Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

inş zamanı gelmiştir öyle deme hemen,vardır bunda da bir hayır,belki hamiş olcan önümüzdeki ay ne belli?doktorlarda bi yere kadar,Allah bilir...dualarımız seninle sende bana et olur muuu

dua ediyorum etmezmiyim canim aklimdasin kac gündür ama girip bakamadım evimiz kalabalıktı fırsatım olmadı yumurtaların toplanmış 3 tanemi kalmış tam takip edemedim canim ins onlar bebisin olur elimizden bise gelmiyoki keske hepsi kalsa ama Rabb'imin bi bildigi var Allahim en kısa zamanda tüm isteyenleri sevindirsin insallah

Canim beni düşündüğün için teşekkür ederim evimiz kalabalıktı giremedim o yuzden hep aklimdaydiniz ama gittim çekildim filmi hic bi problem yok bu dondurulmusu deniycez nasip olursa olur mu olmaz mi Allahin takdiri doktorda sasiriyo bise cikmiyo hersey iyi ama tutmuyo iste vakti gelmiştir insallah bizde seviniriz bi dahaki ay bizde burda hamilerim yazabiliriz bu arada yeni arkadaslar katılmış insallah onların tedavileride pozitif olur

Kalicak canim benim Allahin izniyle olucak bu arada bende bi hoca ayarliyorum 41 gun araliksiz meryem suresi okutucam.okuyup hamile kalanlar cok olmus bakalim artik

Canim bende duydum Cok faydaliymis ama devamlı okumak istiyorum bise cikiyo fırsat olmuyo hocaya okutsak olur mu insallah Allahim emeklerimizi bosa cikarmaz

Cupcakelove nasilsin canim iyimisin kac gundis giremedim Merak ettim
Aysecikim canim sen nasilsin bebisin iyi mi ne zaman gitcen doktora

Canim bende duydum Cok faydaliymis ama devamlı okumak istiyorum bise cikiyo fırsat olmuyo hocaya okutsak olur mu insallah Allahim emeklerimizi bosa cikarmaz

Canim cevabini sonra gordum baskalarina okutanlar olmus anneye kayinvalideye felan bende kurani unuttugum icin turkcesinden okumsk istemedim o yuzden hocaya okutucam

Cupcakelove nasilsin canim iyimisin kac gundis giremedim Merak ettim
Aysecikim canim sen nasilsin bebisin iyi mi ne zaman gitcen doktora

Sagol iyiyim canim carsamba gunu gitcez kismetse bakalim goruruz insallah kesecikleri.bende tedaviye baslamadan 1 onceki ay baslamistim meryem suresini okumaya aliskanlik oldu halada okuyorum hergun.faydasi oldugunu dusunuyorum sizde okuyun kizlar zarar gelmez.ben kisi kendi biliyosa kendinin okumasi daha iyi diye duymustum adet olunca yerine baskasina okutabiliyosun 41 i tamamlamak onemli.

Ay insallah bebislerini görürsün canim Allahim nasip etti bak demekki vakti zamani gelmiş hayirlisiyla kucagina aldığın günleri de burada bizimle paylaşırsın canim insallah canim okumaya özen gostercem tabi olmaz mi faydası mealinde neler neler yazıyo mucize resmen insallah bizimde mucizemiz olur

Yok canim bazen jel koyu kahve rengi geliyo O kadar.sende durumlar nasil

cnm benim bu ara çok mide bulantım var. daha doğrusu sabahları çok yoğun, mahfoluyorum servise yetişiyim derken..
başka bi durum yok çok şükür, cmtesi kontrolümüz var günleri sayıyorum işte bende
kahverengi olması mühim diil cnm kırmızı kanaman olmasın da.. seninkiler çok büyük ihtimalle ikiz, senın daha fazla dikkat etmen gerekicek 9 ay.. Allah sağlıkla versin inşş..

Ben neler okudum yazayim size gunde 1 tane meryem suresi.fetih suresi 707 tane ya varis transferden sonra sunlarida ekledim elimi karnima koyup 100 tane ya mubdiu 41 tanede ayetel kursi okudum.oncekilerde bu kadar okumamistim ne yalan soyliyim kesin olur gozuyle bakmistim cahillik iste Allah vermezse nerden olacak.bu yasadigimiz üzüntüler olgunlastiriyo bizi ben oyle dusunuyorum

Evet canim bende biliyorum bu dediklerini de titizlikle bi uygulayamadim insalla bu sefer olcak Allahin izniyle

Benimde ara ara oluyo bulantim oyle sadece sabah falanda degil sabah gece ne zaman olursa.bende baya alistim bu ikiz fikrine yaw :)) bide uzun sure olmayinca bana dua edenler Allah sana ikiz versin diye dua ettiler kabul olacakmi bakalim ☺amin canim

teyzesi yesin onun totosunuiyi haberlerle gel inş.beklicem adetimi bakalım,kaderimde ne varsa onu yaşycam,sadece sabır istiyorum Rabbimden...

canım her şerde bi hayır olduğunu düşünüyorum Rabbim vakti zamanı gelince inşallah hepimize nasip edecek inanıyorumki bizlerde o günleri görücez Allah yardımcımız olsun......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…