Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Kizlar bu arada emre beye fulyaya gittik 275 olan muayene 325 olmus 50 lira birden zam gelmis nasil bi orandir esimle sok olduk.esimden fsh testi istediler 75 tl bugun para vermekten bayildik bakalim ilaclari ne kadar tutacak

Merhaba canim zammi hic sorma tup bebege 650 lira birden zam gelmis cok moral bozucu ...bizde bu ay olur diye diyee 2 sene gecti tam buay baslalayalim dedik yumurta kiste donusmus 1ay daha ertelendi... tabiki bunada sukur rabbim bilir hayirlisi ne zaman...sizde sorun neydi

Evet Canim insanın beklemeye gücü olmuyo gercekten anlıyorum seni bende dün adet oldum bi dahaki adete bi problem çıkmazsa bende basliycam Canim ins olumlu sonuclar alırız bu sefer
Aaa İkimizin Adetlerde ayni tarihlerde kismetse beraber saycaz yani gunleri :) hadi bakalim beraber kartal da okuyup gebzede oturup ayni andada dogururmuyuzzz ne guzel olurr :))

Merhsba canim dun senin yaziyi okuyunca resmen icime oturdu zam zaten.bende tedaviye baslarken gecen seneden beri geliyorum diye camur yapicam ama bakalim. Bizim suan en buyuk sorunumuz morfoloji canim yuzde 1. Birde ileri hizlimiz hic yok. Sayimizda 30 milyon civari.Benle ilgili bir sikinti soylemedi ulun bey daha onceden 9 haftalik kalbi duran bi hamileligim oldu 1 senedirde olmuyor yasimda 30 oldu o yuzden tup yapilacak

İns Canim beraber gün sayarız Allah hepimizin yüzünü güldürür insallah bu sefer bizde anne oluruz nasip et allahim

ya arkadaşlar size bir soru sorucam biraz çekiniyorum ama yapıcak bişey yok transferden sonra güsul almak gerekiyo bildiğim kadarıyla,peki siz kaçıncı gün aldınız?bi de namaz abdestini, namazları falan nasıl yaptınız?aydınlatın beni lütfennnnn:18:

Ben oyle bisey duymadim gusul gerektiren durumlar belli transfer gusul gerektirmez bence.ben 2.gun namaza devam ettim abdest alirken ayaklarimi lavaboya kaldirmadim su dokerek dusakabinde yikadim namazlarimida oturarak kildim halende oyle yapiyorum

Canim ben ilk denemede iki gün sonra aldım dusumu.2. Ve 3. de ertesi gün aksam aldım ayakta ılık bi duş zaten hemşirelerde soyluyo.ben ilkte normal kılıyodum tutmayinca dedim dikkat ediyim abdestte lavaboya ayağımı kaldırmadım kuvette alıyodum ilk 3 gün oturarak kıldım namazımı ama olmadı yine zaten normal wc ye gidebiliyosun ama ben onada dikkat ediyodum yani hic bişeyle alakalı değil ben Cok dikkat ettim sırf kendimi suçlamiyim diye ama olmadı mi olmuyo sen yinede dikkat et gerisi Allahima kalmis

Ben oyle bisey duymadim gusul gerektiren durumlar belli transfer gusul gerektirmez bence.ben 2.gun namaza devam ettim abdest alirken ayaklarimi lavaboya kaldirmadim su dokerek dusakabinde yikadim namazlarimida oturarak kildim halende oyle yapiyorum

CAnım ben muayeneden sonrada gusül alıyodum bi kere bi yere gitmem gerekti alamadım kayınvalidem olmaz oyle dedi gusül almak gerekiyo dedi

CAnım ben muayeneden sonrada gusül alıyodum bi kere bi yere gitmem gerekti alamadım kayınvalidem olmaz oyle dedi gusül almak gerekiyo dedi

Halk arasinda oyle bi inanis var icinin rahat etmesi icin ama ilmihallerde yaziyo vajinal muayene,opu,transfer gusul gerektirmez. Oyle olsa jelden sonrada gusul gerekirdi.anlatabildimmi bilmiyorum ama acikca yazamiyorum netten bakabilirsin canim

