inş zamanı gelmiştir öyle deme hemen,vardır bunda da bir hayır,belki hamiş olcan önümüzdeki ay ne belli?doktorlarda bi yere kadar,Allah bilir...dualarımız seninle sende bana et olur muuu
Cansnsen bende seni merak etmistim bikac gundur yazmayinca. Canim rahim filminde birsey cikmamasi iyi birsey Cok sukur rahmin problemsiz hemen hemen ayni durumlardayiz ins olucak benim abim ve esi 38 yasinda tupler asilamalar olmadi son denedikleri tupten sonra kendiliginden hamile kaldi ve olmayacagina o kadr inanmislarki adeti gelmedigi halde 3. Aya kadar test bile yapmamislar bilmiyoduk hicbirimiz :) doktorlar mucize bebek dediler evlendikleri seneyi ben bile unuttum dusun ama vakti o zamanmis o zaman oldu cimcime o yuzden siramizi belkliycez.bugun kandil herkes dualarda birbirini hatirlasin nolur herkesin Kandili mubarek olsun :)
Kalicak canim benim Allahin izniyle olucak bu arada bende bi hoca ayarliyorum 41 gun araliksiz meryem suresi okutucam.okuyup hamile kalanlar cok olmus bakalim artik
Canim beni düşündüğün için teşekkür ederim evimiz kalabalıktı giremedim o yuzden hep aklimdaydiniz ama gittim çekildim filmi hic bi problem yok bu dondurulmusu deniycez nasip olursa olur mu olmaz mi Allahin takdiri doktorda sasiriyo bise cikmiyo hersey iyi ama tutmuyo iste vakti gelmiştir insallah bizde seviniriz bi dahaki ay bizde burda hamilerim yazabilirizbu arada yeni arkadaslar katılmış insallah onların tedavileride pozitif olur[/
Aminnnnn kuzum ins olucak Allahin izniyle yukarda yazdim bilmem okudun mu meryem suresini dusunurmusun netten arastir istersen cok kisi hamile kalmis ozellikle sabah namazindan sonra okuyup dileyin diyorlar aklinda olsun
Canim bende duydum Cok faydaliymis ama devamlı okumak istiyorum bise cikiyo fırsat olmuyo hocaya okutsak olur mu insallah Allahim emeklerimizi bosa cikarmaz
Canim beni düşündüğün için teşekkür ederim evimiz kalabalıktı giremedim o yuzden hep aklimdaydiniz ama gittim çekildim filmi hic bi problem yok bu dondurulmusu deniycez nasip olursa olur mu olmaz mi Allahin takdiri doktorda sasiriyo bise cikmiyo hersey iyi ama tutmuyo iste vakti gelmiştir insallah bizde seviniriz bi dahaki ay bizde burda hamilerim yazabilirizbu arada yeni arkadaslar katılmış insallah onların tedavileride pozitif olur[/
Aminnnnn kuzum ins olucak Allahin izniyle yukarda yazdim bilmem okudun mu meryem suresini dusunurmusun netten arastir istersen cok kisi hamile kalmis ozellikle sabah namazindan sonra okuyup dileyin diyorlar aklinda olsun
Evet banada herkes oku diyo da bi gun okusam ikinci gun bise cikiyo istikrarli bi okumak nasip olmadi insallah faydasini gorcez rabbim ol desin yeterki yoksa olmayacak bise yok
Yok canim bazen jel koyu kahve rengi geliyo O kadar.sende durumlar nasilcnm bakalım inşallah güzel haberler alırsın. herşey yolunda diymı kanaman falan yoktur inş?
merkezden aramışlar eşimi,5.güne sadece bir tane embriyo gidebilmiş
Cupcakelove nasilsin canim iyimisin kac gundis giremedim Merak ettim
Aysecikim canim sen nasilsin bebisin iyi mi ne zaman gitcen doktora
Sagol iyiyim canim carsamba gunu gitcez kismetse bakalim goruruz insallah kesecikleri.bende tedaviye baslamadan 1 onceki ay baslamistim meryem suresini okumaya aliskanlik oldu halada okuyorum hergun.faydasi oldugunu dusunuyorum sizde okuyun kizlar zarar gelmez.ben kisi kendi biliyosa kendinin okumasi daha iyi diye duymustum adet olunca yerine baskasina okutabiliyosun 41 i tamamlamak onemli.
Yok canim bazen jel koyu kahve rengi geliyo O kadar.sende durumlar nasil
Ben neler okudum yazayim size gunde 1 tane meryem suresi.fetih suresi 707 tane ya varis transferden sonra sunlarida ekledim elimi karnima koyup 100 tane ya mubdiu 41 tanede ayetel kursi okudum.oncekilerde bu kadar okumamistim ne yalan soyliyim kesin olur gozuyle bakmistim cahillik iste Allah vermezse nerden olacak.bu yasadigimiz üzüntüler olgunlastiriyo bizi ben oyle dusunuyorum
Benimde ara ara oluyo bulantim oyle sadece sabah falanda degil sabah gece ne zaman olursa.bende baya alistim bu ikiz fikrine yaw :)) bide uzun sure olmayinca bana dua edenler Allah sana ikiz versin diye dua ettiler kabul olacakmi bakalim ☺amin canimcnm benim bu ara çok mide bulantım var. daha doğrusu sabahları çok yoğun, mahfoluyorum servise yetişiyim derken..
başka bi durum yok çok şükür, cmtesi kontrolümüz var günleri sayıyorum işte bende
kahverengi olması mühim diil cnm kırmızı kanaman olmasın da.. seninkiler çok büyük ihtimalle ikiz, senın daha fazla dikkat etmen gerekicek 9 ay.. Allah sağlıkla versin inşş..
saol canım,senin bebiş nasıltek tesellim 5.güne gelmesi zaten,inş bebişim benimle kalır yaaaa
teyzesi yesin onun totosunubenımkı iyi teyzesi bende merak ediyorum aslında cmtesi gunu randevumuz var bakalım..
5. gune bekletildiyse bir bildikleri vardır cnm demekki embriyoya güvenmişler, her şey yolunda gidicek inşallah hiç merak etme.
canını sıkma sadece dua et cnm. her gun dua et..
Oncelikle hosgeldin canim tedavin hayirli olsun Rabbim emegini bosacikarmasin..demaydemayin da dedigi gibi merkezde iki dr var ikiside cok iui drlar ama benim dr da ulun bey ben doc dr oldugu icin tercih etmistim
yazmıştım ama görmedin galiba,neyse bi daha yazıyım:bu ikinci denemem çarşamba günü opu m oldu,yarın kısmet olursa kalan 3 yumurtam(hala canlılarsa tabii)dondurulup önümüzdeki ay transfer edilecek,bu ay olmadı çünkü progesteron hormonum yüksek çıktı...
Pilise bende 3 tane cok istiyorum ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?