Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Hoşgeldin canım güzel dinlendin inşallah. :) yeni tedaviye bomba gibi başlarsın canım.
Benim bu sabah opu oldu. 11 tane yumurta toplanmış.

Cnm aynı şekilde eşimde ve bende çok şükür sorun yok ama çocuğumuz olmuyor İlk tüp bebek tedavim kimyasal gebelikle sonuçlandı ikincisi bakalım ne olacak :44: Allah yardımıcımız olsun cnm

Shr7478
Senin kacinci oluyor .sorunun ne sakincasi yoksa sorabilirmiyim.
4 defa tedavi oldu canım. Burda sakınca falan olmaz aramızda canım:)Benim eşim kaynaklı sorun ,sayı az morfoloji testlerde çok kötü yazıyor falan. Yazın tedavi olacağı kesin değil canım bizim. Artık hayırlısı diyorum işte.Dua ediyorum hep. Hiç bişey için acele etmek gerekmiyor hayatta. Her şey de olacağına varıyor zaten. Rahat olmak en iyisi.

Canlarım ben 3 gündür yoktum geçmişi okumaya çalışıyorum ama çok zor
İnşallah herşey yolundadır
demaydemaya arada baktım hiç göremedim nerde ki :44:

Ohhhh çok şükür maşallah 11 tanesi süper bakalım yarın ne diyecekler heyecanlandım

İnşallah kaliteli yumurtalardır cnm. :)
Heyecan korku kızgınlık vs. Hepsi var bi yarın olsa öğrensem.
Süleyman beye çok kızgınım pat diye ayrılmış merkezden. Yüz üstü bıraktı. Senin doktor kimdi?

Canlarım ben 3 gündür yoktum geçmişi okumaya çalışıyorum ama çok zor
İnşallah herşey yolundadır
demaydemaya arada baktım hiç göremedim nerde ki :44:

Demaydemay ın apartman elektriği yokmuş o yüzden nete giremiyormuş canım.geçen gün geldi bi fırça attı bize sonra yine kayboldu :)

Son düzenleme:

Amiiiiiin canım inşallah. Allah sana bana herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Tabi yorulmuşsundur allah dayanma gücü versin.
Doğru söyledin Allah ol derse olacak inşallah. Biz elimizden geleni yapıcaz taktiri Allah'a bırakıcaz

Benimde doktorum süleyman bey bugün aradım saçma sapan bişiler söylediler sinir oldum isterseniz numarasını vereyim isterseniz ulun beyle devam edin diyor böyle bi saçmalık yok herkez ulun beye giderse ben napıcam

Ee beni 2 gün kala bıraktı sülü :) mecbur ulun beyle devam ediyorum. Ve çokta şekerdi ulun bey. Yeni doktor gelecekmiş yakında.
Bu arada Ayşecikim üçüz hamile :))) haberin varmı canım. Ve doktoru ulun bey içim biraz rahat son müjdeden sonra. :)

Bilmezmiyim cnm eşime bile anlattım üçüzlere hamile kalan bi arkadaş var diye
Allahım onları nazarlardan saklasın

Bilmezmiyim cnm eşime bile anlattım üçüzlere hamile kalan bi arkadaş var diye
Allahım onları nazarlardan saklasın

Amiiiiiin canım inşallah Allah nazarlardan korusun onları anneleri Ayşecikim e bağışlasın. Bizede bizede nasip etsin inşallah

inşallah canım ya...senin doktorun ulun beymiydi

Şimdi çıktık merkezden.İnşallah iyi olur sağolun kızlar. 11 tane yumurta toplandı iyimi kötümü bilmem. Yarına haber verecekler inşallah.

canım hayırlısı olsun inşallah hepside döllenip birinci kalite olsunlar sonrada bebişler kucağını doldursun güzel haberlerini bekliyoruz:124::124:

canım hayırlısı olsun inşallah hepside döllenip birinci kalite olsunlar sonrada bebişler kucağını doldursun güzel haberlerini bekliyoruz:124::124:

Amiiiiiin canım Amiiiiiin inşallah. Hep birlikte inşallah hamiş olalım hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsuuun. Allah'ım yüzümüzü güldürsün inşallah. Seninde tedavin hayırlı olsun inşallah. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…