Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Demaydemay cim nasilsin son durumlar nedir merakta birakma bizi
canım son durumlarrrrr,bende pek bilmiyorum açıkçası,pazartesiye yani 5.güne dondurmak istiyor ulun bey bu tedavinin başından beri,dün aradım p.tesiye gidebilir bi ihtimal dediler,bakalım,hayırlısı,saolasın canım?sende ne var ne yok?

Sagol canim iyiyim beklemedeyim ikimizin dr ulun bey ayin 29 unda baslariz insallah moralini yuksek tut

Canlar bende dun rahim filmimi cektirdim ulun beyle gorustum bisey cikmadi filmde yani histereskopi olmiycam bi dahaki ay baslariz dondurulmusa dedi adamda ne diyecegini bilemedi bisey cikmasini istiyodu artik ne olcak bilmiyorum tek aciklamasi vakti zamani gelmemis yoksa daha yapilacak bisey yok dua edin bana ne olur

inş zamanı gelmiştir öyle deme hemen,vardır bunda da bir hayır,belki hamiş olcan önümüzdeki ay ne belli?doktorlarda bi yere kadar,Allah bilir...dualarımız seninle sende bana et olur muuu

Sagol canim iyiyim beklemedeyim ikimizin dr ulun bey ayin 29 unda baslariz insallah moralini yuksek tut
ulun beyden memnun musun cnm?ayın 26 sı doğum günüm proesteron testi yamuk yapmayaydı ,transfer olaydım, hamiş kalaydım ,doğum günü hediyesi olaydı bana da neyseeeeeee ...geç olsun güç olmasın bizim olsun

canım bende yapmamıştı. hayırdırrr?
Sen nasılsın canım. Yarın yumyumların dan iyi haberler alıcaksın inşallah. Hayırlı kandiller. :)

Ben 4 gündür kullanıyorum her defasında 2 saat sonra karnım ağrıyor. Dozu fazlamı acaba diye tereddüt ediyorum. Aşılamalarda günlük doz 75 ml kullanıyordum. Şimdi 2 gün 300 ml kullandım dün ve Bugün de 225 kullandım. Yarın kontrol. Ve acayip sinirliyim. Patlamaya hazır bomba gibiyim.

Cansnsen bende seni merak etmistim bikac gundur yazmayinca. Canim rahim filminde birsey cikmamasi iyi birsey Cok sukur rahmin problemsiz hemen hemen ayni durumlardayiz ins olucak benim abim ve esi 38 yasinda tupler asilamalar olmadi son denedikleri tupten sonra kendiliginden hamile kaldi ve olmayacagina o kadr inanmislarki adeti gelmedigi halde 3. Aya kadar test bile yapmamislar bilmiyoduk hicbirimiz :) doktorlar mucize bebek dediler evlendikleri seneyi ben bile unuttum dusun ama vakti o zamanmis o zaman oldu cimcime o yuzden siramizi belkliycez.bugun kandil herkes dualarda birbirini hatirlasin nolur herkesin Kandili mubarek olsun :)

dozu kişiye göre ayarlanıyo canım ben ondan kullanmadım gonal f kullanmıstım karın agrısı yapmadı ama cok aglak olmustum hatta bıgun sakaryadan istanbula gidene kadar aglamıstımhormonlar dengemizi bozuyo azcık

Canim simdiden dogum gunun kutlu olsun ... ulun beyle iki kere gorustum ikiside cok rahat gecti yaninda kasilmiyosun guleryuzlu sorularini sorabiliyosun simdilik gayet iyi gidiyo insallah yavrularimiza kavusmada vesile olur

iyiyim canım hamdolsun,sana da hayırlı kandiller dozdan olabilir canım benim geçen defa gonalf300 dü bütün iğneler bu defa belki yüksek doz bana yaramaz diye 150puregon verdı,sen en azından komple patlıcak gibisin benim se göğüslerim patlıycak gibi hala iğnelerin etkisi varr.işe yarasın da acısın yaa napalım dimi ama?yarın güzel haberlerle gel inşallah,benim için de yarın büyük günnn:18:

Canim simdiden dogum gunun kutlu olsun ... ulun beyle iki kere gorustum ikiside cok rahat gecti yaninda kasilmiyosun guleryuzlu sorularini sorabiliyosun simdilik gayet iyi gidiyo insallah yavrularimiza kavusmada vesile olur
saol tatlım 30 oluyorum yaaa dilekolay ulun bey çok iyidir,bu benim ikinci tedavim orda ama adamı sorularımla bıktırdım,hele ki opuda olan olaylardan sonra beni aslaaaa bi daha unutamaz bi de ogün bana ne dedi biliyomusun?resmen beygirler gibi doz aldın da uyudun dedin

Allah yardımcımız olsun canım hiç kolay işler değil hiiiç. Senin feğerin kaça çıktı bakalım. Bebişler yapışsın sana. :) bende çok asabiyim. Herkesden uzak duruyorum. Annem çağırdı ona bile gitmedim. :) çatacak yer arıyorum. :)

İnşallah canım ya yarasın işe.boşa çekmiş olmak istemem.
İnşallah hepimize hayırlı haberler olsun. Ben sinirden patlamak üzereyim. :) gaz patlamaları ayrı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…