Ah canim benim inan bana da oyle oluyodu bu otekileri kismanmak degil imrenmek istemek rabbim hepimize evlatlarimizi kucagimiza aldigimiz gunu gostersin sana konusmak kolay dersin belki ama inan korkmaktan hamilelik nasil bisey onu bile anlamiyorum bazen rabbim herkese evlat nasip etsin en kisa zamanda insallah hepinizin hamile haberlerini alicaz gönülden inaniyorum bunaOffff bende cok kotu durumlardayim iki cok yakin arkadasim onumuzdeki hafta dogum yapiyor ve ben ilk bebegimi kaybederken ikiside evli bile degildi ben acikta kaldim onlar kavustular bebislerine birininki hatta ikiz onlar adina cok seviniyorum cunku evlat beklemek cok zor bi aci her ay kendini hamile sanman umutla beklemen sonra umutlarin bosa cikmasi doktorlar tedaviler cok zor bi surec.ama yine de Allah dermansiz dert vermesin karisik duygular :s
Ben cevremde hamile haberi duyunca ilk başta içim açıyor çok üzülüyorum sonra kendime kızıyorum napıyorum ben diye sizce günahmı yaptığımelimde olmadan üzülüyorum ben niye hamile kalamıyorum diyee
Ah canim benim inan bana da oyle oluyodu bu otekileri kismanmak degil imrenmek istemek rabbim hepimize evlatlarimizi kucagimiza aldigimiz gunu gostersin sana konusmak kolay dersin belki ama inan korkmaktan hamilelik nasil bisey onu bile anlamiyorum bazen rabbim herkese evlat nasip etsin en kisa zamanda insallah hepinizin hamile haberlerini alicaz gönülden inaniyorum buna
Emin olki canım şu topikte olan bütün anne olmaya çalışan hatunlar seninle aynı duyguları yaşıyor. Bu bizim art niyetimizden değil. Allah'ım bizim içimizi biliyor. Elimizde değilki canım
İster istemez içimiz acıyor canım. Allah'ım bizim bilerek ya da bilmeyerek yaptıklarımızı affetsin.
Ah canim benim inan bana da oyle oluyodu bu otekileri kismanmak degil imrenmek istemek rabbim hepimize evlatlarimizi kucagimiza aldigimiz gunu gostersin sana konusmak kolay dersin belki ama inan korkmaktan hamilelik nasil bisey onu bile anlamiyorum bazen rabbim herkese evlat nasip etsin en kisa zamanda insallah hepinizin hamile haberlerini alicaz gönülden inaniyorum buna
Evet kızlar beklediğim gün geldi çattı. Regli oldum Yarın muayeneye gidiyorum. Hayırlısıyla tedaviye başlarım inşallah. Dualarınızı bekliyorum benide dualarınızda anın lütfen. :)))
Tedavin hayırlı olsun inş. arkadaşımm, Allah yardımcın olsun mutlu haberlerini almak dileği ile...
az önce geldim eve,opum berbattı ne bayıltabildiler ne de ayıltabldiler,işlem sırasın da 3 kere anestezi vermişler,sürekli öğürüp öksürüyor muşum,bütün hastane ayağa kalktı,aneztezis te ulun bey de odama geçtikten sonra gelip baktılar,çok korkmuşlar çünkü,uzun süre ayılamadım,7 tane yumurta toplanmış,kanamam var biraz,evdeyim ve hiç iyi değilim,felaket tellalı gibi gibi oldum ama,merak edersiniz diye yazıyım dedim yine de,şmdi yatcam biraz,Allah hepinizden razı olsun güzel dualarınız için
Cok gecmis olsuun canim bende seni merak ediyordum bitti gecti gitti.....sonu guzel olur insallah bak ne guzel 7tane yumurtqn toplanmis kendine iyi bakaz önce geldim eve,opum berbattı ne bayıltabildiler ne de ayıltabldiler,işlem sırasın da 3 kere anestezi vermişler,sürekli öğürüp öksürüyor muşum,bütün hastane ayağa kalktı,aneztezis te ulun bey de odama geçtikten sonra gelip baktılar,çok korkmuşlar çünkü,uzun süre ayılamadım,7 tane yumurta toplanmış,kanamam var biraz,evdeyim ve hiç iyi değilim,felaket tellalı gibi gibi oldum ama,merak edersiniz diye yazıyım dedim yine de,şmdi yatcam biraz,Allah hepinizden razı olsun güzel dualarınız için
