Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

amin canım benim inşallah bizde bebişlerimize kavuştuğumuz günleri görücez Allah'ın izniyle

Canimm sensiz tadi yoktu hosgeldin :) frigocan seni bekliyo az kaldi annesi bende gunlerin gecmesini istemiyorum ya tirsiyorum cok

Aynen Canim sabrımızın mükafatını alalım insallah en kısa zamanda Allahim hepimize nasip eder bu sefer Cok Cok hakediyoruz hemde hic isyan etmeden dayanıyoruz en guzelide bu değil mi zaten Allahin katında

Cansnsen sen ne zaman basliyosun simdi tam olarak

eşimden dolayı sigortam var ama rapor çıkarma hakkım yok çünkü 2 hakkımıda kullandım acaba ind olurmu eşimden ssk lı olduğum için
indirim konusunda bi fikrim yok tatlım,benim sigortam yok çünkü,ama şöyle bişey var,dr un isteyebileceği testleri ilaçları jelleri vs vs uyguna alıcan en azından bi de öyle düşün,bide hamile kalırsan o iğne ve jeli 3 ay kullanıcan,sigorta burda imdadına yetişir

Canim normal bi sgk nin faydasi yok saniyorum esinin ozel sigortasi varsa onun indirimi olabilir

çok teşekkür ederim

Aynen Canim sabrımızın mükafatını alalım insallah en kısa zamanda Allahim hepimize nasip eder bu sefer Cok Cok hakediyoruz hemde hic isyan etmeden dayanıyoruz en guzelide bu değil mi zaten Allahin katında
inş canım benim yaa ne güzel yazmışsın,çok heycanlıyım,çok korkuyorum vs vs,hem biran önce adet olup başlıım diyorum hemde bu rüya biraz daha sürsün istiyorum,ne yapıcaımı şaşırdım:44:

Canimm sensiz tadi yoktu hosgeldin :) frigocan seni bekliyo az kaldi annesi bende gunlerin gecmesini istemiyorum ya tirsiyorum cok

Cansnsen sen ne zaman basliyosun simdi tam olarak
hoşbuldum canım,sonunda beklediğim cevabı aldıminş alırız hepimiz bebişlerimizi inş,hiç sorma ben de çok tırsıyom,LEYLA gibiyim resmen

Bendeee buyuk ihtimal 1 subat da merkezde olucam gerci senin dondurulmus dimi ben olaclari alicam

Senin ilaçlarını aldığın gün bende muayene olucam rahim duvarını kalinlastirmak için ilaç vercek 15 gün onu kullancam bir iki kere de kontrole giderim 19. Gunde transferim olur insallah seninde embriyolar 5. Olursa 18 yada 19. gün transferin olur canim yani başlarsak günleri beraber sayarız insallah

Anammmm sen boyle yazinca boyleee bi heyecan basti :) cok tirsiyorum ya yumurtam cikacak mi kaliteli olacak mi kac tane olcak bissuru seyler soyle zaman gecse hepimiz hamileyiz yazsak hemencecik :)

Bir aksilik olmazsa Allah kısmet ederse pazartesi günü opu m olacak inşallah. Çok heyecan bastı. Uyusam uyansam hoppp transfer olmuş olsa :)) hatta ve hatta 12 gün dolmuş olsa tahlil sonucum çıkmış olsa.. :)) ay ben ne çok şey istedim ölee. :)
BÜYÜK ALLAH'IM HEPİMİZE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR VERSİN İNŞALLAH İNŞALLAH İNŞALLAH İNŞALLAH İNŞALLAH İNŞALLAH

Fıstıkk çok sevindim hayırlısıyla yumyumların toplansın sonra zaman hızlı geçer hiç merak etme

Insallah canim hersey guzel olacak insallah hep dua ediyorum hem kendime hem sizlere allah evlerimize senlik getirsin insallah

Fıstıkk çok sevindim hayırlısıyla yumyumların toplansın sonra zaman hızlı geçer hiç merak etme
Amiiiiiin canım inşallah ya çar çabuk geçsin inşallah. Hepimiz cici cici anneler olalım inşallah.
Insallah canim hersey guzel olacak insallah hep dua ediyorum hem kendime hem sizlere allah evlerimize senlik getirsin insallah

İnşallah canım inşallah evlerimiz çocuk sesleriyle dolsun inşallah

Kizlar suan yoldayim eve kadar sabredemedim hemen yaziyorum soktayim benim bebeler 3 tane olmuslar :)) bitanesi kendi icinde bolunmus .2 kese 3 bebe var doktorumda sasirdi hepimiz sok olduk :) Allahim sen ne buyuksun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…