Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Ah canim benim inan bana da oyle oluyodu bu otekileri kismanmak degil imrenmek istemek rabbim hepimize evlatlarimizi kucagimiza aldigimiz gunu gostersin sana konusmak kolay dersin belki ama inan korkmaktan hamilelik nasil bisey onu bile anlamiyorum bazen rabbim herkese evlat nasip etsin en kisa zamanda insallah hepinizin hamile haberlerini alicaz gönülden inaniyorum buna

Emin olki canım şu topikte olan bütün anne olmaya çalışan hatunlar seninle aynı duyguları yaşıyor. Bu bizim art niyetimizden değil. Allah'ım bizim içimizi biliyor. Elimizde değilki canım
İster istemez içimiz acıyor canım. Allah'ım bizim bilerek ya da bilmeyerek yaptıklarımızı affetsin.

Cnm bebişin sağlık sorunu yok dimi herşey yolundadır inşallahhhh
Cinsiyetini ne zaman öğreniceksiniz en heyecanlısıda o olmalı :)))

Yazını okurken tamda ezan okundu aminnnnnn cnm aminnnn resmen gözümden yaş geldi

Bende seni anliyorum desem :) 9 haftalikti kaybettigimde hic midem bulanmiyordu nasil korkularla dualarla gidiyodum kontrole biliyomusun sonra korktugum basima geldi ama sen oyle olma canim zaten riskli 12 haftayi atlattin tadini cikar aklindan korkularini at hamilelik cok guzel bi duygu Allahim sizi nazarlardan korusun ins bence kiz diycek pilise doktor sen ne hissediyosun :)

Evet kızlar beklediğim gün geldi çattı. Regli oldum Yarın muayeneye gidiyorum. Hayırlısıyla tedaviye başlarım inşallah. Dualarınızı bekliyorum benide dualarınızda anın lütfen. :)))

Tedavin hayırlı olsun inş. arkadaşımm, Allah yardımcın olsun mutlu haberlerini almak dileği ile...

az önce geldim eve,opum berbattı ne bayıltabildiler ne de ayıltabldiler,işlem sırasın da 3 kere anestezi vermişler,sürekli öğürüp öksürüyor muşum,bütün hastane ayağa kalktı,aneztezis te ulun bey de odama geçtikten sonra gelip baktılar,çok korkmuşlar çünkü,uzun süre ayılamadım,7 tane yumurta toplanmış,kanamam var biraz,evdeyim ve hiç iyi değilim,felaket tellalı gibi gibi oldum ama,merak edersiniz diye yazıyım dedim yine de,şmdi yatcam biraz,Allah hepinizden razı olsun güzel dualarınız için

cnm yumurtaların çok kaliteli olur bebeklerini sana getirir inşallah..:119:

Cok gecmis olsuun canim bende seni merak ediyordum bitti gecti gitti.....sonu guzel olur insallah bak ne guzel 7tane yumurtqn toplanmis kendine iyi bak

Canim meraktaydik cok gecmis olsun o nasil bi anesteciymiski bi ayarlayamamis bu is hep boylemi oluyo yoksa beceremedimi acaba kurtajdan hatirliyorum hic problem yasamamistim ben
Neyse sonu guzel olsun emeklerinin karsiligini al ins canim

Cnm neler yaşamışsın sen bugün çok şükür 7 tane yumyum toplanmış bunada şükür fıstık
Yat dinlen cnm ağrın yoktur inşallahhh

Canımmm çok geçmiş kıyamam ya allahım yumurtlarına can versin çektiğin acılarına değer inş. dikkat et allah yardımcın olsun

bu benim orda ikinci denemem,ilkinde ayıldığımda çok az bi ağrı vardı eve vapurla taksilerle geldik,hemen düzeldim,çok rahat geçmişti yani,bu doktorluk ya da anestezilik bi durum değil,bende bi gariplik oldu sanırım:2:,hala ağrım var biraz ve vc ye gittiğimde de biraz kanama,nedenini bilmiyorum ama,psikolojikmen çok kötüyüm,geldiğimden beri ağlıyorum

Bana çok ilginç geldi ben 3 kere anestezi aldım iğneyi vurdukları gibi uyudum sana niye böyle oldu anlamadım :44:
Neyse çok şükür bitti cnm yumyumların sayısı da bence iyi bakalım yarın ne diyecekler heyecanla bekliyorumm

Gecmis olsun heyecandan oldu heralde canim cunku bende daha anestezi verilirken beynim karincalanmaya baslamisti neyse atlattin ya ona sukur yumurtalarinda ne guzel 7 taneymis daha ne olsun

Ay herkes doğru hissetmis bi ben yanlis bilmisim esim bile kiz diyodu ben erkek diyodum bugun carsiya gelmek zorunda kaldim gelincede dr a da gideyim dedim bebegimiz kiz allah uzun omur versin insallah

Benimde midem bulanmiyo hep acaba duruyomu diyorum yerinde, bu arada aslinda cumartesi gidecektik dr a ama bugun carsiya gelmek zorunda kaldim bebegimiz kiz dogru tahmin etmissin :))

Benimde midem bulanmiyo hep acaba duruyomu diyorum yerinde, bu arada aslinda cumartesi gidecektik dr a ama bugun carsiya gelmek zorunda kaldim bebegimiz kiz dogru tahmin etmissin :))

Huhuuu bildim en birinci ben oldum gelsin penbisler susler pusler :) demaydemay bak muneccimligime senin erkekde tutacak ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…