- 21 Kasım 2013
- 808
- 32
- 118
- 35
allahım hepimize nasip etsin en kısa zamanda inşallah
Kizlar beni de unutmayin lutfen aa :) beraber oynar cocuklar sizin frigocanlar benim tazeler
Unutmayız canim oh şenlik olcak desene bi dahaki ay hepimiz hamile olcaz ins
Uhuuhuu hemde ne senlik gebze nufusu artacak sayemizde cansnsen :)
İnsallah canim kimse benim tup bebek yaptırdığımı bilmiyo ikiz olsun diye dua ediyolar ama tek bitane bebisim var dondurulmus o olsun yeter bana Allahim olmadikte isteyen herkese versin
Kizlar esim aradi simdi hemen yaziyorum ay ellerim titriyo ya HAMILEYIIIM cok guzel bi duygu brkledigimize degdi Rabbim hepinize yasatsin insallah :))
Kizlar esim aradi simdi hemen yaziyorum ay ellerim titriyo ya HAMILEYIIIM cok guzel bi duygu brkledigimize degdi Rabbim hepinize yasatsin insallah :))
Evet insallah subatta hep beraberiz kizlar benim dr da ulun beyOHH MAŞALLAH MAŞALLAHŞUBATTA COŞCAK BURASI DESENE,SENİNLE DİĞER ORTAK YANIMIZ DA FRİGOCAN LAR
haydi gözün aydın canım çok sevindim. Allah tamamina erdirsin. Hayırlı sağlıklı evlatların olsun inşallah.Kizlar esim aradi simdi hemen yaziyorum ay ellerim titriyo ya HAMILEYIIIM cok guzel bi duygu brkledigimize degdi Rabbim hepinize yasatsin insallah :))
Sagol canim Allah isteyen herkese nasip etsin degerimi bilmiyorum esim daha gelmedi gormedim sonucu ama baya bi yuksek demislerhalay çekeceimi sölemiştim,ahan da sana halayyy,aheyy aheyy aheyy tiliililililililililiilililil(değerin kaç bu arada)
Ay canim coooook sevindim Cok guzel ya anne olcan Masallah sana degerin nasıl ins katlanarak devam eder bizdende dualarını eksik etme annecik :))))
Kocaman kocaman Tebriklerrrrrr :)))
oh çok şükür allah tamamına erdirsin inşallah ya çok sevindim bizede dua et
haydi gözün aydın canım çok sevindim. Allah tamamina erdirsin. Hayırlı sağlıklı evlatların olsun inşallah.
Gozun aydin aysecim cok sevindim darisi basimiza bize dua etmeyi unutma
cnm gözün aydıııınnnnnn,
herkesin beklediğine değsin inşallah, senınde Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
değerin kaç çıktı cnm bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?