Saglik ocaginda yaptirdim keske hastaneye gitseydim
Hadi hayırlısı olsun canım. İnşallah bol bol yumyumların toplanır. Hayırlı haberlerini bekliyoruz. ..şu an umuttayım, son kontrol:18:tahmini salı-çarşamba opum olacak
Kısa süre sonra anne olduğunu öğreneceksin inşallah canım. Ve değerinde hep yüksek olur inşallah. Allah'ım hakında hayırlı olanı versin.Evet canim kan verdim sonucu 3-4gibi cikarmis bekliyorum cok heycanliyim korkuyorum hepsi karisik:) insallah pozitif olur.ama şu koyu kahve geri gelen jelden tirsiyorum
Tüp bebek raporu çıkartmak için şartlarım uygun tüm her şeyi cebimden karşılıyorum tahlilleri sadece üniversite hastanelerinde yaptırıyorum en son isten tahliller ortalama 1.000 tl civarındaydı bari onlardan yararlanayım dedim
kızlar yaa moralim çoooooooooooook bozuk yarım saat önce falan geldik eve,gittim muayene oldum,sonra E2 P4 testleri yapıldı,dr progestoron değerimin yüksek olduğunu söyledi,böyle devam ederse yumyumları çarşamba toplayalım,ve donduralım dedi,bi daha ki ay a kaldı hayallerim
CAnım benim bundada bi hayır vardır tabi demekki hakkında hayırlısı oyleymis hic üzülme canını sıkma bi dahaki ay ins guzel haberlerini alicaz
CAnım benim bundada bi hayır vardır tabi demekki hakkında hayırlısı oyleymis hic üzülme canını sıkma bi dahaki ay ins guzel haberlerini alicaz
Kızlar ben kimyasal Geblikten sonra adet oldum normal de 3,4 gün sürerdi bu sefer 1 hafta sürdü tam bitti dedim aradan bi kaç gün sonra yine sürekli kan gelmeye başladı sizce normalmidir kimyasal gebelikte kanamalar uzun mu sürer bugün 12.gün bana çok uzun geldi sanki kanamam hiç bitmeyecek gibi geliyoraynısını yaşayan var mı ?
kızlar yaa moralim çoooooooooooook bozuk yarım saat önce falan geldik eve,gittim muayene oldum,sonra E2 P4 testleri yapıldı,dr progestoron değerimin yüksek olduğunu söyledi,böyle devam ederse yumyumları çarşamba toplayalım,ve donduralım dedi,bi daha ki ay a kaldı hayallerim
Canim benim kurtajdan ssonraki adetimde cok uzun surmustu bu da onun gibiyse eger normal korkma lohusa gibi oluyomussun onlar kadar kanaman oluyormus ki benim olmustu da
Cnm sorun olmasında uzun sürsün hiç farketmez
Herşeyden korkar oldum ilk defa böyle bişi yaşıyorum sabah doktoru aradım hemşire size arayacağız dedi bekliyorum aramalarını ...
Ayy umut arayana kadar insan dokuz doguruyo ama annemin bi lafi var bende kurtajdan sonra cok endiselenmistim gelmesinden korkma gelmemesinden kork diyodu bana hep oylede oldu bitti seninki de biter ins bugun yarin
sorma canim ya bende catliycam simdi elim ayagim titriyo heycandan kalbim kut kut atiyo esim gitti cikmamis 4de gel demislerHeyecanla bekliyoruz seni cnmmmm nerede kaldınnn işimi gücümü bıraktım seni bekliyorum :))))0
sorma canim ya bende catliycam simdi elim ayagim titriyo heycandan kalbim kut kut atiyo esim gitti cikmamis 4de gel demisler
Neyse az kalmış :))
Ama lütfen güzel haberi bize hemen yazzz çatlarım :)))
sorma canim ya bende catliycam simdi elim ayagim titriyo heycandan kalbim kut kut atiyo esim gitti cikmamis 4de gel demisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?