canım ne zamandır bu topiğe giremiyorum gözünaydın rabbim yavrularını sağlıkla sıhatle kucagına almayı nasip etsin inşallah
kızlar süleyman bey bahçeciden ayrılmış. kendine klınık açmış beşiktaşta 3 arkadaşı ile birlikte.bilginiz olsun..
tüp bebek denemeleri için kontrollerını yeni yerinde yapıyormuş. ancak bahçci ve birkaç yer ile ile anlaşmamız var orada istersenız gelebiliyoruz dedi. herhalde labaratuvarını kullanmak için bilginize
Aa oda nerden cikmis daha carsamba gittim ordaydi hayirlisi olsun.benim doktorda gitmesin bi yere ulun beyden haberin var mi canimkızlar süleyman bey bahçeciden ayrılmış. kendine klınık açmış beşiktaşta 3 arkadaşı ile birlikte.bilginiz olsun..
tüp bebek denemeleri için kontrollerını yeni yerinde yapıyormuş. ancak bahçci ve birkaç yer ile ile anlaşmamız var orada istersenız gelebiliyoruz dedi. herhalde labaratuvarını kullanmak için bilginize
Ayyy şok oldum. Ya süleyman bey benim doktorum pazartesi opu var. Niye gittiki.merkezi aradım ulun bey devam edicek tedavinize dedi. Offf offf
Saol canım iyiki bilgilendirdin
Aa oda nerden cikmis daha carsamba gittim ordaydi hayirlisi olsun.benim doktorda gitmesin bi yere ulun beyden haberin var mi canim
Numarası var canım. Ama kırıldım Ben ona çarşamba günü kontrolüm vardı o gün niye bişey söylemedi bana. Çarşamba gününden pazartesi gününe kadar kontrol falan yok direk opu işgillendim şimdi ihmalmi yapıldı diye. Offf offfama süleyman bey operasyonlada bahçeçciye gelebiliyorum dedı. cep numarası sende yoksa özelden atıyım sor cnm. belkı gelir neden ayrıldı bilmiyorum ama kendılerıne yeni klınık açmışlar demekki planda vardı bu bi suredir.
yok cnm ulun bey ordaymış, umutlu aramıs merkezi.
Numarası var canım. Ama kırıldım Ben ona çarşamba günü kontrolüm vardı o gün niye bişey söylemedi bana. Çarşamba gününden pazartesi gününe kadar kontrol falan yok direk opu işgillendim şimdi ihmalmi yapıldı diye. Offf offf
Tedavime ulun bey devam edecekmiş
Son başarısı üçüz :)))
tabi ulun bey de şahane biri. hastaneden devam eden hastalarına söylelemesi gerektiği falan söylenmiş olabilir cnm ya,
çunku sen oranın hastasısın ne biliyım kötu düşünme belkı de hangı gun gıtceği yeni belli olmuştur.
hayırlısı de cnm ulun beyle başarıcağınıza eminim ben
kızlar süleyman bey bahçeciden ayrılmış. Kendine klınık açmış beşiktaşta 3 arkadaşı ile birlikte.bilginiz olsun..
Tüp bebek denemeleri için kontrollerını yeni yerinde yapıyormuş. Ancak bahçci ve birkaç yer ile ile anlaşmamız var orada istersenız gelebiliyoruz dedi. Herhalde labaratuvarını kullanmak için bilginize
ya varya bi işe başkoyduk daha başlamadan biton şey çıktı nerden çıktı şimdi ayrılma eşim aradı gerçekten yok dün gitmiş ben kaldım ortada ilaçlarımıda aldım ulun beyi tanımıyorum nası biri devam etmeyi düşünsem şimdi o cok yogun olcak işgüzarlık yapılmaz umarım ya
ya varya bi işe başkoyduk daha başlamadan biton şey çıktı nerden çıktı şimdi ayrılma eşim aradı gerçekten yok dün gitmiş ben kaldım ortada ilaçlarımıda aldım ulun beyi tanımıyorum nası biri devam etmeyi düşünsem şimdi o cok yogun olcak işgüzarlık yapılmaz umarım ya
canım sen dua et benim gibi tedavin yarıda kalmadı. Ulun beyle konuştum rahatlattı beni. Zaten mecburen rahatlıcam pazartesi opu var. Moralim çok bozuldu. Ama en son ayşecikim ulun beyden üçüz haberi verdi ya o beni biraz rahatlatıyor.
Hakkımızda hayırlısı olsun canım ne diyeyim
ulun bey anlatıldığı kadarıyla en az süleyman bey kadar iyi canım sıkma canını. Süleyman beyde çok yoğundu zaten hiç birşey değişmicek bence,
sıkma canını sen
bakalım hayırlısı artık napcamı bilmiyorum ya adet olunca gtcektm kararszdım şimdi iice salaklaştım ya
Kafaniza takmayin kizlar doktorlarda bi vesile sonucta Allah ol derse o doktor bu doktor farketmez ama keske yeni hasta kabul etmeden tedavidekileri tamamlayip oyle gitseydi.insan alisinca kendi doktorunu istiyo tabiki.ulun beyde cok iyi sicak kanli ben memnunum doktorumdan.bu ise bi care bulurlar herhalde tek doktor kime yetecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?