Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Mrb kızlar aranıza yeni katıldım bugun emek beyle randevum vardı görüştüm çok memnun kaldım bir başarısız tüp denemem var ikinciyi emek beyde yaptırmaya karar verdim bana herkonuda bilgi verebilirmisiniz

Parfon kızlar yanlış yere yazmışım umut tepe hastanesşyle karıştırdım burayı :)

canım yaa sen galiba 1 seneden fazla bekletmişsin embriyoları anladığım kadarıyla,ilk sene ücretsiz diye biliyordum,yanılıyor muyum yoksa?

evet canım 2011 yılında dondurma işlemi yapıldı ilk yıl ücretsiz 2012 de 250 ödedik bu yıl bize 500 gibi bir rakam söylediler eşim neslihan hanımla konuşmuş geçen yıl bize yanlışlıkla bir önceki yılın fiyatını söylemişiz bizim hatamız geçen sene 450 liraydı bu sene de 500 oldu demiş yani ben anlamıyorum neye göre zam yapıyorlar 250 lirayken nasıl bir anda 450 ye çıkarabiliyorlar bu yıl transfer ücretide 2750 olmuş sırf daha fazla para yatırmamak için bu yıl sonu 2 transferimi yaptırmayı düşünüyorum.

doğru söylüyosun,bi aşama daha bitecek, umarım Sonu güzel olur,HEPİMİZ İÇİN. İNŞ CANIM DUA BEKLİYORUM SENDEN

Dualarimiz seninle canim Rabbim saglikli, hayirli evlatlar nasip etsin ins tedavin guzel gecsin rabbim burdaki herkese anneligi vererek mutlu etsin inssssss (amin)

yarın sabah saat 10:00 suların da OPUm varrrrrrrr:18::18::18::18::18::18::18:

Hadi hayirlisi arkadasim cogu gitti azi kaldi RABBIM gonlune gore versin.herseyde hayir var canim ya ben eger bu ay tedaviye baslasaydim belki de yarim kalacakti cok kotu grip oldum yatiyorum kolumuu bile kladirmaya halim yok bugun yataktan takipteyim seni:2::2:

Evet kızlar beklediğim gün geldi çattı. Regli oldum Yarın muayeneye gidiyorum. Hayırlısıyla tedaviye başlarım inşallah. Dualarınızı bekliyorum benide dualarınızda anın lütfen. :)))

İnşalllah cnm
Bebek aşeriyorum Gelsinler artıkkkk

Sorma ya bende aynı durundayım. :)) Regli olana kadar hamileyim bebiş içerde sanırım diyordum. :) bildiğin aş erdim ya hatta dedim bebek varsa ilaçları dağıtırım hayrına diyordum. Baya bi heyecanlandım.Vücudum her ay oynuyor benle. Bu ayki oyununu çok ciddi yaptı vücudum.. :)

Evet kızlar beklediğim gün geldi çattı. Regli oldum Yarın muayeneye gidiyorum. Hayırlısıyla tedaviye başlarım inşallah. Dualarınızı bekliyorum benide dualarınızda anın lütfen. :)))

Hadi bakalimmm hersey guzel olur ins canim bebisine kavusursun ins :)

İnşalllah cnm
Bebek aşeriyorum Gelsinler artıkkkk

Offff bende cok kotu durumlardayim iki cok yakin arkadasim onumuzdeki hafta dogum yapiyor ve ben ilk bebegimi kaybederken ikiside evli bile degildi ben acikta kaldim onlar kavustular bebislerine birininki hatta ikiz onlar adina cok seviniyorum cunku evlat beklemek cok zor bi aci her ay kendini hamile sanman umutla beklemen sonra umutlarin bosa cikmasi doktorlar tedaviler cok zor bi surec.ama yine de Allah dermansiz dert vermesin karisik duygular :s

Hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz canım. Sabırla beklemeye devam edicez sonunda İmtihanımız 100 üstünden 100 ile sonuçlanacak inşallah .

Ben cevremde hamile haberi duyunca ilk başta içim açıyor çok üzülüyorum sonra kendime kızıyorum napıyorum ben diye sizce günahmı yaptığım elimde olmadan üzülüyorum ben niye hamile kalamıyorum diyee

Ahhh ahhh ben 4 senedir her ay hamile gibi hissettim kafayı yicem az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…