Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Fıstık ben biliyordum ki senin hamile olduğunu rüyamda görmüştüm eğer oğlun da olursa rüyam tam gerçek olacakkk :)))))
Maşallahhhhhh maşallahhhh çok sevindim cnm senin adına torunlarınıda görme nasip olur inşallahhh :)) ben baya ileri gittim:)))))

Sana bisey diyimmi bende ruyamda oglum olmus gordum hep bakarsin ruyamiz gercek olur:)) amin canim sende guzel haberler vereceksin bize ben inaniyorum

OHH MAŞALLAH MAŞALLAH ŞUBATTA COŞCAK BURASI DESENE,SENİNLE DİĞER ORTAK YANIMIZ DA FRİGOCAN LAR

Bi dakka Bi dakka ben yalnız kaldım ( ben mart'ta başlıcam ��
Buarada oğlum olduğunda ismini can koymak istiyorum frigocanda tam uyuyor çaldım ben bunu şimdiden söylim :))))

Son düzenleme:
büyük ihtimal şubatta beraberiz senin hangi doktordu

Canim bende yol arkadasinın bende bi dahaki ay gitcem benimde dondurulmus olcak

Evet Canim bizimkiler frigocan olcak ins bakalım bi dahaki ay supriz yaparız bizde burdakilere

Kizlar beni de unutmayin lutfen aa :) beraber oynar cocuklar sizin frigocanlar benim tazeler

Evet insallah subatta hep beraberiz kizlar benim dr da ulun bey

Bi dakka Bi dakka ben yalnız kaldım ( ben mart'ta başlıcam ��
Buarada oğlum olduğunda ismini can koymak istiyorum frigocanda tam uyuyor çaldım ben bunu şimdiden söylim :))))
arkidişler şubat ayında maşallahhhh hepimiz tek tek hamiş olcaz hafize:seni unutur muyuz hiçç ayıp ettin alpinannesi:drlarımız aynı canım,çok sevindim,nasıl memnun musun bari? cupcakelove:seni yanlız bırakır mıyız hiç aşk olsunbak oğluşunun ilk lakabını ben taktım,biraz büyüdüğünde söylersinn

CANIM BENİM DEĞERİN SÜPER ALLAH SAĞ SALİM KUCAĞINA DA ALMAYI NASİP ETSİN İKİZLERİNİ BİZE DE BOL BOLLLLL DUA ET TAMAM MI?BEN EN BAŞTA SANA DA DERİNSU YA DA SÖYLEMİŞTİM HAMİŞ OLACAĞINIZI OPU DAN SONRA,HATIRLAYIP,GERİDE KALAN SAYFALARA BAKARSAN MÜNECCİM MİYİM NEYİM YAWWWWW

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…