Benim de dogal yolla olan bebegimn 9.hafta kalbi durdu bende kurtaj oldum tam kavustum derken kaybetmek cok aci ben o korkuyo icimden atamiyirum bi turlu.bizimde morfoloji sorunumuz var ben kalbinin durmasini ona bsglamistim ama sizde sorun yokmus yine olmus kalpten diliyorum ins saglikla kavusursun bebisine bu arada sormasi ayip kac yasindasin :) sormamin nedeni yasla ilgili olabilir mi acaba bende 31 ilucam mayista
aysegul3 Canım benimde epeyce bi denemem oldu. Ulun Beyle olursa 4. olacak. Bana da gebelik aşısı yapacaklar. Bu nasıl bişey bide ayrıca ücreti varmı anlatırmısın. İnşallah bu denemende bebişlerin kucağında olur.Sağlıkla iNŞALLAH.
Transferden sonra benim goguslerim hic sismedi diyebilirim ama hassaslik vardi hafif hafif aciyodu ama simdi daha cok aciyo ve sisiyolar.Ben 9.gunde idrar testi yapmistim silik cikmisti sen idrar testini dusunuyomusun yoksa kan testinimi bekliceksin
Ben hayatım da topladin 2 kere yapmadim idrarda gebelik:)))))
Korkuyorum .bugun kanda yapayim dedim.gecen sene 9 .gunu yapmistim 54 cikmisti.bu seferde yukseldimi diye sitreslendim.persembe test gunum ben carsamba yapacam allahın izniyle.ben bu sefer 3 uz olsun istiyorum yaaa:)))
Senin bebisler gibi insallah
Hafize3557 mirfoliji nedir cnm merak ettim
Kızlar yaa çok merak ediyorum bu kadar ilaçla iğneyle bizim bebelerimiz ilaç manyağı olmasın. Ömrü hayatımda bu kar ilaç kullanmadım. Yumurta toplama işleminden sonra pek ilaç iğne olmaz sanıyordum. Bi reçete verdiler bana 8 kalem. Ve öncesi malum. Merak ediyorum bunca ilaçtan sonra bebek tutmazsa vücutta ne gibi değişiklikler oluyor. Tecrübeli olanlardan cevap vermesini rica ediyorum.
Simdiye kadar bana bisey olmadi.olsaydi bana kesin olmasi gerekiyordu malum 8 deneme.ama bu ilaclar yag tabakasinin altinda kaliyor.onun ici doktor sporla yag yakmami soylemisti.10 kilo vermistim.
Kizlar yarin kanda test yapacam. 10. Gunum.belli olmama ihtimali varmi sizce
Allah sana ve diğer çoklu denemeleri olan arkadaşlara büyük sabır vermiş.
Çok taktir ettim bu azmini.
Maşallah canım.
Allah'ım en yakın sürede hayırlı sağlıklı evlatlarla seni sevindirsin.. :)
(Cennet annelerin ayakları altında) deniyorya hakikaten Öyleymiş.
Banamı özel yoksa herkes ilk denemede bölemi oluyo bilmem ama bu tutmazsa ikinciye fena tırsıyorum. Yapamam sanırım.(
aysegul3
Canım teşekkür ederim cevabın için. İnşallah bu sefer kavuşursun meleğine. Her sefer çok zor alışmak diye bişey yok bu işte. İmtihanımız bu tabii de. Rabbim de yüzümüze bakar inşallah çabuk çabuk:))
Transferin oldumu senin.birde birdaha yapamam deme. 6 yil once bi yazı okumustum.9.denememde kucagima aldim yazmisti bir kadın. Sok olmustum.simdi ayni seyi yaşıyorum. Rabbim kimseye benim kadar uyrastirmasin ama dua et sadece olmaz yapamam deme.basa gelen çekilmiyor maalesef
Yok bu sabah opu oldu.
Yarın yumurtalar hakkında bilgi verecekler.
Transfer hangi gün olur bilmiyorum.
Ya büyük konuşmak değilde sizin kadar dabırlı değilim.
Yarın ola Hayrola ikimizede.
Cupcakelove nerdesin?
Pilise nerdesin?
Tuğbacandemir nerdesin?
Demaydemay yine nereye kayboldun?
Nerdesiniz yawww
Derinsuuu burda
Ayşecikim burda
Cansnsen burda
Aycen burda
Duygutbk burda
Ve nicklerini hatırlayamadıklarım burda
Siz nerdesinizzzz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?