canım son durumlarrrrr,bende pek bilmiyorum açıkçası,pazartesiye yani 5.güne dondurmak istiyor ulun bey bu tedavinin başından beri,dün aradım p.tesiye gidebilir bi ihtimal dediler,bakalım,hayırlısı,saolasın canım?sende ne var ne yok?Demaydemay cim nasilsin son durumlar nedir merakta birakma bizi
yok canım bozmuyorum moralimi,o günün verdiği bi gerginlik ti sanırım,herşey olacağına varır,şu anda ne durumdasın peki?benim yumurtalar berbat, daha ilk günden 7 yumdan 3ü döllenmiş 5.güne asla gelmez bence, daha ilk günden yarısından çoğu gitmiş,hade 5.güne gitmez 3.gün transferi desek progesteron hormonum yüksek,iki ucu b...lu değenek,hiç üzgün değilim artık,zamanla bünyem alıştı heralde başarısızlıklara...[/QUOTE
Merhabalar,
Moralini bozmana gerek yok bence. Benim geçen seneki tedavimde 6 yumurtam toplanmıştı ve hiçbiri döllenmemişti. 3 tane gayet iyi. İnşallah sağlıklı bebeklerin seninle olur.
canım son durumlarrrrr,bende pek bilmiyorum açıkçası,pazartesiye yani 5.güne dondurmak istiyor ulun bey bu tedavinin başından beri,dün aradım p.tesiye gidebilir bi ihtimal dediler,bakalım,hayırlısı,saolasın canım?sende ne var ne yok?
dur daaMart'ta tedaviye başlayan yokmu yalnız kaldım iyimi
yok canım bozmuyorum moralimi,o günün verdiği bi gerginlik ti sanırım,herşey olacağına varır,şu anda ne durumdasın peki?
Benim durumum kötü 6 yumurta toplandı gene son denememde. Embriyolog aradı bugün 4 ü işleme alınmış ve sadece 1 tanesi döllenmiş, onun da kalitesi henüz belli değil. Yarın belli olacakmış( Kaderim böyleymiş. Toplam 5. deneme oldu bu. Sana yazdığım g,b, geçen seneki denememde 6da kocaman bir 0 dı. Şimdi ise 1. İnşallah o normal döllenir diye dua etmekten başka çarem kalmadı. Bir dahaki denemeye kısmetse
canım bende yapmamıştı. hayırdırrr?Kızlar bu puregon karın ağrısı yapıyormu?
biz aslında çok velveleye veriyoruz şu kadar toplandı,şu kadar bölündü vss, olanın bi taneyle kötü kalite asla olmaz dedikleri halde oluyo,sen de çok yorulmuşsundur,Allah yardım etsin,kolay değil tabii,şimdi kendin söylüyosun bak 1 tane var diye,sende benim gibi hemen yelkenleri suya indirme bakiim,Rabbim ona can versin,kan versin,sana evlat olarak versinBenim durumum kötü 6 yumurta toplandı gene son denememde. Embriyolog aradı bugün 4 ü işleme alınmış ve sadece 1 tanesi döllenmiş, onun da kalitesi henüz belli değil. Yarın belli olacakmış( Kaderim böyleymiş. Toplam 5. deneme oldu bu. Sana yazdığım g,b, geçen seneki denememde 6da kocaman bir 0 dı. Şimdi ise 1. İnşallah o normal döllenir diye dua etmekten başka çarem kalmadı. Bir dahaki denemeye kısmetse kaçıncı gün bu gün? beni yarın arıycaklar bu gün kapalı yaa merkez sana da yarın dönerler dimi?
inş zamanı gelmiştir öyle deme hemen,vardır bunda da bir hayır,belki hamiş olcan önümüzdeki ay ne belli?doktorlarda bi yere kadar,Allah bilir...dualarımız seninle sende bana et olur muuuCanlar bende dun rahim filmimi cektirdim ulun beyle gorustum bisey cikmadi filmde yani histereskopi olmiycam bi dahaki ay baslariz dondurulmusa dedi adamda ne diyecegini bilemedi bisey cikmasini istiyodu artik ne olcak bilmiyorum tek aciklamasi vakti zamani gelmemis yoksa daha yapilacak bisey yok dua edin bana ne olur
ulun beyden memnun musun cnm?ayın 26 sı doğum günüm proesteron testi yamuk yapmayaydı ,transfer olaydım, hamiş kalaydım ,doğum günü hediyesi olaydı bana da neyseeeeeee ...geç olsun güç olmasın bizim olsunSagol canim iyiyim beklemedeyim ikimizin dr ulun bey ayin 29 unda baslariz insallah moralini yuksek tut
Sen nasılsın canım. Yarın yumyumların dan iyi haberler alıcaksın inşallah. Hayırlı kandiller. :)canım bende yapmamıştı. hayırdırrr?
