Canim bisey sorayim sana hamisligin yeniyken seninde karnin agrimismiydi boyle hafif hafif adet sancisi gibi benim oyle oluyo korkutuyo beni
cnm inanki herkesin farklı oluyor. bnım çok yakın arkadaşımda öyle olmuştu. hamıle hberını karın ağrısı sonrasında aldı ve 2 hafta devam etti onunki baya fazlaydı hatt, şimdi doğum yapacak. senın ağrın normal. bende de sadece batma olmuştu iğne batması gibi rahimde yerleştiği yeri hissettim resmen. korkmanı gerektircek bi durum yok bebeş kendine yer yapıyor çok normal ağrın vs olması..
sen ne zaman kan testi yaptıracaksın cnm
Aman aman maşallah dahada güzel haberlerini bekliyorum canım. Güzel yüzün hep gülsün inşallah.saolasın canım,ulun bey iyi dedi,bir miktar daha iğne verdibakalım p.tesi tekrar çağırdı
Kızlar benim bugun 9.gunum biraz once evde idrar testi yaptim 2.cizgi digerine gore biraz silik ama gorunuyo simdiye kadar hic bole gormemistim.acaba dogrumu ki
Canım bende de kan pıhtılaşması var bizde genetik babam ayağını kaybetti pıhtı yüzünden o yüzden benimde riskli hatta hamile kalırsam risk devam edecek en ufak ameliyat bile olsam korkum hep olacak benim babamın hiç bi sorunu yokt basit bi ameliyat oldu hiç beklmediğimiz anda ayağını kaybetti allah yardımcımız olsun
Hatta ben kimyasal gebelik yaşadım ya acaba pıhtılaşma yüzündenmi kaybettim bebiğimi gerçi doktoruma sordum biz onun önlemini aldık dedi ama işte kafamda yine soru işaretleri kaldı
Canım bende de kan pıhtılaşması var bizde genetik babam ayağını kaybetti pıhtı yüzünden o yüzden benimde riskli hatta hamile kalırsam risk devam edecek en ufak ameliyat bile olsam korkum hep olacak benim babamın hiç bi sorunu yokt basit bi ameliyat oldu hiç beklmediğimiz anda ayağını kaybetti allah yardımcımız olsun
Hatta ben kimyasal gebelik yaşadım ya acaba pıhtılaşma yüzündenmi kaybettim bebiğimi gerçi doktoruma sordum biz onun önlemini aldık dedi ama işte kafamda yine soru işaretleri kaldı
Aman aman maşallah dahada güzel haberlerini bekliyorum canım. Güzel yüzün hep gülsün inşallah.
Ayyy canım ne güzel haber vermişsin. Maşallah sana :) inşallah diğer test sonuçlarında mükemmel olur. Allah tamamina erdirsin inşallah canııım. ..
Sagol canim insallah pozitif olurda hep bereaber seviniriz :)
Canim Cok özür dilerim Cok pardon yanlış okunuşum yababami kaybettik diye okudum ay Cok özür dilerim Canim ya kusura bakma gercekten Cok Cok Cok uzgunum
Çok geçmiş olsun canım üzüldüm babanın bacağına. Allah sağlık kuvvet versin inşallah başka dert vermesin. Sende kendini korkutma
Yazıyı okuyunca başımdan kaynar sular döküldü geç olmasa babamı arayacaktım ...
Sorun değil cnm benim telefondan okuyorsan çok normal yanlış anlaman :)
Ay Canim gercekten kusura bakma o kadar üzüldümki anlatamam strese girdim ne olur anla halimden((( Cok şükür baban sag ömrü uzadı adamın insallah
Kızlar benim bugun 9.gunum biraz once evde idrar testi yaptim 2.cizgi digerine gore biraz silik ama gorunuyo simdiye kadar hic bole gormemistim.acaba dogrumu ki
Merhaba kizlar bugun umuta ilaclarimi almak icin gittim ama malesef yumurtam kiste donusmus baslayamadik birde tabiki zammi duyunca ikinci sok olduum tam 6750 olmus....
Canim gecmis olsun benimde ilk denemeden once kist çıkmıştı bir ay ertelenmişti Cok üzülmüştüm demekki suan bizim için hayırlı bi zaman değil Allah ne zaman isterse vakti saati dolmadan nasip olmuyo ins en kısa zamanda hepimize nasip olur. 650 lira zam ne demek ya iyice isimizi zorlastiriyolar ya
ya canım benimm:2::2::2:Rabbim şifa versin babacığına,bir daha yaşatmasın,çok üzüldüm ne desem bilmiyorum vallaCanım bende de kan pıhtılaşması var bizde genetik babam ayağını kaybetti pıhtı yüzünden o yüzden benimde riskli hatta hamile kalırsam risk devam edecek en ufak ameliyat bile olsam korkum hep olacak benim babamın hiç bi sorunu yokt basit bi ameliyat oldu hiç beklmediğimiz anda ayağını kaybetti allah yardımcımız olsun
Cok sagol canim bende senin gibi dusunuyorum sabirli olmaktan baska caremiz yok ama zam isine cok bozuldum benim bir cocugum oldugu icin devletten rapor cikartma sansimda yok yinede dedigin gibi Allah ne zaman ol derse ozaman olacak
bak bak bak!hem mucize olsa diyo,hemde pıhtılaşmadan tutmaz diyo,mucize kız buuu adı üstünde ALLAH bilir ve verirTamam Canim uzun uzun yazarım telden yazmakta zor oluyo :) kayınvalidemde soruyo kızlar napiyo diye o da merak ediyo :) 3 kere gercekten Cok yıkıldım ama benim akıl vermem de olmaz onlar doktor onların istemesi lazım bide bizim riskli spermi ameliyatla elde ediyoruz Cok şansımız yok maddi manevi Cok yıpratdı beni ama olsun Allahim vermiş sabredicez baska caremiz yok.bak ne guzel senin normal olma şansı var benim o da yok bi mucize olsa bile kan pihtilasmasindan tutunamaz bebeğimo yuzden şükret sende Canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?