- 4 Nisan 2010
- 738
- 208
- 133
arkidişler şubat ayında maşallahhhh hepimiz tek tek hamiş olcazhafize:seni unutur muyuz hiçç ayıp ettin alpinannesi:drlarımız aynı canım,çok sevindim,nasıl memnun musun bari? cupcakelove:seni yanlız bırakır mıyız hiç aşk olsun bak oğluşunun ilk lakabını ben taktım,biraz büyüdüğünde söylersinn
İsim annesi oldun cnm :))))
Aşk da olsun bebekde olsun :))Bİliyorum cnm yalnız bırakmazsınız beniii
Masallah okadar oldu demek :) bende bi doktor bulmak istiyorum orhan bey beyhekimdemi canim
Cupcakelove kanama icin doktorla gorusebildin mi normalmiymis kanama
Hicbir hastanede degil ozel muayenesi var cark caddesinde hastaneye gitmek istersen altinova da sami kemik varmis onu da cok iyi diye duydum artik sen nerde rahat edebilirsen oyle yap canim dr a isinmakta onemli
CANIM BENİM DEĞERİN SÜPERALLAH SAĞ SALİM KUCAĞINA DA ALMAYI NASİP ETSİN İKİZLERİNİ BİZE DE BOL BOLLLLL DUA ET TAMAM MI?BEN EN BAŞTA SANA DA DERİNSU YA DA SÖYLEMİŞTİM HAMİŞ OLACAĞINIZI OPU DAN SONRA,HATIRLAYIP,GERİDE KALAN SAYFALARA BAKARSAN MÜNECCİM MİYİM NEYİM YAWWWWW
Cok sagol canim benim Rabbime sukurler olsun.etmezmiyim hep dualarimdasiniz inanin.ben zaten senin bi gorunup bi kaybolmandan anlamistim sende biseyler olduğunu☺umutlu bi liste yapmisti sende onu hatirla seni 2.siraya yazmisti ve gercek oldu😅subatcilar da baya kalabalık masallah Inşallah hepimiz anne olacaz hayirlisiyla
CANIM BENİM DEĞERİN SÜPERALLAH SAĞ SALİM KUCAĞINA DA ALMAYI NASİP ETSİN İKİZLERİNİ BİZE DE BOL BOLLLLL DUA ET TAMAM MI?BEN EN BAŞTA SANA DA DERİNSU YA DA SÖYLEMİŞTİM HAMİŞ OLACAĞINIZI OPU DAN SONRA,HATIRLAYIP,GERİDE KALAN SAYFALARA BAKARSAN MÜNECCİM MİYİM NEYİM YAWWWWW
Bende ikisi arasinda kaldim.orhan beyin muayenesi ne kadar canim guzel ilgileniyomu
Aysecik oncelikle tekrar gozun aydin :) kacinci denemendi senin sundan soruyorum benimde cok ikiz hevesim var ilk denemede cift emriyo koyarlar mi acaba
Ben memnunum ablamda iki dogum yapti ikiside orhan beyde ultrasonda baya bakiyo anlatiyo ozel muayene oldugu icin esim de her seferinde yanimda oluyo zaten ilk muyeneden 130 aliyo digetlerinde 70 lira herseye test isteyen bi adam degil son derece rahat ama sagolsun ne zaman arasam cebini fikan acar ilgilenir gec bile olsa mesela ikili test istemedi sana kalmis istersen yaptir dedi bendr hic yaptirmadim illa gerekli olsa yaptir diye tuttururdu heralde ablma sordum ondan da hic istememis gecen muayene iste ense kalinligini burun kemigini filan gisterdi hangi durumlarda tehlike olur onlari anlatti
Benim arkadaslarimdan gidenlerde memnunlar orhan beyden. Dogumlar nerde oluyo peki
Hangi hastaneyle anlaşma yapmissa orda ablam ilk dogumu adatip da ikincisini vatan da yapti yeni dogum yapan birinden duydum bu ara beyhekimde yaptiriyomus
Sen pozitifi ogrenince ilk ne zaman gittin doktora canim keseyi gormek icin 10 gun beklemek zorunda miyim bikac gun sonra gitsem gorunurmu acaba
Sen pozitifi ogrenince ilk ne zaman gittin doktora canim keseyi gormek icin 10 gun beklemek zorunda miyim bikac gun sonra gitsem gorunurmu acaba
Sagol canim benim3.denememdi belli olmaz pilisenin ilkti ona 2 tane transfer oldu mesela embriyolara gore karar veriyolar eger az embriyo olursa dondurmak yerine transfer ediyolar herhalde.Allah gonlune gore versin canim
Sagol canim baya bi aydinlattin beni bugun.jelin renginden dolayi tedirginim ondan erkenmi gitsem diye dusundum ama doktorla yine gorustum degeri bildirmek icin kotu bisey olmadigini soyledi sen kafana takma rahatina bak dedi.en iyisi bekliyim dayanabilirsem☺Kese gorunur ama kalp atisi gorunmez sanirim zaten ben ilk gittigimde ikinci bebegin kalp atisi yok diye bi hafta sonra tekrar cagirmisti o zaman gormustuk
Dayanabilirsem beklicem canim 7sene bekledik 10 gun daha bekleriz yeterki hersey yolunda gitsin.☺cnm ben 10 gün sonra gitmiştim kalp atışını bile görmüştük, bebek nokta kadardı yanıp sönüyordu, bence erken gitme çünkü bu sefer de kalp için yine çağırıcak sen 10 gün sonra git en güzeli, tek stresle atlat hayırlısıyla cnm
Dayanabilirsem beklicem canim 7sene bekledik 10 gun daha bekleriz yeterki hersey yolunda gitsin.☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?