inş iyi haberler verirsin bize cnm,benimde ikinci denemem dondurulmuş yapılacak bi dahaki ay kısmetse ve bana da 2emriyo transferi olcak,bi de sanırım umut ta yapmadın tüpü diil mi?Arkadaşlar merhaba ben siteye yeni katıldım bugun transferımın 11.gunu yarın kan testı yaptırıcam doktorumla konuştum ama baya ümitlendım.%60 pozıtıf sonuç alırsın dedı yumurtalar kalıtelı dedı buarada bu benım 2.transferım ilki tutmadı 1 yumurta transfer edildi.bu ikinci transferımde ise 2 tane transfer edildi kalıtelı dendı inşallah yarın gusel haberı alırım dua edın benım için
gerçi sen ALPİNANNESİ ne sormuşsun,ama ben cevap yazmış bulundum...iyi akşamlar alpinannesi siteye yeni üye oldum kandiliniz mübarek olsun.Bende umut tüp bebek merkezinde tedaviye başlamayı düşünüyorum tavsiye edebileceğiniz bi doktor varmı acaba
Arkadaşlar merhaba ben siteye yeni katıldım bugun transferımın 11.gunu yarın kan testı yaptırıcam doktorumla konuştum ama baya ümitlendım.%60 pozıtıf sonuç alırsın dedı yumurtalar kalıtelı dedı buarada bu benım 2.transferım ilki tutmadı 1 yumurta transfer edildi.bu ikinci transferımde ise 2 tane transfer edildi kalıtelı dendı inşallah yarın gusel haberı alırım dua edın benım için
gerçi sen ALPİNANNESİ ne sormuşsun,ama ben cevap yazmış bulundum...
gerçi sen ALPİNANNESİ ne sormuşsun,ama ben cevap yazmış bulundum...
rica ederim canım...cevabın için çok teşekkür ederim yeni üye oldugum için tam bilmiyorum o yüzden yoksa buradaki herkesle konuşmak isterim
yazmıştım ama görmedin galiba,neyse bi daha yazıyım:bu ikinci denemem çarşamba günü opu m oldu,yarın kısmet olursa kalan 3 yumurtam(hala canlılarsa tabii)dondurulup önümüzdeki ay transfer edilecek,bu ay olmadı çünkü progesteron hormonum yüksek çıktı...bu arada sen ne zaman baslamayı dusunuyosun yada basladınmı
Bnde dayanamamistim bir gece once test yapmistm cikmisti hemn :))Inşllah valla canım heyecandan ölcem saatler geçmıyor sankı :))
hiççç öyle herşeye razıyım deme,sonra görürsün gününüşaka bi yana sayılı gün çabuk geçer az kalmış,inş doğumuna da böyle gün sayarız
merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum.Bende umut tüp bebek merkezinde tedaviye başlamayı düşünüyorum acaba tavsiye edebileceğiniz bi doktor var mı?
Bnde 2011 de tup bebek yaptirdim simdi 22 aylik bir oglum var hast cok memnun kaldim dr um ulun beydi sahane bir insan kesinlikle tavsiye ederim cok pozitif biri bu senide etkiliyor bu yaz ikinciyi dusunuyordum dondurulmuslarimla ama 1 ay once bebisim suprizyapti ve kendiliginden geldi su mubarek gecenin yuzu suyu hurmetine rabbim tum isteyenlere versin eksikligini yasatmasin insallh
Inşllah valla canım heyecandan ölcem saatler geçmıyor sankı :))
Alllah iki bebegine de saglikli uzun ömür versin benim dondurulmusjm da yok insallah ikinci hatta ucuncu kendiliginden gelir senin adina cok sevindimBnde 2011 de tup bebek yaptirdim simdi 22 aylik bir oglum var hast cok memnun kaldim dr um ulun beydi sahane bir insan kesinlikle tavsiye ederim cok pozitif biri bu senide etkiliyor bu yaz ikinciyi dusunuyordum dondurulmuslarimla ama 1 ay once bebisim suprizyapti ve kendiliginden geldi su mubarek gecenin yuzu suyu hurmetine rabbim tum isteyenlere versin eksikligini yasatmasin insallh
Alllah iki bebegine de saglikli uzun ömür versin benim dondurulmusjm da yok insallah ikinci hatta ucuncu kendiliginden gelir senin adina cok sevindim
Arkadaşlar merhaba ben siteye yeni katıldım bugun transferımın 11.gunu yarın kan testı yaptırıcam doktorumla konuştum ama baya ümitlendım.%60 pozıtıf sonuç alırsın dedı yumurtalar kalıtelı dedı buarada bu benım 2.transferım ilki tutmadı 1 yumurta transfer edildi.bu ikinci transferımde ise 2 tane transfer edildi kalıtelı dendı inşallah yarın gusel haberı alırım dua edın benım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?