Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

hayırlı ve güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz senin doktorun kimdi

Süleyman bey .6 yildir ona gidiyorum.senin cocuklugunu biliyorum derdi hep :))) sonuc olumluda olsa olumduzda suleymana devam edicem.aradim cumartesi gunu.adresini verdi.besiktas fulyada yeni muayenehanesi.
Sonucun 10. Gunu yapsaydin 100 civaru cikarmis aslinda.
Yarin kanda test yapip yapmamakta cok karasizim

haklısın canım idrarda çıkmayabilir ama kanda 10.günde olsa çıkar diye düşünüyorum beklemek çok zor biliyorum Allahım inşallah güzel haberler almanı nasip etsin inanmazsın bende senin kadar merak içindeyim böyle test yapılacağı zaman sanki kendi sonucumu öğrenecekmiş gibi heyecanlanıyorum işte

10.gun yapsan pozitif ciksa bile acaba yukselecekmi diye yine bekliceksin.yuksek ciksa acaba dis gebelik bos gebelik olurmu diye korkacaksin.gebelik var dendiginde acaba kalp atisi varmi diye panik olacaksin.ben simdilik buraya kadar geldigim icin bunlari yasadim.hamile kalmakla is bitmiyomus hee aslinda yeni basliyomus :) ama yinede cok guzel Allah herkese yasatsin insallah

Hic sorma ya.oyle oluyor 9. Aya kadar ayni sitres.dogduktan sonra sitrs 2 katliyormus.atesi varmi, gozleri sasimi vs :))) allah yardimcimiz olsun. Hele sen 3 u icin ayrı ayri endişelenecen.ah yalan dunya.oyaliyor iste bizi.sonumuzz kara toprak. Bosa bu kadar caba

inşallah canım ya...senin doktorun ulun beymiydi
yok canım benim doktorum süleyman bey

canım inşallah bu sefer yavrularına kavuşursun canım .bu arada süleyman bey kilinik mi açmış yoksa muayehanesi var

Sagolun canlarim Allah razi olsun.sizede nasip etsin insallah tez zamanda
Amiiiiiin canım Amiiiiiin inşallah. :)

Biz tüpcü anne adaylarının acabaları...
1. Neden çocuğumuz olmuyor?
2. tüp bebekle çocuğum olur mu?
3. Hangi merkez hangi doktor iyi?
4. İlk muayeneye gidip sorun ne öğrenmek
5. Adetin ikinci günü muayenede tedavi başlarmı?
6. Tedavi süresince yumyumlarım gelişirmi sayı kaç olur.
7. Opu vakti geldi yumurtalar kaçtane olacak.
8. Ertesi gün yumyumlardan iyi haber beklemek.
9. Transfer için embriyo olacak mı
10. Transfer olacak mı? ne zaman olacak?
11. Transfer sonrası pozitif için 12 gün beklenecek.
12. Test günü geldi
sonuç negatif mi pozitif mi? pozitifse gebemiyim?kimyasal gebemiyim? dış gebemiyim?
13. Hamileyim acaba kalp atışları olacak mı?
14. Kalp atışı duyuldu devamı gelecek mi?
15. Sağlıklımı? Kız mı erkek mi? :))))
Kafamızda binlerce soru.... :) ) ) )
Unuttuğum acabalar var mı acaba?
:))))))

yok canım benim doktorum süleyman bey

canım inşallah bu sefer yavrularına kavuşursun canım .bu arada süleyman bey kilinik mi açmış yoksa muayehanesi var

Amin .allah razi olsun.3 kisi muayene hane acmislar.amerikan hs.ve bahcecinin labaratuariyla anlasma yapmislar.tup bebekte yapacagim tabi dedi cnm

Sorma valla napacam bilmem 3unede yetememekten korkuyorum Allahim ayarlamistir diyorum kendi kendime teselli veriyorum.sag salim dogsunlarda bakariz bi sekilde Rabbim kolayligini verir insallah

Canim ben 8. Gun yaptirmistim 5. Gun embriyosuydu bi de ilk basta ikizdi benimkiler degerim 93 cikmisti ama ne olursa 10. Gun de yaptirsa 12. Gunde yaptirsan artacak mi diye hep panik yapiyosun ben hala her dr gittigimde bebege bisey olmus dicek diye korkuyorum digumdan sinrada devam eder tabiki korkular anneik böyle bisey heralde :)) herkesde ayni korkular hep var allah saglikli evkatlar uzun omurlu icinde iman sevgisi olan evlatlar nasip etsin

evet dün bende aradım kadın numarasını veriyim işte beşiktaşta fulyada yeri görüşebilirsiniz dedi direk bende anadolu yakasından beşiktaşa böle bişi için nası gidip gelebilirim devam etmek istesem neoluyo dedim ulun beyden edebilrsiniz dedi sinir oldum resmen sallamaya çalışıyolar

Sorma valla napacam bilmem 3unede yetememekten korkuyorum Allahim ayarlamistir diyorum kendi kendime teselli veriyorum.sag salim dogsunlarda bakariz bi sekilde Rabbim kolayligini verir insallah

2014 ikiz anneleri topiginde gecen gunlerde biri ucuz kizlarinin resmini paylasmisti 1, 5 yasinda olmuslar masallah rabbim ol dedimten sonra omur verdikten sonra hepsi olur ne gelirse allahtan bunun bilincinde olalim yeter

Kizlar gunaydin.test yaptim 10 gunum 37 cikti.sanirim cooook dusuk.uzuldum biraz ya ama yapacak
Bisey yok.yarin tekrarlarim heralde ama hic umudim yok

Ben burdayim hergun telefondan girdigim.icin zirt pirt girip bakiyorum merak etme :))

Kizlar gunaydin.test yaptim 10 gunum 37 cikti.sanirim cooook dusuk.uzuldum biraz ya ama yapacak
Bence hemen uzulme ayrica ne guzel hamilesin onemli olan iki gun sonra artmis olmasi insallah da artacak :))

Bence hemen uzulme ayrica ne guzel hamilesin onemli olan iki gun sonra artmis olmasi insallah da artacak :))

Gunaydinnn herkese aysegul3
İns yukselir takipteyim canim

Cnm hemen üzlme transferden sonra 12.gün test yapıp sonucu 40 çıkıp hamile kalan var allahın izniyle seninde yükselir.
Kendini şimdiden üzme bebişine bişi olmasını istemezsin dimi ?

Cnm hemen üzlme transferden sonra 12.gün test yapıp sonucu 40 çıkıp hamile kalan var allahın izniyle seninde yükselir.
Kendini şimdiden üzme bebişine bişi olmasını istemezsin dimi ?

Bilmiyorum ya.son iki denememde sonuclar 200 civariydi.gerci bebekler yasamadi ama yinede bu deger cok dusuk geldi bana .hayirlisi olsun artik

Bilmiyorum ya.son iki denememde sonuclar 200 civariydi.gerci bebekler yasamadi ama yinede bu deger cok dusuk geldi bana .hayirlisi olsun artik

Cnm benim çok üzüldüm İnşallah bu sefer olacak
Cnm sana daha öncede yazdım görmedin sanırım sende ve eşindede sorun yoktu dimi ona rağmen olmuyordu:44:
Benim de nerdeyse 5 sene olacak bebeğim olmuyor eşimdede bendede çok şükür bi sorun yok ama olmuyor allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…