Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Canim bisey sorayim sana hamisligin yeniyken seninde karnin agrimismiydi boyle hafif hafif adet sancisi gibi benim oyle oluyo korkutuyo beni

cnm inanki herkesin farklı oluyor. bnım çok yakın arkadaşımda öyle olmuştu. hamıle hberını karın ağrısı sonrasında aldı ve 2 hafta devam etti onunki baya fazlaydı hatt, şimdi doğum yapacak. senın ağrın normal. bende de sadece batma olmuştu iğne batması gibi rahimde yerleştiği yeri hissettim resmen. korkmanı gerektircek bi durum yok bebeş kendine yer yapıyor çok normal ağrın vs olması..
sen ne zaman kan testi yaptıracaksın cnm

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,bu zor günlerde destek oluyorsunuz inşallah bu günler çokkk geride alır ve arkamıza dönüp baktığımız da güleriz bu hallerimize mübarek cuma gününde dualarım hepimiz için

Insallah dedigin gibi olur canim stres olmakta istemiyorum zararlı olur diye ama endiseliyim biraz.pazartesi test gunum canim

saolasın canım,ulun bey iyi dedi,bir miktar daha iğne verdi bakalım p.tesi tekrar çağırdı
Aman aman maşallah dahada güzel haberlerini bekliyorum canım. Güzel yüzün hep gülsün inşallah.
Kızlar benim bugun 9.gunum biraz once evde idrar testi yaptim 2.cizgi digerine gore biraz silik ama gorunuyo simdiye kadar hic bole gormemistim.acaba dogrumu ki

Ayyy canım ne güzel haber vermişsin. Maşallah sana :) inşallah diğer test sonuçlarında mükemmel olur. Allah tamamina erdirsin inşallah canııım. ..

Ay Canim Cok üzüldüm Allah mekanını cennet etsin ins rahmet eylesin Canim benim.kan pihtilasmasi olup doğal yolla hamile kalan var mi zaten bebekten haberi olana kadar duser pihtilasma olduğu için Cok zor imtihanımız bizim gercekten

Çok geçmiş olsun canım üzüldüm babanın bacağına. Allah sağlık kuvvet versin inşallah başka dert vermesin. Sende kendini korkutma

Canim Cok özür dilerim Cok pardon yanlış okunuşum yababami kaybettik diye okudum ay Cok özür dilerim Canim ya kusura bakma gercekten Cok Cok Cok uzgunum

Sagol canim insallah pozitif olurda hep bereaber seviniriz :)

Canim Cok özür dilerim Cok pardon yanlış okunuşum yababami kaybettik diye okudum ay Cok özür dilerim Canim ya kusura bakma gercekten Cok Cok Cok uzgunum

Yazıyı okuyunca başımdan kaynar sular döküldü geç olmasa babamı arayacaktım ...
Sorun değil cnm benim telefondan okuyorsan çok normal yanlış anlaman :)

Yazıyı okuyunca başımdan kaynar sular döküldü geç olmasa babamı arayacaktım ...
Sorun değil cnm benim telefondan okuyorsan çok normal yanlış anlaman :)

Ay Canim gercekten kusura bakma o kadar üzüldümki anlatamam strese girdim ne olur anla halimden((( Cok şükür baban sag ömrü uzadı adamın insallah

Kızlar benim bugun 9.gunum biraz once evde idrar testi yaptim 2.cizgi digerine gore biraz silik ama gorunuyo simdiye kadar hic bole gormemistim.acaba dogrumu ki

Aayyy cok sevindum insallah testte de olumlu sonuc alacaksin zaten az kaldi di mi yarin miydi test gunun heyecanla bekliyorum

Merhaba kizlar bugun umuta ilaclarimi almak icin gittim ama malesef yumurtam kiste donusmus baslayamadik birde tabiki zammi duyunca ikinci sok olduum tam 6750 olmus....

Merhaba kizlar bugun umuta ilaclarimi almak icin gittim ama malesef yumurtam kiste donusmus baslayamadik birde tabiki zammi duyunca ikinci sok olduum tam 6750 olmus....

Canim gecmis olsun benimde ilk denemeden once kist çıkmıştı bir ay ertelenmişti Cok üzülmüştüm demekki suan bizim için hayırlı bi zaman değil Allah ne zaman isterse vakti saati dolmadan nasip olmuyo ins en kısa zamanda hepimize nasip olur. 650 lira zam ne demek ya iyice isimizi zorlastiriyolar ya

Cok sagol canim bende senin gibi dusunuyorum sabirli olmaktan baska caremiz yok ama zam isine cok bozuldum benim bir cocugum oldugu icin devletten rapor cikartma sansimda yok yinede dedigin gibi Allah ne zaman ol derse ozaman olacak

ya canım benimm:2::2::2:Rabbim şifa versin babacığına,bir daha yaşatmasın,çok üzüldüm ne desem bilmiyorum valla neden kötüsünü düşünüyosun hemen,tamam genetik olabilir ama bu sana ve bebişine zarar vericek anlamına gelmez,sen dr unda dediği gibi gerekli tüm önlemleri alıyorsun sakın üzülme hep dua et canım benim hep.

Cok sagol canim bende senin gibi dusunuyorum sabirli olmaktan baska caremiz yok ama zam isine cok bozuldum benim bir cocugum oldugu icin devletten rapor cikartma sansimda yok yinede dedigin gibi Allah ne zaman ol derse ozaman olacak

Sabır ve duadan baska caremiz yok insallah isteyen herkesin kalbine gore verir Allahim. Ne guzel bi cocuğun varmış Canim onla vakit geçir ah benimde olsa da bitane olsa insallah Allahim sana ikinci bebeğini de verir en kısa zamanda Cok ta stres yapma bence

bak bak bak!hem mucize olsa diyo,hemde pıhtılaşmadan tutmaz diyo,mucize kız buuu adı üstünde ALLAH bilir ve verir benim görümcem 7 kere 3 aylık düşük yaptı ama 8de yavrusunu kucağına aldı şimdi 4 yaşlarında bide onun ki kromozom bozukluğuydu ve hepsi doğal oldu tüp falan diil yani sen düşün artık gerisinibu arada kayınvalidene slm söle cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…