Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

merkezden aramışlar eşimi,5.güne sadece bir tane embriyo gidebilmiş

Üzülmekte çok haklısın cnm üzülme diyemicem ama şükür 5. Gün oluşu iyi bence bu bi işaret ilk tedavin 3. günmüydü neydi bence gelişme var veeeee bence sonu süper olacak allahın izniyleeeeee fıstık kıyamam ben senin göz yaşlarına

Insallah allah gönlündekini nasip etsin canim esim tek cocuk onun icin illa kardesi de olsun der ama nasip iste insallah hepimizin kendiliginden geliverir

Ayy ins canim yaaa hepimiz icin amin birsey sorcam simdi ben ocak 31 de adet olucam gibi duruyo illaki adetin 2. Gunumu tedaviye baslamak gerekiyo simdi ben ne Zaman randevu alsam simdiden alsam erken hem adet tarihim bir iki gun oynarsa :s sonraya birakirsam ya ulun bey dolu olursa siz nasil yaptiniz

Sen hic panik yapma canim adet oldugun gun ara bugun basladi de onlar seni yonlerdiriyo zaten erkenden almana gerek yok randevusuz kalmazsin merak etme canim icin rahat olsun

Sen hic panik yapma canim adet oldugun gun ara bugun basladi de onlar seni yonlerdiriyo zaten erkenden almana gerek yok randevusuz kalmazsin merak etme canim icin rahat olsun

Ayyy Allah razi olsun aysecikim bendeki pimpiriklige bak bu tedavi nasil gececek acaba

Ayyy Allah razi olsun aysecikim bendeki pimpiriklige bak bu tedavi nasil gececek acaba
Ben yazana kadar aysecikim cevap vermis aynen canim ayni gun ararsin zaten belli bi saat verilmiyo ben giderken 9.30 - 11.00 arasi gelin diyolar oraya gidince danismaya ismini yazdiriyosun sanirim sirayla yukari nuayeneye aliyolar bi de illaki 2. Gun degil 3. GundE baslanabiliyo

Valla bende merak ettim simdi :) cok heycan stres yapma sakin sakin tedavini uygula canim insallah sonu guzel olur

Senin yaşadığın durumları hepimiz yaşadık cnm

Cok sagolun canlar iyiki varsiniz valla:) elimden geldigince tedavi sirasinda stres yapmiycam rahat olucam diyorum ama kismet artik
Bugun meryem suresini bi tanidik okumaya basladi benim icin hergunde bal+arisutu+polen karisimi yiyorum keciboynuzu pekmezi yiyorum decavit folik asit iciyorum findik ceviz yiyorum tabi bunlari esimede yediriyorum evde enerji patlamasi mevcut bakalim artik

Bu gidisle tup e gerek kalmicak galiba :))

cnm umuttan başka bir yer düşünme derim. benım doktorum suleyman beydı. ilk denememizde hamileyim, darısı başına cnm

amin canım inşallah sende kucağına aldığın zamanı görürsün sizlerden böyle güzel haberler duydukça çok seviniyorum peki hamilelik sonrası umutamı devam ediyosun

amin canım inşallah sende kucağına aldığın zamanı görürsün sizlerden böyle güzel haberler duydukça çok seviniyorum peki hamilelik sonrası umutamı devam ediyosun

saol cnm darısı başınına inş.. hayır cnm kadıköy şifa'da devam ediyorum artık

ooooo kaynatmışsınız iyice hemide bensizzz ocak sonu şubat gibi bir sürüüüüü tedavimiz var,bu da demek oluyor ki 2014 bitmeden hepimiz tek tek anne olucaz yuppiiiiiizaman geçmek bilmiyor yaaa,ay sonu gibi adet olcam,başlıycaz gene, umarım frigocanım orda sağ salim durur çözülür ve annesinin rahmine düşer inşalahhhhhhhhh hepimiz o kadar hakediyoruz kii...

Aynen Canim sabrımızın mükafatını alalım insallah en kısa zamanda Allahim hepimize nasip eder bu sefer Cok Cok hakediyoruz hemde hic isyan etmeden dayanıyoruz en guzelide bu değil mi zaten Allahin katında

arkadaşlar bi şey sormak istiyorum Allah'ın izniyle benim 3.denemem olacak acaba kaç embriyo transfer ederler birde fiyat hakkında bilginiz varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…