Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

amin canım saol,evet merkezden memnunum,bu tedavim ikinci,borç alarak yapmıştım bu defa,maddi olarak iyi olsaydım,yine orda denerdim,bu merkezle diil,benimle ilgili...

canım benim yaa bende 4 yıllık evliyim 1 defa asılama denendi gebelik olustu fakat düsük le sonlandı 1 senedirde gebe kalamadım ayrıca pcos var bende bitane tüp merkezi arastırıyorum ama nereye gidecegim hakkında kararsızım istanbuldan olsun istiyorum cnm peki ücretler ne kadar insallah transferin yapılır cnm hayrlısıyla hamile kalıp yavrunu kucagına alırsın

Cnm burdaki tecrubeli arkadaslarda hep ayni durumu yasamis ben inaniyorum o dollenen 3 yumurtaya olacak ins sende inan moralini bozma sakina mubarek cuma gecesi dua et annesi yanliz birakma yawrukuslarini

Cnm burdaki tecrubeli arkadaslarda hep ayni durumu yasamis ben inaniyorum o dollenen 3 yumurtaya olacak ins sende inan moralini bozma sakina mubarek cuma gecesi dua et annesi yanliz birakma yawrukuslarini

ne güzel yazmıssın cnm okurken insanın ici ısınıyo dua edelim hepimizin insallah saglıklı yavruları olur

Bosuna simdiden kendine dert etme 15 yumurtadan 2 si dollendi 5. Gune geldi ikisi de tuttu biri yamuk yapti bize malum bak simdi pitircik bi kiz bekliyorum sende hemen moralini bozma yoksa cok kizarim ona göre

sen nerde gördün cnm tedaviyi hangi hastanede bilgi verirmisin cok sevindim senin adına insallah saglıklı olur kızın

Hoop hop dur bakalim bu ne karamsarlik boyle sen Allah tan iyi mi bilcen hic belli olmaz canim umidini kesme bu tedaviye nasil mucize bi sekilde basladiysan sonuda oyle olacak insallah.ne mucizeler okuyoruz burda.umitsizlik yok dua edicez bol bol.3 tane bebisin var suanda sen boyle kusersen onlarda kuser.simdi hemen kendini topla yavrularin icin dua et seni birakmasinlar insallah

Bosuna simdiden kendine dert etme 15 yumurtadan 2 si dollendi 5. Gune geldi ikisi de tuttu biri yamuk yapti bize malum bak simdi pitircik bi kiz bekliyorum sende hemen moralini bozma yoksa cok kizarim ona göre
dert etmiyorum canım yaaa,sadece kafamda birsürüüüü soru işareti var ama dile getiremiyorum,kızçene çok iyi bak,ALLAH tamamına erdirsin,moral verdiğin için de ALLAH razı olsun..

canım bak ne güzel aşılamayla bile kalmışsın düşükle sonuçlanmasına rağmen,bu iyi bişey ki tüp bebek tutar bence Allahın izniyle,istanbulda sayılı bi kaç yer var ama ben gerçekten memnunum merkezimden,fiyat konusuna gelince,ben raporsuz geçen sene haziranda ilaç dahil 6100 ödedim,ocakta zam olacak diye hızlandırıp aralıkta ikinci deneme için gittim 5300 e düştü,senin ilk olacağı için fiyat zamlı fiyattan olur şu an 6650 yanlış hatırlamıyorsam,yeni başlayan arkadaşlar kesin fiyat verir burdan sana merak etme,ilkinde alırsın umarım yavrunu kucağına...

dert etmiyorum canım yaaa,sadece kafamda birsürüüüü soru işareti var ama dile getiremiyorum,kızçene çok iyi bak,ALLAH tamamına erdirsin,moral verdiğin için de ALLAH razı olsun..

Demaydemay soru isareti kimde yokki tup bebek lafi gectiginden beri acaba nasil olacak vucudum ilaclara cevap verecekmi saglikli yumurtam olacak mi dollencek mi esimin morfolojisi hep sorun olacak mi ohooo canim sanslisin 3 tane elinde yawrusun var suan da ve bencede erkekkkkkkkkk :) yani ins yasayip gorcez cano dusunme hic bir seyi

Evet canlar fiyat 6650 olmus umutta

iyiyim canım bişi yok şimdilik,merkezdeki kötü yum haberini almasam daha iyi olacaktım sanırım...

Kuzum benim üzme tatlı canını 3'ü döllenmiş 1 tanede olabilirdi yada hepsi gidebilirdi bunada şükür fıstık
Bu kadar sıkıntı çektin ne zor şartlar altında tedavi oldun bence bunun sonu çooook güzel olcak

canım sakın üzülme ALLAH ol dedikten sonra bitaneden oluyo görüyosun normal olanlar hep böle ama biz şanslıyız bizim en azından birden cok olma şansı var inşallah güsel sonuçlancak ben inanaıyom ve seni takipliyom hhaha dualarım sizinle :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…