Canlar bende dun rahim filmimi cektirdim ulun beyle gorustum bisey cikmadi filmde yani histereskopi olmiycam bi dahaki ay baslariz dondurulmusa dedi adamda ne diyecegini bilemedi bisey cikmasini istiyodu artik ne olcak bilmiyorum tek aciklamasi vakti zamani gelmemis yoksa daha yapilacak bisey yok dua edin bana ne olur
dozu kişiye göre ayarlanıyo canım ben ondan kullanmadım gonal f kullanmıstım karın agrısı yapmadı ama cok aglak olmustumSen nasılsın canım. Yarın yumyumların dan iyi haberler alıcaksın inşallah. Hayırlı kandiller. :)
Ben 4 gündür kullanıyorum her defasında 2 saat sonra karnım ağrıyor. Dozu fazlamı acaba diye tereddüt ediyorum. Aşılamalarda günlük doz 75 ml kullanıyordum. Şimdi 2 gün 300 ml kullandım dün ve Bugün de 225 kullandım. Yarın kontrol. Ve acayip sinirliyim. Patlamaya hazır bomba gibiyim.
ulun beyden memnun musun cnm?ayın 26 sı doğum günüm proesteron testi yamuk yapmayaydı ,transfer olaydım, hamiş kalaydım ,doğum günü hediyesi olaydı bana da neyseeeeeee ...geç olsun güç olmasın bizim olsun
iyiyim canım hamdolsun,sana da hayırlı kandillerSen nasılsın canım. Yarın yumyumların dan iyi haberler alıcaksın inşallah. Hayırlı kandiller. :)
Ben 4 gündür kullanıyorum her defasında 2 saat sonra karnım ağrıyor. Dozu fazlamı acaba diye tereddüt ediyorum. Aşılamalarda günlük doz 75 ml kullanıyordum. Şimdi 2 gün 300 ml kullandım dün ve Bugün de 225 kullandım. Yarın kontrol. Ve acayip sinirliyim. Patlamaya hazır bomba gibiyim.
saol tatlım 30 oluyorum yaaa dilekolayCanim simdiden dogum gunun kutlu olsun ...ulun beyle iki kere gorustum ikiside cok rahat gecti yaninda kasilmiyosun guleryuzlu sorularini sorabiliyosun simdilik gayet iyi gidiyo insallah yavrularimiza kavusmada vesile olur
biz aslında çok velveleye veriyoruz şu kadar toplandı,şu kadar bölündü vss, olanın bi taneyle kötü kalite asla olmaz dedikleri halde oluyo,sen de çok yorulmuşsundur,Allah yardım etsin,kolay değil tabii,şimdi kendin söylüyosun bak 1 tane var diye,sende benim gibi hemen yelkenleri suya indirme bakiim,Rabbim ona can versin,kan versin,sana evlat olarak versinkaçıncı gün bu gün? beni yarın arıycaklar bu gün kapalı yaa merkez sana da yarın dönerler dimi?
Dün toplandı işte bugün ilk gündü. Yarın sabah arayıp bilgi verecekler. 1 tane embriyonun son durumu hakkında. Ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırdım inan.
Allah yardımcımız olsun canım hiç kolay işler değil hiiiç. Senin feğerin kaça çıktı bakalım. Bebişler yapışsın sana. :) bende çok asabiyim. Herkesden uzak duruyorum. Annem çağırdı ona bile gitmedim. :) çatacak yer arıyorum. :)dozu kişiye göre ayarlanıyo canım ben ondan kullanmadım gonal f kullanmıstım karın agrısı yapmadı ama cok aglak olmustumhatta bıgun sakaryadan istanbula gidene kadar aglamıstım hormonlar dengemizi bozuyo azcık
iyiyim canım hamdolsun,sana da hayırlı kandillerdozdan olabilir canım benim geçen defa gonalf300 dü bütün iğneler bu defa belki yüksek doz bana yaramaz diye 150puregon verdı,sen en azından komple patlıcak gibisin benim se göğüslerim patlıycak gibi hala iğnelerin etkisi varr.işe yarasın da acısın yaa napalım dimi ama?yarın güzel haberlerle gel inşallah,benim için de yarın büyük günnn:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?