- 29 Mart 2010
- 506
- 317
- 123
Insallah canim benide o korkutuyo biraz insallah bi sorun yasamayiz
hayırlı gecler arkadaşım bende umutta 2 deneme yaptım maaalesef negatif 3. umutta düşünüyorum senin embriyoların kaçıncı gün embriyosu idibenim embriyolarım beşinci güne geliyorlar ama kalıteleri bozuluyor bunuda spermden dolayı dedi doktor ayrıca hamileliğin hayırlı uğurlu olsun rabbim sağ salim yavrularını kucağına alıp kokularını doya doya içine çekmeyi nasip etsin
Cok sagolun kizlar hayirlisiyla kucagimiza aliriz insallah darisi sizin basiniza Allah bu mutlulugu herkese yasatsin icinde bi canli oldugunu bilmek harika bisey pardon bir degil 3 demem lazim :)))
Iyi dileklerin sagol canim benim umutta ilk denemem digerlerini baska yerde yaptirmistim zamani gelmemis olmadi.benim esimde bende 3-4ay vitamin kullanmistik Embriyolarim 3.gunde donduruldu bi dahaki ay transfer icin tekrar cozduruldu ve 5.gune geldi 2tanesi bana transfer edildi tedavimi biraz anlatmaya calistim canim insallah yardimci olabilmisimdir Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin isteyen herkese tez zamanda hayirli evlatlar nasip etsin inşallahhayırlı gecler arkadaşım bende umutta 2 deneme yaptım maaalesef negatif 3. umutta düşünüyorum senin embriyoların kaçıncı gün embriyosu idibenim embriyolarım beşinci güne geliyorlar ama kalıteleri bozuluyor bunuda spermden dolayı dedi doktor ayrıca hamileliğin hayırlı uğurlu olsun rabbim sağ salim yavrularını kucağına alıp kokularını doya doya içine çekmeyi nasip etsin
aynen oyle canim hakkimizda herseyin hayirlisi olur insallah ayse benim adim degil kizim olursa onun adi olacak Allah nasip ederse :) hadi bakalim ana kiz dua edin bize :) kizinda arkadaslarina dua eder belki :))Insallah İnşallah canım rabbim nasip ettikten sonra hic bisey olmaz gecen 2014 ikiz anneleri topiginde biri vardi da nickini unuttum simdi 1, 5 yaşında ucuz kizlarinin resmini eklemisti allah nasip etmedi mi tek bebekte elimizden kayip gider nasip etti mi 3 de kucagina geliverir sen bol bol dua et dinlen ve bol su ic ismin ayse mi bilmiyorum ama rabbim kime dua ettigimi bilir her duamda aysenin bebislerini hem ona hemde biz teyzeleeine bagisla diye dua edicem belki minik kizim da icerden amin der
Cok sagolun kizlar hayirlisiyla kucagimiza aliriz insallah darisi sizin basiniza Allah bu mutlulugu herkese yasatsin icinde bi canli oldugunu bilmek harika bisey pardon bir degil 3 demem lazim :)))
Kizlar esim aradi simdi hemen yaziyorum ay ellerim titriyo ya HAMILEYIIIM cok guzel bi duygu brkledigimize degdi Rabbim hepinize yasatsin insallah :))
kızlar merhaba benimde az kaldı şubat adetimle başlıyorum ama bu adetimde gidip ön kontrol yaptıracagım .bneden tekrar rahim filmi istedi süleyman bey son tüpümde dış gebelik olmuştu bir problem çıkmasın diye .bakalım hayırlısı olsun her kes için.bu benim 4.denemem inşallah bu sefer her şey yolunda gider yavrularımızı hayıırlısı ile kucagımıza alırız
Canim tedavin hayirli olsun simdiden :) bende bu tup bebekte dis gebeligi anlamiyorum rahime doktorlar eliyle koyuyorlar nasil tuplere gidiyor cok ilginc
canım çok teşşekür ederim .doktorumun bana söylediği canım sprem yumurtayı kabul etmeyip rahimden dışarıya atıyo ve rahim dışında gelişiyomuş.
canım bu arada sen rahim filmini yeni çektirmişsin galiba topikten takip ettiğim kadarıyla yanlış anımsamıyorsan nerde ve ne kadara çektirdin bilgi verirsen sevinirim
kızlar merhaba benimde az kaldı şubat adetimle başlıyorum ama bu adetimde gidip ön kontrol yaptıracagım .bneden tekrar rahim filmi istedi süleyman bey son tüpümde dış gebelik olmuştu bir problem çıkmasın diye .bakalım hayırlısı olsun her kes için.bu benim 4.denemem inşallah bu sefer her şey yolunda gider yavrularımızı hayıırlısı ile kucagımıza alırız
Allah yardımcın olsun canım. tedavin hayırlı olsun. Sen tedaviye başladığında ben tedavi sonucumu öğrenicem inşallah.
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah.
Fındıkzadede Radyotom radyomar rahim filmi konusunda inanılmaz başarılı.
Anladimmm canim kotuymus o zaman allah gostermesin hic birimize
Rahim filmine gelince ben radyomar findikzadede cektirdim bildigin korkudan aglayarak gittim sedyeye yattim dua ediyodum acimasin diye kadin kalkabilirsin bitti dedi yani hic birsey anlamadim orayi tavsiye ederim sanada ben eyluldu galiba 350 ye cektirdim belki yeni yil zam gelmis olabilir canim ararsan bilgi veriyorlar ayrica servisleri varmis alip merkeze goturuyorlarmis
inşallah sende güzel haberler verirsin bize canım
valla çok pahalı geldi bana bakım zeynep kamil hastanesini araştırıcam olmazsa aklımın ucunda kalsın.bu arada ilgilendiniz cevap verdiniz cok sağolun
canım meraba ben rahim filmini zeynep kamilde çektirmiştim seni korkutmak istemem ama benımki çok ağrılı oldu arkadaşımında aynı şekilde belkide filmi çekenden çekene fark edebilir benden önce bi kız girmişti oda hiç bişey olmamış gibi gülerek çıktı tercih senin tatlım ben yaşadığım deneyimi söylemek istedim Allah yardımcımız olsun.....:inşallah sende güzel haberler verirsin bize canım
valla çok pahalı geldi bana bakım zeynep kamil hastanesini araştırıcam olmazsa aklımın ucunda kalsın.bu arada ilgilendiniz cevap verdiniz cok sağolun
ay canım benimde 3.deneme olacak 2 embriyo transfer edecekler inşallah seninkiler gibi benimde 3 olurlarSagol canim darisi basiniza olsun benim 3.denememdi ve 2 embriyo transfer edilmisti ama 3 tane olmuslar iste :)
Rica ederim canim korkutmak istemiyorum ama bazi yerlerde cok aciyormus zeynep kamilde cektirenleri bi arastir istersen ona gore git
canım meraba ben rahim filmini zeynep kamilde çektirmiştim seni korkutmak istemem ama benımki çok ağrılı oldu arkadaşımında aynı şekilde belkide filmi çekenden çekene fark edebilir benden önce bi kız girmişti oda hiç bişey olmamış gibi gülerek çıktı tercih senin tatlım ben yaşadığım deneyimi söylemek istedim Allah yardımcımız olsun.....:
canım çok teşşekür ederim .doktorumun bana söylediği canım sprem yumurtayı kabul etmeyip rahimden dışarıya atıyo ve rahim dışında gelişiyomuş.
canım bu arada sen rahim filmini yeni çektirmişsin galiba topikten takip ettiğim kadarıyla yanlış anımsamıyorsan nerde ve ne kadara çektirdin bilgi verirsen sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?