- 21 Kasım 2013
- 808
- 32
- 118
- 35
bu benim orda ikinci denemem,ilkinde ayıldığımda çok az bi ağrı vardı eve vapurla taksilerle geldik,hemen düzeldim,çok rahat geçmişti yani,bu doktorluk ya da anestezilik bi durum değil,bende bi gariplik oldu sanırım:2:,hala ağrım var biraz ve vc ye gittiğimde de biraz kanama,nedenini bilmiyorum ama,psikolojikmen çok kötüyüm,geldiğimden beri ağlıyorum
az önce geldim eve,opum berbattı ne bayıltabildiler ne de ayıltabldiler,işlem sırasın da 3 kere anestezi vermişler,sürekli öğürüp öksürüyor muşum,bütün hastane ayağa kalktı,aneztezis te ulun bey de odama geçtikten sonra gelip baktılar,çok korkmuşlar çünkü,uzun süre ayılamadım,7 tane yumurta toplanmış,kanamam var biraz,evdeyim ve hiç iyi değilim,felaket tellalı gibi gibi oldum ama,merak edersiniz diye yazıyım dedim yine de,şmdi yatcam biraz,Allah hepinizden razı olsun güzel dualarınız için
allah razı olsun canım benim,rabbim şifa versin sana da tez zamanda iyileşmen dilğiyle...Hadi hayirlisi arkadasim cogu gitti azi kaldi RABBIM gonlune gore versin.herseyde hayir var canim ya ben eger bu ay tedaviye baslasaydim belki de yarim kalacakti cok kotu grip oldum yatiyorum kolumuu bile kladirmaya halim yok bugun yataktan takipteyim seni:2::2:
şimdiden hayırlı olsun canım dualarımız hep seninle,önce göbüşün sonra kucağın dolsun inşallahEvet kızlar beklediğim gün geldi çattı. Regli oldum Yarın muayeneye gidiyorum. Hayırlısıyla tedaviye başlarım inşallah. Dualarınızı bekliyorum benide dualarınızda anın lütfen. :)))
hafizecim bende aynı durumdayım buradaki herkes gibi, 6 yılı geçti evleneli,benden 2-3 sene sonra evlenen arkadaşlarımın iki çocuğu var şimdi,ama napalım bizim sınavımız bu,hem bizimkiler alelade çocuklar olmıycak çok kıymetli olacaklar,çünkü biz çok uğraştık,çok istedik...Offff bende cok kotu durumlardayim iki cok yakin arkadasim onumuzdeki hafta dogum yapiyor ve ben ilk bebegimi kaybederken ikiside evli bile degildi ben acikta kaldim onlar kavustular bebislerine birininki hatta ikiz onlar adina cok seviniyorum cunku evlat beklemek cok zor bi aci her ay kendini hamile sanman umutla beklemen sonra umutlarin bosa cikmasi doktorlar tedaviler cok zor bi surec.ama yine de Allah dermansiz dert vermesin karisik duygular :s
allah razı olsun canım benim,rabbim şifa versin sana da tez zamanda iyileşmen dilğiyle...
Geçmiş olsun canım atlattin sigara kullaniyosan ondanda olabilir canim ben opu oldugum gun yanimdaki bayanda ayni senin gibi oldu bayiltamamislar ogurmus hep hatta kusmus bile.ayilmasida zor oldu.sigaradan dediler benim bi arkadasimida sezeryanda bayiltamadilar bi turlu herseyi duymus oda sigaraci☺az önce geldim eve,opum berbattı ne bayıltabildiler ne de ayıltabldiler,işlem sırasın da 3 kere anestezi vermişler,sürekli öğürüp öksürüyor muşum,bütün hastane ayağa kalktı,aneztezis te ulun bey de odama geçtikten sonra gelip baktılar,çok korkmuşlar çünkü,uzun süre ayılamadım,7 tane yumurta toplanmış,kanamam var biraz,evdeyim ve hiç iyi değilim,felaket tellalı gibi gibi oldum ama,merak edersiniz diye yazıyım dedim yine de,şmdi yatcam biraz,Allah hepinizden razı olsun güzel dualarınız için
bu benim orda ikinci denemem,ilkinde ayıldığımda çok az bi ağrı vardı eve vapurla taksilerle geldik,hemen düzeldim,çok rahat geçmişti yani,bu doktorluk ya da anestezilik bi durum değil,bende bi gariplik oldu sanırım:2:,hala ağrım var biraz ve vc ye gittiğimde de biraz kanama,nedenini bilmiyorum ama,psikolojikmen çok kötüyüm,geldiğimden beri ağlıyorum
Amiiiiiin canım inşallah senin benim hepimizin dolsun kucağı.:) ilk dozzum az evvel vuruldu. Tedaviye başladık şükür. senin yumurtalar ne yapmış acep? :)şimdiden hayırlı olsun canım dualarımız hep seninle,önce göbüşün sonra kucağın dolsun inşallah
Bu hatun böle canım :)))Sagol canim benim simdi biraz daha iyiyim ama sen beni uzdun burada herkese moral verip halay basi olup is kendine gelince hemen musluklari ac olmaz oyle sey ....yarin insallah guzel haberlerini alicaz aglamak yok anlastik mi
Kizlar; siz tedaviye baslamadan sizden hormon tahlili istedilermi ulun bey benden sadece rahim filmi istedi ultrasonla bakti okuyorum netten herkesin hormon sonuclarina bakilmis ben dosyami goturmustum icinde 2012 tarihli tahlillerim vardi ondan mi gerek girmedi acaba ben subat 1 de basliycam ins adetimin 2. Gunu oluyo gidincemi yapar sizce
benim yumurtalar berbat, daha ilk günden 7 yumdan 3ü döllenmiş 5.güne asla gelmez bence, daha ilk günden yarısından çoğu gitmiş,hade 5.güne gitmez 3.gün transferi desek progesteron hormonum yüksek,iki ucu b...lu değenek,hiç üzgün değilim artık,zamanla bünyem alıştı heralde başarısızlıklara...
benim yumurtalar berbat, daha ilk günden 7 yumdan 3ü döllenmiş 5.güne asla gelmez bence, daha ilk günden yarısından çoğu gitmiş,hade 5.güne gitmez 3.gün transferi desek progesteron hormonum yüksek,iki ucu b...lu değenek,hiç üzgün değilim artık,zamanla bünyem alıştı heralde başarısızlıklara...
amin canım saol,evet merkezden memnunum,bu tedavim ikinci,borç alarak yapmıştım bu defa,maddi olarak iyi olsaydım,yine orda denerdim,bu merkezle diil,benimle ilgili...allah hepimizin yardımcısı olsun cnm ne diyelim merkezden memnunmusun peki
iyiyim canım bişi yok şimdilik,merkezdeki kötü yum haberini almasam daha iyi olacaktım sanırım...Fıstık nasıl oldun ağrın var mı kanaman durmuştur inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?