Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Kizlar bugun idrar testini tekrarladim benim o silik cizgi vardiya bugun daha belirgin oldu heycanlandim sizinle paylasmak istedim pazartesi kan testi insallah oda pozitif olur ay beklemek dahada zorlasti ya :))

ay allahım çok sevindim allah tamamına erdirsin inş yarınki test sonucu da bekliom :))))

Cnm bugün test gününmüydü gerçi idrar testinde çift çizgi görmüşsün allhın izniyle kan sonucunuda pozitif göreceksin :))

Kızlar ben kimyasal Geblikten sonra adet oldum normal de 3,4 gün sürerdi bu sefer 1 hafta sürdü tam bitti dedim aradan bi kaç gün sonra yine sürekli kan gelmeye başladı sizce normalmidir kimyasal gebelikte kanamalar uzun mu sürer bugün 12.gün bana çok uzun geldi sanki kanamam hiç bitmeyecek gibi geliyor aynısını yaşayan var mı ?

Son düzenleme:

canım benımde 10 gün çok yoğun sürmüştü sonra aza az devam etmişti yine, senınkı de normaldir.

Canim benim kimyasal olmadı ama 15 gün sürdü ve parça parça bişeyler geliyodu belim kopuyodu asiri ağrım oluyodu öldüm 15 gün doktora sordum düşük mu diye kafamızı karıştırmayalım dedi 2ve 3. de 5 gün sürdü kanamamda asiri olmadı Canim
Ne biliyim ben anlamadım ama normaldir korkma

Cnm bugün test gününmüydü gerçi idrar testinde çift çizgi görmüşsün allhın izniyle kan sonucunuda pozitif göreceksin :))

Evet canim kan verdim sonucu 3-4gibi cikarmis bekliyorum cok heycanliyim korkuyorum hepsi karisik:) insallah pozitif olur.ama şu koyu kahve geri gelen jelden tirsiyorum

Evet canim kan verdim sonucu 3-4gibi cikarmis bekliyorum cok heycanliyim korkuyorum hepsi karisik:) insallah pozitif olur.ama şu koyu kahve geri gelen jelden tirsiyorum
Sorsaydin keske kan vermeye gittiğinde kotu bisry oldugunu sanmiyorum canim yaaa allahin izniyle guzel olacak

Normal cnm yerleşme kanamasıdır kiminin kahverengi kiminin kırmızı renk olur...
3,4 saat çok uzun yaaa sen onların dediğne bakma normal de 1,5 saat sonra sonuçlar çıkıyor :)

Korkma heyecan yapma Canim benim Allahim ne demişse o olur hic kendini strese sokma sonuc en geç 2 saate cikiyo sen oncedende bakabilirsin

Normal cnm yerleşme kanamasıdır kiminin kahverengi kiminin kırmızı renk olur...
3,4 saat çok uzun yaaa sen onların dediğne bakma normal de 1,5 saat sonra sonuçlar çıkıyor :)

Insallah oyledir canim midemde bulaniyodu ama dunden beri kesildi kimyasala donmesinden korkuyorum.pozitif ciksinda 2saat 3saat farketmez yeterki bebislerim benimle olsun. esimde ise gitmedi benimle bekliyo evde erken yolliyim bari sonuclari almaya :)

cnm Allahın izniyle her şey yolunda gidicek güzel haberlerini beklıyorum cnm, kahverengi olması normal diye transferde söylemişlerdi bize, bende olmadı ama olanlar var kötü bişey değildir cnm

Canim eger saglik ocaginda yaptirdiysan gec cikiyo herhangi bi hastanede yaptirdiysan erken cikiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…