Halk arasinda oyle bi inanis var icinin rahat etmesi icin ama ilmihallerde yaziyo vajinal muayene,opu,transfer gusul gerektirmez. Oyle olsa jelden sonrada gusul gerekirdi.anlatabildimmi bilmiyorum ama acikca yazamiyorum netten bakabilirsin canim

Ya zaten keyfimizden gitmiyoruzki tedavi için gidiyoruz Allah kalbimizi biliyo sonuçta ben Cok üzülmüştüm o zaman kayınvalidem oyle diyince ama icim rahat etti simdi

Ya zaten keyfimizden gitmiyoruzki tedavi için gidiyoruz Allah kalbimizi biliyo sonuçta ben Cok üzülmüştüm o zaman kayınvalidem oyle diyince ama icim rahat etti simdi
aynen oyle canim kaynanalar iste onlar herseyi bilir ya :))ama bu konuda yaniliyolar :)) sen icini ferah tut canim oyle bisey yok

Bende bisey soriyim benim bugun jelle beraber koyu kahve rengi gibi puturler geliyo sizdede boyle olmusmuydu doktoru aradim normal dedi ama kafama takildi

Gusul abdesti alabiliyosan muayeneden sonra daha iyi ama ben sakaryadan gidip geliyodum malum istanbulda dolasiyoduk ya da acikiyodum yemek yiyoduk guzul almadan onun yerine muayeneden sinra guzelce yikiyodum hic jel filan kalmicak sekilde transferden sinra da hemsireler ne zaman dediyse o zaman dus aldim abdest alirken ayagimi kaldirmadim ayaklarima legende su dokuyodum ilk 4-5 gun ayakta sadece farzlarini kiliyodum sonra badka bi topicte gördüm biri ben hep tam kıldım yazmis basladim tam kilmaya allaha şükür kotu bisey olmadi insallah seninde guzel olacak

teşekkür ederim canım,rabbim bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin vajinal muayeneden sonra normalde almıyordum,bir arkadaş alman lazım deyip kafamı karıştırdı,sonra öğrendim ki almaya gerek yokmuş,ama transferde malum çok rahat anlatamıyorum,alsam daha iyi olurmuş gibi geliyo bana,belki aynı gün almazsam bile 2.gün alıcam sanırım,namazı da dediğin gibi tam kılmaya çalışıcam,ama oturark yapmam lazım galiba,tam olarak sen her gün mü ayakta kıldın anlamadım?

saol bebeğim yarın test yapar yapmaz yaz buraya bak4 gözle bekliyorum seniiiiii

aslında tamamen katılıyorum sana dikkatimiz, tutmazsa ileride vijdan azabı duyup kendimizi suçlamamak için olsa gerek,yoksa hemşireler de dr lar da transferden sonra günlük yaşantınıza devam edin diyor,tabi kendini çok yorup eğilip kalkmadan,ama napalım bizde de o kadar pimpirik olacak,eeee sonuçta kolay değil defalarca hem maddi hem manevi yıkıma uğramak

EVet Canim esim yatakta dönmeme bile karisiyodu bisey olur kıpırdama ayağını kaldırma hareket etme beni baya sıkıyodu :) hic bişeyle alakalı değil Canim ben 3 tedavide Cok Cok dikkat ettim zaten hemşireler bi saat yattıktan sonra kaldiriyolar Cok yatmakta iyi değilmiş. Ya bide normal hamile kalanlar bizim gibi farkında bile değil is güç hersey yapiyolar nasip nasip Canim baska açıklaması yok

Tüp bebek raporu çıkartmak için şartlarım uygun tüm her şeyi cebimden karşılıyorum tahlilleri sadece üniversite hastanelerinde yaptırıyorum en son isten tahliller ortalama 1.000 tl civarındaydı bari onlardan yararlanayım dedim

Son düzenleme:
Namazlara gusul aldiktan sonra baslarsin anliyorum aslinda sonucta erkek dr ve en mahrem noktalari goruyo ama napalim bizde bunlari yasamak istemezdik rahim filmi cektirirken bile sedye de daha allahim affet diye dua ettim allah kimseye yasatmasin insallah hep ayakta kildim canim ama yavasca sen oturarak kil icin rahat edecekse ben hic oturarak kilmamistim belki de yapamam diye dusundum bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…