyorum tekrar,ve hepinizden dua bekliyorum ALLAH RIZASI için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?