Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Kizlar esim aradi simdi hemen yaziyorum ay ellerim titriyo ya HAMILEYIIIM cok guzel bi duygu brkledigimize degdi Rabbim hepinize yasatsin insallah :))

Unutmayız canim oh şenlik olcak desene bi dahaki ay hepimiz hamile olcaz ins

İnsallah canim kimse benim tup bebek yaptırdığımı bilmiyo ikiz olsun diye dua ediyolar ama tek bitane bebisim var dondurulmus o olsun yeter bana Allahim olmadikte isteyen herkese versin

Amin canim allahim hayirlisiyla nasip etsin ins bende kendi ailemle esimin ailesine soyledim tabi istende izin alacagim icin onlarda ogrenecek rabbim ins evlatta sinamasin bizi hepimiz tek tek hamile kalalim aysecik ne oldu acaba

Kizlar esim aradi simdi hemen yaziyorum ay ellerim titriyo ya HAMILEYIIIM cok guzel bi duygu brkledigimize degdi Rabbim hepinize yasatsin insallah :))

Ay canim coooook sevindim Cok guzel ya anne olcan Masallah sana degerin nasıl ins katlanarak devam eder bizdende dualarını eksik etme annecik :))))

cnm gözün aydıııınnnnnn,
herkesin beklediğine değsin inşallah, senınde Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
değerin kaç çıktı cnm bu arada

haydi gözün aydın canım çok sevindim. Allah tamamina erdirsin. Hayırlı sağlıklı evlatların olsun inşallah.

Kocaman kocaman Tebriklerrrrrr :)))

oh çok şükür allah tamamına erdirsin inşallah ya çok sevindim bizede dua et

haydi gözün aydın canım çok sevindim. Allah tamamina erdirsin. Hayırlı sağlıklı evlatların olsun inşallah.

Gozun aydin aysecim cok sevindim darisi basimiza bize dua etmeyi unutma

Cok sagolun canlarim darisi basiniza insallah dualarimdasiniz :))

cnm gözün aydıııınnnnnn,
herkesin beklediğine değsin inşallah, senınde Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
değerin kaç çıktı cnm bu arada

Sagol canim Allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin degerimi daha ogrenemedim ogrenince yazarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…