Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Kizlar suan yoldayim eve kadar sabredemedim hemen yaziyorum soktayim benim bebeler 3 tane olmuslar :)) bitanesi kendi icinde bolunmus .2 kese 3 bebe var doktorumda sasirdi hepimiz sok olduk :) Allahim sen ne buyuksun

Ayy ayy Ayyyy bu ne güzel bi haber böyle. Allah'ım Yarabbim çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün sağlıcakla kucağına al inşallah.

Kizlar suan yoldayim eve kadar sabredemedim hemen yaziyorum soktayim benim bebeler 3 tane olmuslar :)) bitanesi kendi icinde bolunmus .2 kese 3 bebe var doktorumda sasirdi hepimiz sok olduk :) Allahim sen ne buyuksun

Fıstık bu ne güzel bi haber üç tane bebiş
Cnm senin veya eşinin ailesinde ikiz varmı ??

Ayseeeecikkim kocamannnnn bi masallahhhh diyorum once nasil sevindim 7 senenin mukafatini rabbim bi kerede verdi cok mutlu oldum aileniz adina ayyy cok guzel ya :)

Hadi Canim az kalmış insallah toplansın gecer zaman hic merak etme sonu guzel olsun bebis haberini alalım senden de hayirlisiyla

Umutlu once senin hayirli haberini alicaz ins desene :)
Sayili gun cabuk gecer canim sonu guzel olsun ins evrene hemen olumlu enerji gonderiyorum
Umutlu hamile olcak hamile olcak :))

Hadi Canim az kalmış insallah toplansın gecer zaman hic merak etme sonu guzel olsun bebis haberini alalım senden de hayirlisiyla

Amiiiiiin canım ya inşallah Ayşecikim gibi bizde müjdeli haberlerimizi yazalım burdan inşallah. :) cici anneler olalım inşallah

Umutlu once senin hayirli haberini alicaz ins desene :)
Sayili gun cabuk gecer canim sonu guzel olsun ins evrene hemen olumlu enerji gonderiyorum
Umutlu hamile olcak hamile olcak :))

Allah iyiliğini versin senin. :) otobüste kendi kendime güldüm deli var diyecekler. :) evrene bol msj bizden :) Ayşecikim için çok sevindim hepimizden böle güzel haberler gelsin inşallah. Ayşecikim ve bebişlerine bol bol maşallah allah nazarlardan korusun. Sıra bize geçti kızlar

Ay cAnim bende sok oldum İnan nasıl sevindim Allahin mucizesi resmen ya ay Allahim ne guzel hediye verdi Sabri'nin mükafatını aldın Cok şükür banada kayınvalidem diyodu iki tane koyduklarında belki ucuz olur diye olamaz oyle bise diyodum demekki nasip olunca hersey oluyomus

Ayy ayy Ayyyy bu ne güzel bi haber böyle. Allah'ım Yarabbim çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün sağlıcakla kucağına al inşallah.

Fıstık bu ne güzel bi haber üç tane bebiş
Cnm senin veya eşinin ailesinde ikiz varmı ??

Ayseeeecikkim kocamannnnn bi masallahhhh diyorum once nasil sevindim 7 senenin mukafatini rabbim bi kerede verdi cok mutlu oldum aileniz adina ayyy cok guzel ya :)
Cok sagolun kizlar hayirlisiyla kucagimiza aliriz insallah darisi sizin basiniza Allah bu mutlulugu herkese yasatsin icinde bi canli oldugunu bilmek harika bisey pardon bir degil 3 demem lazim :)))

Darisi basina insallah canim bu sefer seninde olacak insallah.Allah istedimi olmicak yokmus bi kere daha anladik bunu :)

Esimin yok benimde ananemde dayimda var ama yasamamislar hayatta olan ikiz kimse yok canim nasil bi mucize oldu boyle anlamadim :)

Allahım sizi nazarlardan saklasın
Benim annemin ikizi varmış ama doğumda ölmüş
babamın ikizi var çok şükür o hayatta eşimin tarafında da var acaba benimde öyle bi mucize olurmu şimdiden heyecanlandım

Aynen cupcakelove benimde ablamlar ikiz hemen hayaller hayaller

Darisi basina insallah canim bu sefer seninde olacak insallah.Allah istedimi olmicak yokmus bi kere daha anladik bunu :)

İnsallah Canim benim bu sefer tek embriyo insallah benimde ikiz olur :) mucize baskaaciklamasi yok Allahim istesin yeterki olmayacak bisey yok ulun bey ne dedi peki canim

Olcek ins canim yaaa yaza gorumcemin dugunu var ona hep hamile abiyesi bakiyorum kendimi oyle dusunuyorum tombik tombik icimden geliyo belkide cok istedigimden bilmiyorum

Bak tabii cnm sen de bende hepimizde inşallah hamile kalacağız
Bende üstüme başıma bişi almıyorum nasıl olsa hamile kalıcam yazık diyorum

İnsallah Canim benim bu sefer tek embriyo insallah benimde ikiz olur :) mucize baskaaciklamasi yok Allahim istesin yeterki olmayacak bisey yok ulun bey ne dedi peki canim

Belli olmaz Allah istedimi neler oluyo baksana :) ulun beyde sasirdi 100 de 1 ihtimal olan bisey olmus oda size denk gelmis dedi 15 gun sonra kalp atimini da duyalim o zaman daha kesinlesir dedi

Belli olmaz Allah istedimi neler oluyo baksana :) ulun beyde sasirdi 100 de 1 ihtimal olan bisey olmus oda size denk gelmis dedi 15 gun sonra kalp atimini da duyalim o zaman daha kesinlesir dedi

Ay insallah 3 u de sağlıklı olur tek seferde kurtulursun Allah istedi mi tip bile aciklayamiyo iste mucize dedikleri bu olsa gerek sana supriz oldu gercekten Allahim korusun 3 ünü de sana bağışlasin insallah Canim benim ya nasıl sevindim insan böyle seyler duyunca daha umutlu oluyo Rabbim bizleri de sevindirir insallah

Cansinsen gercekten cansin ya yirim ben senin tatli duali dilini, temiz kalbini inaniyorum canim bulucak mucizen seni de aysecikim bereketli acti bu yili devamida bizden ins :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…