Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

şu an umuttayım, son kontrol:18:tahmini salı-çarşamba opum olacak
Hadi hayırlısı olsun canım. İnşallah bol bol yumyumların toplanır. Hayırlı haberlerini bekliyoruz. ..
Evet canim kan verdim sonucu 3-4gibi cikarmis bekliyorum cok heycanliyim korkuyorum hepsi karisik:) insallah pozitif olur.ama şu koyu kahve geri gelen jelden tirsiyorum
Kısa süre sonra anne olduğunu öğreneceksin inşallah canım. Ve değerinde hep yüksek olur inşallah. Allah'ım hakında hayırlı olanı versin.

Allah yardımcımız olsun canım. Maddi ve manevi yıpratıcı bir süreçteyiz. Sabır sabır sabır

Heycanla herkesi takip ediyorum ve tedavimin başlıcağı günü bekliyorum bugün güsel bigün mutlu haber alcamıza inanıyorum bu arada tedavi gören arkadaşlar ben çalışıyorum izin kullancam başlayınca tedaviye ama hangi dönemde izne başlamalıyım süreç tam olarak nası ilerliyor

kızlar yaa moralim çoooooooooooook bozuk yarım saat önce falan geldik eve,gittim muayene oldum,sonra E2 P4 testleri yapıldı,dr progestoron değerimin yüksek olduğunu söyledi,böyle devam ederse yumyumları çarşamba toplayalım,ve donduralım dedi,bi daha ki ay a kaldı hayallerim

CAnım benim bundada bi hayır vardır tabi demekki hakkında hayırlısı oyleymis hic üzülme canını sıkma bi dahaki ay ins guzel haberlerini alicaz

CAnım benim bundada bi hayır vardır tabi demekki hakkında hayırlısı oyleymis hic üzülme canını sıkma bi dahaki ay ins guzel haberlerini alicaz

Demay demay bi daha ki ay sende bizimle olursun :) ins guzel olucak herseyin hayirlisi hem ne guzel kaliteli yumoslarin var (masallah) seni bekliyo olucaklar bakalim bizi neler bekliyoo

Canim benim kurtajdan ssonraki adetimde cok uzun surmustu bu da onun gibiyse eger normal korkma lohusa gibi oluyomussun onlar kadar kanaman oluyormus ki benim olmustu da

Yapma böle her şerde var bi hayır. Yumurtların o arada güzel döllenir senin vucutda dinlenir sonrada ohhh mis gibi transferin olur. Gelsin bebeciklerrr

Fıstığım üzülmekte çok haklısın biran önce olsun istiyorsun ama bence bunada şükür sonuçta yumyumlar toplanacak donmuş donmamış ne farkeder bence sevinmen lazım cnm benim

Canim benim kurtajdan ssonraki adetimde cok uzun surmustu bu da onun gibiyse eger normal korkma lohusa gibi oluyomussun onlar kadar kanaman oluyormus ki benim olmustu da

Cnm sorun olmasında uzun sürsün hiç farketmez
Herşeyden korkar oldum ilk defa böyle bişi yaşıyorum sabah doktoru aradım hemşire size arayacağız dedi bekliyorum aramalarını ...

Cnm sorun olmasında uzun sürsün hiç farketmez
Herşeyden korkar oldum ilk defa böyle bişi yaşıyorum sabah doktoru aradım hemşire size arayacağız dedi bekliyorum aramalarını ...

Ayy umut arayana kadar insan dokuz doguruyo ama annemin bi lafi var bende kurtajdan sonra cok endiselenmistim gelmesinden korkma gelmemesinden kork diyodu bana hep oylede oldu bitti seninki de biter ins bugun yarin

cnm kendini çok hazırlamıştın ama kısmet böyleymiş cnm hem dondurulmuş olunca vcudun daha hazırlıklı oluyor, stresın azalıyor falan bisürü olumlu tarafı var cnm hayırlısı nasılsa öyle olsun üzme kendini boşuna arkadaşım

Ayy umut arayana kadar insan dokuz doguruyo ama annemin bi lafi var bende kurtajdan sonra cok endiselenmistim gelmesinden korkma gelmemesinden kork diyodu bana hep oylede oldu bitti seninki de biter ins bugun yarin

Aynen cnm geç arıyorlar
Neyse içim rahatladı anneciğin çok doğru demiş sağol cnm

sorma canim ya bende catliycam simdi elim ayagim titriyo heycandan kalbim kut kut atiyo esim gitti cikmamis 4de gel demisler

Sonucunda pek nazlı cicimm :)) her bildirim mesajında hemen giriyorum kk ye varmı aysecikim den hayırlı haber diye. :) haydi bekleyişimiz güzel haberlerinle sonlansın inşallah.

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyi ki varsınız,napalım beklicez bir ay daha paşa paşa şubatta diğer arkadaşlarla yola çıkıcaz en azından,tek kalmıcam bu süreçtebuna da hamdolsun

hayırlısı üzülme sakınn bölesi daha iyiidir belki ya hem sayılı zaman cabuk gecio banada git 3 ay sonra gel dedi ama bitti bu ay sonu arıcam bakalım sıkma canını burda hepimiz birbirimizn yanındayız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…