kızlar merhaba .uzun zamandır bu sayfayı okuyorum.bazen çok üzülüyor bazende çokmutlu oluyorum.yanlız olmadığımı bilmek
çok güzel.ben 8.tüp bebek denememi yaptım.son 6 denemem süleyman beyde oldu.2 hamilelik var .8. haftada kaybettim.
şimdi transferin 9. günü.geçmek bilmiyor.
Süleyman beyi aradım.kacmışsınız dedim .çok yoğundu aysegul kactım valla dedi.
ben çooook seviyorum suleyman beyi.bırakmayı asla düşünmüyorum
ayşecikim
sana o kadarçok sevindimki anlatamam.allahım üçünüde kucagına almanı nasipetsin.
Amin allah razi olsun.hepimizin yuzu guler insallahHepimize allah uzun omurlu saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin insallah (amin) insallah bu sefer bebegine kavusursun
Sana gebelik asisi yapilmismiydi
Allah razi olsun insallah bu defa bebegine belkide bebeklerine kavusursun.gebelik asisi yapilmadi hatta ben sordum doktoruma gerek gormedi.Seni uzmezsem neden kaybettigini sorabilirmiyim bebeklerini.eger hatirlamak istemiyosan cevap vermeyebilirsin.seni anlarim canim
Allah razi olsun insallah bu defa bebegine belkide bebeklerine kavusursun.gebelik asisi yapilmadi hatta ben sordum doktoruma gerek gormedi.Seni uzmezsem neden kaybettigini sorabilirmiyim bebeklerini.eger hatirlamak istemiyosan cevap vermeyebilirsin.seni anlarim canim
Hic heycan yapma canim hic bisey duymicaksin insallah kaliteli yumurtaların olur :)
cnm senı merak ettım nasıl gectı
Geçmiş olsun canım. Gayet iyi bi sayı. Önemli olan ilk gün döllenmeleri ve bölünmeleri. İNŞALLAH güzel yumoşların olur.Şimdi çıktık merkezden.İnşallah iyi olur sağolun kızlar. 11 tane yumurta toplandı iyimi kötümü bilmem. Yarına haber verecekler inşallah.
Geçmiş olsun canım. Gayet iyi bi sayı. Önemli olan ilk gün döllenmeleri ve bölünmeleri. İNŞALLAH güzel yumoşların olur.
Gecmis olsun canim sayi onemli degil kalitesi iyi olsun.Şimdi çıktık merkezden.İnşallah iyi olur sağolun kızlar. 11 tane yumurta toplandı iyimi kötümü bilmem. Yarına haber verecekler inşallah.
Şimdi çıktık merkezden.İnşallah iyi olur sağolun kızlar. 11 tane yumurta toplandı iyimi kötümü bilmem. Yarına haber verecekler inşallah.
Canin bizin kari koca sorunumuz yok.embriyolar 1. Kalite.her seferinde 2 transfer yapildi.2 tanesi 8. Haftada kalbi durdu.kurtaj oldum.bu sefer 3. Embriyo 5. Gunu dolduruldu.hepsini transfer etti.gebelik asisida yapti.doktor elindeki tum enstrüman lari kullandi.allahim bu sefer kucagima aldirsin insallah.10 yildir uyrasiyorum cnm.14 doktor gezdim.ama iclerinden en iyisi suleyman bey kesinlikte.benimle cok yakindan ilgileniyor.allah suleyman beydende razi olsun
Gecmis olsun canim sayi onemli degil kalitesi iyi olsun.
Canim cok gecmis olsun tedavin ins olumlu olacak :)
Teşekkür ederim canlar inşallah güzel haberler gelir yarın.
UMARIM HERSEY GUZEL OLUR kalıtelı guzel annesıne tutunan bebeıslerın olur ınsallah...
Benim de dogal yolla olan bebegimn 9.hafta kalbi durdu bende kurtaj oldum tam kavustum derken kaybetmek cok aci ben o korkuyo icimden atamiyirum bi turlu.bizimde morfoloji sorunumuz var ben kalbinin durmasini ona bsglamistim ama sizde sorun yokmus yine olmus kalpten diliyorum ins saglikla kavusursun bebisine bu arada sormasi ayip kac yasindasin :) sormamin nedeni yasla ilgili olabilir mi acaba bende 31 ilucam mayista
aysegul3 Canım benimde epeyce bi denemem oldu. Ulun Beyle olursa 4. olacak. Bana da gebelik aşısı yapacaklar. Bu nasıl bişey bide ayrıca ücreti varmı anlatırmısın. İnşallah bu denemende bebişlerin kucağında olur.Sağlıkla iNŞALLAH.
Transferden sonra benim goguslerim hic sismedi diyebilirim ama hassaslik vardi hafif hafif aciyodu ama simdi daha cok aciyo ve sisiyolar.Ben 9.gunde idrar testi yapmistim silik cikmisti sen idrar testini dusunuyomusun yoksa kan testinimi bekliceksin[/QUOTE][QUOaysegul3;33604704]Aysecikim sana bisey soracam.goguslerim transferden sonraki ilk 8 gun patlayacak gibiyde.bugun yumusacik oldu .sende durum nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?