Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

inş iyi haberler verirsin bize cnm,benimde ikinci denemem dondurulmuş yapılacak bi dahaki ay kısmetse ve bana da 2emriyo transferi olcak,bi de sanırım umut ta yapmadın tüpü diil mi?

merhaba nhgumus Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah yarın güzel haberlerini bekliyoruz

YOK CANIM BEN MEDICANA İNTERNATİONAL DA SELMAN BEY VAR ONUN HASTASIYIM 18 TANE YUMURTADAN KALA KALA ELİMDE 3 TANE A KALITE KALDI.BIRINCISI TUTMADI.BAKALIM İKİNCİSİNDE NE OLACAK AMA HEYECANDAN YERIMDE DURAMIYORUM SAATLERDE GEÇMİYO BIR TURLU OFFF :d

Bence bir an evvel başlayın aslında biraz sıkıntılı bir dönem ama sonucunun allahın ıznıyle pozıtıf olması dunyaya bedeldır.herkes bana öyle dıyor cunku

bu arada sen ne zaman baslamayı dusunuyosun yada basladınmı
yazmıştım ama görmedin galiba,neyse bi daha yazıyım:bu ikinci denemem çarşamba günü opu m oldu,yarın kısmet olursa kalan 3 yumurtam(hala canlılarsa tabii)dondurulup önümüzdeki ay transfer edilecek,bu ay olmadı çünkü progesteron hormonum yüksek çıktı...

Bnde 2011 de tup bebek yaptirdim simdi 22 aylik bir oglum var hast cok memnun kaldim dr um ulun beydi sahane bir insan kesinlikle tavsiye ederim cok pozitif biri bu senide etkiliyor bu yaz ikinciyi dusunuyordum dondurulmuslarimla ama 1 ay once bebisim suprizyapti ve kendiliginden geldi su mubarek gecenin yuzu suyu hurmetine rabbim tum isteyenlere versin eksikligini yasatmasin insallh

merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum.Bende umut tüp bebek merkezinde tedaviye başlamayı düşünüyorum acaba tavsiye edebileceğiniz bi doktor var mı?

Allah yardimcin olsun canim ilk denememdi dr suleyman bey iki dr var zsten hangisine icin isinirsa onda yaptir tedaviyi canım

Ayyy masallah ya ins darisi basimiza olur sizde sorun neydi

Alllah iki bebegine de saglikli uzun ömür versin benim dondurulmusjm da yok insallah ikinci hatta ucuncu kendiliginden gelir senin adina cok sevindim

Hadi inşallahhh bugün pozitif sonuç alırsın cnm :18:
Çifte mutluluk yaşarsın inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…