iyi akşamlar arkadaşlar aranıza yeni katıldım Rabbim bütün evlat sahibi olmak isteyenlere nasip etsin.Bende umut tüp bebek merkezinde tedaviye başlamayı düşünüyorum sizce orada hangi doktora gitsem karar veremedim yardımcı olabilirmisiniz
merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum.Bende umut tüp bebek merkezinde tedaviye başlamayı düşünüyorum acaba tavsiye edebileceğiniz bi doktor var mı?
iyi akşamlar alpinannesi siteye yeni üye oldum kandiliniz mübarek olsun.Bende umut tüp bebek merkezinde tedaviye başlamayı düşünüyorum tavsiye edebileceğiniz bi doktor varmı acaba
Oncelikle hosgeldin canim tedavin hayirli olsun Rabbim emegini bosacikarmasin..demaydemayin da dedigi gibi merkezde iki dr var ikiside cok iui drlar ama benim dr da ulun bey ben doc dr oldugu icin tercih etmistim
arkadaşlar moralım çok bozuk bu seferde negatif çıktı.ağlamaktan canım çıktı.bilmiyorum bıdaha denermıyım ama sizden hangi dr daha iyi tavsiye alabilirm.
olsun canım sağlık olsun. Bir tane olsun senin olsun. O bir tane firigocanın da yeter sana. Bak 5 gün savaşmış ve kazanmış. Allah'ım sana onu yaşatsın senin vücudunda can bulsun inşallah. :)merkezden aramışlar eşimi,5.güne sadece bir tane embriyo gidebilmiş
arkadaşlar moralım çok bozuk bu seferde negatif çıktı.ağlamaktan canım çıktı.bilmiyorum bıdaha denermıyım ama sizden hangi dr daha iyi tavsiye alabilirm.
ne biliim canım ya önceki dememem gibi 1 tane kaldı yine,senaryo aynı gibi,tek fark bu 5.gün. 1 tane 2 tane farketmez çözüldüğü zaman ne olacak onu düşünüyorum şimdi de.ne kadar zormuşş yaa Allah hepimize sabır versinolsun canım sağlık olsun. Bir tane olsun senin olsun. O bir tane firigocanın da yeter sana. Bak 5 gün savaşmış ve kazanmış. Allah'ım sana onu yaşatsın senin vücudunda can bulsun inşallah. :)
Allah sabırlar versin. İnşallah bir daha ki sefere bebişlerin gelir. Allah yardımcımız olsun hepimizin. .
Canim sen kese gormek icin merkezemi gitmistin yoksa baska doktorami?
merkezden aramışlar eşimi,5.güne sadece bir tane embriyo gidebilmiş
ne biliim canım ya önceki dememem gibi 1 tane kaldı yine,senaryo aynı gibi,tek fark bu 5.gün. 1 tane 2 tane farketmez çözüldüğü zaman ne olacak onu düşünüyorum şimdi de.ne kadar zormuşş yaa Allah hepimize sabır versin
cnm ilk gittiğim doktor süleyman beydi. yoksa içim rahat etmezdı kullandığımız ilaçlar falan önerileri önemli olduğundan ilk ona gittim.
225 tl muayne parası da aldılar. sonra 15 gün sonraya kalbını dınlemek için randevu verdi o zamnda suleyman beye gittim. bidaha da gitmedim.
Bende aynen senin gibi dusunuyorum canim ilk once bi ulun bey gorsun ilaclarimi da sorarim dedim bende aradim carsambaya aldim randevu muayene ucreti alinacakmis dediler. sagol canim
inş canım Allah razı olsun,evet canım çok doğru yapmışsınAllah sabırlar versin canım. Yaşayan biliyo tabi. İnşallah bu kez güzel olur her şey . firigocanın seni bekliyor üzülme canım.
Tecrübene dayanarak bişi sorsam sana. Orgalutran 0.25 başladım bugün. Az evvel yaptım iğneyi ama bu iğnede boşluk var sıvı gelene kadar havasını aldım öle vurdum.doğrumu yaptım acaba
saol canım,senin bebiş nasılcnm üzülme 5. gune kadar gelmiş ya çok rahat çözülür sana da sıkıca tutunurşimdi çok yoğun adet olursun sen sonra gelsin bebiş haberi
inş canım yaa o frigocan ım kalsın bari benimle...Oo 5. Gun annesi ne mutlu sana ins kucagina aldigin gunleride gorucez canim hic uzulme bence
saol canım,senin bebiş nasıltek tesellim 5.güne gelmesi zaten,inş bebişim benimle kalır yaaaa
inş canım yaa o frigocan ım kalsın bari benimle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?