Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Ayy canım çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Maşallah bak sonuçta mis gibi yumyumların olmuş.. çok kastın herhalde kendini...

geçmiş olsun bebeğim bak sölüyorum yaz kenara herşeyde bihayır vardır bu sefer olcak bunun içinde bunları yaşadın bence sende olumlu düşün ve ağlama bidahaki ağlayışın test pozitif olunca mutlluktan olcak görürsün :))

allah razı olsun canım benim,rabbim şifa versin sana da tez zamanda iyileşmen dilğiyle...

Evet kızlar beklediğim gün geldi çattı. Regli oldum Yarın muayeneye gidiyorum. Hayırlısıyla tedaviye başlarım inşallah. Dualarınızı bekliyorum benide dualarınızda anın lütfen. :)))
şimdiden hayırlı olsun canım dualarımız hep seninle,önce göbüşün sonra kucağın dolsun inşallah

hafizecim bende aynı durumdayım buradaki herkes gibi, 6 yılı geçti evleneli,benden 2-3 sene sonra evlenen arkadaşlarımın iki çocuğu var şimdi,ama napalım bizim sınavımız bu,hem bizimkiler alelade çocuklar olmıycak çok kıymetli olacaklar,çünkü biz çok uğraştık,çok istedik...

allah razı olsun canım benim,rabbim şifa versin sana da tez zamanda iyileşmen dilğiyle...

Sagol canim benim simdi biraz daha iyiyim ama sen beni uzdun burada herkese moral verip halay basi olup is kendine gelince hemen musluklari ac olmaz oyle sey ....yarin insallah guzel haberlerini alicaz aglamak yok anlastik mi

Geçmiş olsun canım atlattin sigara kullaniyosan ondanda olabilir canim ben opu oldugum gun yanimdaki bayanda ayni senin gibi oldu bayiltamamislar ogurmus hep hatta kusmus bile.ayilmasida zor oldu.sigaradan dediler benim bi arkadasimida sezeryanda bayiltamadilar bi turlu herseyi duymus oda sigaraci☺

Ah canım geçmiş olsun yaa. Ben de 5 defa anestezi aldım hamd olsun sorun olmadı. Anestezist mi değişti acaba. Çok çekiyoruz yaa. Allah'ım mükafatlarımızı bu dünyada da verir inşallah.

cnm ya kendını topla transfere kadar bomba gibi olmalısın, bende çok şaşırdım nası bi durum olduysa ben opuda ılaç vermeden heyecandan bayılıyordum hatta dalga geçmişlerdi masrafsız hasta diye herşeyde vardır bir hayır diyelım inşallah mutlu gunlerın yakında, topla kendını
unut cnm muzık dınle, sevdiğin şeyleri yap, iyi şeyler düşün cnm

Kizlar; siz tedaviye baslamadan sizden hormon tahlili istedilermi ulun bey benden sadece rahim filmi istedi ultrasonla bakti okuyorum netten herkesin hormon sonuclarina bakilmis ben dosyami goturmustum icinde 2012 tarihli tahlillerim vardi ondan mi gerek girmedi acaba ben subat 1 de basliycam ins adetimin 2. Gunu oluyo gidincemi yapar sizce

şimdiden hayırlı olsun canım dualarımız hep seninle,önce göbüşün sonra kucağın dolsun inşallah
Amiiiiiin canım inşallah senin benim hepimizin dolsun kucağı.:) ilk dozzum az evvel vuruldu. Tedaviye başladık şükür. senin yumurtalar ne yapmış acep? :)
Sagol canim benim simdi biraz daha iyiyim ama sen beni uzdun burada herkese moral verip halay basi olup is kendine gelince hemen musluklari ac olmaz oyle sey ....yarin insallah guzel haberlerini alicaz aglamak yok anlastik mi
Bu hatun böle canım :)))

Canım benden istenmedi.benimde eski tahliller vardı

cnm yumurtaların durumu hk aradılar mı merakta bırakma bizii

benim yumurtalar berbat, daha ilk günden 7 yumdan 3ü döllenmiş 5.güne asla gelmez bence, daha ilk günden yarısından çoğu gitmiş,hade 5.güne gitmez 3.gün transferi desek progesteron hormonum yüksek,iki ucu b...lu değenek,hiç üzgün değilim artık,zamanla bünyem alıştı heralde başarısızlıklara...

allah hepimizin yardımcısı olsun cnm ne diyelim merkezden memnunmusun peki

cnm bi dur bakalım hemen kötü düşünme, ben kendimden örenek veriim, ilk tedavimde 7 yumurtam toplanmıştı sadece 2si döllenmişti ben gebermiştim ağlamaktan transfer iptal diye ama 2side 5. gune ulaşmıştı. ama 1 tane transfer oldu. dollendılerse 3 yavruna haksızlık yapma annesi onlar şimdi 2 hücreli oldular yarın da 4 olcaklar sonra 8 sonra oooo

Bosuna simdiden kendine dert etme 15 yumurtadan 2 si dollendi 5. Gune geldi ikisi de tuttu biri yamuk yapti bize malum bak simdi pitircik bi kiz bekliyorum sende hemen moralini bozma yoksa cok kizarim ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…