az önce geldim eve,opum berbattı ne bayıltabildiler ne de ayıltabldiler,işlem sırasın da 3 kere anestezi vermişler,sürekli öğürüp öksürüyor muşum,bütün hastane ayağa kalktı,aneztezis te ulun bey de odama geçtikten sonra gelip baktılar,çok korkmuşlar çünkü,uzun süre ayılamadım,7 tane yumurta toplanmış,kanamam var biraz,evdeyim ve hiç iyi değilim,felaket tellalı gibi gibi oldum ama,merak edersiniz diye yazıyım dedim yine de,şmdi yatcam biraz,Allah hepinizden razı olsun güzel dualarınız için
bu benim orda ikinci denemem,ilkinde ayıldığımda çok az bi ağrı vardı eve vapurla taksilerle geldik,hemen düzeldim,çok rahat geçmişti yani,bu doktorluk ya da anestezilik bi durum değil,bende bi gariplik oldu sanırım:2:,hala ağrım var biraz ve vc ye gittiğimde de biraz kanama,nedenini bilmiyorum ama,psikolojikmen çok kötüyüm,geldiğimden beri ağlıyorum
bu benim orda ikinci denemem,ilkinde ayıldığımda çok az bi ağrı vardı eve vapurla taksilerle geldik,hemen düzeldim,çok rahat geçmişti yani,bu doktorluk ya da anestezilik bi durum değil,bende bi gariplik oldu sanırım:2:,hala ağrım var biraz ve vc ye gittiğimde de biraz kanama,nedenini bilmiyorum ama,psikolojikmen çok kötüyüm,geldiğimden beri ağlıyorum
Canimmm kiyamam aglama zor bi gun olmus senin icin ama bi anda tedaviye basladin yumurtalarin guzel gelisti 7 tane oldular ins yarinda guzel haberler alacaksin sen bizim halaybasimizsin uzme kendini
Belki bunyen zayifti yada heyecan yaptin yediklerin bile etkilemis olabilir anezteziyi
Suan herseyin olumlu gidiyo uyudunmu bilmiyorum dinlen soyle bi silkelen hersey cokkkk guzel olacak frigicanlari dusun :)
Gecmis olsun heyecandan oldu heralde canim cunku bende daha anestezi verilirken beynim karincalanmaya baslamisti neyse atlattin ya ona sukur yumurtalarinda ne guzel 7 taneymis daha ne olsunbu benim orda ikinci denemem,ilkinde ayıldığımda çok az bi ağrı vardı eve vapurla taksilerle geldik,hemen düzeldim,çok rahat geçmişti yani,bu doktorluk ya da anestezilik bi durum değil,bende bi gariplik oldu sanırım:2:,hala ağrım var biraz ve vc ye gittiğimde de biraz kanama,nedenini bilmiyorum ama,psikolojikmen çok kötüyüm,geldiğimden beri ağlıyorum
Ay herkes doğru hissetmis bi ben yanlis bilmisim esim bile kiz diyodu ben erkek diyodum bugun carsiya gelmek zorunda kaldim gelincede dr a da gideyim dedim bebegimiz kiz allah uzun omur versin insallahBende seni anliyorum desem :) 9 haftalikti kaybettigimde hic midem bulanmiyordu nasil korkularla dualarla gidiyodum kontrole biliyomusun sonra korktugum basima geldi ama sen oyle olma canim zaten riskli 12 haftayi atlattin tadini cikar aklindan korkularini at hamilelik cok guzel bi duygu Allahim sizi nazarlardan korusun ins bence kiz diycek pilise doktor sen ne hissediyosun :)
Bende seni anliyorum desem :) 9 haftalikti kaybettigimde hic midem bulanmiyordu nasil korkularla dualarla gidiyodum kontrole biliyomusun sonra korktugum basima geldi ama sen oyle olma canim zaten riskli 12 haftayi atlattin tadini cikar aklindan korkularini at hamilelik cok guzel bi duygu Allahim sizi nazarlardan korusun ins bence kiz diycek pilise doktor sen ne hissediyosun :)
Benimde midem bulanmiyo hep acaba duruyomu diyorum yerinde, bu arada aslinda cumartesi gidecektik dr a ama bugun carsiya gelmek zorunda kaldim bebegimiz kiz dogru tahmin etmissin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?