Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Canlarim hepinize tesekkur ediyorum bana hep destek oldunuz moral verdiniz beni yalniz birakmadiniz dualarinizi esirgemediniz.7 senedir bu duyguyu yasamak icin dua ettim gece gunduz umidimi kaybettigim anlarda oldu ama hemen kendimi toparlayip Rabbime sigindim sizde lutfen umidinizi asla kaybetmeyin.bu gunleride gordumya Allahima sukurler olsun hala inanamiyorum.insallah sonuda guzel olur Allah hepinize yasatsin bu guzel duyguyu.Amiiiin

merhaba arkadaşlar birşey merak ettim umut tüp bebekle ilgili 2012 de dondurulmuş embriyoların saklanması için ne kadar ödeme yaptınız bu sene 500 olmuş ve ben şok içindeyim geçen sene 250 vermiştik

merhaba arkadaşlar birşey merak ettim umut tüp bebekle ilgili 2012 de dondurulmuş embriyoların saklanması için ne kadar ödeme yaptınız bu sene 500 olmuş ve ben şok içindeyim geçen sene 250 vermiştik
canım yaa sen galiba 1 seneden fazla bekletmişsin embriyoları anladığım kadarıyla,ilk sene ücretsiz diye biliyordum,yanılıyor muyum yoksa?

Demay demay seninde oglusun olucak ins benimde icime oyle doguyo ama ilk menopoz ignesi icin felan gittigin zamanlarda oyle hissetmistim bakalim benim muneccimlik ne asamada :)
bak bak,madem öyle hisstmiştin,o zaman niye sölemedin bana inşallah senin müneccimlik te tutar da sonra sen de bana dersin hissetmiştim diyee

Canim bak gecen aksam benim kanamam oldu hemen orhan beyi aradim sancin var mi dedi allaha sukur yoktu o zaman bugun ya cok ayakta kaldin ya da ters bi hareket yaptin dedi surekli yat dinlen kalkma dedi tabi yattim sonra dayanamayip dogum evinin aciline gittim o dr da muayene edip mutlak istirahat dedi yani demek istedigim mesela orhani arasam desemki benim helden kahverengi lekem var sancin yoksa yat dinlen der eminim zaten ilk kese gormeye gittigimde bi ay daha ev isi yapma dedi bana hala daha hic ev supurmedim mesela dengeli isler yapmaya calisiyorum ayakta kaldiysam sinra geciyorum tv karsisina uzatiyom bacaklarimi yatiyorum seninde simdi cok yeni yat asagi bosver insallah yakinlarinda annen ablan kv filan varsa rica et bikac gunde bi gelip sana yardimci olsunlar kiz yakinsak ben geleyim camilideyim :))

hatırladım listeyi yaa doğru valla,hatta ben UMUTLU ya daha 3 ay var beni niye 2.sıraya koymuştun dedimbi de galiba diğer arkadaşlar şubatta başlıcak evet ama sonucu ben onlardan önce alıcam ee malum frigocanlar bekliyo beni,rabbim nazarlardan saklasın seni,,darısı hepimizin başına

Sagol canim benim3.denememdi belli olmaz pilisenin ilkti ona 2 tane transfer oldu mesela embriyolara gore karar veriyolar eger az embriyo olursa dondurmak yerine transfer ediyolar herhalde.Allah gonlune gore versin canim

Aynen sadece iki embriyom olusmustu sanirim dondurulacak kadar da kaliteli degildi onun icin ikiside transfer edildi

Hmm peki pilise sen kendin talep ettin mi yoksa doktor mu karar verdi cift emriyoya bide doktorun ulun beymiydi :)

canım yaa sen galiba 1 seneden fazla bekletmişsin embriyoları anladığım kadarıyla,ilk sene ücretsiz diye biliyordum,yanılıyor muyum yoksa?

Bana umuttan ilac dahil tedavi ucreti 6 100 demislerdi icinde bir yil dondurulmuslari da saklama dahil

ah canim dedigin yeter ben merkezdeyim yenicami civari sana is yaptirirmiyim ben sen gel hallesiriz sut iceriz 😊malum artik cay kahve icemeyiz eskisi gibi.malesef canim benim kardesim yok ama kardes gibi yakin arkadaslarim var sagolsunlar onlar gelip silip supuruyolar ben bi kahvalti falan hazirliyorum okadar yemege kayinvalideme iniyorum kadin bana bulasik bile elletmiyo dikkat etmeye calisiyorum genelde evdeyim dinleniyorum

Hmm peki pilise sen kendin talep ettin mi yoksa doktor mu karar verdi cift emriyoya bide doktorun ulun beymiydi :)

Valla ben akışına birakmistim dr ne derse onu yapacam diye hic bisey talep etmedim transfere girince dediler ikisinide transfer edecez ama söyleme kimseye bende guya caktirmadim:)) dr suleyman beydi

Iyi bari aman dikkat et kendine dedigin doğru anca süt iceriz gerci artik tek tuk de olsa kahve icmeye basladim komsularimla:)) evde durmaya baslayinca apartman teyzesine bağladim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…