saolasın canım,ulun bey iyi dedi,bir miktar daha iğne verdiYine suprizlerle mujdeli haberlerle don bize Canim hakkında hayırlı olanı Allahim versin sana
Canim söyle anlatiyim eşimin sperm tahlilinde hic sperm çıkmayınca netten doktor araştırdık baska hic bi doktora gitmeden Emre beyi bulduk bütün testler yapıldı sizin normal cocuğunuz olmaz direk tup bebek dedi bende Mayıs adetimde gittim tedaviye başlamak için kist çıktı dogum kontrol kullandım haziran adetimde kist küçüldü ulun bey ben onu alcam risk almayalım dedi hemen alındı o gün başladım tedaviye eşimde ameliyat oldu çıktı sperm ilk tup bebek olmadı kan pihtilasmasi çıktı o yuzden olmadı dedik 2ye başladık o da olmadı 3 yu deneyelim dedi ulun bey o da olmadi aslinda rahim filmini 3. den once istemeliydi cunku bi problem varki tutmuyo ulun beye ilk gittigimizden beri tek problemimiz kistti Adam onuda aldi ortada bise yok hamile kalma potansiyelin var niye olmuyo diyo bend sastim kaldim yani bakalım ins bise çıkarda tedavi edr.biraz uzun oldu Canim kbakma :)
ayy ayşecikim yaa hadi hayırlısıKızlar benim bugun 9.gunum biraz once evde idrar testi yaptim 2.cizgi digerine gore biraz silik ama gorunuyo simdiye kadar hic bole gormemistim.acaba dogrumu ki
geldim bileeInsallah hayırlı haberlerle geleceksin canım
Cansinsen seninki ne kistiydi aldirdigin bu arada belki biliyorsundur ama rahim filmi icin radyomar findikzadeye git sifir aci ve cok net filmleri son teknolojiymis.ulun bey oraya yinlendirmisti beni ilk gittiginde daha.bana rahim filmi esimede sperm analizi dedi senin bu kadar tup bebege kadar istememesi garip olmus
allah razı olsun,çiçeği burnunda annemizcnm güzel haberlerini bekliyoruz ben çok umutluyum bu sefer olucak inşallah..
Biraz oyle oldu Canim cok geciktik film için ne biliyim Allah nasip etmiyo demekki sislidekine aldım randevu orayada ulun bey yönlendirdi Canim
Cansinsen seninki ne kistiydi aldirdigin bu arada belki biliyorsundur ama rahim filmi icin radyomar findikzadeye git sifir aci ve cok net filmleri son teknolojiymis.ulun bey oraya yinlendirmisti beni ilk gittiginde daha.bana rahim filmi esimede sperm analizi dedi senin bu kadar tup bebege kadar istememesi garip olmus
Her iste vardir canim bi hayir sonu guzel olsun ins :) bu arada emre bey nasil biri esimle yarin gidicez
ayy ayşecikim yaa hadi hayırlısıne diyeceğimi şaşırdım,çok mutlu oldum,Allah tamamına erdirsin halayını test gününe saklıyorum,için iyice bir rahat etsin öle çekcem
Canim söyle anlatiyim eşimin sperm tahlilinde hic sperm çıkmayınca netten doktor araştırdık baska hic bi doktora gitmeden Emre beyi bulduk bütün testler yapıldı sizin normal cocuğunuz olmaz direk tup bebek dedi bende Mayıs adetimde gittim tedaviye başlamak için kist çıktı dogum kontrol kullandım haziran adetimde kist küçüldü ulun bey ben onu alcam risk almayalım dedi hemen alındı o gün başladım tedaviye eşimde ameliyat oldu çıktı sperm ilk tup bebek olmadı kan pihtilasmasi çıktı o yuzden olmadı dedik 2ye başladık o da olmadı 3 yu deneyelim dedi ulun bey o da olmadi aslinda rahim filmini 3. den once istemeliydi cunku bi problem varki tutmuyo ulun beye ilk gittigimizden beri tek problemimiz kistti Adam onuda aldi ortada bise yok hamile kalma potansiyelin var niye olmuyo diyo bend sastim kaldim yani bakalım ins bise çıkarda tedavi edr.biraz uzun oldu Canim kbakma :)
geldim bileevee senin hayırlı haberini de aldım çok şükür,iğneler verdi yine p.tesi tekrar gidcem,sanırım çarşamba opu olcak
ohhhhhCnm muayene de banada yumyumlarım 15 mi ne demişlerdi sonra 42 tane yumyum toplanmıştı yani dediğin gibi toplamada daha çok oluyor inşallah seninde öyle olur büyük bi ihtimal öyle olacak. :))
Doktora göre Mart gibi başlarım cnm şimdi doğal yollardan denicem inşallah gerek kalmaz ...
Offff telefondan ne kadar zor yazılıyor yanlış yazdıysam şimdiden özür dilerim:))
ohhhhhbakalım bana ne diycekler:18:inşallah çok bekletmeden doğal yollarla olur bebişin gayette güzel yazmışsın bu arada ne özürü
Aşk olsun cnm ne kusuru bak öyle yazdın diye kızdım 😡
Cnm sence ilk negatifte rahim filmi istemesi gerekmiyormuydu çok ilginç geldi ...
Üzüldüm sana şimdi 3 kere negatif sonuç almışsınben ikinciye negatif sonuç alsam yıkılırım gibi geliyor
Derdini veren allah dermanınıda verir allahın izniyle bu sefer yüzün gülecek cnm ....
Tamam canim valla bende saskinim.insallah olumlu olur hep dua ediyorum hepimize
Emre bey Cok iyi bi doktor net konusuyo ne yapılcaksa onu soyluyo Bız baska bi doktora gitmeden direk Emre beye gittik Cok memnun kaldık eminim seninde için rahat eder gidince
allah razı olsun,çiçeği burnunda annemizdualarını esirgeme olur mu?
Tamam Canim uzun uzun yazarım telden yazmakta zor oluyo :) kayınvalidemde soruyo kızlar napiyo diye o da merak ediyo :) 3 kere gercekten Cok yıkıldım ama benim akıl vermem de olmaz onlar doktor onların istemesi lazım bide bizim riskli spermi ameliyatla elde ediyoruz Cok şansımız yok maddi manevi Cok yıpratdı beni ama olsun Allahim vermiş sabredicez baska caremiz yok.bak ne guzel senin normal olma şansı var benim o da yok bi mucize olsa bile kan pihtilasmasindan tutunamaz bebeğimo yuzden şükret sende Canim
cnm dualarım sizinle, herley yolunda gidicek bak görürsün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?