Esim bekleyelim zaten az kaldı diyo.
bu ay adetim de ta 25 inde ya onu olup bitince mi gidiyim
Esim bekleyelim zaten az kaldı diyo.
cnm ben olsam öyle yapardım kasımda gitmişsin 3 ay sonra gel demiş.
3. ay şubata denk geliyor yanı ocak adetı ıle tedavıye başlayınca şubatta tedavi görmiş oluyorsun ya öyle yap bence.
çok soru soruyom ama şimdi ben ocagın 25 inde adet olcam bu bitcek şubatın sonundaki adetimle mi gitcem bide adetimin kaçıncı günü gitcem yada şuabtı olmadan bikaç gün öncemi gitcem soruyom mazur gör sen tecrübelisin die :)
yok cnm olurmu öyle şey sor tabi, bence ocak adetının ıkıncı gunu git sen. ayın 25inde adet olursan 26 sında git. ıkıncı gun başlanıyor tedaviye çunku. sen bu ay adet ol aynı gun suleyman beyı ara bence, bana kasımda 3 ay snra gel demiştiniz, yarın gelıyımmı başlayalımmı de o da buyuk ıhtımal senı çağırır zaten..
çok heycanlıyım peki muayne ücreti ödüyormuyuz bide ikibin tl hemen alınıyomu yoksa taksit gibi bişi oluyomu ben rapor cıkarmıştım ve ilk denemem olcak
ilkinde muayne ücreti ödüyorsun cnm 225 tl. sonra bıda ödemiyorsun. ilaç parasını hemen alıyorlarmış heralde cupcakelove'un da öyle olmuştu ya geçenlerde. ama taksıtı hiç bilmiyorum cnm yaparlarmı diye umutu ara muhasebeyle konuş şimdiden bilgin olsun yardımcı oluyoorlar aradığında.
ilk gittiğimde muayne ücretini ödedim bide reçetemi yazdı ilaçlarımıda aldım evde iğneler duruyo yani tek şey evet başladık demesi okadar aslında cok korkuyom çokta istiyom napsam bilemedim ya oof vitaminleri kullanıyom şeker ilacı içiyom şuan oakdar
bakalım canım inş,ilk tedavimde 300 doz kullanmıştım bi kaç gün önce gittiğimde daha önceki tedavimle kıyasladığında dr bu defa 150 doza düşürüp yumurta sayın çoğalmış dedi,yani geçen deneme bu zamanlar 300lük iğneyle 8 bu defa 150 ile 12 yumyum var bakalım yarın kaç görünecek,bi de genelde bildiğim kadarıyla muayene de daha az görünüyo toplama da daha çok,sen ne diyorsun,?sana muayene de dedikleri sayıyla opu da çıkan sayı tuttu mu yada daha fazlamıydı?biraz karışık oldu kusura kalma bu arada sen de ne var yok?belli oldu mu kesin ne zaman başlayacağın?
Kızlar benim bugun 9.gunum biraz once evde idrar testi yaptim 2.cizgi digerine gore biraz silik ama gorunuyo simdiye kadar hic bole gormemistim.acaba dogrumu ki
cnm bida muayne ücreti almıcaklar senden benım ıldığım kadarıyla. Iğnelerin de varsa evde sen ücreti yumurta toplama gunu ödiceksin cnm. Biz öyle yapmıştık. Inşallah hayırlısıyla başlarsın cnm
bian önce gtmek istiyom ama ya olmazsa die korkuyom sizin doktorunuz kimdi
benım süleyman bey cnm. Inşallah olur bu sefer sen içini ferah tut
Kizlar Cok şükür bende adet oldum haftaya cumartesi rahim filmi cekilcek bakalım ona göre nasıl bı yol çizilcek.histereskopi rahim filmine goremi yapiliyo bilgisi olan var mi rahim filminde bise çıkmazsa yine yapılır mi histereskopi ?
Cnm benim daha önceden başka bi doktor rahim filmimi çekilmişti süleyman beyede ilk gittiğimde kontroller sırasında polip görülünce histereskopi olmak zorunda kaldım o yüzden tam bilmiyorum ama büyük bi ihtimal ikisinide ola bilirsin inşallah gerek kalmaz allah yardımcın olsun cnm benim zor bi süreç sonu bebişli olur inşallahhhhhhhhh
Ya heyecandan tam anlamadım ulun beyi ama bise çıkmazsa yapmam demedi histereskopi yapcam dedi sanırım rahim filmini çektir hemen getir sonucunu dedi Cok yoruldum düşünmekten adetim bir hafta geç oldu kist çıkar diye korkuyorum yinemi operasyon gecircem
Haklısın cnm seni çook iyi anlıyorum senin kist korkun hep olacak beninde polip korkum olacak şimdi tüp bebeğe ara verdim o esnada yine oluştumu diye korkuyorumallah yardımcmız olsun cnm inşallah rahim filmin iyi çıkar
Bişi sorucam cnm daha önceden rahim filmi istenmedimi senden ne zamandan beri umuta gidiyorsun ?
Haklısın cnm seni çook iyi anlıyorum senin kist korkun hep olacak beninde polip korkum olacak şimdi tüp bebeğe ara verdim o esnada yine oluştumu diye korkuyorumallah yardımcmız olsun cnm inşallah rahim filmin iyi çıkar
Bişi sorucam cnm daha önceden rahim filmi istenmedimi senden ne zamandan beri umuta gidiyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?