Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Hoşgeldin cnm
Ben ne yalan söylim içimdeki sesi dinledim süleyman beyi tercih ettim ama tabi ulun beyde iyi memnun olan var önemli olan cnm senin içine sinmesi bence ikisiylede konuş sonrada kalbinin sesini dinle

merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum.Bende umut tüp bebek merkezinde tedaviye başlamayı düşünüyorum acaba tavsiye edebileceğiniz bi doktor var mı?

cnm umuttan başka bir yer düşünme derim. benım doktorum suleyman beydı. ilk denememizde hamileyim, darısı başına cnm

iyi akşamlar alpinannesi siteye yeni üye oldum kandiliniz mübarek olsun.Bende umut tüp bebek merkezinde tedaviye başlamayı düşünüyorum tavsiye edebileceğiniz bi doktor varmı acaba

Oncelikle hosgeldin canim tedavin hayirli olsun Rabbim emegini bosacikarmasin..demaydemayin da dedigi gibi merkezde iki dr var ikiside cok iui drlar ama benim dr da ulun bey ben doc dr oldugu icin tercih etmistim

Oncelikle hosgeldin canim tedavin hayirli olsun Rabbim emegini bosacikarmasin..demaydemayin da dedigi gibi merkezde iki dr var ikiside cok iui drlar ama benim dr da ulun bey ben doc dr oldugu icin tercih etmistim

arkadaşlar moralım çok bozuk bu seferde negatif çıktı.ağlamaktan canım çıktı.bilmiyorum bıdaha denermıyım ama sizden hangi dr daha iyi tavsiye alabilirm.

arkadaşlar moralım çok bozuk bu seferde negatif çıktı.ağlamaktan canım çıktı.bilmiyorum bıdaha denermıyım ama sizden hangi dr daha iyi tavsiye alabilirm.

Canim yaa ne desem bilemedim cok uzuldum insaniz Elden birsey gelmiyo rabbimin vardir bir bildigi umudunu kaybetme bende onumuzdeki ay tedaviye basliyorum bende ulun beyi tercih ettim ama arkadaslarinda dedigi gibi suleyman beydende memnunlar. Hakkinda hayirlisi olsun

merkezden aramışlar eşimi,5.güne sadece bir tane embriyo gidebilmiş
olsun canım sağlık olsun. Bir tane olsun senin olsun. O bir tane firigocanın da yeter sana. Bak 5 gün savaşmış ve kazanmış. Allah'ım sana onu yaşatsın senin vücudunda can bulsun inşallah. :)

Allah sabırlar versin. İnşallah bir daha ki sefere bebişlerin gelir. Allah yardımcımız olsun hepimizin. .

ne biliim canım ya önceki dememem gibi 1 tane kaldı yine,senaryo aynı gibi,tek fark bu 5.gün. 1 tane 2 tane farketmez çözüldüğü zaman ne olacak onu düşünüyorum şimdi de.ne kadar zormuşş yaa Allah hepimize sabır versin

Canim sen kese gormek icin merkezemi gitmistin yoksa baska doktorami?

cnm ilk gittiğim doktor süleyman beydi. yoksa içim rahat etmezdı kullandığımız ilaçlar falan önerileri önemli olduğundan ilk ona gittim.
225 tl muayne parası da aldılar. sonra 15 gün sonraya kalbını dınlemek için randevu verdi o zamnda suleyman beye gittim. bidaha da gitmedim.

Allah sabırlar versin canım. Yaşayan biliyo tabi. İnşallah bu kez güzel olur her şey . firigocanın seni bekliyor üzülme canım.
Tecrübene dayanarak bişi sorsam sana. Orgalutran 0.25 başladım bugün. Az evvel yaptım iğneyi ama bu iğnede boşluk var sıvı gelene kadar havasını aldım öle vurdum.doğrumu yaptım acaba

Bende aynen senin gibi dusunuyorum canim ilk once bi ulun bey gorsun ilaclarimi da sorarim dedim bende aradim carsambaya aldim randevu muayene ucreti alinacakmis dediler. sagol canim

Bende aynen senin gibi dusunuyorum canim ilk once bi ulun bey gorsun ilaclarimi da sorarim dedim bende aradim carsambaya aldim randevu muayene ucreti alinacakmis dediler. sagol canim

cnm bakalım inşallah güzel haberler alırsın. herşey yolunda diymı kanaman falan yoktur inş?

inş canım Allah razı olsun,evet canım çok doğru yapmışsın

saol canım,senin bebiş nasıltek tesellim 5.güne gelmesi zaten,inş bebişim benimle kalır yaaaa

benımkı iyi teyzesi bende merak ediyorum aslında cmtesi gunu randevumuz var bakalım..
5. gune bekletildiyse bir bildikleri vardır cnm demekki embriyoya güvenmişler, her şey yolunda gidicek inşallah hiç merak etme.
canını sıkma sadece dua et cnm. her gun dua et..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…