Mrb kızlar aranıza yeni katıldım bugun emek beyle randevum vardı görüştüm çok memnun kaldım bir başarısız tüp denemem var ikinciyi emek beyde yaptırmaya karar verdim bana herkonuda bilgi verebilirmisiniz
canım yaa sen galiba 1 seneden fazla bekletmişsin embriyoları anladığım kadarıyla,ilk sene ücretsiz diye biliyordum,yanılıyor muyum yoksa?
Haydi bakalım bol ve kaliteli yumyumların olsun ve güzelce toplansın inşallah. Sorunsuz güzel bi opu olsun. Allah kolaylıklar versin inşallah canım.yarın sabah saat 10:00 suların da OPUm varrrrrrrr:18::18::18::18::18::18::18:
doğru söylüyosun,bi aşama daha bitecek, umarım Sonu güzel olur,HEPİMİZ İÇİN. İNŞ CANIM DUA BEKLİYORUM SENDEN
yarın sabah saat 10:00 suların da OPUm varrrrrrrr:18::18::18::18::18::18::18:
Evet kızlar beklediğim gün geldi çattı. Regli oldum Yarın muayeneye gidiyorum. Hayırlısıyla tedaviye başlarım inşallah. Dualarınızı bekliyorum benide dualarınızda anın lütfen. :)))
Cnm çok sevindim tedavin boyunca hep güzel haberler alırsın inşallahhhhhh
Amiiiiiin canım inşallah. Allah'ım anne olmamızı nasip etsin inşallah. ..
İnşalllah cnm
Bebek aşeriyorumGelsinler artıkkkk
Evet kızlar beklediğim gün geldi çattı. Regli oldum Yarın muayeneye gidiyorum. Hayırlısıyla tedaviye başlarım inşallah. Dualarınızı bekliyorum benide dualarınızda anın lütfen. :)))
Amiiiiiin canım amin. :) gelsin hepimize bebeciklerHadi bakalimmm hersey guzel olur ins canim bebisine kavusursun ins :)
İnşalllah cnm
Bebek aşeriyorumGelsinler artıkkkk
Offff bende cok kotu durumlardayim iki cok yakin arkadasim onumuzdeki hafta dogum yapiyor ve ben ilk bebegimi kaybederken ikiside evli bile degildi ben acikta kaldim onlar kavustular bebislerine birininki hatta ikiz onlar adina cok seviniyorum cunku evlat beklemek cok zor bi aci her ay kendini hamile sanman umutla beklemen sonra umutlarin bosa cikmasi doktorlar tedaviler cok zor bi surec.ama yine de Allah dermansiz dert vermesin karisik duygular :s
Offff bende cok kotu durumlardayim iki cok yakin arkadasim onumuzdeki hafta dogum yapiyor ve ben ilk bebegimi kaybederken ikiside evli bile degildi ben acikta kaldim onlar kavustular bebislerine birininki hatta ikiz onlar adina cok seviniyorum cunku evlat beklemek cok zor bi aci her ay kendini hamile sanman umutla beklemen sonra umutlarin bosa cikmasi doktorlar tedaviler cok zor bi surec.ama yine de Allah dermansiz dert vermesin karisik duygular :s
Sorma ya bende aynı durundayım. :)) Regli olana kadar hamileyim bebiş içerde sanırım diyordum. :) bildiğin aş erdim ya hatta dedim bebek varsa ilaçları dağıtırım hayrına diyordum. Baya bi heyecanlandım.Vücudum her ay oynuyor benle. Bu ayki oyununu çok ciddi yaptı vücudum.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?