Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

allahın izniyle işe yarıycak,hiçbirimiz boşa çekmez istemeyiz ama buna da şükür 10 kere ve fazlası deneme yapanlar var,hepimiz tez zamanda anne olalım inş.bu arada dur daha bu başlangıç sen ilerleyen zamanlarda görüceksin gaz patlamalarını

Canim sen beni guldurdun kandil kandil allahta seni guldursunn :) bakalim ben neler yasiycak :))

bilmiyorum ki bana testi tekrarla demediler.bende yaptırmadım şu keseleri kalp atışını görsekte rahatlasam:18:

dur daa marta 2 ay var o zamana kim öle kim kalaşaka bi yana bakalım neler değişecek o zamana kadar,benim frigocanlar tutup ta hamiş mi olcam yoksa?amannn yoksası nı düşünmek bile istemiyorumm

Çok özledim firigocanlaımı buz gibi ortamda duruyorlar yazıkkkkk
Bende keşke şubatta tedaviye başlasam hep beraber güzel haberler alsak ne kadar güzel olurdu

bilmiyorum ki bana testi tekrarla demediler.bende yaptırmadım şu keseleri kalp atışını görsekte rahatlasam:18:
Görürsün inşallah canım rahat ol
Bende keşke şubatta tedaviye başlasam hep beraber güzel haberler alsak ne kadar güzel olurdu
Firigoların anası nasılsın? :))

bende çokkk özledim canım yaaa,alsakta ısıtsak onları, tabii kendimizi deşubatta başlama olasılığın hiç yok mu? dediğin gibi beraber başlayıp bebişlerimizi beraber alsak kucaklarımıza

ben seni,daktırım da beni güldürdü ,o gün narkoz etkisiyle bişey diyememişim de ilk gittiğimde sorcam ona BEYGİR heeee inş senin çok rahat geçer,böyle rencide edici şeyler işitmezsin

Sonunda bebisimiz gelsinde herseyi duymaya raziyim valla canim ya bende 1 subatta adet olcam 15 guncuk kaldi heyecan tavan bendee

bende çokkk özledim canım yaaa,alsakta ısıtsak onları, tabii kendimizi deşubatta başlama olasılığın hiç yok mu? dediğin gibi beraber başlayıp bebişlerimizi beraber alsak kucaklarımıza

Bu ay adetim çok uzun sürdü tam 20 gün :26: Bir dahaki ay nasıl olur bilmiyorum İkinci adetimi olunca bi doktoru aramak istiyorum bakalım ne diyecek cnm :44:

Bu ay adetim çok uzun sürdü tam 20 gün :26: Bir dahaki ay nasıl olur bilmiyorum İkinci adetimi olunca bi doktoru aramak istiyorum bakalım ne diyecek cnm :44:
o zaman ümit var canım,belki bu adetinle başlarsın,gerçi ne zaman hayırlıysa o zaman olsun beni yarın arıycaklar ,bakalım frigocanlarımın 3ü de iyidir inşallah,çözüldüklerin de 1 tanesi gitse diğer 2sini transfer edicekler inşşş,ayyyy budefa olacak galibaa:18:

ben seni,daktırım da beni güldürdü ,o gün narkoz etkisiyle bişey diyememişim de ilk gittiğimde sorcam ona BEYGİR heeee inş senin çok rahat geçer,böyle rencide edici şeyler işitmezsin

Ilahi demaycim dr cok kuvvetli bunyen var demek istemistir bence ama biraz kaba olmus tabi insallah senin frigocanlar cok guclu kuvvetlidir yarini merakla bekliyorum Rabbiim bu mubarek gecede dileklerini kabul etsin yumurtana can versin.kandilin mubarek olsun canim

iyi akşamlar arkadaşlar aranıza yeni katıldım Rabbim bütün evlat sahibi olmak isteyenlere nasip etsin.Bende umut tüp bebek merkezinde tedaviye başlamayı düşünüyorum sizce orada hangi doktora gitsem karar veremedim yardımcı olabilirmisiniz

Arkadaşlar merhaba ben siteye yeni katıldım bugun transferımın 11.gunu yarın kan testı yaptırıcam doktorumla konuştum ama baya ümitlendım.%60 pozıtıf sonuç alırsın dedı yumurtalar kalıtelı dedı buarada bu benım 2.transferım ilki tutmadı 1 yumurta transfer edildi.bu ikinci transferımde ise 2 tane transfer edildi kalıtelı dendı inşallah yarın gusel haberı alırım dua edın benım için

iyi akşamlar alpinannesi siteye yeni üye oldum kandiliniz mübarek olsun.Bende umut tüp bebek merkezinde tedaviye başlamayı düşünüyorum tavsiye edebileceğiniz bi doktor varmı acaba

öncelikle hoşgeldin...umut tüp te 2 dr var zaten benim drum ulun bey ve ben çok memnunum,bide süleyman bey var,hastaları çok memnun,hangisine gidersen git memnun olursun inş.bende ilk başlayacağım zaman,halkla ilişkilerde neslihan hn var ona sormuştum,ikisi de çok iyi dedi doğal olarak ama ulun bey biraz daha fazla konuşur dedi,bende bu dönemde bol bol soru soracağım için onu tercih ettim,iyi ki etmişim diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…