canım yaa sen galiba 1 seneden fazla bekletmişsin embriyoları anladığım kadarıyla,ilk sene ücretsiz diye biliyordum,yanılıyor muyum yoksa?merhaba arkadaşlar birşey merak ettim umut tüp bebekle ilgili 2012 de dondurulmuş embriyoların saklanması için ne kadar ödeme yaptınız bu sene 500 olmuş ve ben şok içindeyim geçen sene 250 vermiştik
bak bak,madem öyle hisstmiştin,o zaman niye sölemedin banaDemay demay seninde oglusun olucak ins benimde icime oyle doguyo ama ilk menopoz ignesi icin felan gittigin zamanlarda oyle hissetmistim bakalim benim muneccimlik ne asamada :)
Sagol canim baya bi aydinlattin beni bugun.jelin renginden dolayi tedirginim ondan erkenmi gitsem diye dusundum ama doktorla yine gorustum degeri bildirmek icin kotu bisey olmadigini soyledi sen kafana takma rahatina bak dedi.en iyisi bekliyim dayanabilirsem☺
hatırladım listeyi yaa doğru valla,hatta ben UMUTLU ya daha 3 ay var beni niye 2.sıraya koymuştun dedimCok sagol canim benim Rabbime sukurler olsun.etmezmiyim hep dualarimdasiniz inanin.ben zaten senin bi gorunup bi kaybolmandan anlamistim sende biseyler olduğunu☺umutlu bi liste yapmisti sende onu hatirla seni 2.siraya yazmisti ve gercek oldu😅subatcilar da baya kalabalık masallah Inşallah hepimiz anne olacaz hayirlisiyla
bak bak tii ye almış beniben nezaman hamiş olcam peki bişi hissediyomusun ya :)
bak bak,madem öyle hisstmiştin,o zaman niye sölemedin banainşallah senin müneccimlik te tutar da sonra sen de bana dersin hissetmiştim diyee :
Tutmazsa diye soylemedim o an iste :) ama gercekten o an oyle hissettim inssss olur canim
Sagol canim benim3.denememdi belli olmaz pilisenin ilkti ona 2 tane transfer oldu mesela embriyolara gore karar veriyolar eger az embriyo olursa dondurmak yerine transfer ediyolar herhalde.Allah gonlune gore versin canim
Aynen sadece iki embriyom olusmustu sanirim dondurulacak kadar da kaliteli degildi onun icin ikiside transfer edildi
canım yaa sen galiba 1 seneden fazla bekletmişsin embriyoları anladığım kadarıyla,ilk sene ücretsiz diye biliyordum,yanılıyor muyum yoksa?
merhaba arkadaşlar birşey merak ettim umut tüp bebekle ilgili 2012 de dondurulmuş embriyoların saklanması için ne kadar ödeme yaptınız bu sene 500 olmuş ve ben şok içindeyim geçen sene 250 vermiştik
ah canim dedigin yeter ben merkezdeyim yenicami civari sana is yaptirirmiyim ben sen gel hallesiriz sut iceriz 😊malum artik cay kahve icemeyiz eskisi gibi.malesef canim benim kardesim yok ama kardes gibi yakin arkadaslarim var sagolsunlar onlar gelip silip supuruyolar ben bi kahvalti falan hazirliyorum okadar yemege kayinvalideme iniyorum kadin bana bulasik bile elletmiyo dikkat etmeye calisiyorum genelde evdeyim dinleniyorumCanim bak gecen aksam benim kanamam oldu hemen orhan beyi aradim sancin var mi dedi allaha sukur yoktu o zaman bugun ya cok ayakta kaldin ya da ters bi hareket yaptin dedi surekli yat dinlen kalkma dedi tabi yattim sonra dayanamayip dogum evinin aciline gittim o dr da muayene edip mutlak istirahat dedi yani demek istedigim mesela orhani arasam desemki benim helden kahverengi lekem var sancin yoksa yat dinlen der eminim zaten ilk kese gormeye gittigimde bi ay daha ev isi yapma dedi bana hala daha hic ev supurmedim mesela dengeli isler yapmaya calisiyorum ayakta kaldiysam sinra geciyorum tv karsisina uzatiyom bacaklarimi yatiyorum seninde simdi cok yeni yat asagi bosver insallah yakinlarinda annen ablan kv filan varsa rica et bikac gunde bi gelip sana yardimci olsunlar kiz yakinsak ben geleyim camilideyim :))
Bana umuttan ilac dahil tedavi ucreti 6 100 demislerdi icinde bir yil dondurulmuslari da saklama dahil
hadi hayirlisi insallah kaliteli yumurtaların olur canimyarın sabah saat 10:00 suların da OPUm varrrrrrrr:18::18::18::18::18::18::18:
Hmm peki pilise sen kendin talep ettin mi yoksa doktor mu karar verdi cift emriyoya bide doktorun ulun beymiydi :)
Iyi bari aman dikkat et kendine dedigin doğru anca süt iceriz gerci artik tek tuk de olsa kahve icmeye basladim komsularimla:)) evde durmaya baslayinca apartman teyzesine bağladim:))ah canim dedigin yeter ben merkezdeyim yenicami civari sana is yaptirirmiyim ben sen gel hallesiriz sut iceriz 😊malum artik cay kahve icemeyiz eskisi gibi.malesef canim benim kardesim yok ama kardes gibi yakin arkadaslarim var sagolsunlar onlar gelip silip supuruyolar ben bi kahvalti falan hazirliyorum okadar yemege kayinvalideme iniyorum kadin bana bulasik bile elletmiyo dikkat etmeye calisiyorum genelde evdeyim dinleniyorum
Merhaba hafize cim ama senin zamdan haberin yok galiba 1ocak itibariyle 6 750 oldu :
yarın sabah saat 10:00 suların da OPUm varrrrrrrr:18::18::18::18::18::18::18:
inş canım saol Allah razı olsun,sen taze hamişsin, dua et bana bak okhadi hayirlisi insallah kaliteli yumurtaların olur canim
doğru söylüyosun,bi aşama daha bitecek, umarım Sonu güzel olur,HEPİMİZ İÇİN. İNŞ CANIM DUA BEKLİYORUM SENDENHadi bakalim bi asamayi daha atlaticaksin Allahin izniyle canim en kalitelisinden yumyumlarin olur ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?