- 21 Kasım 2013
- 808
- 32
- 118
- 35
Fıstık 3 günlüğüne tatile gittim daha yeni geldim çok özledim sizi
Yumyumların toplandımı cnm hep aklım burdaydı telefondan bağlanmak çok zor oluyor birde gittiğm yerde telefon çekmiyordu sinir oldum
Kizlar allah hepinizin yardimcisi olsun.esimde ve bende hiçbir sorun bulunmamasina ragmen 10 yıldır cocuk sahibi olmak icin ugrasan, yumurtlama tedavisinden , 1 asilama ve 8 tup bebek denemesi yapan ve sayisiz tahliller yapan ve bunlara ragmen cocuk sahibi olamayan biri olarak , bu ugurda uyrasan tum arkadaslara sunu soylemek istiyorum.
allaha cok dua edin .çünkü hersey yalan .isterseniz menopoza girin rabbim dilerse veriyor dilemezse yaprak bile kipirdamiyor.
Hamd olsun bizim imtihanimiz bu.yasamayan bilmez.dualarda bulusmak dilegiyle....
Hoşgeldin canım güzel dinlendin inşallah. :) yeni tedaviye bomba gibi başlarsın canım.
Benim bu sabah opu oldu. 11 tane yumurta toplanmış.
4 defa tedavi oldu canım. Burda sakınca falan olmaz aramızda canım:)Benim eşim kaynaklı sorun ,sayı az morfoloji testlerde çok kötü yazıyor falan. Yazın tedavi olacağı kesin değil canım bizim. Artık hayırlısı diyorum işte.Dua ediyorum hep. Hiç bişey için acele etmek gerekmiyor hayatta. Her şey de olacağına varıyor zaten. Rahat olmak en iyisi.Shr7478
Senin kacinci oluyor .sorunun ne sakincasi yoksa sorabilirmiyim.
Ohhhh çok şükür maşallah 11 tanesi süper bakalım yarın ne diyecekler heyecanlandım
Canlarım ben 3 gündür yoktum geçmişi okumaya çalışıyorum ama çok zor
İnşallah herşey yolundadır
demaydemaya arada baktım hiç göremedim nerde ki :44:
Ben çok yoruldum ya benim duam kabul olur insallah.su an bu sitede olan herkese rabbim hayirli evlatlar versein.tek tek guzel haberlerinde aliriz inşallah.sende embriyolarinin kalitesine falan takilma.hersey bos.tip yuzde 100 bilimiyor.embriyo kapalı bir kutu gibi.
İnşallah kaliteli yumurtalardır cnm. :)
Heyecan korku kızgınlık vs. Hepsi var bi yarın olsa öğrensem.
Süleyman beye çok kızgınım pat diye ayrılmış merkezden. Yüz üstü bıraktı. Senin doktor kimdi?
Benimde doktorum süleyman bey bugün aradım saçma sapan bişiler söylediler sinir oldum isterseniz numarasını vereyim isterseniz ulun beyle devam edin diyor böyle bi saçmalık yok herkez ulun beye giderse ben napıcam
Ee beni 2 gün kala bıraktı sülü :) mecbur ulun beyle devam ediyorum. Ve çokta şekerdi ulun bey. Yeni doktor gelecekmiş yakında.
Bu arada Ayşecikim üçüz hamile :))) haberin varmı canım. Ve doktoru ulun bey içim biraz rahat son müjdeden sonra. :)
Bilmezmiyim cnm eşime bile anlattım üçüzlere hamile kalan bi arkadaş var diye
Allahım onları nazarlardan saklasın
Amiiiiiin canım inşallah Allah nazarlardan korusun onları anneleri Ayşecikim e bağışlasın. Bizede bizede nasip etsin inşallah
inşallah canım ya...senin doktorun ulun beymiydicanım büyük bir ihtimalle bir doktor mutlaka gelir cünkü süleyman bey orda oldugu zaman bile cok yogundu hatta ben diyodum ki ulun beyle süleyman bey yetişemiyor bir doktor daha alsalar kiliniğe.inşallah bizim için hayırlı olan bir doktor gelir
Şimdi çıktık merkezden.İnşallah iyi olur sağolun kızlar. 11 tane yumurta toplandı iyimi kötümü bilmem. Yarına haber verecekler inşallah.
Kizlar yarin kanda test yapacam. 10. Gunum.belli olmama ihtimali varmi sizce
canım hayırlısı olsun inşallah hepside döllenip birinci kalite olsunlar sonrada bebişler kucağını doldursun güzel haberlerini bekliyoruz:124::124:
canım kimininki belli oluyor ama çıkmayabilirde bence sen 12.gününü bekle.bende 10.günde idrar testi yapmıştım çıkmadı 12.günde kan testi yaptım çıktı.
211 çıkmıştı canımKanda kac cikti senin 12. Gun
Kizlar yarin kanda test yapacam. 10. Gunum.belli olmama ihtimali varmi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?