allahın izniyle işe yarıycak,hiçbirimiz boşa çekmez istemeyiz ama buna da şükür 10 kere ve fazlası deneme yapanlar var,hepimiz tez zamanda anne olalım inş.bu arada dur daha bu başlangıç sen ilerleyen zamanlarda görüceksin gaz patlamalarınıAllah yardımcımız olsun canım hiç kolay işler değil hiiiç. Senin feğerin kaça çıktı bakalım. Bebişler yapışsın sana. :) bende çok asabiyim. Herkesden uzak duruyorum. Annem çağırdı ona bile gitmedim. :) çatacak yer arıyorum. :)
İnşallah canım ya yarasın işe.boşa çekmiş olmak istemem.
İnşallah hepimize hayırlı haberler olsun. Ben sinirden patlamak üzereyim. :) gaz patlamaları ayrı :))
yarın inş güzel haberler alırsın canım,baksana kumar gibi hepimiz için YA TUTARSADün toplandı işte bugün ilk gündü. Yarın sabah arayıp bilgi verecekler. 1 tane embriyonun son durumu hakkında. Ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırdım inan.ama üzülmek yok şimdiden lütfennn,elimizden bişey gelmez ki takdir Rabbimin,çevremde anlatmak istediğimi anlatacak kimse yok,anlattıklarımda çok çekmiş gibi üzülme diyo,söylemesi kolay
saol tatlım 30 oluyorum yaaa dilekolayulun bey çok iyidir,bu benim ikinci tedavim orda ama adamı sorularımla bıktırdım,hele ki opuda olan olaylardan sonra beni aslaaaa bi daha unutamaz bi de ogün bana ne dedi biliyomusun?resmen beygirler gibi doz aldın da uyudun dedin
Allah yardımcımız olsun canım hiç kolay işler değil hiiiç. Senin feğerin kaça çıktı bakalım. Bebişler yapışsın sana. :) bende çok asabiyim. Herkesden uzak duruyorum. Annem çağırdı ona bile gitmedim. :) çatacak yer arıyorum. :)
İnşallah canım ya yarasın işe.boşa çekmiş olmak istemem.
İnşallah hepimize hayırlı haberler olsun. Ben sinirden patlamak üzereyim. :) gaz patlamaları ayrı :))
dur daamarta 2 ay var o zamana kim öle kim kala şaka bi yana bakalım neler değişecek o zamana kadar,benim frigocanlar tutup ta hamiş mi olcam yoksa?amannn yoksası nı düşünmek bile istemiyorumm
bilmiyorum ki bana testi tekrarla demediler.bende yaptırmadım şu keseleri kalp atışını görsekte rahatlasam:18:
Görürsün inşallah canım rahat olbilmiyorum ki bana testi tekrarla demediler.bende yaptırmadım şu keseleri kalp atışını görsekte rahatlasam:18:
Firigoların anası nasılsın? :))Çok özledim firigocanlaımı buz gibi ortamda duruyorlar yazıkkkkk
Bende keşke şubatta tedaviye başlasam hep beraber güzel haberler alsak ne kadar güzel olurdu
Güzel anne ne zaman göreceksin keseleri
ben seni,daktırım da beni güldürdüCanim sen beni guldurdun kandil kandil allahta seni guldursunn :) bakalim ben neler yasiycak :))
bende çokkk özledim canım yaaa,alsakta ısıtsak onları, tabii kendimizi deÇok özledim firigocanlaımı buz gibi ortamda duruyorlar yazıkkkkk
Bende keşke şubatta tedaviye başlasam hep beraber güzel haberler alsak ne kadar güzel olurdu
ben seni,daktırım da beni güldürdü,o gün narkoz etkisiyle bişey diyememişim de ilk gittiğimde sorcam ona BEYGİR heeee inş senin çok rahat geçer,böyle rencide edici şeyler işitmezsin
bende çokkk özledim canım yaaa,alsakta ısıtsak onları, tabii kendimizi deşubatta başlama olasılığın hiç yok mu? dediğin gibi beraber başlayıp bebişlerimizi beraber alsak kucaklarımıza
çarşamba yada perşembe gunu inşallah.azcık kaldı
hiççç öyle herşeye razıyım deme,sonra görürsün gününüSonunda bebisimiz gelsinde herseyi duymaya raziyim valla canim ya bende 1 subatta adet olcam 15 guncuk kaldi heyecan tavan bendee
o zaman ümit var canım,belki bu adetinle başlarsın,gerçi ne zaman hayırlıysa o zaman olsunBu ay adetim çok uzun sürdü tam 20 gün :26: Bir dahaki ay nasıl olur bilmiyorumİkinci adetimi olunca bi doktoru aramak istiyorum bakalım ne diyecek cnm :44:
ben seni,daktırım da beni güldürdü,o gün narkoz etkisiyle bişey diyememişim de ilk gittiğimde sorcam ona BEYGİR heeee inş senin çok rahat geçer,böyle rencide edici şeyler işitmezsin
Ilahi demaycimdr cok kuvvetli bunyen var demek istemistir bence ama biraz kaba olmus tabi insallah senin frigocanlar cok guclu kuvvetlidir yarini merakla bekliyorum Rabbiim bu mubarek gecede dileklerini kabul etsin yumurtana can versin.kandilin mubarek olsun canim
Ilahi demaycimdr cok kuvvetli bunyen var demek istemistir bence ama biraz kaba olmus tabi insallah senin frigocanlar cok guclu kuvvetlidir yarini merakla bekliyorum Rabbiim bu mubarek gecede dileklerini kabul etsin yumurtana can versin.kandilin mubarek olsun canim
öncelikle hoşgeldin...umut tüp te 2 dr var zaten benim drum ulun bey ve ben çok memnunum,bide süleyman bey var,hastaları çok memnun,hangisine gidersen git memnun olursun inş.bende ilk başlayacağım zaman,halkla ilişkilerde neslihan hn var ona sormuştum,ikisi de çok iyi dedi doğal olarak ama ulun bey biraz daha fazla konuşur dedi,bende bu dönemde bol bol soru soracağım için onu tercih ettim,iyi ki etmişim diyorum...iyi akşamlar arkadaşlar aranıza yeni katıldım Rabbim bütün evlat sahibi olmak isteyenlere nasip etsin.Bende umut tüp bebek merkezinde tedaviye başlamayı düşünüyorum sizce orada hangi doktora gitsem karar veremedim yardımcı olabilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?