Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Hepimize allah uzun omurlu saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin insallah (amin) insallah bu sefer bebegine kavusursun

Kizlar sizde yazmissiniz zaten dr lar sadece sebep insallah allahim hepimize anne olmayi nasip eder sadece yeni tedaviye baslicak olanlara suleyman bey gidecek diyebilirlerdi ama olmus artik insallah yeni gelecek dr cok daha iyi biri olur belki diger taraftan birini gonderirler diye geldi aklima fulyada da varya klinikleri herkesin hakkinda hayirlisi hepimize guzel bereketli haftalar diliyorum

Sana gebelik asisi yapilmismiydi

Allah razi olsun insallah bu defa bebegine belkide bebeklerine kavusursun.gebelik asisi yapilmadi hatta ben sordum doktoruma gerek gormedi.Seni uzmezsem neden kaybettigini sorabilirmiyim bebeklerini.eger hatirlamak istemiyosan cevap vermeyebilirsin.seni anlarim canim

Canin bizin kari koca sorunumuz yok.embriyolar 1. Kalite.her seferinde 2 transfer yapildi.2 tanesi 8. Haftada kalbi durdu.kurtaj oldum.bu sefer 3. Embriyo 5. Gunu dolduruldu.hepsini transfer etti.gebelik asisida yapti.doktor elindeki tum enstrüman lari kullandi.allahim bu sefer kucagima aldirsin insallah.10 yildir uyrasiyorum cnm.14 doktor gezdim.ama iclerinden en iyisi suleyman bey kesinlikte.benimle cok yakindan ilgileniyor.allah suleyman beydende razi olsun

Aysecikim sana bisey soracam.goguslerim transferden sonraki ilk 8 gun patlayacak gibiyde.bugun yumusacik oldu .sende durum nasıldı

aysegul3 Canım benimde epeyce bi denemem oldu. Ulun Beyle olursa 4. olacak. Bana da gebelik aşısı yapacaklar. Bu nasıl bişey bide ayrıca ücreti varmı anlatırmısın. İnşallah bu denemende bebişlerin kucağında olur.Sağlıkla iNŞALLAH.

Geçmiş olsun canım. Gayet iyi bi sayı. Önemli olan ilk gün döllenmeleri ve bölünmeleri. İNŞALLAH güzel yumoşların olur.

Saol canım inşallah geçti.İnşallah canım ya güzel güzel döllenip bölünürler. Hayırlısı olsun.

[QUOaysegul3;33604704]Aysecikim sana bisey soracam.goguslerim transferden sonraki ilk 8 gun patlayacak gibiyde.bugun yumusacik oldu .sende durum nasıldı[/QUOTE]
Transferden sonra benim goguslerim hic sismedi diyebilirim ama hassaslik vardi hafif hafif aciyodu ama simdi daha cok aciyo ve sisiyolar.Ben 9.gunde idrar testi yapmistim silik cikmisti sen idrar testini dusunuyomusun yoksa kan testinimi bekliceksin

Benim de dogal yolla olan bebegimn 9.hafta kalbi durdu bende kurtaj oldum tam kavustum derken kaybetmek cok aci ben o korkuyo icimden atamiyirum bi turlu.bizimde morfoloji sorunumuz var ben kalbinin durmasini ona bsglamistim ama sizde sorun yokmus yine olmus kalpten diliyorum ins saglikla kavusursun bebisine bu arada sormasi ayip kac yasindasin :) sormamin nedeni yasla ilgili olabilir mi acaba bende 31 ilucam mayista

32 yasindayim cnm.10 yillik evliyim.

Transferden once kan aliyorlar.serum haline getiriyorlar.transferden 2 once rahim icine enjekte ediyorlar. Muayede odasinda yapiyor.adet sancisi gibi biraz aci oluyor sonra geciyor.insallah iyi olur senin icin

[QUOaysegul3;33604704]Aysecikim sana bisey soracam.goguslerim transferden sonraki ilk 8 gun patlayacak gibiyde.bugun yumusacik oldu .sende durum nasıldı
Transferden sonra benim goguslerim hic sismedi diyebilirim ama hassaslik vardi hafif hafif aciyodu ama simdi daha cok aciyo ve sisiyolar.Ben 9.gunde idrar testi yapmistim silik cikmisti sen idrar testini dusunuyomusun yoksa kan testinimi bekliceksin[/QUOTE]

Ben hayatım da topladin 2 kere yapmadim idrarda gebelik:)))))
Korkuyorum .bugun kanda yapayim dedim.gecen sene 9 .gunu yapmistim 54 cikmisti.bu seferde yukseldimi diye sitreslendim.persembe test gunum ben carsamba yapacam allahın izniyle.ben bu sefer 3 uz olsun istiyorum yaaa:)))
Senin bebisler gibi insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…