Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Cnm bende iğne hiç kullanmadım acaba bizim dondurulmuş ondan mı ?
Evet canım dondurulmuşlarda sadece 5 iğne oluyosun. Rahim dinlenmiş olduğundan tutunma şansı daha yüksek oluyomuş. O yüzden iğne vermiyolarmış.

yaa tesekkur ederim simdi tekrar aradılar 7 tane dondurulmuş gerı kalanı cumartesi bellı olucakmış sizde bu ilaçlar işe yararmı degerim düsermi ve dondurulmuş olunca bıraz urkmedim değil hani
Canım benim de olmuştu 1 transfer öncesi. Ben ilaç kullanmasım yalnız. Kendiliğinden 1 sonraki ay düştü.

Cnm benim bak gör herşey yolunda doktordan güle oynaya çıkacaksın :)))

Çok ilginç herkeze 5 iğne veriyolar bana niye 3 iğne vermiş doktor 😔
Buarada cnm sağol doktora soracaktım artık sormama gerek kalmaz kafamdaki soru işareti gitti:))

Cnm benim bak gör herşey yolunda doktordan güle oynaya çıkacaksın :)))
bakalım canım inş,ilk tedavimde 300 doz kullanmıştım bi kaç gün önce gittiğimde daha önceki tedavimle kıyasladığında dr bu defa 150 doza düşürüp yumurta sayın çoğalmış dedi,yani geçen deneme bu zamanlar 300lük iğneyle 8 bu defa 150 ile 12 yumyum var bakalım yarın kaç görünecek ,bi de genelde bildiğim kadarıyla muayene de daha az görünüyo toplama da daha çok,sen ne diyorsun,?sana muayene de dedikleri sayıyla opu da çıkan sayı tuttu mu yada daha fazlamıydı?biraz karışık oldu kusura kalmabu arada sen de ne var yok?belli oldu mu kesin ne zaman başlayacağın?

Kızlar benim bugun 9.gunum biraz once evde idrar testi yaptim 2.cizgi digerine gore biraz silik ama gorunuyo simdiye kadar hic bole gormemistim.acaba dogrumu ki

Kızlar benim bugun 9.gunum biraz once evde idrar testi yaptim 2.cizgi digerine gore biraz silik ama gorunuyo simdiye kadar hic bole gormemistim.acaba dogrumu ki

Ayyy canim cok yakin bi arkadasimin tedavisinden biliyorum onunda boyle silik cizgiydi ve simdi 6 aylik kizi kucaginda :) ama doktoru aramisti o zaman ilaclarin etkisi de olsbilir demisti cok umutlu olma ama bu mubarek gunun hurmetine bence yuzun gulecek cok sevindim senin adina bu arada benimde hamileligimde silikti ama degerim 225 ti :)

Canim Bilmiyorumki tekrarla istersen bı daha emin olmak için bende ilk denememde bilmiyodum 6. Ve 9. günlerde yapmistim oyle çıkmıştı ama idrarda belli olmuyo diye biliyorum emin olmak için kan testi yaptir istersen

cnm benımde 8. gunumde aynen öyleydi, buyuk ihtimal pozitif cnm hemen kan versene

Ay canım ınsallah benımde pozitif olur

allahım inşallah bu mübarek cuma günü hepimizin yüzünü güldürsün mutlu haberler duyursun inşallah bu arada ben kasımda gittim iki kes adet oldum süleyman bey bana 3 ay sonra gel dedi şimdi ben üçüncü adetimden sonramı gitcem

Canım korkuyorum ya kan vermeye kimyasal filan cıkar dıye.kendimi kaptırmakta istemiyorum

cnm bende cuma günü sonucumu almıştım inşallah senınde yüzün gülecek bugun. hadi ama ver kanı cnm merak etme öyle bir şey olmayacak lütfen pozitif düşün..

ocak adetınden sonra 3. ay oluyor cnm bu ayki adettinle gidebilirsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…