Sonucunda pek nazlı cicimm :)) her bildirim mesajında hemen giriyorum kk ye varmı aysecikim den hayırlı haber diye. :) haydi bekleyişimiz güzel haberlerinle sonlansın inşallah.
ya kızlar bişey sorucam? dr bana bi dahaki ay transfer yaparız dedi yaa,acaba bi daha ki ay da ne zaman yapar?bu dondurma işinin bir zamanı var mıdır? bu arada dondurulmuşlarla hamiş olursam bebişimi FRİGOCAN diye sevicem,görür o gününü
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyi ki varsınız,napalım beklicez bir ay daha paşa paşa şubatta diğer arkadaşlarla yola çıkıcaz en azından,tek kalmıcam bu süreçte buna da hamdolsun
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyi ki varsınız,napalım beklicez bir ay daha paşa paşa şubatta diğer arkadaşlarla yola çıkıcaz en azından,tek kalmıcam bu süreçte buna da hamdolsun
ya kızlar bişey sorucam? dr bana bi dahaki ay transfer yaparız dedi yaa,acaba bi daha ki ay da ne zaman yapar?bu dondurma işinin bir zamanı var mıdır? bu arada dondurulmuşlarla hamiş olursam bebişimi FRİGOCAN diye sevicem,görür o gününü
aman canım yaa inşallah hemen bebişin olur da bu konuda tecrübe edinmezsincanımcım konu hakkında tecrübe sahibi değilim henüz.
Ama çok güldürdün beni. Allah iyiliğini versin senin komik hatun :))) frigocan süper olmuş. :))))
ZATEN PROBLEM BENİM YUMOŞLARDA SANIRSAM,Bİ DE DONDURULUP ÇÖZÜLÜRKEN ÇÖP OLURLAR DİYE ÜZÜLDÜMBundada vardir bi hayir canim sıkma canini obur turlu daha cok bekliyecektin.dinlenirsin rahminde dinlenir sonuc daha iyi olur insallah
ilk yol arkadaşımı buldum bileeebüyük ihtimal şubatta beraberiz senin hangi doktordu
ilk yol arkadaşımı buldum bileeeBenim dr ulun bey.senin?
haydee hayırlısı inşallah,çok bekletmeden gelsin bebeklerimiz,bu sençok sevindim ya bende buldum hihihhi burda sürekli okuyom valla hep takipteyim benim doktor süleyman bey bikere muayne oldum kasımda git üç ay sonra gel dedi bende bekliyorum :)
ilk yol arkadaşımı buldum bileeeBenim dr ulun bey.senin?
haydee hayırlısı inşallah,çok bekletmeden gelsin bebeklerimiz,bu senBu da bennnn
OHH MAŞALLAH MAŞALLAHCanim bende yol arkadasinın bende bi dahaki ay gitcem benimde dondurulmus olcak
ÇÖMEZİM YAAAinşallah :) ya çok dua ediyom hepimize ben hiç başlamadım siz başladınızmı peki tedaviyle ilgili bişeye
OHH MAŞALLAH MAŞALLAHŞUBATTA COŞCAK BURASI DESENE,SENİNLE DİĞER ORTAK YANIMIZ DA FRİGOCAN LAR
OHH MAŞALLAH MAŞALLAHŞUBATTA COŞCAK BURASI DESENE,SENİNLE DİĞER ORTAK YANIMIZ DA FRİGOCAN LAR
ÇÖMEZİM YAAAŞAKA Bİ YANA HEP ÇÖMEZ KAL,İLK DENEMEDE DE BEBİŞİNİ AL KUCAĞINA İNŞ,BU BENİM İKİNCİ DENEMEM MAALESEF,İLKİ DE AYNI YERDEYDİ,AMA BEN ULUN BEYYYY ULUNNN BEYYY DİYE TUTTURDUM,ÇARŞAMBA YUMYUMLARIM TOPLANACAK
Kizlar beni de unutmayin lutfen aa :) beraber oynar cocuklar sizin frigocanlar benim tazeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?