Kizlar bugun idrar testini tekrarladim benim o silik cizgi vardiya bugun daha belirgin oldu heycanlandim sizinle paylasmak istedim pazartesi kan testi insallah oda pozitif olur ay beklemek dahada zorlasti ya :))
şu an umuttayım, son kontrol:18:tahmini salı-çarşamba opum olacak
Kızlar ben kimyasal Geblikten sonra adet oldum normal de 3,4 gün sürerdi bu sefer 1 hafta sürdü tam bitti dedim aradan bi kaç gün sonra yine sürekli kan gelmeye başladı sizce normalmidir kimyasal gebelikte kanamalar uzun mu sürer bugün 12.gün bana çok uzun geldi sanki kanamam hiç bitmeyecek gibi geliyoraynısını yaşayan var mı ?
Kızlar ben kimyasal Geblikten sonra adet oldum normal de 3,4 gün sürerdi bu sefer 1 hafta sürdü tam bitti dedim aradan bi kaç gün sonra yine sürekli kan gelmeye başladı sizce normalmidir kimyasal gebelikte kanamalar uzun mu sürer bugün 12.gün bana çok uzun geldi sanki kanamam hiç bitmeyecek gibi geliyoraynısını yaşayan var mı ?
canım benımde 10 gün çok yoğun sürmüştü sonra aza az devam etmişti yine, senınkı de normaldir.
Cnm bugün test gününmüydü gerçi idrar testinde çift çizgi görmüşsün allhın izniyle kan sonucunuda pozitif göreceksin :))
Sorsaydin keske kan vermeye gittiğinde kotu bisry oldugunu sanmiyorum canim yaaa allahin izniyle guzel olacakEvet canim kan verdim sonucu 3-4gibi cikarmis bekliyorum cok heycanliyim korkuyorum hepsi karisik:) insallah pozitif olur.ama şu koyu kahve geri gelen jelden tirsiyorum
Evet canim kan verdim sonucu 3-4gibi cikarmis bekliyorum cok heycanliyim korkuyorum hepsi karisik:) insallah pozitif olur.ama şu koyu kahve geri gelen jelden tirsiyorum
Evet canim kan verdim sonucu 3-4gibi cikarmis bekliyorum cok heycanliyim korkuyorum hepsi karisik:) insallah pozitif olur.ama şu koyu kahve geri gelen jelden tirsiyorum
Normal cnm yerleşme kanamasıdır kiminin kahverengi kiminin kırmızı renk olur...
3,4 saat çok uzun yaaa sen onların dediğne bakma normal de 1,5 saat sonra sonuçlar çıkıyor :)
Bende hiç azalma yok korkmaya başladım bugün doktoru arsam iyi olacak
Canim eger saglik ocaginda yaptirdiysan gec cikiyo herhangi bi hastanede yaptirdiysan erken cikiyoInsallah oyledir canim midemde bulaniyodu ama dunden beri kesildi kimyasala donmesinden korkuyorum.pozitif ciksinda 2saat 3saat farketmez yeterki bebislerim benimle olsun. esimde ise gitmedi benimle bekliyo evde erken yolliyim bari sonuclari almaya :)
Saglik ocaginda yaptirdim keske hastaneye gitseydimCanim eger saglik ocaginda yaptirdiysan gec cikiyo herhangi bi hastanede yaptirdiysan erken cikiyo
Saglik ocaginda yaptirdim keske hastaneye gitseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?