Hayır bildiklerimizde ser , serbildiklerimizde hayir vardır Canim bizde Cok istiyoruz ama ne zaman hayırlı bi zamansa bizim için o vakit hamile olucaz insallah sen bu adetinde basliycan Canim dondurulmus icinayşecikim:geçmişe baktım,güzel haberini okudum canım,ALLAH TAMamINA ERDİRSİN,bize de dua et,allaha emanet... umutlupun varmış p.tesi,iyi haberlerle gel,mis g,bi yumyumların olsun inşallah,bende dün adet oldum,tedavim 1 hafta öne geldi,erken oluyorum iki aydır,vardır bunda da bi hayır,kendinize iyi bakınnnn
apartman elektriğini kestikleri için net te gitti,merak etmeyin diye,dükkana gelip bişiler yazıım dedim,hoş merak etmemişsiniz ama neyse,ben etmişim en azından,grşrz...
ayşecikim:geçmişe baktım,güzel haberini okudum canım,ALLAH TAMamINA ERDİRSİN,bize de dua et,allaha emanet... umutlupun varmış p.tesi,iyi haberlerle gel,mis g,bi yumyumların olsun inşallah,bende dün adet oldum,tedavim 1 hafta öne geldi,erken oluyorum iki aydır,vardır bunda da bi hayır,kendinize iyi bakınnnn
apartman elektriğini kestikleri için net te gitti,merak etmeyin diye,dükkana gelip bişiler yazıım dedim,hoş merak etmemişsiniz ama neyse,ben etmişim en azından,grşrz...
Selam arkadaşlar ben de umut tüp bebek merkezine muayeneye gittim ve buraya karar kıldık eşimle...Kısmetse 6 şubatta İstanbul'a gidiyoruz...Umarım doğru bir karardır...
Sizin tedavinizde hayirli olsun nerden geleceksiniz
ayyyy canım sorma o hastneye gidince benim pisikolojim altüst oluyo rabbim kimseyi oraya düşürmesin insanın güzel olan neşesi bile oraya gidince bozuluyo ama hiç gitmem demiyorum mecbur kalırsam oraya gidicem hayırlısıCanim merhaba bende 4. Denememe basliycam insallah bu ayın sonunda nasip olursa bende gecen hafta çektirdim rahim filmini merkezdeki sekreter sislidekini tavsiye etti bana Echomar orda çektirdim 300 lira ve ağrırız oldu normal muayene gibi adam anlatıyor filmi çekerken acikliyo herseyi ben Cok memnun kaldım bende burda arastirirken Zeynep kâmilden Cok olumsuz yorumlar aldım mikrop kapma ağrı fln yine de sen bilirsin Canim insallah hakkında hayırlısı olsun
inşallah canım inşallah hayırlısıSagol amin canim insallah bu sefer sende bu mutlulugu yasarsin
kızlar süleyman bey bahçeciden ayrılmış. kendine klınık açmış beşiktaşta 3 arkadaşı ile birlikte.bilginiz olsun..
tüp bebek denemeleri için kontrollerını yeni yerinde yapıyormuş. ancak bahçci ve birkaç yer ile ile anlaşmamız var orada istersenız gelebiliyoruz dedi. herhalde labaratuvarını kullanmak için bilginize
kızlar süleyman bey bahçeciden ayrılmış. kendine klınık açmış beşiktaşta 3 arkadaşı ile birlikte.bilginiz olsun..
tüp bebek denemeleri için kontrollerını yeni yerinde yapıyormuş. ancak bahçci ve birkaç yer ile ile anlaşmamız var orada istersenız gelebiliyoruz dedi. herhalde labaratuvarını kullanmak için bilginize
süleyman beyin yerine doktor gelicekmi acaba yoksa sadece ulun beymi bakacak o zamanda çok yogunluk olup bu seferde ilgisizlik olmasın kızlarrrrrr:44::44::44:
Fistik allah yardimcin olsun opun ins sorunsuz gecer bissuru yumilerin olur canim :) buarada ulun beye firsat olursa doktor olayini konusabilirmisin bakalim yorumu ne olacak
canım üzülme vardır bundada bir hayır inşallah güzel güzel yumoşların olur sonra sana sımsıkı tutunurlar
Fistik allah yardimcin olsun opun ins sorunsuz gecer bissuru yumilerin olur canim :) buarada ulun beye firsat olursa doktor olayini konusabilirmisin bakalim yorumu ne olacak
cnm süleyman bey beşiktaşta klınık açmış ya istersen ara konuş ona git için rahat etmiyorsa.
Çok teşekkür ederim kızlar. Allah sizden razı olsun. Heyecanla bekliyorum 10 dk sonra çağıracaklar. Öyle bi heyecan varki tek kelime çıkmıyo ağzımdan kocama.gecede uyuyamadım.
Doktor olayını sorarım. Sülümana :) çok kızdım
Çok teşekkür ederim kızlar. Allah sizden razı olsun. Heyecanla bekliyorum 10 dk sonra çağıracaklar. Öyle bi heyecan varki tek kelime çıkmıyo ağzımdan kocama.gecede uyuyamadım.
Doktor olayını sorarım. Sülümana :) çok kızdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?