Sagol canim Allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin degerimi daha ogrenemedim ogrenince yazarim
Esime sordum simdi eğer yanlış anlamadiysa sonuc 1599 dedi nasil iyimi kizlar
Fıstık ben biliyordum ki senin hamile olduğunu rüyamda görmüştüm eğer oğlun da olursa rüyam tam gerçek olacakkk :)))))
Maşallahhhhhh maşallahhhh çok sevindim cnm senin adına torunlarınıda görme nasip olur inşallahhh :)) ben baya ileri gittim:)))))
Ayy simdi girebildim allaha cok şükür cok sevindim allah tamamina erdirsin inşallah hadi sira kese görmeye geldi:))
OHH MAŞALLAH MAŞALLAHŞUBATTA COŞCAK BURASI DESENE,SENİNLE DİĞER ORTAK YANIMIZ DA FRİGOCAN LAR
İyi ne demek cnm süper ötesiii :)
cnm benım 12. gun değerim 628 di, senın bu deger ikizler yolda diyor
maşallah maşallahh
Sana bisey diyimmi bende ruyamda oglum olmus gordum hep bakarsin ruyamiz gercek olur:)) amin canim sende guzel haberler vereceksin bize ben inaniyorum
Sagol canim sukurler olsun sonunda dualarim kabul oldu 10gun sonra gel dediler merkezden
İnşallah cnm benim
Bebişin veya bebişlerin sağlıklı olsunda anne başka ne ister :)
Orhan solakogluna gidiyorum demistin yanlis hatırlamıyorsam hala devam ediyomusunAynen canim bana da demislerdi ama ben hic umuta gitmedim
Orhan solakogluna gidiyorum demistin yanlis hatırlamıyorsam hala devam ediyomusun
Evet orhan beye devam ediyorum cumartesi gidecem.insllah cinsiyet soylicek:))
Canım çok tebrikler.Değerin de gayet güzel ikiz gibi büyük ihtimal yani.
büyük ihtimal şubatta beraberiz senin hangi doktordu
Canim bende yol arkadasinın bende bi dahaki ay gitcem benimde dondurulmus olcak
Evet Canim bizimkiler frigocan olcak ins bakalım bi dahaki ay supriz yaparız bizde burdakilere
Kizlar beni de unutmayin lutfen aa :) beraber oynar cocuklar sizin frigocanlar benim tazeler
Evet insallah subatta hep beraberiz kizlar benim dr da ulun bey
arkidişler şubat ayında maşallahhhh hepimiz tek tek hamiş olcazBi dakka Bi dakka ben yalnız kaldım( ben mart'ta başlıcam ��
Buarada oğlum olduğunda ismini can koymak istiyorum frigocanda tam uyuyor çaldım ben bunu şimdiden söylim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?