Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Selam arkadaşlar ben de umut tüp bebek merkezine muayeneye gittim ve buraya karar kıldık eşimle...Kısmetse 6 şubatta İstanbul'a gidiyoruz...Umarım doğru bir karardır...

Hayır bildiklerimizde ser , serbildiklerimizde hayir vardır Canim bizde Cok istiyoruz ama ne zaman hayırlı bi zamansa bizim için o vakit hamile olucaz insallah sen bu adetinde basliycan Canim dondurulmus icin

apartman elektriğini kestikleri için net te gitti,merak etmeyin diye,dükkana gelip bişiler yazıım dedim,hoş merak etmemişsiniz ama neyse,ben etmişim en azından,grşrz...

Kızma canım ya aklımdasın valla. Hatta bu hatun nasıl doktorun gidişine yorum yapmadı dedim kendi kendime.
Kuzum kimse piyasada yok. Bende düşünüyordum herkes topiği terk etti herhalde deye. Bizim kızlar kayıp. :)) Ne güzel bi hafta erken başlıcan herşeyde var bi hayır. Firigocanına erken kavuşacaksın inşallah.
Opu ya bişi kalmadı ama ben çok dertliyim ya süleyman bey ayrılmış merkezden insan hastasını yarı yolda bırakırmı hiç ne ayıp.
İnşallah ulun beyle iyi olur herşey.
Hakkımızda hayırlısı olsun canım

Merak etmez olurmuyum ya noldu bu kiza diye dusunuyodum sukur kotu bisey yokmus.sagol canim darisi basina bende dondurulmusa başlayacağım zaman 4-5 gun once adet olmustum Insallah senin sonunda benim gibi olumlu olur :)

apartman elektriğini kestikleri için net te gitti,merak etmeyin diye,dükkana gelip bişiler yazıım dedim,hoş merak etmemişsiniz ama neyse,ben etmişim en azından,grşrz...

Demaydemay askolsun henuz olmayan cocuklarimin bile uzerine yemin edebilirim ki aklima geldin bende uzak mi durmak istiyo acaba diye dusundum :s
Bi hafta bize fark atmissin subatta beraber basliyoduk hani :)
Bu arada benimde iki aydir goguslerim cok agriyo kizlar ya boyle adet oncesi baslar ya benimkiler surekli o moddalar koca mutlu da ben hormonal birsey olmasindan korkuyorum

ayyyy canım sorma o hastneye gidince benim pisikolojim altüst oluyo rabbim kimseyi oraya düşürmesin insanın güzel olan neşesi bile oraya gidince bozuluyo ama hiç gitmem demiyorum mecbur kalırsam oraya gidicem hayırlısı

Sagol amin canim insallah bu sefer sende bu mutlulugu yasarsin
inşallah canım inşallah hayırlısı

canım ilk duydugumda şok oldum canım sıkıldı bende şubatta başlıyacaktım sonra düşündüm belki doktorun degişmesinde vardır bir hayır dedim inşallah süleyman beyin yerine gelecek doktor iyi bir doktordur

süleyman beyin yerine doktor gelicekmi acaba yoksa sadece ulun beymi bakacak o zamanda çok yogunluk olup bu seferde ilgisizlik olmasın kızlarrrrrr:44::44::44:

Fistik allah yardimcin olsun opun ins sorunsuz gecer bissuru yumilerin olur canim :) buarada ulun beye firsat olursa doktor olayini konusabilirmisin bakalim yorumu ne olacak

süleyman beyin yerine doktor gelicekmi acaba yoksa sadece ulun beymi bakacak o zamanda çok yogunluk olup bu seferde ilgisizlik olmasın kızlarrrrrr:44::44::44:

canım büyük bir ihtimalle bir doktor mutlaka gelir cünkü süleyman bey orda oldugu zaman bile cok yogundu hatta ben diyodum ki ulun beyle süleyman bey yetişemiyor bir doktor daha alsalar kiliniğe.inşallah bizim için hayırlı olan bir doktor gelir

canım üzülme vardır bundada bir hayır inşallah güzel güzel yumoşların olur sonra sana sımsıkı tutunurlar

Fistik allah yardimcin olsun opun ins sorunsuz gecer bissuru yumilerin olur canim :) buarada ulun beye firsat olursa doktor olayini konusabilirmisin bakalim yorumu ne olacak

canım üzülme vardır bundada bir hayır inşallah güzel güzel yumoşların olur sonra sana sımsıkı tutunurlar

Çok teşekkür ederim kızlar. Allah sizden razı olsun. Heyecanla bekliyorum 10 dk sonra çağıracaklar. Öyle bi heyecan varki tek kelime çıkmıyo ağzımdan kocama.gecede uyuyamadım.
Doktor olayını sorarım. Sülümana :) çok kızdım

cnm süleyman bey beşiktaşta klınık açmış ya istersen ara konuş ona git için rahat etmiyorsa.

ben sultanbeylide oturoym şuanki yerlerine ulaşımda sıkıntı yaşıom ta karşıya nası gitcem bence yogunluktan karambol olcak ilgisiz kalcaklar hastalatra

Hic heycan yapma canim hic bisey duymicaksin insallah kaliteli yumurtaların olur :)

kızlar merhaba .uzun zamandır bu sayfayı okuyorum.bazen çok üzülüyor bazende çokmutlu oluyorum.yanlız olmadığımı bilmek
çok güzel.ben 8.tüp bebek denememi yaptım.son 6 denemem süleyman beyde oldu.2 hamilelik var .8. haftada kaybettim.
şimdi transferin 9. günü.geçmek bilmiyor.
Süleyman beyi aradım.kacmışsınız dedim .çok yoğundu aysegul kactım valla dedi.
ben çooook seviyorum suleyman beyi.bırakmayı asla düşünmüyorum

ayşecikim
sana o kadarçok sevindimki anlatamam.allahım üçünüde kucagına almanı nasipetsin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…