merkezden aramışlar eşimi,5.güne sadece bir tane embriyo gidebilmiş
Insallah allah gönlündekini nasip etsin canim esim tek cocuk onun icin illa kardesi de olsun der ama nasip iste insallah hepimizin kendiliginden geliverir
Sen hic panik yapma canim adet oldugun gun ara bugun basladi de onlar seni yonlerdiriyo zaten erkenden almana gerek yok randevusuz kalmazsin merak etme canim icin rahat olsunAyy ins canim yaaa hepimiz icin amin birsey sorcam simdi ben ocak 31 de adet olucam gibi duruyo illaki adetin 2. Gunumu tedaviye baslamak gerekiyo simdi ben ne Zaman randevu alsam simdiden alsam erken hem adet tarihim bir iki gun oynarsa :s sonraya birakirsam ya ulun bey dolu olursa siz nasil yaptiniz
Sen hic panik yapma canim adet oldugun gun ara bugun basladi de onlar seni yonlerdiriyo zaten erkenden almana gerek yok randevusuz kalmazsin merak etme canim icin rahat olsun
Ayyy Allah razi olsun aysecikim bendeki pimpiriklige bak bu tedavi nasil gececek acaba
Ayyy Allah razi olsun aysecikim bendeki pimpiriklige bak bu tedavi nasil gececek acaba
Ben yazana kadar aysecikim cevap vermis aynen canim ayni gun ararsin zaten belli bi saat verilmiyo ben giderken 9.30 - 11.00 arasi gelin diyolar oraya gidince danismaya ismini yazdiriyosun sanirim sirayla yukari nuayeneye aliyolar bi de illaki 2. Gun degil 3. GundE baslanabiliyoAyyy Allah razi olsun aysecikim bendeki pimpiriklige bak bu tedavi nasil gececek acaba
ilginiz için çok teşekkür ederim siz şuan orda tedavi görüyormusunuz
Valla bende merak ettim simdi :) cok heycan stres yapma sakin sakin tedavini uygula canim insallah sonu guzel olur
Senin yaşadığın durumları hepimiz yaşadık cnm
Ben yazana kadar aysecikim cevap vermis aynen canim ayni gun ararsin zaten belli bi saat verilmiyo ben giderken 9.30 - 11.00 arasi gelin diyolar oraya gidince danismaya ismini yazdiriyosun sanirim sirayla yukari nuayeneye aliyolar bi de illaki 2. Gun degil 3. GundE baslanabiliyo
Cok sagolun canlar iyiki varsiniz valla:) elimden geldigince tedavi sirasinda stres yapmiycam rahat olucam diyorum ama kismet artik
Bugun meryem suresini bi tanidik okumaya basladi benim icin hergunde bal+arisutu+polen karisimi yiyorum keciboynuzu pekmezi yiyorum decavit folik asit iciyorum findik ceviz yiyorum tabi bunlari esimede yediriyorum evde enerji patlamasi mevcutbakalim artik
Evet canim ocagin basinda tedaviye baslayacaktik ama yumurta kiste donustugu icin ertelendi kismetse ay sonu insallah
bende Allah izin verirse bu ay sonu başlamayı düşünüyorum belkide orada karşılaşırız
Bu gidisle tup e gerek kalmicak galiba :))
cnm umuttan başka bir yer düşünme derim. benım doktorum suleyman beydı. ilk denememizde hamileyim, darısı başına cnm
Insallah canim zaten oraya her gittigimde herkese dikkat ediyorum acaba bi dertlestigim kisilerden olabilir mi diye...
amin canım inşallah sende kucağına aldığın zamanı görürsün sizlerden böyle güzel haberler duydukça çok seviniyorum peki hamilelik sonrası umutamı devam ediyosun
ooooo kaynatmışsınız iyice hemide bensizzzocak sonu şubat gibi bir sürüüüüü tedavimiz var,bu da demek oluyor ki 2014 bitmeden hepimiz tek tek anne olucaz yuppiiiiii zaman geçmek bilmiyor yaaa,ay sonu gibi adet olcam,başlıycaz gene, umarım frigocanım orda sağ salim durur çözülür ve annesinin rahmine düşer inşalahhhhhhhhh hepimiz o kadar hakediyoruz kii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?