Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Cansinsen seninki ne kistiydi aldirdigin bu arada belki biliyorsundur ama rahim filmi icin radyomar findikzadeye git sifir aci ve cok net filmleri son teknolojiymis.ulun bey oraya yinlendirmisti beni ilk gittiginde daha.bana rahim filmi esimede sperm analizi dedi senin bu kadar tup bebege kadar istememesi garip olmus

Kızlar benim bugun 9.gunum biraz once evde idrar testi yaptim 2.cizgi digerine gore biraz silik ama gorunuyo simdiye kadar hic bole gormemistim.acaba dogrumu ki
ayy ayşecikim yaa hadi hayırlısı ne diyeceğimi şaşırdım,çok mutlu oldum,Allah tamamına erdirsin halayını test gününe saklıyorum,için iyice bir rahat etsin öle çekcem

Biraz oyle oldu Canim cok geciktik film için ne biliyim Allah nasip etmiyo demekki sislidekine aldım randevu orayada ulun bey yönlendirdi Canim

Biraz oyle oldu Canim cok geciktik film için ne biliyim Allah nasip etmiyo demekki sislidekine aldım randevu orayada ulun bey yönlendirdi Canim

Her iste vardir canim bi hayir sonu guzel olsun ins :) bu arada emre bey nasil biri esimle yarin gidicez

Canim yumurtalik kıstı çikolata kıstı değil herhalde oyle bise demedi ulun bey kadınlarda oluyo normal demişti operasyonla aldı

ayy ayşecikim yaa hadi hayırlısı ne diyeceğimi şaşırdım,çok mutlu oldum,Allah tamamına erdirsin halayını test gününe saklıyorum,için iyice bir rahat etsin öle çekcem

Tamam canim valla bende saskinim.insallah olumlu olur hep dua ediyorum hepimize

Aşk olsun cnm ne kusuru bak öyle yazdın diye kızdım 😡
Cnm sence ilk negatifte rahim filmi istemesi gerekmiyormuydu çok ilginç geldi ...
Üzüldüm sana şimdi 3 kere negatif sonuç almışsın ben ikinciye negatif sonuç alsam yıkılırım gibi geliyor
Derdini veren allah dermanınıda verir allahın izniyle bu sefer yüzün gülecek cnm ....

ohhhhh bakalım bana ne diycekler:18:inşallah çok bekletmeden doğal yollarla olur bebişingayette güzel yazmışsın bu arada ne özürü

ohhhhh bakalım bana ne diycekler:18:inşallah çok bekletmeden doğal yollarla olur bebişingayette güzel yazmışsın bu arada ne özürü

4 senedir doğal yollardan denedik olmadı bu seferde pek olacağını düşünmüyorum burdan bi arkadaşın tavsiyesi üzerine ovulasyon testi aldım birde o yöntemi deneyim dedim kısmet cnm inşallah işe yarar :)

Tamam Canim uzun uzun yazarım telden yazmakta zor oluyo :) kayınvalidemde soruyo kızlar napiyo diye o da merak ediyo :) 3 kere gercekten Cok yıkıldım ama benim akıl vermem de olmaz onlar doktor onların istemesi lazım bide bizim riskli spermi ameliyatla elde ediyoruz Cok şansımız yok maddi manevi Cok yıpratdı beni ama olsun Allahim vermiş sabredicez baska caremiz yok.bak ne guzel senin normal olma şansı var benim o da yok bi mucize olsa bile kan pihtilasmasindan tutunamaz bebeğim o yuzden şükret sende Canim

Canım bende de kan pıhtılaşması var bizde genetik babam ayağını kaybetti pıhtı yüzünden o yüzden benimde riskli hatta hamile kalırsam risk devam edecek en ufak ameliyat bile olsam korkum hep olacak benim babamın hiç bi sorunu yokt basit bi ameliyat oldu hiç beklmediğimiz anda ayağını kaybetti allah yardımcımız olsun
Hatta ben kimyasal gebelik yaşadım ya acaba pıhtılaşma yüzündenmi kaybettim bebiğimi gerçi doktoruma sordum biz onun önlemini aldık dedi ama işte kafamda yine soru işaretleri kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…