Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Merhaba kizlar bugun umuta ilaclarimi almak icin gittim ama malesef yumurtam kiste donusmus baslayamadik birde tabiki zammi duyunca ikinci sok olduum tam 6750 olmus....
ben burda bangır bangır bağırdım ocak 1 de zam olcak diye görmedin galiba,hatta bundan dolayı tedavimi hemen başlattık,ama yasemin hanım olacak kişi,bana pek bişey gelmez 100-200 oynar dedi geçen sene ki gibi,baksana yaa vijdanlarına kaldık resmenallah yardım etsin canım

Ay ne guzel Allah saglık versin insallah mucize iste insallah benimde oyle bi mucizem olur Rabb'imin elinde ben ne desem ne yapsam boş ben tedavimi olayım takdir Allahin o isterse olur ancak Canim.ben Umut'a yeni gitmeye başladığımda bi bebek vardı ordakiler mucize bebek diye seviyodu kadın 40 yasinda tek yumurta ve kocasininda yası vardı baya tek sperm bulunmuş onla nasip olmuş Allah ol desin yeterki gerisi boş.aleykum selam Canim söylerim :)

Canim benimde habrim vardi onun icin 20 aralikta basladim ama osayilmazmis ilaca basladigin tarih gecerli imis banada 100 200 zam gelir dedi 650 yi duyuncasok oldum

Canim benimde habrim vardi onun icin 20 aralikta basladim ama osayilmazmis ilaca basladigin tarih gecerli imis banada 100 200 zam gelir dedi 650 yi duyuncasok oldum
bence yasemin hnm diil,gizlice neslihan hanımla konuş bilmiom kiminle konuştun bu zam meselesini ama!neden mi neslihan hanıma dedim ben tüpe başlamaya geldim ulun bey bana ilaç verdi 6 ay kullan diye sonra marta gelcek tedavim yine zam uygulanıcak nasıl iş bu diye,ben ayarlıycam sana eski fiyattan dedi ama ben 10 gün önce falan gittiğimde o yoktu senelik izne çıkmıştı yasemin hanım kıllık yaptı yok olmaz yok bilmem neeşim de para yoktu,borç harç bulduk son anda başladık,ama allaha havale ediyorum onu,kendi kardeşi akrabası olsa böyle yapardı sanki pislik şeyyy

Kizlar bugun idrar testini tekrarladim benim o silik cizgi vardiya bugun daha belirgin oldu heycanlandim sizinle paylasmak istedim pazartesi kan testi insallah oda pozitif olur ay beklemek dahada zorlasti ya :))

Kizlar bugun idrar testini tekrarladim benim o silik cizgi vardiya bugun daha belirgin oldu heycanlandim sizinle paylasmak istedim pazartesi kan testi insallah oda pozitif olur ay beklemek dahada zorlasti ya :))

Ay hadi oldu insallah bu sefer Canim stres yapma bir gün kalmış hemencecik gecer Canim yorma kendini dinlen bekliyoruz mutlu haberini

ohhhh sefan olsun bu çok iyi haber,hep böyle iyi haberler ver bize,hayallerin gerçek oluyo kızzzzzz yarın da sabret p.tesi testayyy heycanlandır mıyım diyorum ama ikiz galibaaaaaaaaa hayırlı olsun şimdiden,Allah tamamına erdirsin

Ay cok sabirlisin valla ben 8. Gun kan testi yaptirmistim altinova hast. de bayram tatiliydi hadi bakalim yaa com heyecanlı

Cok sevimdimmm Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim

Kizlar bu arada emre beye fulyaya gittik 275 olan muayene 325 olmus 50 lira birden zam gelmis nasil bi orandir esimle sok olduk.esimden fsh testi istediler 75 tl bugun para vermekten bayildik bakalim ilaclari ne kadar tutacak

Kizlar bu arada emre beye fulyaya gittik 275 olan muayene 325 olmus 50 lira birden zam gelmis nasil bi orandir esimle sok olduk.esimden fsh testi istediler 75 tl bugun para vermekten bayildik bakalim ilaclari ne kadar tutacak

Ya ne kadar zam gelmiş ya bu ne böyle isimizi Cok zorlastiriyolar gercekten.ne dedi Canim doktor Emre bey nasıl icine sindi mi ?

Ya ne kadar zam gelmiş ya bu ne böyle isimizi Cok zorlastiriyolar gercekten.ne dedi Canim doktor Emre bey nasıl icine sindi mi ?
Cok pahali hersey allah yardimcimiz olsun canim emre bey iyiydi tup bebek deneyin normal yolla da olabilir sizin dedi biz tup bebege karar verdik diyince coq-10 vitamin ile klomen verdi bakalim hayirlisi hakkimiZda

Cok pahali hersey allah yardimcimiz olsun canim emre bey iyiydi tup bebek deneyin normal yolla da olabilir sizin dedi biz tup bebege karar verdik diyince coq-10 vitamin ile klomen verdi bakalim hayirlisi hakkimiZda

Evet Canim en önemlisi o hakkımızda hayirliysa Versin Allahim ins kendiliginden olur hic uğraşmazsın Canim her iste bi hayır vardir

Evet Canim en önemlisi o hakkımızda hayirliysa Versin Allahim ins kendiliginden olur hic uğraşmazsın Canim her iste bi hayır vardir

Valla canim 1 senedir normal yolla olmadi rahim filmi cektirdim o da iceriyi temizliyomus umutlanmistim yine olmadi artik dayanacak gucum kalmadi bugunde adet oldum onumudeki adette de kismetse basliyorumm

Valla canim 1 senedir normal yolla olmadi rahim filmi cektirdim o da iceriyi temizliyomus umutlanmistim yine olmadi artik dayanacak gucum kalmadi bugunde adet oldum onumudeki adette de kismetse basliyorumm

Evet Canim insanın beklemeye gücü olmuyo gercekten anlıyorum seni bende dün adet oldum bi dahaki adete bi problem çıkmazsa bende basliycam Canim ins olumlu sonuclar alırız bu sefer

Ay insallah canim valla gormeden inanamicam Allah mi soyletti kiz ikiz diye :))

Ay cok sabirlisin valla ben 8. Gun kan testi yaptirmistim altinova hast. de bayram tatiliydi hadi bakalim yaa com heyecanlı

Kiz sabir degil o korku korku :)) gerci korkunun ecele faydasi yok neyse o cikcak pazartesi Allah hayirlisini versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…