ben burda bangır bangır bağırdım ocak 1 de zam olcak diye görmedin galiba,hatta bundan dolayı tedavimi hemen başlattık,ama yasemin hanım olacak kişi,bana pek bişey gelmez 100-200 oynar dedi geçen sene ki gibi,baksana yaa vijdanlarına kaldık resmenMerhaba kizlar bugun umuta ilaclarimi almak icin gittim ama malesef yumurtam kiste donusmus baslayamadik birde tabiki zammi duyunca ikinci sok olduum tam 6750 olmus....
bak bak bak!hem mucize olsa diyo,hemde pıhtılaşmadan tutmaz diyo,mucize kız buuu adı üstünde ALLAH bilir ve verirbenim görümcem 7 kere 3 aylık düşük yaptı ama 8de yavrusunu kucağına aldı şimdi 4 yaşlarında bide onun ki kromozom bozukluğuydu ve hepsi doğal oldu tüp falan diil yani sen düşün artık gerisini bu arada kayınvalidene slm söle cnm
ben burda bangır bangır bağırdım ocak 1 de zam olcak diye görmedin galiba,hatta bundan dolayı tedavimi hemen başlattık,ama yasemin hanım olacak kişi,bana pek bişey gelmez 100-200 oynar dedi geçen sene ki gibi,baksana yaa vijdanlarına kaldık resmenallah yardım etsin canım
bence yasemin hnm diil,gizlice neslihan hanımla konuşCanim benimde habrim vardi onun icin 20 aralikta basladim ama osayilmazmis ilaca basladigin tarih gecerli imis banada 100 200 zam gelir dedi 650 yi duyuncasok oldum
Aayyy cok sevindum insallah testte de olumlu sonuc alacaksin zaten az kaldi di mi yarin miydi test gunun heyecanla bekliyorum
Kizlar bugun idrar testini tekrarladim benim o silik cizgi vardiya bugun daha belirgin oldu heycanlandim sizinle paylasmak istedim pazartesi kan testi insallah oda pozitif olur ay beklemek dahada zorlasti ya :))
Kizlar bugun idrar testini tekrarladim benim o silik cizgi vardiya bugun daha belirgin oldu heycanlandim sizinle paylasmak istedim pazartesi kan testi insallah oda pozitif olur ay beklemek dahada zorlasti ya :))
ohhhh sefan olsun bu çok iyi haber,hep böyle iyi haberler ver bize,hayallerin gerçek oluyo kızzzzzzKizlar bugun idrar testini tekrarladim benim o silik cizgi vardiya bugun daha belirgin oldu heycanlandim sizinle paylasmak istedim pazartesi kan testi insallah oda pozitif olur ay beklemek dahada zorlasti ya :))
Ay cok sabirlisin valla ben 8. Gun kan testi yaptirmistim altinova hast. de bayram tatiliydi hadi bakalim yaa com heyecanlıKizlar bugun idrar testini tekrarladim benim o silik cizgi vardiya bugun daha belirgin oldu heycanlandim sizinle paylasmak istedim pazartesi kan testi insallah oda pozitif olur ay beklemek dahada zorlasti ya :))
Kizlar bu arada emre beye fulyaya gittik 275 olan muayene 325 olmus 50 lira birden zam gelmis nasil bi orandir esimle sok olduk.esimden fsh testi istediler 75 tl bugun para vermekten bayildik bakalim ilaclari ne kadar tutacak
Cok pahali hersey allah yardimcimiz olsun canim emre bey iyiydi tup bebek deneyin normal yolla da olabilir sizin dedi biz tup bebege karar verdik diyince coq-10 vitamin ile klomen verdi bakalim hayirlisi hakkimiZdaYa ne kadar zam gelmiş ya bu ne böyle isimizi Cok zorlastiriyolar gercekten.ne dedi Canim doktor Emre bey nasıl icine sindi mi ?
Cok pahali hersey allah yardimcimiz olsun canim emre bey iyiydi tup bebek deneyin normal yolla da olabilir sizin dedi biz tup bebege karar verdik diyince coq-10 vitamin ile klomen verdi bakalim hayirlisi hakkimiZda
Evet Canim en önemlisi o hakkımızda hayirliysa Versin Allahim ins kendiliginden olur hic uğraşmazsın Canim her iste bi hayır vardir
Valla canim 1 senedir normal yolla olmadi rahim filmi cektirdim o da iceriyi temizliyomus umutlanmistim yine olmadi artik dayanacak gucum kalmadi bugunde adet oldum onumudeki adette de kismetse basliyorumm
Ay hadi oldu insallah bu sefer Canim stres yapma bir gün kalmış hemencecik gecer Canim yorma kendini dinlen bekliyoruz mutlu haberini
ohhhh sefan olsun bu çok iyi haber,hep böyle iyi haberler ver bize,hayallerin gerçek oluyo kızzzzzzyarın da sabret p.tesi test ayyy heycanlandır mıyım diyorum ama ikiz galibaaaaaaaaa hayırlı olsun şimdiden,Allah tamamına erdirsin
Ay cok sabirlisin valla ben 8. Gun kan testi yaptirmistim altinova hast. de bayram tatiliydi hadi bakalim yaa com heyecanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?