- 21 Kasım 2013
- 808
- 32
- 118
- 35
Cansinsen gercekten cansin ya yirim ben senin tatli duali dilini, temiz kalbini inaniyorum canim bulucak mucizen seni de aysecikim bereketli acti bu yili devamida bizden ins :)
Kızlar bugün kontrolüm vardı pazartesi opu dendi. O güne kadar kontrol yok. Çok uzun geldi bana bi kontrol daha gerekmezmiydi? Bildiğimden değil ama ne bilim içime sinmedi. İlk kez bugün kan alındı benden. Cumaya kadar puregona devam Cumartesi günüde çatlama iğneleri. Sizin süreçte böylemiydi?
Saol canım cevapladığın için.Canim benim son tedavimdede oyle oldu son kontrolden 4 gün sonra toplandı aynı senin durumun gibi ve kan istemediler o zaman benden.ilkindede son kontrolden 2 gün sonra toplanmıştı galiba yumurtaların durumuna göre gerek görülürse kontrole gidiyosun kafanı takılmasın yani iyi demekki yumurtalar. Kac tane söyledi mi doktor Canim bilgi verdi mi
Kızlar bugün kontrolüm vardı pazartesi opu dendi. O güne kadar kontrol yok. Çok uzun geldi bana bi kontrol daha gerekmezmiydi? Bildiğimden değil ama ne bilim içime sinmedi. İlk kez bugün kan alındı benden. Cumaya kadar puregona devam Cumartesi günüde çatlama iğneleri. Sizin süreçte böylemiydi?
Kizlar suan yoldayim eve kadar sabredemedim hemen yaziyorum soktayim benim bebeler 3 tane olmuslar :)) bitanesi kendi icinde bolunmus .2 kese 3 bebe var doktorumda sasirdi hepimiz sok olduk :) Allahim sen ne buyuksun
cnm hyırlısı olsun inşallh her şey çok güzel olur..
evet cnm normal merak etme. bende bu konuda pimpiriklenmiştim çok. hatta kesin yumurtalarım çatladı diyordum çünkü toplama gunu yaklaştıkça baya ağrı yapıyor yumurtaların buyumesi. sen hiç merak etme, dularım senınlee
Saolasın canım. Allah razı olsun. Sen nasılsın bebiş nasıl kaçıncı haftasında şimdi?
cnm hyırlısı olsun inşallh her şey çok güzel olur..
evet cnm normal merak etme. bende bu konuda pimpiriklenmiştim çok. hatta kesin yumurtalarım çatladı diyordum çünkü toplama gunu yaklaştıkça baya ağrı yapıyor yumurtaların buyumesi. sen hiç merak etme, dularım senınlee
iyiz cnm 10. haftanın içindeyız Allaha şükür. bak bir bir bebek haberleri almaya başladık sıra sende cnm hep olumlu düşün..
Saol canım cevapladığın için.
İyi sevindim canım ihmale uğrarım diye korktum.yumurtalar çok ii dedi sayı vermedi sadece 2 tanesinin milimini söyledi 16 ve 17 milim dedi. Ben bi sürü gördüm kara nokta olarak. Hayırlısı bakalım ne çıkacak.
Süper maşallah Allah nazarlardan korusun sizi inşallah canım. :)
Allah bu güzelliği bizede yaşatır inşallah.
Ya ben çok gerginim hiç olumlu ve tahat olamıyorum. :) kocam çektiriyorum. Hormonlar fazla geldi sanırsam. Göbek atmalık müzikte ağlıyorum düşün artık :))) hormonlarım düzelse iyi olacak.
Yok Canim ihmal oLmaz Cok şükür yumurtalara iyi dediyse bi sorun olmaz hayirlisiyla hamile olcan bak gor bu guzel bisey rahat ol stres yapma zaman oyle geçiyoki anlamiycan nasıl oldugunu
o iğneler yüzünden cnm insan bi gergin oluyor sıkıntılı oluyor. ben opuya giderken sabahtan başlamıştım ağlamaya. sankı doğuma gidiyorumbu tedavıye çok buyuk anlamlar yukluyoruz beklentılerımız var ve aksını kabul edemıyoruz onun baskısı da cabası. çok normal hıssettıklerın. ben transferden sonra rahatlamıştım. kesın olmadı gözüyle baklıyordum ve eşimle dondurulmuşları ne zamn alırız kaç ay ara veririz muhabbetını bıle yapmıştım çunku hiç bir belirtim yoktu. eşimse her gun karnımı sevıp duruyodu hiç ümidini kesmemişti ben neredeyse ılaçlarımı bırakıyordum bi hafta sonra daha test gunume 4 gun varken.. hep bunlar kendi kendimiza yaptıımız baskılardan kaynaklanıyor işte.
bak ben sana anlattım sen içini ferah tut inşallah herşey şahane olacak..dua et bol bol cnm
maşallah cnm ne büyük bi mucize buuu
Allah sağlıkla doğum nasip etsin , valla çok şaşırıdım, çok kısmetliymişsin cnm maşallah size
Kizlar suan yoldayim eve kadar sabredemedim hemen yaziyorum soktayim benim bebeler 3 tane olmuslar :)) bitanesi kendi icinde bolunmus .2 kese 3 bebe var doktorumda sasirdi hepimiz sok olduk :) Allahim sen ne buyuksun
Hay maşallah cok sevindim insallah sorunsuz sıkıntısiz 3 nu de kucaginiza alirsiniz tebrik ederim :))Kizlar suan yoldayim eve kadar sabredemedim hemen yaziyorum soktayim benim bebeler 3 tane olmuslar :)) bitanesi kendi icinde bolunmus .2 kese 3 bebe var doktorumda sasirdi hepimiz sok olduk :) Allahim sen ne buyuksun
Yalnız olmadığımı bilmek güzel. Saol canım iyi doping oldu. :))
Sen ve bebişin sağlıklı sağlıcakla kalın. :)
Bu düreç sabır umut süreci
Aynen Canim hepimiz aynı seyleri yasıyoruz tek degilsin aynı yollardan geçtik Cok gergin oluyo insan ama sabır sabır baska elimizden bisey gelmiyo insallah birbirimize ettigimiz dualar karsı gelir seviniriz hepimiz
ayşecikim senin kaçıncı denemendi ve kaç embriyo kondu
Hay maşallah cok sevindim insallah sorunsuz sıkıntısiz 3 nu de kucaginiza alirsiniz tebrik ederim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?